Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , egopote8aexopaidi είπε:

Καλησπερα σας,

Ηθελα να μοιραστω μια δυσαρεστη εμπειρια που ειχαμε κατα τη διαρκεια της ετ, και να ρωτησω μηπως καποια ειχε παρομοια εμπειρια.

Οταν μπηκε η γυναικα μου στο δωματιο της εμβρυομεταφορας(ναι, ειμαι ο συζυγος), και ενω ολα ηταν ετοιμα οπως νομιζαμε, ακουει η γυναικα μου το γιατρο να λεει' μου δωσατε αδειο καθετηρα,δεν εχει τιποτα μεσα!' απευθυνομενος προφανως στους εμβρυολογους, και εννοοντας φυσικα οτι δεν υπηρχε μεσα το εμβρυο μας για τη μεταφορα!

Μετα το αρχικο σοκ, ειδε να μπαινει μεσα η εμβρυολογος στο δωματιο, με αλλο καθετηρα και προχωρησε η διαδικασια. Στο τελος ο γιατρος γυρισε την οθονη του υπερηχου στη γυναικα μου και τις εδειξε μια στατικη εικονα, δειχνοντας το σημειο, οπως ειπε, που εβαλε το εμβρυο, και αμεσως μετα τη διαδικασια εφυγε απο το δωματιο.

Η γυναικα μου φυσικα σοκαριστηκε, αλλα δεν ειπε τιποτα εκεινη την ωρα, για να μην αποσπασει την προσοχη του γιατρου.

Δυστυχως το αποτελεσμα ηταν μια μηδενικη χοριακη, και οπως καταλαβαινετε περνανε ολα απο το μυαλο μας.

Ειμαστε στα χαμενα, δεν εχουμε μιλησει ακομα για την αποτυχια και το τι συνεβει εκει μεσα(κ η κλινικη δεν το εθιξε ποτε). Πως πιστευετε οτι πρεπει να το χειριστουμε παρακαλω; Ειχε καμμια απο σας παρομοια εμπειρια; 

Θα εκτιμουσαμε καθε δυνατη απαντηση, κ φυσικα γραψτε μου κ πρωσοπικα οποια θελει.

Ευχαριστω, καλη δυναμη σε ολες.

Τώρα πως να το χειριστείτε ? Δεν υπάρχει τρόπος . Αν έχετε χάσει την εμπιστοσύνη στο γιατρό απλώς αλλάξτε κέντρο.  Αλλιώς κάντε κάποιες εξετάσεις για να αποκλείσετε λόγους αποτυχίας που δεν έχετε κάνει Κ προχωρήστε μπροστά . Απτην στιγμή όμως που ο γιατρός επισήμανε το λάθος σίγουρα δεν υπάρχει κάτι μεμπτό το είδε το διόρθωσε.  

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

miss caramel και ρηνιώ δε λέω για την avene! Αλλο είναι το aveeno, πωλείται στα φαρμακεία κ είναι πανακριβο με κολλοείδες βρωμης κ το προτείνουν δερματολόγοι, παιδίατροι κι εγω το έπαιρνα ώσπου διαπίστωσα πως εχει parabens. Βεβαια καποιος μου είπε πως τα parabens είναι για να εχει αυτη την υγρη μορφη κ πως αν δεν εχει αυτο, θα εχει κατι άλλο κ είναι διαφημιστικά τρικ κι εμείς όντως (εγω παντως) τρεχουμε να πάρουμε το καινούριο, το αγνό κ να ανανεωσουμε τα ντουλαπια μας....

Mamma tomato κι εγω το λαδακι το ρίχνω στο μπανακι, λίγες σταγονίτσες, βεβαια δεν αρχίσαμε ακόμη να κανουμε στη μπανιέρα, αν κ μας επεσε χτες το ομφαλικό κολόβωμα.

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Καλημέρα!!!

Κατερινάκι έχεις δίκιο!!!!ακόμα δε γεννήθηκαν τα πλακώσαμε στις κρέμες!!!χαχαχα!!!

