Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

Δυστυχώς δεν ήξερα και πολλά για την ποιότητα τους!

κανεις στον κύκλο μου δεν είχε αντίστοιχη προσπάθεια και ο γιατρός μου εάν και καλός όπως οι περισσότεροι δεν αναλύουν τα πάντα!

σε κάθε προσπάθεια μου έκανε από μια εξέταση για να βρούμε το πρόβλημα !

Πριν την Τρίτη προσπάθεια είχαμε βρει το μικροβιωμα και έκανα αγωγή για 50 ημέρες μετά εκείνος μου είχε πεις να επαναλάβουμε για να δούμε το ποσοστό , το κόστος είναι αρκετά μεγάλο και εγώ προσωπικά την πρώτη φορά είχα και άσχημη εμπειρία με τον πόνο της εξέτασης όποτε επέλεξα την επόμενη έμβρυο μεταφορά δεν πήγε καλά και έπειτα το ξανά ελέγξαμε και ξανά αγωγή άλλες 50 ημέρες και ιδού  το 99%.

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Βρε κορίτσια εσείς που έχετε γεννήσει σας έπιανε στην αρχή το απόγευμα μελαγχολία? Εγώ όλη τη μέρα είμαι καλά και το απόγευμα κατά τις 5 και μετά με πιάνει μια στεναχώρια...άλλο πράγμα. Ελπίζω να μου φύγει με τις μέρες. Επίσης όσες γεννήσατε φυσιολογικά τα ράματα απο κάτω πότε σας έφυγαν? Εμένα η γιατρός μου είπε σε 2 εβδομάδες το πολύ θα έχουν πέσει, δηλαδή την ερχόμενη Παρασκευή. Σκέφτομαι τότε να πάρω μισή ευχή και να πάω καμία βόλτα έστω με το αυτοκίνητο γιατί αρχίζει και με πιάνει βαρεμάρα.

Κι εγω στενοχωριεμαι λίγο... βασικα ωρες ωρες δεν ξερω τι μου φταιει κ τα βαζω με τον αντρούλη μου όμως στην πραγματικότητα μου λέιπουν οι βολτιτσες κ οι κοινωνικες συναναστροφες. Νιωθω μοναξια ωρες ωρες. Σπανια τα απογευματα ημασταν σπίτι.

Δε νομιζω οτι χρειαζεται μιση ευχη! Οι ευχες του σαραντισμού είναι για να ξαναπας στη εκκλησια, απλως παλια το συνδυαζαν πως ακριβωςου δε μπορεις να πας εκκλησια δε μπορεις να πας πουθενα. Πολλες φορες η θρησκεια λεει απλα αυτο που θελει να πει η επιστημη σε τετοιες περιπτωσεις: αυτος ακριβως ειναι ο χρονος που χρειαζεται να επανελθει μια γυναικα, ακομη κι ο γιατρος μου το ξεκαθαρισε!(ανοσοποιητικό, μητρα, κ.α.) Τωρα καμια βολτιτσα δε νομιζω να είναι κακο να πας! Εγω προχτες παντως μπηκα με τα μωρακια στο αμαξι κι ο μπαμπας μας πηγε βολτιτσα να παρουμε κ λίγο ήλιο!

Τα ραμματα από τομή εννοείς;; Εγω σ' αυτη τη γεννα ειχα μονο ενα μικρο, δικό μου σκισιματακι που ούτε το ενιωθα κι ειδα τα σκοινακια να πεφτουν πριν 3 μερες. Από τομή όμως απ' ότι θυμαμαι απ' τα αλλα αργούσαν λίγο παραπανω, πρεπει να θρεψει κ το τραυμα. Οπως σου ειπε ο γιατρος σου.

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμενα στριφογυρνουσαν τον ομφαλιο για να τον βγαλουν κ επιτελους καποια στιγμη βγηκε. Στην προηγούμενη γεννα ειχε βγει απροσμενα κι επεσε στο πατωμα... εκει να δεις... τωρα ακριβως το αντιθετο.

HgqOp3.png

Ευτυχώς σιχασιάρα δεν είμαι και πλακούντα έχω δεί!

