Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

• Μου αρέσει 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

κοριτσαρες τι κανετε?

ευχομαι σε ολες τις κοπελες που γεννησαν να τους ζησουν τα μωρακια τους και να ειναι καλοτυχα και καλοθρεμενα!ποιες εμειναν ακομα για γεννα?

εγω γεννησα στις 15 του μηνα! μου ασπασαν τα νερα την δευτερα τα ξημερωματα και δευτερα 9 παρα 5 το βραδυ γεννησα! ολα πηγαν καλα το μωρακι μ κ εγω ειμαστε μια χαρα!:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τί γίνεστε;;;;;

Παασκευή σήμερα,ημέρα γενικής!!!!και παρ'όλες τις ευγενικές παρατηρήσεις η πεθερά μου ήθελε σώνει και ντε να βοηθήσει....την καταλαβαίνω,θέλει να βοηθήσει,έχει καλή πρόθεση αλλά όταν λες:άσ'το,θα το κάνω εγω...δεν εχω πόβλημα,ΜΠΟΡΩ..τί άλλο να κάνεις ή να πεις;;;μου έσπασαν τα νεύρα κορίτσια..λίγο οι ορμόνες,λίγο η κλεισούρα,λίγο το οτι δεν κοιμάμαι καλά μου ήρθε να πάρω το παιδί και να φύγω!!Αφήστε που επειδή ήθελε να κάνει δουλειές η συννυφάδα της είχε αφήσει τη μικρή (10 μηνών) και ήρθαν σε μένα....μου φαίνεται θα βάλω μια μέρα σκούπα μόνη μου να με ακούσει να καταλάβει οτι ΜΠΟΡΩ και τη σκούπα να βγάλω απο τη ντουλάπα και να σκουπίσω κανονικά κι ας είναι λίγο βαριά η ηλεκτρική.....

Επίσης παραλάβαμε και το ring sling μας!!!!!το έβαλα για πλύσιμο μαζί με τα υπόλοιπα μωρουδιακά και ανυπομονώ να το δοκιμάσω!!!!!

Στα δικά σας τώρα!!!!

Καραμελάκι ο πόνος που έχεις είναι απο τα νέυρα που πιάνονται....ξέρεις πόσα βράδια είχα ξυπνήσει εγω με κλάμματα;;κάνε υπομονή,Κυριακή κοντή γιορτή!!!!και μετά θα μας λες κι εσυ για τα ξενύχτια σου!!!!!

Χαρά μου μήπως ξανα-ερωτεύτηκες;;;;;;;;;;

marant εγω πίνω έναν ελληνικό τον οποίο τον λιβανίζω κιόλας μέχρι το μεσημέρι!!!! αμέσως μετά τον θηλασμό και δεν την πιάνει τίποτα!!!!!για το πράσινο τσάϊ όμως ρώτησε καλύτερα,σου έδωσε το οκ;;εμένα μου είπε οχι νες απο καφέδες..απο φαγητά όχι όσπρια (κι είμαι να σκάσω!) απο χόρτα και σαλατικά μου είπε βασικά οτι πειράζει εμένα αλλά προχθές είπα να φάω λίγο λάχανο σαλάτα και είδα οτι της έφερνε πολλά αέρια..το μαρούλι πειράζει εμένα και κουνουπίδι και μπρόκολο τα φοβάμαι...οπότε τί σαλατικό μας μένει;;;ντοματοσαλάτα που δεν τη θέλω χειμωνιάτικα,γιατί είναι όλα ή ψυγείου ή θερμοκηπίου..

Για τα ρουχαλάκια έχεις δίκιο...αν και μέχρι τώρα τα μόνα που ψώνισα ήταν αυτά της "εξόδου" απο το μαιευτήριο!!!κι αυτά απο H & M κι είχαν 10 ευρώ όλο το σετ!!!Όλα τα άλλα (να είναι καλά τα μεγάλα σόγια!!!!) μας τα έδωσαν!!!!

Κατερινάκι εμένα τις τελευταίες 2 ημέρες ξεκίνησε να ξυπνάει στο 3ωρο το βάδυ για φαι...πριν ξύπναγε στο 4ωρο+...(κάτι ψιλά μέχρι να ξεζαβλακωθώ!!) όπως είπε κι η Nemina...ελπίζω τουλάχιστον το βράδυ να ξαναγυρίσουμε στο παλιό μας ωράιο γιατί ο μπαμπάς δυσκολέυεται να ξυπνήσει κι η δουλειά του απαιτεί ξεκούραση...

