Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Για πες πιο προτηνεις να δοκιμασω, γιατι σπιτι πινουμε με 3,7 λιπαρα γιατι δεν μας αρεσει η γευση απ τα αλλα, ξεκινησε η μικρη οταν σταματησε το θηλασμο και αν δεν ειχε μεσα δημητριακα επηνε μονο τετιο γαλα και κολησα κι εγω.

Απ οτι ακουω, λιγοι στην ηλικια μας εχουν θηλασει! Στη μαμα μου πχ ειχαν πει οτι δεν μπορει λογο μυοπιας και της το κοψαν με ενεση, σταγονα δεν ειδε και ακομα στενοχοριετε γι αυτο! Θα ερθει και μαζι μας την αλλη κυριακη :P

http://pediatros-thes.gr/%CE%B5%CE%BD%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CE%BD%CE%AD%CE%B1/%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B7-%CF%81%CF%8D%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%83%CE%B1%CE%BA%CF%87%CE%AC%CF%81%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C/

http://pediatros-thes.gr/%CE%B8%CE%B7%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82/%CE%B3%CE%BD%CF%8E%CF%83%CE%B7-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%B4%CF%8D%CE%BD%CE%B1%CE%BC%CE%B7/%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%B6%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CE%BC/

πιθανον να τα εχεις ηδη διαβασει αλλα δεν χανω τιποτα να τα ποσταρω.

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για πες πιο προτηνεις να δοκιμασω, γιατι σπιτι πινουμε με 3,7 λιπαρα γιατι δεν μας αρεσει η γευση απ τα αλλα, ξεκινησε η μικρη οταν σταματησε το θηλασμο και αν δεν ειχε μεσα δημητριακα επηνε μονο τετιο γαλα και κολησα κι εγω.

Απ οτι ακουω, λιγοι στην ηλικια μας εχουν θηλασει! Στη μαμα μου πχ ειχαν πει οτι δεν μπορει λογο μυοπιας και της το κοψαν με ενεση, σταγονα δεν ειδε και ακομα στενοχοριετε γι αυτο! Θα ερθει και μαζι μας την αλλη κυριακη :P

http://pediatros-thes.gr/%CE%B5%CE%BD%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CE%BD%CE%AD%CE%B1/%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B7-%CF%81%CF%8D%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%83%CE%B1%CE%BA%CF%87%CE%AC%CF%81%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C/

http://pediatros-thes.gr/%CE%B8%CE%B7%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82/%CE%B3%CE%BD%CF%8E%CF%83%CE%B7-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%B4%CF%8D%CE%BD%CE%B1%CE%BC%CE%B7/%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%B6%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CE%BC/

πιθανον να τα εχεις ηδη διαβασει αλλα δεν χανω τιποτα να τα ποσταρω.

Μέχρι στιγμής βρίσκεις 2.

Το Advance (το κίτρινο) με 80% λιγότερη λακτόζη, που είναι πλήρες (3,5) και έχει βανιλίνη και ωραία γευση για παιδάκια:tongue:

και της Δέλτα με 70% λιγότερη λακτόζη 1,5 λιπαρά χωρίς γεύσεις και τέτοια.

Από τιμή βέβαια τα βαράνε 2,xx ευρώ το λίτρο και εναλλάξ έχουν καμιά προσφορά -0,30... μη φανταστεις τίποτα σπουδαίο.

Τουλάχιστον υπάρχουν και αυτά γιατί μετά την κολίτιδα που είχα πάθει και με πείραζε η λακτόζη είχα μαραζώσει που δεν έπινα γάλα! Σκέψου ότι πίνω περίπου 5+ λίτρα την εβδομάδα μόνη μου :rolleyes:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Τα έχω διαβάσει αυτά όπως και ότι βοηθιέται και το παιδί από το θηλασμό αλλά και από το να μη κόβεται αμέσως ο ομφάλιος λώρος (για τον διαβήτη πάντα)

Ακόμα και αν η διαφορά που κάνουν αυτά τα 2 είναι μικρή... σίγουρα αξίζει τον κόπο να προσπαθήσουμε!;)

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Μέχρι στιγμής βρίσκεις 2.