Σκεφτόμουν πάντως να βράσω αρκετό χαμομηλάκι και να προσθέσω και ελαιόλαδο,να το βάλω σ'ενα μπουκαλάκι και μ'αυτό να της κάνω μασζ πως σας φαίνεται;;

Σωτηρία μας έπεσε και μας ο αφαλός χτες...βέβαια έχει μείνει ξεραμένο και δεν ξερω κιόλας αν βγήκε όλος...Ρώτησα την πεθερά μου και μου είπε δεν θυμόταν!!!χαχαχα!!!Η αδερφή μου μου είπε οτι όσο μένει το απορροφάει ο οργανισμός...Εγώ συνεχίζω να της βάζω οινόπνευμα σε κάθε αλλαγή να "κάψει" όπως μου είπε η γιατρός και θα περιμένω λίγες μέρες ακόμα να τη βουτήξω στο μπανάκι της,κάτι για το οποίο ανυπομονώ!!!!

Κατά τ'αλλα;

η withu πού είναι;;;;λέτε να γέννησε;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

καλημερα μανουλες και κοιλομανουλες τι μου κανετε??

ειρηνη μου ναι αυτες τις βιταμινες δινω και εγω

οσο για το χαμομηλι και το λαδι και εγω ετσι του κανω μασαζ μετα το μπανιο αλλα κοιταω να ειναι λιγο ζεστο οχι να καιει για να χαλαρωνει καλυτερα το μωρακι

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Σήμερα κάπως αρχίζω να συντονίζομαι....βγήκαμε τη Δευτέρα απο το μαιευτήριο και το πρώτο μας βράδυ στο σπίτι ήταν κάπως ζόρικο, γιατί ο μπέμπης είχε κοιμηθεί πολλές ώρες το μεσημέρι και το απόγευμα, οπότε το βράδυ ήταν σε τρελή φόρμα :tongue::tongue::tongue::tongue:, σε αντίθεση με εμάς που κουτουλάγαμε. Εχτές το βράδυ ευτυχώς κοιμήθηκε αρκετά με 2 ξυπνήματα ενδιάμεσα.

Μας επισκέφθηκε εχτές και η παιδίατρος και μας βρήκε μια χαρά, μας είπε και κάποια τρικ για τον ύπνο μπας και σωθούμε. Το βραδάκι κάναμε και το πρώτο μας μπάνιο!!!!

Προς το παρον θηλάζει αποκλειστικά και αν δούμε αργότερα οτι δεν του φτάνει θα βάλουμε συμπλήρωμα. Τις βιταμίνες μας είπαν κι εμάς να τις πάρουμε.

Απο πάνες χρησιμοποιούμε libero και pampers αλλά οι libero δεν μου αρέσουν καθόλου, όλα απέξω βγαίνουν.

mis caramel και withu κοντεύετε κι εσείς!!!Με το καλό εύχομαι!!!!

Φιλιά πολλά σε όλες!

καλημερα μανουλες και κοιλομανουλες τι μου κανετε??

ειρηνη μου ναι αυτες τις βιταμινες δινω και εγω

οσο για το χαμομηλι και το λαδι και εγω ετσι του κανω μασαζ μετα το μπανιο αλλα κοιταω να ειναι λιγο ζεστο οχι να καιει για να χαλαρωνει καλυτερα το μωρακι

να στείλω το Νίκο να μου πάει θερμός ή να το ζεσταίνω στο φούρνο μικροκυμάτων;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημέρα!!!

Σήμερα κάπως αρχίζω να συντονίζομαι....βγήκαμε τη Δευτέρα απο το μαιευτήριο και το πρώτο μας βράδυ στο σπίτι ήταν κάπως ζόρικο, γιατί ο μπέμπης είχε κοιμηθεί πολλές ώρες το μεσημέρι και το απόγευμα, οπότε το βράδυ ήταν σε τρελή φόρμα :tongue::tongue::tongue::tongue:, σε αντίθεση με εμάς που κουτουλάγαμε. Εχτές το βράδυ ευτυχώς κοιμήθηκε αρκετά με 2 ξυπνήματα ενδιάμεσα.

Μας επισκέφθηκε εχτές και η παιδίατρος και μας βρήκε μια χαρά, μας είπε και κάποια τρικ για τον ύπνο μπας και σωθούμε. Το βραδάκι κάναμε και το πρώτο μας μπάνιο!!!!