Tatum όντως είναι κουκλα η κόρη σου!!!!Ειδικά στις φωτο που είναι οι δυο τους είναι ΟΟΟΟΟΟΛΑ τα λεφτά!!!!!!!!να τα χαίρεσαι και τα δυο!!!!!!!!

Εμένα πάλι η δικιά μου κοιμότανε,εγω μπήκα και ξεσκόνισα,η πεθερά μου έβαλε σκούπα και σφουγγάρισε είδηση δεν πήρε το θηρίο!!!!!!ατάραχη!!!!

marioula μου να ζήσει ο κούκλος σου!!!!!φτου-φτου μη τον ματιάσω είναι για φάγωμα!!!!ετοιμάσου να στον κυνηγάνε οι γυναίκες καημένη μου!!!!χαχαχαχα!!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλησπερα κοριτσια μου!! Χρονια πολλα στους εορταζοντες σας.

marioula το καλητερο παιδι θα εχεις. 15 εχει γεννηθει και ο αντρουλης μου

Το μικρο μας ειναι ενα πολυ πολυ καλο παιδακι σχεδον δε τον εχουμε ακουσει να κλαιει εκτος απο το πρωτο βραδυ που ηταν της προσαρμογης. Τρωει σχεδον στο 3ωρο με 4ωρο εχω αρχισει να μαθαινω περιπου τις ωρες του, ελπιζω να παραμεινει ετσι... Ο μπαμπας μας εχει λαλησει λιγο με το γιο του "τι θορυβος ηταν αυτος?, γιατι εχει τοση ωρα λοξιγκα?, γιατι κοιματε εδω και 3 ωρες και 17 λεπτα?... κλπ κλπ" εγω απλα το διασκεδαζω :P :p :P

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Μπορώ να γράφω ώρες ατέλειωτες… Δεν έχω διαβάσει τπτ και εύχομαι για όλες μας να έχουν πάει όλα καλά και να χαίρεστε οι νέες μανούλες τα μωράκια τους στην αγκαλιά τους χαρούμενες και ευτυχισμένες!!!

Οι πόνοι δεν ήρθαν ποτέ και τα νερά δεν έσπασαν… την Δευτέρα πρωί πρωί ξύπνησα ήπια το τσαγάκι μου και ξεκίνησα με τον άντρα μου και την κουμπάρα μας για το μαιευτήριο. Η μαμά μου ξεκίνησε και αυτή χωρίς την αδερφή μου που θα ερχόταν στις 9:00 και χάθηκε μέσα στα σκοτάδια… παραλίγο να φτάσει τελικά μαζί με την αδερφή μου.

Με πήραν αμέσως μέσα, δεν χρειάστηκα ξύρισμα και φυσικά έφαγα και το κλύσμα μου… με πήγαν στην αίθουσα τοκετών και μου έβαλαν ορούς για τεχνητούς πόνους… η ώρα που ξεκίνησε η αγωγή 7:00… στις 9:00 έρχεται ο γιατρός. Πονάς Βασιλική; Μου λέει… όχι γιατρέ απαντώ. Φεύγει κι έρχεται ξανά στις 12, πονάς με ρωτάει… όχι γιατρέ δεν πεινάω καθόλου του λέω… (ουπς.. ρεζίλι, κάποιος σκέφτεται το φαίιιιι.. ) κοιμήθηκα και 2 ωρίτσες του λέω… ο άντρας μου μπαινόβγαινε καθώς από το άγχος του είχε συχνοουρία , ενώ εγώ ξυπνούσα και κοιμόμουν στα ενδιάμεσα… στις 13:00 ο γιατρός ελέγχει ξανά με δάχτυλο την διαστολή και για ακόμα μια φορά είμαι στο 0, ενώ δεν μπορούν ούτε τα νερά να μου σπάσουν… μας ενημέρωσε πως και 3 μέρες να περιμένουμε δεν πρόκειται να γεννήσω φυσιολογικά. Στο γιατρό μου να σημειώσω πως έχω 200% εμπιστοσύνη. Θα έπρεπε να σταματήσουν τα φάρμακα, να ξεκουραστεί η μήτρα και να ξαναρχινήσουμε πάλι με φάρμακα για πόνους μετά από μερικές ώρες.. (σκέφτομαι τις ώρες που θα ήμουν νηστική!!! Χαχα όχι οκ ) συμφωνούμε πως πρέπει να γίνει καισαρική και αποχαιρετώ προσωρινά τον άντρα μου, κλαίμε και οι δύο, εγώ γιατί φοβάμαι λίγο και σκέφτομαι αν θα γυρίσω πίσω και ο άντρας μου γιατί με βλέπει που κλαίω και ίσως φοβάται, αλλά δεν μου το είπε!