Λίγο χλαπατσοειδές κρεατικό μου έκανε :tongue:

Ααααχ δε θέλω να έχω στεναχώριες.... βέβαια πριν την εγκυμοσύνη η αλήθεια είναι ότι με τον άντρα μου δε βγαίναμε και ιδιαίτερα... 1 φορά το μήνα και αν!

Είμαστε λίγο σπιτόγατοι:P

Βέβαια από τη στιγμή που η μικρή θα μπορεί να μπαίνει στο μάρσιππο και αν έχει καλό καιρό (τουλάχιστον να μη βρέχει και να φυσσάει πολύ) μας βλέπω έξω να περπατάμε οικογενειακώς μιας και όλοι θα το έχουμε ανάγκη!!! :D

Από ότι ξερω μισή ευχή δεν υπάρχει αλλά κάτι άλλο, των 7 ή των 10 ημερών που μπορείς να ονοματίσεις το παιδί. Δεν είναι βάφτιση βέβαια, μυστήριο δηλαδή και δεν είναι και ευχή... αν ψάξετε στο ιντερνετ θα το βρείτε!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Ναι, των 7 ημερων εμείς της δώσαμε το ονομα: Λυδία. Η βαπτιση κακώς εχει συνδεθει με την ονοματοδοσία, αλλα αν δεν το εχεις ηδη δωσει, δινεται τοτε, δε γινεται όμως γι' αυτον τον λόγο.

HgqOp3.png

Πωπω...εχω πολλααααααααααααααα κιλα να χασω ακόμα... Σε μια βδομαδα θα παω διατροφολόγο, να τα χασω κ να μου φτιαξει κ λίγο τη διατροφή με σαλατούλες, λαχανικά, μοσχαρια κ τα συναφή για το θηλασμό, να φτιαξει κ το γαστρεντερικό μου που με βασανίζει με τις βλακείς που τρωω όλη την ώρα...

HgqOp3.png

Διαφημίσεις

marant εμένα μου είπε 2-3 μέρες να τον κάνω με οινόπνευμα να "ψηθεί" οπότε απο Τρίτη πες ως Παρασκευή είναι 3 24ωρα γεμάτα οπότε βάζω άλλο ένα εγω (την Παρασκευή) και θα την κάνω Σάββατο..νομίζω είναι ασφαλές όριο...άσε που θα είναι κι ο μπαμπάς σπίτι και θα το ευχαριστηθούμε!!!

Μελαγχολία δε με πιάνει...απο την κλεισούρα νεύρα,ναι...είχα συνηθίσει να περπατάω τ'απογεύματα και τώρα μου κακοφαίνεται...και μου κακοφαίνεται γιατί γύρισε η παλιά μου ενεργητικότητα!!!Κι αφού δε μπορώ να βάλω κάτω το σπίτι να του αλλάξω τα φώτα κάπως πρέπει να εκτονωθώ....σεχ δεν μπορώ να κάνω οπότε;;;;;;νεύρα!!!!!!

Εγώ την ευχή αποφάσισα να την πάρω στην ώρα της...φοβάμαι λίγο με αυτον το σκατόκαιρο και δε θέλω να πάω να στηθώ στην εκκλησία με τόσους μεγάλους ανθρωπους μαζεμένους να γκουχ-γκουχ και χχχφτού!!!!!!!!(συγχώρεσέ με Θέε μου την αμαρτωλή!!!!!!!!)Έτσι είπα να θηλάσει λίγο ακόμα να στρώσει ο καιρός (ή που θα κάνει κρύο τελείως ή που θα μείνει πιο ήπιος) ως τις 18/11 που θα την πάω-αν και ημερολογιακά σαραντίζουμε στις 21/11.

Κιλά μέχρι τώρα δείχνει σταθερά στα 69...αλλά παρατηρώ οτι ξεπρήζομαι ακόμα και δεν πολυδίνω βάση...προσέχω τι τρώω,να τρώω φρούτα,να πίνω νερό προχτές έφαγα λίγο λάχανο και νομίζω την πείραξε τη μικρή,μαρούλι πειράζει εμένα...μπρόκολο-κουνουπίδι μου είπαν οι αδερφές μου να τα αποφεύγω οπότε τί θα κάνω χωρίς σαλάτα;Και το πρωι γάλα με δημητριακά..και το γάλα πλήρες...