Προς το παρον θηλάζει αποκλειστικά και αν δούμε αργότερα οτι δεν του φτάνει θα βάλουμε συμπλήρωμα. Τις βιταμίνες μας είπαν κι εμάς να τις πάρουμε.

Απο πάνες χρησιμοποιούμε libero και pampers αλλά οι libero δεν μου αρέσουν καθόλου, όλα απέξω βγαίνουν.

mis caramel και withu κοντεύετε κι εσείς!!!Με το καλό εύχομαι!!!!

Φιλιά πολλά σε όλες!

libero δεν δοκίμασα καθόλου...της pampers εμένα της είναι χαλαρές προς το παρόν μόνο της babylino έχω βολευτεί...θα πάρω και με τα κουπόνια που έχω της pampers μόλις πάρει λίγο βάρος να δω μπας και φταίει αυτό!

τα πρώτα βράδια είναι λίγο δύσκολα!!υπομονή!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

να στείλω το Νίκο να μου πάει θερμός ή να το ζεσταίνω στο φούρνο μικροκυμάτων;

κοιτα εγω φτιαχνω καθε μερα πριν τον βαλω για μπανιο οποτε μεχρι να βγουμε απο το μπανιο εχει γινει χλιαρο δηλαδη δε κανω ποσοτητα κανω καθε μερα απο λιγο για να ειναι και φρεσκο τωρα αν παρεις θερμο καποια στιγμη ετσι κι αλλιως θα κρυωσει τωρα αν θες να κανεις ποσοτητα θα σου προτινα καθε φορα να ζεσταινεις μια μικρη ποσοτητα στο μπρικι η στο ματι της κουζινας σου το μικροκυματων το φοβαμαι λιγο για τα μωρα αν ηταν ας πουμε για το μεγαλο μου θα το εβαζα αλλα για το μωρο δε ξερω αποψη μου παντα εσυ οτι σε βολευει κανεις

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Καλημέρααα!!!

Εγώ ακόμα παιδεύομαι με τον ομφαλό!!!:(:(:( Στην αρχή δεν έβαζα αρκετό οινόπνευμα και δεν έπεφτε, τώρα αρχίζω και βάζω αρκετό και είναι έτοιμο να πέσει!!! Ανυπομονώ και γω να κάνουμε επιτέλους κανονικό μπανάκι!!!

Όσο για τις κρέμες!!Τι να πω!!Εγώ τις βάζω, αφού μου τις πρότεινε και ο παιδίατρος!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Εσείς που έχετε κάνει καισαρική, πότε σας είπαν ότι μπορεί να βρεχτεί η τομή!??? ΕΜένα μου είπε 21 μέρες να μην βρεχτεί!!Λογικά αύριο θα μπορώ να κάνω και γω κανονικό μπάνιο!!! Και τελικά η τομή , εμένα μου φαίνεται μεγάλη!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρααα!!!

Εγώ ακόμα παιδεύομαι με τον ομφαλό!!!:(:(:( Στην αρχή δεν έβαζα αρκετό οινόπνευμα και δεν έπεφτε, τώρα αρχίζω και βάζω αρκετό και είναι έτοιμο να πέσει!!! Ανυπομονώ και γω να κάνουμε επιτέλους κανονικό μπανάκι!!!

Όσο για τις κρέμες!!Τι να πω!!Εγώ τις βάζω, αφού μου τις πρότεινε και ο παιδίατρος!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Εσείς που έχετε κάνει καισαρική, πότε σας είπαν ότι μπορεί να βρεχτεί η τομή!??? ΕΜένα μου είπε 21 μέρες να μην βρεχτεί!!Λογικά αύριο θα μπορώ να κάνω και γω κανονικό μπάνιο!!! Και τελικά η τομή , εμένα μου φαίνεται μεγάλη!!!

κατερινακι εμενα ο γιατρος μου ειπε μολις γυρισα στο σπιτι απο το μαιευτηριο αν βγαλω τη γαζα και να κανω κανονικο μπανακι και αυτο εκανα και δοξα το θεο η τομη μου ειναι σουπερ μπορω να πω καλυτερη και απο τη πρωτη ακαι οπως χω ξαναπει εγω βαζω και μαι κρεμα στη τομη που κλεινει τις ουλες

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Καλημέρααα!!!