Στις 14:10 μου κάνουν την επισκληρίδιο… σε λίγα λεπτά νιώθω το μούδιασμα να απλώνετε παντού, έχω ήδη κλάψει από το φόβο για την νάρκωση και με έχουν ηρεμήσει… με ξαπλώνουν και 14:19 βλέπω στα δεξιά μου το μωρό μου, το έχουν βάλει σε ένα γυάλινο πράγμα και το καθαρίζουν, ενώ αυτό κλαίει λίγο και με κοιτάει και λέω Χριστέ μου είναι ίδιος ο Μανώλης γιατρέ! Η αναισθησιολόγος μου κάνει πλάκα, ενώ μου φέρνουν το μωρό και φυσικά κλαίω… το παίρνουν και το βγάζουν έξω να το δει ο μπαμπάς ο οποίος από παραπληροφόρηση δική μου νομίζει ότι ακόμα περιμένουμε να δράσει η επισκληρίδιος…

Ξεκινούν να με ράβουν ενώ εγώ έχω πιάσει την κουβέντα με την αναισθησιολόγο, κάποια στιγμή μου χώνουν κι ένα υπογλώσσιο στο στόμα ( για αποφυγή αιμορραγίας έμαθα μετά ) … τελειώσαμε Βασιλική μου λέει ο γιατρός μου… (η μήτρα μου ήταν μαλακή για αυτό και δεν είχα καθόλου πόνους και συσπάσεις… ενώ ήταν ελάχιστα πιο πίσω, θα δυσκολευόμουν και ίσως ήταν επικίνδυνο για το μωρό ). Στις 15:00 με βλέπουν οι δικοί μου, μου λένε ότι ο μπέμπης μας είναι κούκλος.. η αδερφή μου κλαίει γιατί εκείνη είχε πονέσει πολύ στην γέννα της και φοβάται για μένα… ο άντρας μου κλαίει από χαρά και όλοι το ίδιο… 15:10 είμαι στην ανάνηψη όπου με πιάνει τρομερό ρίγος, έχω ήδη λίγο φαγούρα και πονάω ελαφρά.. μου βάζουν λίγο οξυγόνο και λίγο φάρμακο για το ρίγος, ενώ προσθέτουν μέθη μέσω της επισκληριδίου για να μην πονάω πολύ, φαγούρες και ρίγη είναι από την νάρκωση. Μιάμιση ώρα μετά βρίσκομαι στο δωμάτιο μου… βγάζουμε τις πρώτες φωτογραφίες με την αδερφή κ την μαμά μου, βλέπω το βραδινό μου τσάγάκι και ελάχιστο νερό… ενώ ο μπέμπης μου είναι υπέροχος και πολύ πεινασμένος. Πιάνει απευθείας το στήθος και βιώνω τον πρώτο επιτυχημένο μου θηλασμό… δεν ξέρω τι νιώθω…. Στην ανάνηψη μια κοπέλα θήλαζε και εγώ έχοντας οξυγόνο και ρίγη εύχομαι να μην μου το φέρουν γιατί είμαι χάλια… και δεν μπορώ… νιώθω ενοχές και κλαίω λίγο, αλλά μετά δεν μπορώ ούτε να κλάψω οπότε σταματάω… οι επισκέπτες φεύγουν, μένουμε στο δωμάτιο εγώ και ο άντρας μου, το βράδυ ανά 3 ώρες έρχεται και ο μπέμπης μας , το κοιτάμε λίγο περίεργα….προσπαθούμε να ξεχωρίσουμε την ευτυχία από τη σαστιμάρα…. Τα συναισθήματα δεν περιγράφονται…σίγουρα όχι.

