Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Παλεύω με τη ζυγαριά αλλά δε μου κάθεται!!!

Λίγο η εγκυμοσύνη λίγο που η ενδοκρινολόγος μου μείωσε τη δόση του χαπιού, άσχημα ξεμπερδέματα θα έχω με τα κιλά μου!

Σε λίγο θα τρώω λιγότερο και από 5χρονο!!!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα κορίτσια!!!

ολα καλά!εγω δεν παλέυω με τη ζυγαριά..ας κάνει εκείνη τη δουλειά της κι εγω τη δική μου!!σιγά μη σκάσω...ό,τι είναι να πάρω θα το πάρω,ας είναι το παιδί γερό και μετά δόξα σει Κύριε ένα σωρό γυμναστήρια υπάρχουν θα πάω Βέτα Μπετίνη και θα βγω Βίκυ Καγια :-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

καλησπερα κοριτσια μου

miss caramel λες εγω σιγουρα θα κανονισω να παω μεσημερι γιατι θελω να παω με τη μαμα μου. με τις μανουλες ιανουαριου 2010 που ημουνα στο γιο μου μπηκα πεμπτη βραδυ και γεννησα και πετυχα και μια κοπελα που γεννησε δευτερα και βγηκαμε σχεδον μαζι γιατι ο μικρος ειχε ικτερο και εμεινα και εγω μεσα λες και μεσα να μου συμβει το ιδιο??? μακαρι ωραια ηταν τοτε πηγαινε και η μια στο δωματιο τις αλλες ειχαμε ωραια παρεουλα.....ποτε γεννας? εγω εχω πητ 4/11 αλλα θα μπω μετα τις 20/10 για θα κανω καισαρικη

κατα αλλα μια χαρα αναμενω να παω τη μ.δευτερα στο γιατρο να δω το φασολακι μου

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

αχ τι ωραια!!!!!μπραβο marikious!!!κ η υπολοιπη εγκυμοσυνη να σου παει τελεια !!!εγω παλι,δεν ποναω πια στην ωοθηκη,αλλα προχθες με επιασε ενας πονος στο μπυτι,στο κοκκαλο,κ δεν μπορουσα να περπατησω ολο το βραδυ,μετα συνδιασα κατι....μαλλον ειναι το παιδι που τραβαει το ασβεστιο κ αρχιζουν να πονανε τα κοκκαλα..γιατι απο γαλακτωμικα δεν μπορω να φαω κ να πιω τιποτα..ισως λοιπον να μην ηταν πονος ωοθηκης αλλα καποιου κοκκαλου..ξερω κ εγω,την δευτερα που θα παω για αυχενικη,εχω κ ραντεβου με τον γιατρο στο καπακι,αρα θα μου δωσει κ ασβεστιο..

χαρα μου χαιρομαι που εισαι καλα!!!

ρινιω?ριτακι?miss caramel τι κανετε?

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

marikious φανταστικά νέα... καλή συνέχεια λοιπόν

χαρα25 έχω ΠΗΤ 28/10 αλλά ποτέ δεν ξέρεις πότε θα αποφασίσει να βγεί το μικρό και πως!!! Αυχενική του είπα κι εγώ του γιατρού να μου κλείσει μεσημέρι γιατί δεν είμαι καθόλου πρωινός τύπος:tongue:

Annast ακόμα και ασβέστιο να μη σου λείπει μπορεί από τη γενικότερη πίεση και ανακατάταξη να πιέζεται κάποιο νεύρο!

riniw ο γιατρός τα βάζει με μένα και κατ'επέκταση εγώ στη ζυγαριά μου.... καταλαβαίνεις!!!

Αλήθεια... σας κουράζει να βάζετε σκούπα στο σπίτι??? Εγώ από τη μία έχω πολλά χαλιά και τα μεγάλα είναι με χοντρό πέλος και από την άλλη έχω το σκύλο που κολλάνε οι τρίχες επάνω και κάνω αμάν να τις βγάλω. Ειλικρινά, πιο εύκολο έχω το περπάτημα στο βουνό! Μήπως να μη κάνω σκούπα??? Αλλά και τι να κάνω με τόση τρίχα?

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

marikious φανταστικά νέα... καλή συνέχεια λοιπόν

χαρα25 έχω ΠΗΤ 28/10 αλλά ποτέ δεν ξέρεις πότε θα αποφασίσει να βγεί το μικρό και πως!!! Αυχενική του είπα κι εγώ του γιατρού να μου κλείσει μεσημέρι γιατί δεν είμαι καθόλου πρωινός τύπος:tongue:

Annast ακόμα και ασβέστιο να μη σου λείπει μπορεί από τη γενικότερη πίεση και ανακατάταξη να πιέζεται κάποιο νεύρο!

riniw ο γιατρός τα βάζει με μένα και κατ'επέκταση εγώ στη ζυγαριά μου.... καταλαβαίνεις!!!