Εν τω μεταξύ απο τα νεύρα της κλεισούρας έχω αρχίσει κι εκνευρίζομαι με τα πάντα...αφήστε οι ορμόνες που την έχουν καταβρεί!!!!Μια κουβέντα να ανταλλάξουμε με το Νίκο κορόμηλο το δάκρυ!!!!!το παθαίνετε κι εσεις;;;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Εμένα στεναχώρια δεν με έχει πιάσει, ούτε νεύρα, παρόλο που είμαι 3 βδομάδες κλεισμένη μεσα!!!Καποιες στιγμές με πιάνει ένα άγχος, για το πως θα πάνε τα πράγματα γενικότερα και ειδικότερα με τον θηλασμό!!Παρόλο που θηλάζει αποκλειστικά 3 βδομάδες τώρα, το άγχος το έχω!!Περισσότερο μην κοπεί το γάλα απότομα και δεν έχω να του δώσω!!ΧΑΧΑ

Κιλά από τα 12,5 που πήρα έχω χάσει τα 9, έχω άλλα 3,5!!Αλλά δεν προσέχω κιόλας να πω την αλήθεια!!

Και εγώ σκέφτομαι να μην βγούμε πριν τις 40 μέρες, τώρα δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί, μια βολτα με το αυτοκίνητο δεν είναι κακή ιδέα!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Ρηνιώ για τα φαγητά δοκίμασε ότι μπορείς. Μου είπε η παιδίατρος ότι δεν υπάρχουν αυστηρές γραμμές για το τι δεν πρέπει να τρώει μια μάνα που θηλάζει... ακόμα και μπρόκολο να φας μπορεί να κάτσει καλά στο δικό σου το παιδί ενώ σε όλα τα άλλα να κάθεται στραβά.

Μου είπε βέβαια ότι όσπρια μάλλον θα πειράξουν το μωρό, από την άλλη ο χειμώνας δε βγαίνει χωρίς όσπριο:rolleyes:

Αν μοιάσει πάντως στη μαμά της θα τρώει τα οσπριάκια με το κιλό και δε θα έχει αέριο ούτε για δείγμα (έχω μυστήριο έντερο ναί ναί!!!)

KATRINDM σούπερ σε βρίσκω με τα κιλά... ααααχ πόσο το σκέφτομαι αυτό!!!

Εγώ με ευχές και τέτοια δε θα ασχοληθώ και σίγουρα όταν δε θα βρέχει και δε θα φυσσάει μανιασμένα μια μικρή βόλτα στο βουνό θα την κάνουμε ;)

Να χάσει και η μανούλα τα κιλάκια γιατί πήρα 1,5 κιλό αυτή την εβδομάδα χωρίς να έχω φάει και τίποτα (κρόσσια τα νεύρα μου χρυσή μου!!!!):evil:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Κοριτσια μου καλησπερα!!! πως μου ειστε?? σας ευχαριστω ολες για τις υπεροχες ευχες σας. Να ειστε παντα καλα να δειτε τα αγγελουδακια σας οπως αγαπατε!

marioula & v-forvicky να σας ζησουν τα υπεροχα μωρακια σας παντα καλοτυχα να ειναι

εμεις ηρθαμε στη φωλια μας την Τριτη το μεσημερι, σε γενικες γραμμες ο μικρος ειναι πολυ πολυ καλος. Μονο το πρωτο βραδυ ηταν λιγο σαματατζης με αποτελεσμα να κοιμηθουμε μια μιση ωρα ολη κι ολη αλλα μας αποζημιωσε χθες βραδυ που κοιμηθηκε σερι τεραωρο!!! μαμ στις 6 το πρωι και μετα παλι νανι μεχρι τις 10.

tatum συμφωνω πως ο Οκτωβρης βγαζει τα πιο ομορφα μωρακια

καραμελιτσα μου εσεις θα κανετε την θεαματικη εισοδο στη ζωη!!! που θα παει θα περασουν οι μερες και θα τα φαμε τα σοκολατακια μαζι :wink:

χαρα να σου πω οτι επειδη εμεις δεν θα θηλασουμε, γιατι δεν εχω γαλακτοφορους πορους, πηραμε απευθειας ξενο. Εψαξα και βρηκα απο το εξωτερικο να το περνουμε γιατι οι τιμες ειναι εξωφρενικα πιο οικονομικα απ'εξω. Αν θες πληροφοριες εδω ειμαι.. επεστρεψα!