Την επόμενη το πρωί σηκώνομαι και κάνω μερικές μικρές βόλτες, δεν πονάω πολύ, έρχεται κόσμος… έρχεται κόσμος… το βράδυ πήγα και για ένα τσάι μέχρι το καφέ στο ισόγειο… και οι μέρες πέρασαν έτσι… με επιτυχημένους θηλασμούς, με τα συναισθήματα να μεγαλώνουν μέρα με την μέρα και το μπέμπη μας να είναι ένα υγιέστατο μωρό…

Σήμερα το πρώτο μεσημέρι εκτός νοσοκομείου… το πρώτο μου άλλαγμα… και όλα πρώτα γενικά. Ο μπαμπάς τρέχει για ψώνια… ενώ σε λίγο ξεκινάει ο θηλασμός...

Ο άντρας μου την ώρα που είχα τους τεχνητούς πόνους με ρώτησε αν θα πάμε για το 3ο… και εγώ του είπα ναι.. θα πάρουμε άλλο ένα σκύλο… με ρώτησε μετά την καισαρική αν θα πάμε για το 3ο και του είπα ότι φυσικά και θα πάμε… και πραγματικά θα ήθελα κι άλλα παιδιά. Για εμένα ήταν μια υπέροχη εμπειρία… Εύχομαι και για τις υπόλοιπες να είναι όλα καλά.. σας φιλώ και σας αφήνω.. πάω να ξυπνήσω το μπεμπη! Ώρα για φαγητόοοοοο…. Λαλα μαμα Λάλα!!!!

Φοβερη η περιγραφη σου Βικυ!! Να σου ζησει ευχομαι κ ν' απολαμβανεις μαζι του την καθε στιγμή....

(ΥΓ : Μαλλον ο αντρας σου το παει για διδυμα την επόμενη φορα!! Δεν εξηγειται αλλιως πως σκεφτεται το 3ο πριν καν ελθει το 2ο!)

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

Μπορώ να γράφω ώρες ατέλειωτες… Δεν έχω διαβάσει τπτ και εύχομαι για όλες μας να έχουν πάει όλα καλά και να χαίρεστε οι νέες μανούλες τα μωράκια τους στην αγκαλιά τους χαρούμενες και ευτυχισμένες!!!

Οι πόνοι δεν ήρθαν ποτέ και τα νερά δεν έσπασαν… την Δευτέρα πρωί πρωί ξύπνησα ήπια το τσαγάκι μου και ξεκίνησα με τον άντρα μου και την κουμπάρα μας για το μαιευτήριο. Η μαμά μου ξεκίνησε και αυτή χωρίς την αδερφή μου που θα ερχόταν στις 9:00 και χάθηκε μέσα στα σκοτάδια… παραλίγο να φτάσει τελικά μαζί με την αδερφή μου.

Με πήραν αμέσως μέσα, δεν χρειάστηκα ξύρισμα και φυσικά έφαγα και το κλύσμα μου… με πήγαν στην αίθουσα τοκετών και μου έβαλαν ορούς για τεχνητούς πόνους… η ώρα που ξεκίνησε η αγωγή 7:00… στις 9:00 έρχεται ο γιατρός. Πονάς Βασιλική; Μου λέει… όχι γιατρέ απαντώ. Φεύγει κι έρχεται ξανά στις 12, πονάς με ρωτάει… όχι γιατρέ δεν πεινάω καθόλου του λέω… (ουπς.. ρεζίλι, κάποιος σκέφτεται το φαίιιιι.. ) κοιμήθηκα και 2 ωρίτσες του λέω… ο άντρας μου μπαινόβγαινε καθώς από το άγχος του είχε συχνοουρία , ενώ εγώ ξυπνούσα και κοιμόμουν στα ενδιάμεσα… στις 13:00 ο γιατρός ελέγχει ξανά με δάχτυλο την διαστολή και για ακόμα μια φορά είμαι στο 0, ενώ δεν μπορούν ούτε τα νερά να μου σπάσουν… μας ενημέρωσε πως και 3 μέρες να περιμένουμε δεν πρόκειται να γεννήσω φυσιολογικά. Στο γιατρό μου να σημειώσω πως έχω 200% εμπιστοσύνη. Θα έπρεπε να σταματήσουν τα φάρμακα, να ξεκουραστεί η μήτρα και να ξαναρχινήσουμε πάλι με φάρμακα για πόνους μετά από μερικές ώρες.. (σκέφτομαι τις ώρες που θα ήμουν νηστική!!! Χαχα όχι οκ ) συμφωνούμε πως πρέπει να γίνει καισαρική και αποχαιρετώ προσωρινά τον άντρα μου, κλαίμε και οι δύο, εγώ γιατί φοβάμαι λίγο και σκέφτομαι αν θα γυρίσω πίσω και ο άντρας μου γιατί με βλέπει που κλαίω και ίσως φοβάται, αλλά δεν μου το είπε!