Το Advance (το κίτρινο) με 80% λιγότερη λακτόζη, που είναι πλήρες (3,5) και έχει βανιλίνη και ωραία γευση για παιδάκια:tongue:

και της Δέλτα με 70% λιγότερη λακτόζη 1,5 λιπαρά χωρίς γεύσεις και τέτοια.

Από τιμή βέβαια τα βαράνε 2,xx ευρώ το λίτρο και εναλλάξ έχουν καμιά προσφορά -0,30... μη φανταστεις τίποτα σπουδαίο.

Τουλάχιστον υπάρχουν και αυτά γιατί μετά την κολίτιδα που είχα πάθει και με πείραζε η λακτόζη είχα μαραζώσει που δεν έπινα γάλα! Σκέψου ότι πίνω περίπου 5+ λίτρα την εβδομάδα μόνη μου :rolleyes:

Να σαι καλα :P

Το Advance δεν το πολυσυμπαθω με τα προσθετα που εχει αν και μεχρι να ανακαλυψω τα 3,7 το κιτρινο επηνε η μικρη γιατι μονο αυτο της αρεσε! Θα δοκιμασω αν ειναι το δελτα γιατι το γαλα μου θελω να εχει γευση ΓΑΛΑ χαχα. Για την τιμη δεν εχει διαφορα... 2,50 εχει το 3,7 εδω και οποτε παω lidl περνω το δικο τους (δεν θημαμε τιμη) αλλα δεν παιζει καθε 2-3 μερες να περνω αμαξι για 2-3 μπουκαλια γαλα! Στα φυσιολογικα μου πινω 1-1,5 λιτρο τη μερα και τωρα αναγκαστηκα να το ελατωσω στο 0,5, δε χανω κατι να δοκιμασω! Η μικρη παλι απο τοτε που βρηκα το 3,7 ενω δεν πινει πολυ πρωι-βραδυ, καθε 3 και λιγο μου φερνει το μπουκαλι και ποτιρι να της βαλω σε ολη τη διαρκια της μερας, ενω Ντοχα που δεν εχει πανω απο 3,1 πινει με χιλια ζορια με δημητριακα ή κακαο γκρρρρ.

Ασχετο! Πολυ καλα σε ποιοτητα ειναι τα Lupilu, ρουχαλακια που φερνει το lidl και ακομα και στο πλυσιμο δεν μου εχουν βγαλει προβλημα ουτε οι σταμπες τους και η μικρη τα λερωνει πολυ. Και μια και το θημιθηκα... Απ τα chicco ειχα προβλημα μεχρι και με ρουχαλακια που της ειχαν χαρισει(βγαζαν χνουδια), οποτε δεν με παραξενευει που παιδιατροι λενε οχι στα προιοντα τους!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Ασχετο! Πολυ καλα ειναι τα Lupilu, ρουχαλακια που φερνει το lidl και ακομα και στο πλυσιμο δεν μου εχουν βγαλει προβλημα ουτε οι σταμπες τους και η μικρη τα λερωνει πολυ. Και μια και το θημιθηκα... Απ τα chicco ειχα προβλημα μεχρι και με ρουχαλακια που της ειχαν χαρισει(βγαζαν χνουδια), οποτε δεν με παραξενευει που παιδιατροι λενε οχι στα προιοντα τους!

chicco ρούχα δεν εχουμε βαλει ποτε, ουτε μπιμπερο (επαιρνα τα χοντρα τα nuk στα παιδια κ το avent philips τωρα, για αναγκη) αλλα αυτα τα ρουχα από λιντλ ταδοκιμασα ειχα βρει ενα πιτζαμακι βελουτε για 2 μ. με 2ευρω! το πηρα εννοείται κι εχει εξαιρετικη ποιοτητα.

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

Καλημερούδια και χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες!!!!

Καλά έτσι και αλλιώς δεν ψωνίζουμε με κλειστά μάτια.

Κάποια πράγματα είναι καλά ποιοτικά και κάποια όχι τόσο καλά.