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Μονο εγω πήρα 14 κιλα κ με τη γεννα εχασα μόνο τα....4;;;;;; Βεβαια εχασα κι αλλα δυο από οταν γυρισα σπίτι αλλα μενουν 8 περιποιημενα....κι αλλα 8 που είχα παρει πριν τη γεννα τον τελευταίο χρονο...16...Αμαν, αμαν....

HgqOp3.png

Διαφημίσεις

Nemina καλή μου έχω πάρει 16 και για το πόσα θα χάσω...

(κοιτάζω τον κ@λο μου τώρα) θα σε γελάσω μιας και στην κοιλιά δεν έχω πάνω από 7 έτσι και αλλιώς!!!

Η κοιλιά πάλι ξεφουσκώνει... ο υπέροχος πισινός μου όμως?????:rolleyes:

Ναί έχω κι εγώ 8 έξτρα από πριν τη γέννα... όχι όχι δε θέλω να το σκέφτομαι!!!!:|

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Κοριτσια μου καλησπερα!!! πως μου ειστε?? σας ευχαριστω ολες για τις υπεροχες ευχες σας. Να ειστε παντα καλα να δειτε τα αγγελουδακια σας οπως αγαπατε!

marioula & v-forvicky να σας ζησουν τα υπεροχα μωρακια σας παντα καλοτυχα να ειναι

εμεις ηρθαμε στη φωλια μας την Τριτη το μεσημερι, σε γενικες γραμμες ο μικρος ειναι πολυ πολυ καλος. Μονο το πρωτο βραδυ ηταν λιγο σαματατζης με αποτελεσμα να κοιμηθουμε μια μιση ωρα ολη κι ολη αλλα μας αποζημιωσε χθες βραδυ που κοιμηθηκε σερι τεραωρο!!! μαμ στις 6 το πρωι και μετα παλι νανι μεχρι τις 10.

tatum συμφωνω πως ο Οκτωβρης βγαζει τα πιο ομορφα μωρακια

καραμελιτσα μου εσεις θα κανετε την θεαματικη εισοδο στη ζωη!!! που θα παει θα περασουν οι μερες και θα τα φαμε τα σοκολατακια μαζι :wink:

χαρα να σου πω οτι επειδη εμεις δεν θα θηλασουμε, γιατι δεν εχω γαλακτοφορους πορους, πηραμε απευθειας ξενο. Εψαξα και βρηκα απο το εξωτερικο να το περνουμε γιατι οι τιμες ειναι εξωφρενικα πιο οικονομικα απ'εξω. Αν θες πληροφοριες εδω ειμαι.. επεστρεψα!

Καλώς το κορίτσι και καλώς γυρίσατε σπιτάκι σας!!!

Μια χαρά ο μικρούλης μπαίνει σε πρόγραμμα σιγά σιγά!!!

Τελικά ότι μπορούμε να παίρνουμε απ'εξω καλό είναι... σε αυτή τη χώρα οι τιμές ήταν που ήταν υψηλές τώρα είναι απλά εκτός τόπου και χρόνου!!!

Αφου παρακαλάω να της κάθονται καλά της μικρής τα pampers μιας και τις βρίσκουμε στο amazon!!!

Πωπω.... άντε να γεννήσω!!! Θέλω να δω μουρίτσα, να χαϊδέψω πατουσάκια, να ακούσω νιά νιά νιά γκρίνια, (ποτέ δεν είχα τέτοιες οικειότητες με τα παιδιά... με σοκάρω!!! :shock:) να είμαι με ένα βυζί συνέχει έξω... εχμμμ δλδ το παιδί θα με βλέπει σαν food machine???:? Έχμμμ κάτι σαν τους αυτόματους πωλητές????:shock:

Ναί το έχω χάσει... πάμε παρακάτω τώρα!:oops:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Χαχα! Κι εγω καπως ετσι ειμαι, μονιμως εξω το...μασταρι...Αγελαδίτσα κανονικη σε όλα μου!!!