Στις 14:10 μου κάνουν την επισκληρίδιο… σε λίγα λεπτά νιώθω το μούδιασμα να απλώνετε παντού, έχω ήδη κλάψει από το φόβο για την νάρκωση και με έχουν ηρεμήσει… με ξαπλώνουν και 14:19 βλέπω στα δεξιά μου το μωρό μου, το έχουν βάλει σε ένα γυάλινο πράγμα και το καθαρίζουν, ενώ αυτό κλαίει λίγο και με κοιτάει και λέω Χριστέ μου είναι ίδιος ο Μανώλης γιατρέ! Η αναισθησιολόγος μου κάνει πλάκα, ενώ μου φέρνουν το μωρό και φυσικά κλαίω… το παίρνουν και το βγάζουν έξω να το δει ο μπαμπάς ο οποίος από παραπληροφόρηση δική μου νομίζει ότι ακόμα περιμένουμε να δράσει η επισκληρίδιος…

Ξεκινούν να με ράβουν ενώ εγώ έχω πιάσει την κουβέντα με την αναισθησιολόγο, κάποια στιγμή μου χώνουν κι ένα υπογλώσσιο στο στόμα ( για αποφυγή αιμορραγίας έμαθα μετά ) … τελειώσαμε Βασιλική μου λέει ο γιατρός μου… (η μήτρα μου ήταν μαλακή για αυτό και δεν είχα καθόλου πόνους και συσπάσεις… ενώ ήταν ελάχιστα πιο πίσω, θα δυσκολευόμουν και ίσως ήταν επικίνδυνο για το μωρό ). Στις 15:00 με βλέπουν οι δικοί μου, μου λένε ότι ο μπέμπης μας είναι κούκλος.. η αδερφή μου κλαίει γιατί εκείνη είχε πονέσει πολύ στην γέννα της και φοβάται για μένα… ο άντρας μου κλαίει από χαρά και όλοι το ίδιο… 15:10 είμαι στην ανάνηψη όπου με πιάνει τρομερό ρίγος, έχω ήδη λίγο φαγούρα και πονάω ελαφρά.. μου βάζουν λίγο οξυγόνο και λίγο φάρμακο για το ρίγος, ενώ προσθέτουν μέθη μέσω της επισκληριδίου για να μην πονάω πολύ, φαγούρες και ρίγη είναι από την νάρκωση. Μιάμιση ώρα μετά βρίσκομαι στο δωμάτιο μου… βγάζουμε τις πρώτες φωτογραφίες με την αδερφή κ την μαμά μου, βλέπω το βραδινό μου τσάγάκι και ελάχιστο νερό… ενώ ο μπέμπης μου είναι υπέροχος και πολύ πεινασμένος. Πιάνει απευθείας το στήθος και βιώνω τον πρώτο επιτυχημένο μου θηλασμό… δεν ξέρω τι νιώθω…. Στην ανάνηψη μια κοπέλα θήλαζε και εγώ έχοντας οξυγόνο και ρίγη εύχομαι να μην μου το φέρουν γιατί είμαι χάλια… και δεν μπορώ… νιώθω ενοχές και κλαίω λίγο, αλλά μετά δεν μπορώ ούτε να κλάψω οπότε σταματάω… οι επισκέπτες φεύγουν, μένουμε στο δωμάτιο εγώ και ο άντρας μου, το βράδυ ανά 3 ώρες έρχεται και ο μπέμπης μας , το κοιτάμε λίγο περίεργα….προσπαθούμε να ξεχωρίσουμε την ευτυχία από τη σαστιμάρα…. Τα συναισθήματα δεν περιγράφονται…σίγουρα όχι.