Διαφέρει μόνο η ταμπέλα και η τιμή τους!!!

Για σχέδια και τέτοια δε το συζητάω... τη δουλειά μας να κάνουμε, δε θέλουμε και ρούχα για τις 50 δεξιώσεις του πρέσβη που θα παρεβρεθούμε οικογενειακώς:tongue:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Όσες έχετε εορτάζοντες και εορτάζουσες να τους χαίρεστε!!!!

Εμάς δεν μας ενοχλεί το αγελαδινό...και να σκεφτείτε πριν την εγκυμοσύνη είχα να το βάλω στο στόμα μου πάνω απο 15 χρόνια...κι έπινα και συμπηκνωμένο..πάντως της ΜΕΒΓΑΛ που πίνω είναι πολύ ωραίο.

Εχτές της έκανα μασαζάκι με χαμομηλάκι και λαδάκι...να τη δείτε πως καθότανε!!!!Της έβαλα και στο κεφαλάκι γιατί είχα παρατηρήσει οτι είχε ξεκινήσει σαν νινίδα..

Κατά τ'αλλα;;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Όσες έχετε εορτάζοντες και εορτάζουσες να τους χαίρεστε!!!!

Εμάς δεν μας ενοχλεί το αγελαδινό...και να σκεφτείτε πριν την εγκυμοσύνη είχα να το βάλω στο στόμα μου πάνω απο 15 χρόνια...κι έπινα και συμπηκνωμένο..πάντως της ΜΕΒΓΑΛ που πίνω είναι πολύ ωραίο.

Εχτές της έκανα μασαζάκι με χαμομηλάκι και λαδάκι...να τη δείτε πως καθότανε!!!!Της έβαλα και στο κεφαλάκι γιατί είχα παρατηρήσει οτι είχε ξεκινήσει σαν νινίδα..

Κατά τ'αλλα;;

Μασαζάκι.... τι καλάάάάά!!! ΝΑ έρθω να μου κάνεις και μένα????:tongue:

Τι έχω πάθει από προχθές βράδυ... έτσι και πάω να γυρίσω να κοιμηθώ από την αριστερή πλευρά ξεκινάει ένας πόνος μέσα στον όμο μου (στην κλειδα να πω... δεν ξέρω ακριβώς) και πεθάινω στον πόνο!!!

Αποτέλεσμα είμαι όλο από τη δεξιά και πιάνομαι τρελά, μέχρι που πονάει ο γοφός μου, γυρνάω για 1-2 λεπτά με πεθαίνει και ο όμος και πάλι από την αρχή!!!:evil:

Κατά τα άλλα εγώ είμαι να σκάσω σήμερα (έέέέλαα!!) οπότε έχω καταπιαστεί με δουλειές στο σπίτι.

Αλλιώς θα περάσω τη μέρα μες το κλάμα και τη συγκίνηση!!!

Το βραδάκι μάλλον θα έχει έξοδο με φίλους (δε με νοιάζει που, με ποιούς ...δε με νοιάζει τίποτα αρκεί να βγούμε ΟΥΦΦΦΦ!!!!):|

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Μασαζάκι.... τι καλάάάάά!!! ΝΑ έρθω να μου κάνεις και μένα????:tongue:

Τι έχω πάθει από προχθές βράδυ... έτσι και πάω να γυρίσω να κοιμηθώ από την αριστερή πλευρά ξεκινάει ένας πόνος μέσα στον όμο μου (στην κλειδα να πω... δεν ξέρω ακριβώς) και πεθάινω στον πόνο!!!

Αποτέλεσμα είμαι όλο από τη δεξιά και πιάνομαι τρελά, μέχρι που πονάει ο γοφός μου, γυρνάω για 1-2 λεπτά με πεθαίνει και ο όμος και πάλι από την αρχή!!!:evil:

Κατά τα άλλα εγώ είμαι να σκάσω σήμερα (έέέέλαα!!) οπότε έχω καταπιαστεί με δουλειές στο σπίτι.