Αλήθεια... σας κουράζει να βάζετε σκούπα στο σπίτι??? Εγώ από τη μία έχω πολλά χαλιά και τα μεγάλα είναι με χοντρό πέλος και από την άλλη έχω το σκύλο που κολλάνε οι τρίχες επάνω και κάνω αμάν να τις βγάλω. Ειλικρινά, πιο εύκολο έχω το περπάτημα στο βουνό! Μήπως να μη κάνω σκούπα??? Αλλά και τι να κάνω με τόση τρίχα?

miss caramel ειχα ακουσει οτι αν σε κουραζει η σκουπα ειναι επειδη ασκεις πιεση με ολο σου το σωμα..στην κορη μου δεν εβαζα εγω σκουπα,με βοηθαγε ο αντρας μου,τωρα που ειμαι πιο ξεψαρωτη,βαζω,αλλα κ εγω κουραζομαι πολυ,κ οχι μονο απο σκουπα,αλλα κ απο ξεσκονισμα..μολις σηκωσω λιγο πιο ψιλα τα χερια απο τους ωμους μου,κουραζομαι..αν μμπορει καποιος να σε βοηθαει τουλαχιστον στη σκουπα,καλα θα ειναι

καλημερα μανουλες!!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

καλημερα!

χαθηκα γιατι εχτες εφυγε ο αντρας μου για ταξιδι (θα λειπει 4 μηνες) κ οπως καταλαβαινετε ειμαι περιεργα. καταταλλα καλα , περιμενω την αλλη πεμπτη την αυχενικη για να γελασει το χειλακι μου .

88M1p3.pngycQap3.png

Καλημέρα κορίτσια.

Δυστυχώς στις 28/3,μια ώρα ακριβως μετά το μήνυμά μου πέθανε και ο πεθερός μου.Εγώ είμαι εντάξει ο Νίκος είναι που δε μπορεί να συνέλθει.Ελπίζω το μικρό εκεί μεσα να είναι κι αυτό μια χαρά...

Την Πέμπτη έχω την αυχενική.

Τα φιλιά μου.

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημέρα κορίτσια.

Δυστυχώς στις 28/3,μια ώρα ακριβως μετά το μήνυμά μου πέθανε και ο πεθερός μου.Εγώ είμαι εντάξει ο Νίκος είναι που δε μπορεί να συνέλθει.Ελπίζω το μικρό εκεί μεσα να είναι κι αυτό μια χαρά...

Τα φιλιά μου.

συλλυπητήρια ρινιω μου...να προσεχεις τον εαυτο σου κ το μπεμπακι..κ ευχομαι καλα αποτελεσματα την πεμπτη..

ωχ ριτακι μου,σε καταλαβαινω... αρα λιγο πριν γεννησεις θα γυρισει...κατα τα αλλα εισαι καλα?

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια.

Τα φιλιά μου.

τα συλλυπητηρια μου ρινιω .

κ μεις εχτες χασαμε τον παππου μου

την δευτερα ειναι η κηδεια κ δεν ξερω αν θα παω. δεν ξερω αν θα τα καταφερω να τα βγαλω περα βλεποντας την μανα μου κ την γιαγια μου ετσι κ σε αυτο το κλιμα. ολα μαζι μου ηρθαν κ το μονο που εχω στο μυαλο μου ειναι να ειναι καλα το σπορι, που κ γω θα το ακουσω κ θα το δω την πεμπτη το μεσημερι στην αυχενικη

88M1p3.pngycQap3.png

Συλλυπητήρια Ρηνιώ και Ρίτα... τι να πω!

Επλίζω πάντα να τους θυμάστε με αγάπη και χαμόγελο.

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Καλησπέρα μανούλες. Πρώτα από όλα συλλήπητήρια στην Ρινιώ και στο Ριτάκι. Πείτε με προληπτική, αλλα καλύτερα αν πάτε στην τελετή μην δείτε τον άνθρωπο που έφυγε.

Εγώ έχω χαθεί το ξέρω, αλλά τρέχω και μετά νυστάζω.

Αυτχενική την Τετάρτη και έχω απίστευτη αγωνία μιας και πρέπει να πάρω και τις εξετάσεις μου. Οι δικές μου έκαναν 15 ημέρες να βγουν μιας και τις έκανα στο Ελενα δωρεάν.

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

Καλησπέρα κορίτσια.

Σήμερα είχαμε τα σαράντα του μπαμπά μου.Περίεργα το να θες να κλάψεις και να μη μπορείς.Να σφίγγεις τα δόντια και να πιέζεις τον εαυτό σου να μην σκέφτεται.Τί να πω....όλα στη ζωή κι όλα για τους ανθρώπους είναι.

Ελπίζω το μικράκι μου να είναι καλά εκεί μέσα..όσο μπόρεσα το προστάτεψα κι εγώ...

Την Πέμπτη έχουμε την αυχενική κι ελπιζω τα νέα μας κι απο κει να είναι καλά..

Ευτυχώς τουλάχιστον ανοίγει ο καιρός και η διαθεση ανεβαίνει..

φιλιά.

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Δυστυχώς ή ευτυχώς όλα μέσα στη ζωή είναι και τα αντιμετωπίζουμε όσο καλύτερα μπορούμε και για μας και για τους γύρω μας.

Εγώ ακόμα περιμένω να με ενημερώσει ο γιατρός για την αυχενική... αν έκλεισε το ραντεβού και τι ώρα.. πφφφ!

Έχω πολλή γκρίνια αυτες τις δύο μέρες, χαζοπονάκια και τέτοια... Δευτέρες κλείνω εβδομάδα και κάποια ΣΚ είναι λίγο κάπως... ποιός ξέρει!

Δεν είναι κάτι ανησυχητικό σε καμία περίπτωση απλά τις περισσότερες μέρες δεν αισθάνομαι τίποτα!

Έχω να βγάλω και τα καλοκαιρινά... έστω κάποια από αυτά... και βαριέμαι φρικτά!!! Απαπααααα....

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...