Την επόμενη το πρωί σηκώνομαι και κάνω μερικές μικρές βόλτες, δεν πονάω πολύ, έρχεται κόσμος… έρχεται κόσμος… το βράδυ πήγα και για ένα τσάι μέχρι το καφέ στο ισόγειο… και οι μέρες πέρασαν έτσι… με επιτυχημένους θηλασμούς, με τα συναισθήματα να μεγαλώνουν μέρα με την μέρα και το μπέμπη μας να είναι ένα υγιέστατο μωρό…

Σήμερα το πρώτο μεσημέρι εκτός νοσοκομείου… το πρώτο μου άλλαγμα… και όλα πρώτα γενικά. Ο μπαμπάς τρέχει για ψώνια… ενώ σε λίγο ξεκινάει ο θηλασμός...

Ο άντρας μου την ώρα που είχα τους τεχνητούς πόνους με ρώτησε αν θα πάμε για το 3ο… και εγώ του είπα ναι.. θα πάρουμε άλλο ένα σκύλο… με ρώτησε μετά την καισαρική αν θα πάμε για το 3ο και του είπα ότι φυσικά και θα πάμε… και πραγματικά θα ήθελα κι άλλα παιδιά. Για εμένα ήταν μια υπέροχη εμπειρία… Εύχομαι και για τις υπόλοιπες να είναι όλα καλά.. σας φιλώ και σας αφήνω.. πάω να ξυπνήσω το μπεμπη! Ώρα για φαγητόοοοοο…. Λαλα μαμα Λάλα!!!!

Βίκυ να σας ζήσει ο μπέμπης!

Caution: The author has a tendency to google margarita recipes when life hands her lemons. :D

Απίστευτη περιγραφή... εγώ δεν ξέρω αν θα θυμάμαι και τι... είμαι όμως 100% σίγουρη ότι θα κλαίω συνέχεια!!!

Βικάκι μήτρα αλοιφή... κάτι οικείο μου κάνει:rolleyes:

Θα δούμε αύριο εμείς αν θα ενεργοποιηθεί το σύστημα...:|

Όπως και να'χει σημασία έχει ότι τελικά όλα πήγαν καλά και με τη γεννα και με το θηλασμό!

Καλή συνέχεια στην κοινή σας ζωή στο σπίτι :D

Πολλά φιλάκια στο μπεμπάκο!!!!!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

κοριτσαρες τι κανετε?

ευχομαι σε ολες τις κοπελες που γεννησαν να τους ζησουν τα μωρακια τους και να ειναι καλοτυχα και καλοθρεμενα!ποιες εμειναν ακομα για γεννα?

εγω γεννησα στις 15 του μηνα! μου ασπασαν τα νερα την δευτερα τα ξημερωματα και δευτερα 9 παρα 5 το βραδυ γεννησα! ολα πηγαν καλα το μωρακι μ κ εγω ειμαστε μια χαρα!:P

Να σου ζησει Μαριούλα! Είδες, ανυπομονούσες εσυ, ανυπομονούσε κι αυτός όμως!!

11-6 σερι ύπνος σημερα! Μπεμπα αγαπάει μανούλα!!! Χτες το μεσημερι την αφησα με τον αντρα μου για να παω τα αλλα για υπνο κι εκλαιγε. με το που γυρισα σταματησε, ηθελε την παρουσια; κ την αγκαλιά μου. Απογοήτευση ο συζυγος.......

HgqOp3.png

Καλημέρααα!!

Βίκυ να σου ζήσει ο μπέμπης να τον χαίρεστε!!! Και μενά ο τράχηλος τίποτα!!! Μηδέν διαστολή μετά από 8 ώρες τεχνητών πόνων!!!Εϊμαστε "σκληροτράχηλες" τι να κάνουμε!!!ΧΑΧΑ!! ΕΜένα με πιάσαν πόνοι αλλά όχι με ρυθμό , όπως πρέπει!!!

Μαριούλα και σενα να σου ζήσει ο μπεμπης!!! Βιαζόταν να βγεί ε???

Τατουμ και ο μικρός κούκλος είναι , αλλά στην φώτο που είναι τα δυο τους η μικρή θεά!!!

Κοιμομαστε καλά τα βράδια, αλλά την μέρα τις κάνουμε γυμνάσια της μανούλας!!Κάθε μια ώρα όρθια και ύπνος μετά από 1 ώρα!!!ΠΦΦΦΦ , ακόμα ξύπνια είναι!!! Και εγώ από πάνω να μην μπορώ να κάνω τίποτα άλλο!! Μην κάνει κανα εμετό και πνιγεί!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Γεια σας!

Βίκυ και Μαριούλα να σας ζήσουν!!!!