Κι εμενα το μωρό μου ζυγιζε 3900, πως γινεται να εχασα μονο 4;; Ο πλακούντας;; Τα νερα;; Αέρα ζυγιζαν;; Βεβαια για να είμαι ειλικρινης είχα φαει τον αμπακο στο νοσοκομείο κ δεν είχα παει τουαλετα 3 μερες κ μια μετα...

HgqOp3.png

http://www.eimaimama.gr/2012/10/tautoxronos-thilasmos-2012.html για οποια ενδιαφερετε και βγενει! 4 του μηνα ειναι Καραμελενια... βιασουυυυυυ!

Κελλα να χερεσε το ζουζουνακι σου και μια ζωη χαρες να εχει (κι εσεις μαζι του, να μην ποτιζετε και η γλαστρα με τον βασιλικο?)

Νεμινα κι εγω στο νοσοκομειο 3 εχασα (φαι-τουαλετα μια απ τα ιδια ειμουν), τα υπολιπα φυγαν στη βδομαδα αλλα η λεκανη μου ειναι τεραστια, να δουμε αν και ποσο θα μαζεψει...

Απο φαι στο θηλασμο και στην μικρη και τωρα (για την ωρα τουλαχιστον) τρωω απ ολα, δεν περνω συμπληρωματα και τα οσπρια τα τσακιζω, 2 φορες την εβδομαδα σιγουρα και μια που θα κανουμε χουμους (καλη ωρα σημερα), αν τον πειραξει κατι φυσικα θα το κοψω μαχαιρι! Για την ωρα μονο αν πιω πανω απο μισο λιτρο γαλα διχνει να τον ενοχλει και το ελλατωσα και παρακαλαω να μην εχουμε ψευδοαλεργια στο μελον...

Απο εξω αλλο τιποτα, καθε μερα βγενουμε (εκτος απο 1 που εβρεχε γερα και ειχε πολυ υγρασια) απ την πρωτη μερα!

Πετιχατε τη μερα παντος να πειτε για μελανχολια και δακρυα! Απ τη μερα που γεννησα, σπανια με πιανουν τα κλαματα για τον μπαμπα, σημερα ομως με πιασαν τρελα νευρα με δακρυα... Πρωτα με ζαλισε η μανα μου με το ποσο μενει στο στηθος και για να τον αφηνω να κλαιει. Μετα σηκωθηκε ο πατερας μου, χαιδεψε τον μικρο και 2 λεπτα μετα ελεγε στη μικρη να μην του περνει τα χαρτομαντηλα γιατι εχει συναχει και τα χριαζετε! Ακομα μηνα δεν εκλησε το μικρο και ο @#$$#@% παει κοντα του αρρωστος? Αντι να μου πει μην ερχεσε...

Καποια μωρακια αν δεν κανω λαθος κοντεβουν να γινουν 5 βδομαδων. Μανουλες μην τρομαξετε αν ειναι οοοολη μερα στο στηθος, το πρωτο αλμα αναπτυξης ειναι!

Καραμελ ξεχασα! Χθες διαβαζα σε ενα αρθρο οτι ο θηλασμος βοηθαει να μην αποχτισει το μωρο στο μελον διαβητη τυπου 2, δεν ξερω απο διαβητη (μονο αυτον της γεωμετριας...) οποτε δεν ξερω αν ειναι αυτος που αφορα εσας αλλα ειπα να στο αναφερω μηπος σου ειναι χρησιμο. Το σαιτ ειναι το παιδιατρος, πρεπει να την κανω αλλα μολις γυρισω θα βαλω το λινκ (οφελει θηλασμου σε ποσοστα)

Ue8pp3.pngI307p3.png

http://www.eimaimama.gr/2012/10/tautoxronos-thilasmos-2012.html για οποια ενδιαφερετε και βγενει! 4 του μηνα ειναι Καραμελενια... βιασουυυυυυ!