Αλλιώς θα περάσω τη μέρα μες το κλάμα και τη συγκίνηση!!!

Το βραδάκι μάλλον θα έχει έξοδο με φίλους (δε με νοιάζει που, με ποιούς ...δε με νοιάζει τίποτα αρκεί να βγούμε ΟΥΦΦΦΦ!!!!):|

Ελα και κοντευεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

HgqOp3.png

καλημέρα κορίτσια!

Miss caramel το κακό είναι ότι με το που γεννάς απαλλάσσεσαι απο τους πόνους αλλά το μικρό σου δεν σε αφήνει να κοιμηθείς και πάλι :tongue:

Για το γάλα που λέτε δεν ήξερα ότι πειράζει αν πίνουμε πολύ, αν και έτσι κι αλλιώς ένα ποτηράκι πίνω τη μέρα και τρώω και ένα γιαούρτι. Μαρούλι επιτρέπεται? θέλω να φάω σαλάτα και δεν μου ανέφερε κάτι για τα μαρούλια...μου είπε όχι λάχανο, μπρόκολο, κουνουπίδι, χόρτα και όσπρια. Καφέ μου είπε αν θέλω μπορώ αλλά μετά το θηλασμό για να έχει περάσει κάποια ώρα μέχρι τον επόμενο, αλλά φοβάμαι μην τον πιάσει αυπνία οπότε δεν το ρισκάρω καθολου, και τσάι πίνω πράσινο και σοκολάτα γιοκ. Άσε δεν είμαστε για τέτοια να πάθουμε καμία πλάκα και να μένει ξάγρυπνος.

Απο κιλά δυστυχώς δεν έχω ζυγαριά στο σπίτι για να δούμε τι ψάρια έχω πιάσει αλλά βλέπω ότι η κοιλιά μου έχει μαζέψει εντελώς και οι πυτζάμες μου είναι μεγάλες. Υπομονή μέχρι την επόμενη εβδομάδα που θα βγω απο το σπίτι και θα δοκιμάσω να φορέσω ρούχο κανονικό.

Για ρουχαλάκια πριν γεννηθεί ο μικρός πήγαινα στα μαγαζιά και διάλεγα 10 ώρες για να πάρω ένα φορμάκι, τώρα το έπιασα το νόημα, έστειλα τη μαμά μου προχτές και της είπα πάρε 2 μακό φορμάκια ότι βρείς.....αφού ούτε που βλέπεις τι φοράει το παιδί...όλο κοιμάται ή τρώει ή τα λερώνει....αργότερα που θα διευρύνει το ρεπερτόριό του διαλέγουμε πιο προσεκτικά.

Καλημέραα

Τι κάνετε??

Εμείς πάμε καλύτερα!!!τα τελευταία 2 βράδια κοιμόμαστε σαν άνθρωποι!!Δεν ξυπνάει πριν το 3ωρο!!!!

Από φαγητά και εγώ τρώω απ'όλα!!Ο παιδίατρος δεν μου έχει απαγορέψει τίποτα!!Εγώ παρατήρησα ότι με τις φακές έχουμε θεματάκι!!!Μετά η μπέμπα ήταν όλο άερια!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ταττουμ τι κουκλί η μικρή σου???!!!!!!!!!!! Πως την καταλαβαίνεις την ψευδοαλλεργία???

fyJbp3.png

GCQAp2.png

καλημέρα κορίτσια!

Miss caramel το κακό είναι ότι με το που γεννάς απαλλάσσεσαι απο τους πόνους αλλά το μικρό σου δεν σε αφήνει να κοιμηθείς και πάλι :tongue:

Για το γάλα που λέτε δεν ήξερα ότι πειράζει αν πίνουμε πολύ, αν και έτσι κι αλλιώς ένα ποτηράκι πίνω τη μέρα και τρώω και ένα γιαούρτι. Μαρούλι επιτρέπεται? θέλω να φάω σαλάτα και δεν μου ανέφερε κάτι για τα μαρούλια...μου είπε όχι λάχανο, μπρόκολο, κουνουπίδι, χόρτα και όσπρια. Καφέ μου είπε αν θέλω μπορώ αλλά μετά το θηλασμό για να έχει περάσει κάποια ώρα μέχρι τον επόμενο, αλλά φοβάμαι μην τον πιάσει αυπνία οπότε δεν το ρισκάρω καθολου, και τσάι πίνω πράσινο και σοκολάτα γιοκ. Άσε δεν είμαστε για τέτοια να πάθουμε καμία πλάκα και να μένει ξάγρυπνος.