Miss caramel με το καλό ;)

Σήμερα έκανα λίγες δουλίτσες απο το πρωί που κοιμόταν ο μικρούλης αλλά κατακουράστηκα.

Εχτές το βράδυ δεν έλεγε να κοιμηθεί με τίποτα, από τις 23:30 που τον έβαλα για ύπνο μέχρι τις 00:30 γκρίνιαζε συνέχεια, μετά κοιμήθηκε για μία ώρα και ξύπνησε για φαγητό. Και απο τις 2:00 που τον κοίμησα ξύπνησε στις 5:00!!!! Η επόμενη κρούση έγινε στις 8:45 οπότε ψιλοξεκουράστηκα μετά.

Πιστεύετε 22:30 που τον κάνω μπάνιο μήπως είναι πολύ αργά και τον ξαγρυπνάω μετά? Επίσης μαζεύει συνέχεια τα ποδαράκια του στην κοιλίτσα του μετά το φαγητό και σφίγγετε, λέτε να είναι κολικοί? απο τώρα? Αυτά που δίνουν για τους κολικούς κάνουν τίποτα ή μπα?

Διαφημίσεις

καλημέρα!!!

εμάς τα γυμνάσια μας τα κάνει το βράδυ!!!2:30-5 ξύπνια και στήθος και μετά στις 7.....της έδωσα λίγο στήθος και κοιμήθηκε ως τις 10+.. που την ξύπνησα εγω....πως να την κρατάω ξύπνια τη μέρα να κοιμάται το βράδυ;;;;τώρα την ταίζω πάλι και κοιμάται.....τα νεύρα μου!!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Γεια σας!

Βίκυ και Μαριούλα να σας ζήσουν!!!!

Miss caramel με το καλό ;)

Σήμερα έκανα λίγες δουλίτσες απο το πρωί που κοιμόταν ο μικρούλης αλλά κατακουράστηκα.

Εχτές το βράδυ δεν έλεγε να κοιμηθεί με τίποτα, από τις 23:30 που τον έβαλα για ύπνο μέχρι τις 00:30 γκρίνιαζε συνέχεια, μετά κοιμήθηκε για μία ώρα και ξύπνησε για φαγητό. Και απο τις 2:00 που τον κοίμησα ξύπνησε στις 5:00!!!! Η επόμενη κρούση έγινε στις 8:45 οπότε ψιλοξεκουράστηκα μετά.

Πιστεύετε 22:30 που τον κάνω μπάνιο μήπως είναι πολύ αργά και τον ξαγρυπνάω μετά? Επίσης μαζεύει συνέχεια τα ποδαράκια του στην κοιλίτσα του μετά το φαγητό και σφίγγετε, λέτε να είναι κολικοί? απο τώρα? Αυτά που δίνουν για τους κολικούς κάνουν τίποτα ή μπα?

Κι εμενα το κανει αυτο πριν κανει κακακια, σφιγγεται κ γκρινιαζει, ομως δεν κλαιει.κοκκινιζει ολοκληρη! Μετα από λιγο ομως φευγουν από κατω κ ησυχαζει. Ευτυχως τη νυχτα δεν μου το κανει, αλλα τη μερα πολλες φορες. Το καλυτερο που εχεις να κανεις για αρχη, ειναι να το βαζεις στο στηθος. Δεν ειναι μονο το μητρικο γαλατακι αλλα κ το πιπιλισμα που βοηθαει να ενεργηθει. Μετα, χαμομηλακι αλλα δε θυμαμαι απο ποτε κανει.

τα αλλα κοριτσια Αννα, Ελβινα, Εβελίνα κ.α που χαθηκαν;;;;

HgqOp3.png

καλησπερα κοριτσια!

καραμελακι με το καλο!!