Κελλα να χερεσε το ζουζουνακι σου και μια ζωη χαρες να εχει (κι εσεις μαζι του, να μην ποτιζετε και η γλαστρα με τον βασιλικο?)

Νεμινα κι εγω στο νοσοκομειο 3 εχασα (φαι-τουαλετα μια απ τα ιδια ειμουν), τα υπολιπα φυγαν στη βδομαδα αλλα η λεκανη μου ειναι τεραστια, να δουμε αν και ποσο θα μαζεψει...

Απο φαι στο θηλασμο και στην μικρη και τωρα (για την ωρα τουλαχιστον) τρωω απ ολα, δεν περνω συμπληρωματα και τα οσπρια τα τσακιζω, 2 φορες την εβδομαδα σιγουρα και μια που θα κανουμε χουμους (καλη ωρα σημερα), αν τον πειραξει κατι φυσικα θα το κοψω μαχαιρι! Για την ωρα μονο αν πιω πανω απο μισο λιτρο γαλα διχνει να τον ενοχλει και το ελλατωσα και παρακαλαω να μην εχουμε ψευδοαλεργια στο μελον...

Απο εξω αλλο τιποτα, καθε μερα βγενουμε (εκτος απο 1 που εβρεχε γερα και ειχε πολυ υγρασια) απ την πρωτη μερα!

Πετιχατε τη μερα παντος να πειτε για μελανχολια και δακρυα! Απ τη μερα που γεννησα, σπανια με πιανουν τα κλαματα για τον μπαμπα, σημερα ομως με πιασαν τρελα νευρα με δακρυα... Πρωτα με ζαλισε η μανα μου με το ποσο μενει στο στηθος και για να τον αφηνω να κλαιει. Μετα σηκωθηκε ο πατερας μου, χαιδεψε τον μικρο και 2 λεπτα μετα ελεγε στη μικρη να μην του περνει τα χαρτομαντηλα γιατι εχει συναχει και τα χριαζετε! Ακομα μηνα δεν εκλησε το μικρο και ο @#$$#@% παει κοντα του αρρωστος? Αντι να μου πει μην ερχεσε...

Καποια μωρακια αν δεν κανω λαθος κοντεβουν να γινουν 5 βδομαδων. Μανουλες μην τρομαξετε αν ειναι οοοολη μερα στο στηθος, το πρωτο αλμα αναπτυξης ειναι!

Καραμελ ξεχασα! Χθες διαβαζα σε ενα αρθρο οτι ο θηλασμος βοηθαει να μην αποχτισει το μωρο στο μελον διαβητη τυπου 2, δεν ξερω απο διαβητη (μονο αυτον της γεωμετριας...) οποτε δεν ξερω αν ειναι αυτος που αφορα εσας αλλα ειπα να στο αναφερω μηπος σου ειναι χρησιμο. Το σαιτ ειναι το παιδιατρος, πρεπει να την κανω αλλα μολις γυρισω θα βαλω το λινκ (οφελει θηλασμου σε ποσοστα)

Ναί ναί ο τύπος 2 είναι το θέμα μας και μας το είπε και η παιδίατρος ότι με το θηλασμό και μετά με τις σωστές βάσεις στη διατροφή μπορούμε να μειώσουμε πολύ το πόσο νωρίς θα εμφανιστεί τουλάχιστον!!!!

Ο άντρας μου ήταν άτυχος, λόγω δύσκολης γέννας τον είχαν σε θερμοκοιτίδα και λοιπα και λοιπά, είχαν πει και στην πεθερά μου ότι τι γάλα της είναι νερό και δε θα χωρταίνει ποτέ, οπότε ούτε σταγόνα γάλα δεν ήπιε αυτό το παιδί! Βάλε μετά, πολλά γλυκά, τσιγάρα και κακή διατροφή του εμφανίστηκε στα 34!

Λες να πάω Ζάππειο 4 Νοεμβρίου???:tongue:

tatum εγώ αναγκαστικά πίνω γάλα με μειωμένη λακτόζη (το λιγότερο μισό λίτρο την ημέρα!)

Δοκίμασε να δεις μήπως του κάθεται καλύτερα του μικρού!!!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...