Απο κιλά δυστυχώς δεν έχω ζυγαριά στο σπίτι για να δούμε τι ψάρια έχω πιάσει αλλά βλέπω ότι η κοιλιά μου έχει μαζέψει εντελώς και οι πυτζάμες μου είναι μεγάλες. Υπομονή μέχρι την επόμενη εβδομάδα που θα βγω απο το σπίτι και θα δοκιμάσω να φορέσω ρούχο κανονικό.

Για ρουχαλάκια πριν γεννηθεί ο μικρός πήγαινα στα μαγαζιά και διάλεγα 10 ώρες για να πάρω ένα φορμάκι, τώρα το έπιασα το νόημα, έστειλα τη μαμά μου προχτές και της είπα πάρε 2 μακό φορμάκια ότι βρείς.....αφού ούτε που βλέπεις τι φοράει το παιδί...όλο κοιμάται ή τρώει ή τα λερώνει....αργότερα που θα διευρύνει το ρεπερτόριό του διαλέγουμε πιο προσεκτικά.

Ευτυχως εμενα με λυπήθηκε ο Θεός (τριτο γαρ) κ μετα τη γεννα απολαμβανω τον ύπνο μου!! Η μικρη θα νιαουρίσει για φαεί στο 3ωρο το λιγότερο, στο 5ωρο το περισσότερο τη νυχτα δηλ. 12-3-6-9 κ ξανακοιμαται ή 1-6-9. Τελοσπαντων το θεμα είναι οτι δεν καθεται καθολου ξυπνια τη νυχτα, από το πρωτο βραδυ αλλα τη μερα θελει σχεδον ανα διωρο γαλατακι από μανούλα...

HgqOp3.png

Καλημέραα

Τι κάνετε??

Εμείς πάμε καλύτερα!!!τα τελευταία 2 βράδια κοιμόμαστε σαν άνθρωποι!!Δεν ξυπνάει πριν το 3ωρο!!!!

Από φαγητά και εγώ τρώω απ'όλα!!Ο παιδίατρος δεν μου έχει απαγορέψει τίποτα!!Εγώ παρατήρησα ότι με τις φακές έχουμε θεματάκι!!!Μετά η μπέμπα ήταν όλο άερια!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ταττουμ τι κουκλί η μικρή σου???!!!!!!!!!!! Πως την καταλαβαίνεις την ψευδοαλλεργία???

Πρωτη φορα απ οταν γεννησα που καπιος σχολιαζει την μικρη και οχι τον Μασσιμο ή και τα 2 :P! Θα χαρει πολυ με το σχολιο σου!

Η ψευδοαλεργιες συνηθος φερνουν αιμα ή βλενα στα κακα ή ΓΟΠ. Τις πρωτες μερες σπιτι δεν ηθελα να κουβαλαω πολλα βαρια-ψωνια (αιμοροιδες) μεχρι να συνελθω λιγο και επερνα γαλα μονο για τημ μικρη, οταν ενιωσα καλυτερα και αρχησα να "κουβαλαω" και να πινω πανω απο λιτρο αρχησε ο μικρος τις πολλες γουλιτσες, ελλατωσα το γαλα και σε 2 μερες σταματησαν, το ξαναρχησα και ξανα πολλες γουλιες.. οποτε μαλον αυτο εφτεγε!

Κατι φτιαχνουν οι απο πανω και μεχρι τις 3,30 ακουγοταν τρυπανια και κουβαληματα και ο μικρος δεν μπορει να κοιμηθει, το μνμ γραφτικε απ τις 3,00 μεχρι τωρα :cry:

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...