βικυ να σας ζησει το μωρακι σας παντα μεε υγεια :D

εμας ο μικρος μας ειναι πολυ ησυχος γενικα. μονο σημερα λιγο βασανιζεται, δεν κλαιει αλλα εχει μια πιεση γιατι εχει απο χθες να κανει κακακια και τον βλεπω να πιεζεται να κοκκινιζει να κανει γκριματσες.. κανουμε λιγο μασαζακι χαλαρωνει λιγο και ξανα ζορισμα... κατα τ'αλλα κλαμα κλαμα ακομα δεν εχουμε ακουσει :tongue:

Κι εμενα το κανει αυτο πριν κανει κακακια, σφιγγεται κ γκρινιαζει, ομως δεν κλαιει.κοκκινιζει ολοκληρη! Μετα από λιγο ομως φευγουν από κατω κ ησυχαζει. Ευτυχως τη νυχτα δεν μου το κανει, αλλα τη μερα πολλες φορες. Το καλυτερο που εχεις να κανεις για αρχη, ειναι να το βαζεις στο στηθος. Δεν ειναι μονο το μητρικο γαλατακι αλλα κ το πιπιλισμα που βοηθαει να ενεργηθει. Μετα, χαμομηλακι αλλα δε θυμαμαι απο ποτε κανει.

τα αλλα κοριτσια Αννα, Ελβινα, Εβελίνα κ.α που χαθηκαν;;;;

Τυχερη εισαι! Ο Μασσιμο γευμα παρα γευμα κακα και τη νυχτα παντα! Οταν ειναι να κανει κακα και ειναι στο στηθος κανει σαν αναστεναγμους απολαυσης (με γεματο στομα) και δε ζοριζετε, αν ειναι μετα το φαι ζοριζετε κουναει ποδια και κανει κατι γκννν, τον αντρα μου με δυσκιλιοτητα θημιζει χαχαχα. Τη νυχτα με το που θα καταπιει 2-3 φορες ακουγετε τρρρρρρρρ και σταματαει το φαι και περιμενει με λιγη γκρινια αλαγμα, το κανει 1-2 φορες και μετα τρωει κανονικα και κοιματε.

Η ζορικη ωρα του ειναι μετα το μεσημεριανο (οποτε καθομαι να φαω θελει φαι ή αγκαλια, ακομα κι αν κοιματε ξυπναει και κλαιει) που δεν κοιματε και δεν ηρεμει με τιποτα... ειναι και η ωρα που η μικρη ή χρηαζετε υπνο και δεν θελει ή ειναι μες τα νευρα γιατι ξερει οτι δεν μπορει να κανει φασαρια ενω ο μικρος γκρινιαζει. Οσο πιο πολυ γκρινιαζει ο ενας, τοσο ακολουθει ο αλλος και γινετε χαμος στο σπιτι!

Σημερα εβγαλα τα σπασμενα μου σε υπνο! Κοιμηθικα ο μικρος στις 12, εγερτιριο για φαι-κακα στις 3,30, υπνο, 8 παλι φαι-κακα, υπνο, 9,30 με ξυπνισε η μικρη για πρωινο και μετα πηγαμε στο κρεβατι για παιχνιδι οπου με πηρε ο υπνος, καπια στιγμη ξαναλαξα ταισα τον μικρο, βρηκα τα πιστηρια του εγκληματος, την πανα με τα κακα που δεν πεταξα και παλι υπνο μεχρι τις 1,30 που με ξυπνισε η μικρη γιατι πεινουσε το μωρο (αυτη πεινουσε και τα εριξε αλλου). Ειναι η πρωτη φορα απο τοτε που γεννηθικε η μικρη που κοιμαμε πανω απο 8 ωρες και κιριος που ειναι ξυπνια και δεν με ξυπναει!!!!

Το απογευμα καναμε με την μικρη (!) ενα σορο δουλιες με τελευταια που πλιναμε μαζι στο χερι ρουχα του μικρου. Γιατι το γραφω θα μου πειτε. Γιατι ο μικρος ξυπνισε νωριτερα απ οτι περιμενα και απετησε φαγιτο. Φανταστητε σκηνικο: η μικρη ορθια σε σκαμπο μπροστα στον νιπτιρα (ο νιπτιρας απ τους μικρους, φαρδος οσο 1 σκαμπο μπανιου, ολο το μπανιο ειναι μια τρυπα) εγω πισω της, πλαγια για να χωραω, με το ενα χερι να βοηθαω την μικρη στο πλυσιμο και με το αλλο να κραταω τον μικρο που θηλαζε. Σαν πινακας του Πικασο ειμασταν!

Ue8pp3.pngI307p3.png

α τελεια σκηνη... σε θαυμαζω!!! μαχρι εχτες ηταν σταθερος στη μαση του γευματος οπως λες τρρρρ τα σερβιρε, απο χτες το απογευμα τπτ.. ελπιζω να μη μου στουπωσει το καημενακι μου κι εχουμε αλλα...:?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...