Κατερίνα εμένα στις 3 μέρες αφότου βγήκα απο το μαιευτήριο μου είπε να βγάλω τη γάζα να κάνω μπάνιο κανονικά και να αφήσω την τομή ν'αερίζεται να θρέψει....μήπως σου έβαλε τα ράμματα που δεν απορροφούνται αλλά πρέπει να πας να στα κόψει;

Κι εγω τις βάζω τις κρέμες...αφού μετά μυρίζουν υπέροχα τα μωράκια...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

κοιτα εγω φτιαχνω καθε μερα πριν τον βαλω για μπανιο οποτε μεχρι να βγουμε απο το μπανιο εχει γινει χλιαρο δηλαδη δε κανω ποσοτητα κανω καθε μερα απο λιγο για να ειναι και φρεσκο τωρα αν παρεις θερμο καποια στιγμη ετσι κι αλλιως θα κρυωσει τωρα αν θες να κανεις ποσοτητα θα σου προτινα καθε φορα να ζεσταινεις μια μικρη ποσοτητα στο μπρικι η στο ματι της κουζινας σου το μικροκυματων το φοβαμαι λιγο για τα μωρα αν ηταν ας πουμε για το μεγαλο μου θα το εβαζα αλλα για το μωρο δε ξερω αποψη μου παντα εσυ οτι σε βολευει κανεις

του βάζεις και κρεμούλα;σκέφτομαι μήπως βάζω αυτό το μείγμα τελικά στο νερό στο μπανάκι της και μετά της βάζω κρέμα

io6Qp3.png

TyPTp2.png

του βάζεις και κρεμούλα;σκέφτομαι μήπως βάζω αυτό το μείγμα τελικά στο νερό στο μπανάκι της και μετά της βάζω κρέμα[/QUOT

κοιτα καποια στιγμη που μου τελειωσε το χαμομηλι και δεν ειχα του εβαλα κρεμα παρατηρησα ομως οτι το μωρο χαλαρωνει περισοτερο με το ζεστο χαμηληλακι παρα με τη κρεμα οποτε κρεμα του βαζω κατα τη διαρκεια της μερα ετσι για να μου φευγει ο καημος επειδη μου αρεσουν οι μυρωδιες ομως το βραδυ μετα το μπανιο του βαζω χαμομηλι αφου νιωθει καλυτερα το μωρο και ξεκουραζετε ετσι περισσοτερο επισης μετα απο αυτη τη διαδικασια το φασκιονω και λιγο μεχρι να φαει το γαλατακι του και μετα κοιμαται σαν πουλακι

επισης ξεχασα να πω οτι μας κοπηκε το γαλα και πινουμε ετοιμο εγω ειχα και στο πρωτο προβλημα στης 20 μερες παλι μου ειχε κοπη και πολυ στεναχωρεθηκα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

του βάζεις και κρεμούλα;σκέφτομαι μήπως βάζω αυτό το μείγμα τελικά στο νερό στο μπανάκι της και μετά της βάζω κρέμα[/QUOT

κοιτα καποια στιγμη που μου τελειωσε το χαμομηλι και δεν ειχα του εβαλα κρεμα παρατηρησα ομως οτι το μωρο χαλαρωνει περισοτερο με το ζεστο χαμηληλακι παρα με τη κρεμα οποτε κρεμα του βαζω κατα τη διαρκεια της μερα ετσι για να μου φευγει ο καημος επειδη μου αρεσουν οι μυρωδιες ομως το βραδυ μετα το μπανιο του βαζω χαμομηλι αφου νιωθει καλυτερα το μωρο και ξεκουραζετε ετσι περισσοτερο επισης μετα απο αυτη τη διαδικασια το φασκιονω και λιγο μεχρι να φαει το γαλατακι του και μετα κοιμαται σαν πουλακι

επισης ξεχασα να πω οτι μας κοπηκε το γαλα και πινουμε ετοιμο εγω ειχα και στο πρωτο προβλημα στης 20 μερες παλι μου ειχε κοπη και πολυ στεναχωρεθηκα

απότομα σου κόπηκε;;δεν ψάχνεις κάνα σύμβουλο θηλασμού μπας και σε βοηθήσει;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...