Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , egopote8aexopaidi είπε:

Καλησπερα σας,

Ηθελα να μοιραστω μια δυσαρεστη εμπειρια που ειχαμε κατα τη διαρκεια της ετ, και να ρωτησω μηπως καποια ειχε παρομοια εμπειρια.

Οταν μπηκε η γυναικα μου στο δωματιο της εμβρυομεταφορας(ναι, ειμαι ο συζυγος), και ενω ολα ηταν ετοιμα οπως νομιζαμε, ακουει η γυναικα μου το γιατρο να λεει' μου δωσατε αδειο καθετηρα,δεν εχει τιποτα μεσα!' απευθυνομενος προφανως στους εμβρυολογους, και εννοοντας φυσικα οτι δεν υπηρχε μεσα το εμβρυο μας για τη μεταφορα!

Μετα το αρχικο σοκ, ειδε να μπαινει μεσα η εμβρυολογος στο δωματιο, με αλλο καθετηρα και προχωρησε η διαδικασια. Στο τελος ο γιατρος γυρισε την οθονη του υπερηχου στη γυναικα μου και τις εδειξε μια στατικη εικονα, δειχνοντας το σημειο, οπως ειπε, που εβαλε το εμβρυο, και αμεσως μετα τη διαδικασια εφυγε απο το δωματιο.

Η γυναικα μου φυσικα σοκαριστηκε, αλλα δεν ειπε τιποτα εκεινη την ωρα, για να μην αποσπασει την προσοχη του γιατρου.

Δυστυχως το αποτελεσμα ηταν μια μηδενικη χοριακη, και οπως καταλαβαινετε περνανε ολα απο το μυαλο μας.

Ειμαστε στα χαμενα, δεν εχουμε μιλησει ακομα για την αποτυχια και το τι συνεβει εκει μεσα(κ η κλινικη δεν το εθιξε ποτε). Πως πιστευετε οτι πρεπει να το χειριστουμε παρακαλω; Ειχε καμμια απο σας παρομοια εμπειρια; 

Θα εκτιμουσαμε καθε δυνατη απαντηση, κ φυσικα γραψτε μου κ πρωσοπικα οποια θελει.

Ευχαριστω, καλη δυναμη σε ολες.

Τώρα πως να το χειριστείτε ? Δεν υπάρχει τρόπος . Αν έχετε χάσει την εμπιστοσύνη στο γιατρό απλώς αλλάξτε κέντρο.  Αλλιώς κάντε κάποιες εξετάσεις για να αποκλείσετε λόγους αποτυχίας που δεν έχετε κάνει Κ προχωρήστε μπροστά . Απτην στιγμή όμως που ο γιατρός επισήμανε το λάθος σίγουρα δεν υπάρχει κάτι μεμπτό το είδε το διόρθωσε.  

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλημερα!!

Ρηνιώ ούτε κι εμενα μου εχουν δώσει τετοιες βιταμίνες, ούτε στο νοσοκομείο ούτε εξω η παιδίατρος σε κανενα από τα παιδιά. Παίρνω όμως εγω σίδηρο κι ασβέστιο, δεν ξερω αν παίζει ρόλο, μου είπαν όσο θηλάζω να τα παίρνω. Τωρα δεν την πήγα ακόμη τη μικρή. Η παιδίατρος μου είπε να την πάω μια μερα από βδομαδα (ετούτη δηλαδή) για τον ελεγχο του βαρους. Εσείς πόσες μερες αφότου βγηκατε από το μαιευτηριο πήγατε παιδίατρο;;;

Ευτυχως από ωραριο είμαστε καλα... Κοιμόμαστε κατα τις 12-12.30, ξυπνάμε κατα τις 4.00 για φαγητό-κακά κ μετα στις 7.30 περίπου, την ώρα που ούτως η αλλως ξυπναμε τα αδελφάκια μας για το σχολείο!! Αλλα μιλάμε, λιώνω τις ωρες ενδιάμεσα, σε σχέση με την εγκυμοσύνη, απολαμβανω τον ύπνο μου!!! Επίσης κοιμάμαι κ το μεσημέρι!! Επιπλέον δεν κλαίμε καθόλου, μόνο νιαουρίζουμε για φαι κι όταν κανουμε κακακια....

σίδηρο κι ασβέστιο κι εμένα ο γυναικολόγος μου είπε μέχρι να αποθηλάσω να τα παίρνω...

βγήκαμε Δευτέρα κι η παιδίατρος μας είδε την Πέμπτη,συμπληρώναμε ακριβως 1 εβδομάδα ζωής...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια

νομιζω και εγω οτι μαριουλα γεννησε.. να σου ζησει κοριτσακι να ειναι γερο και καλοτυχο το νινακι σου

RINIW εμενα μου εδωσαν βιταμινες σε σταγονες και οταν ηρθε ο παιδιατρος μου ειπε να τις συνεχισω ..

τις Aquasol;;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

σίδηρο κι ασβέστιο κι εμένα ο γυναικολόγος μου είπε μέχρι να αποθηλάσω να τα παίρνω...

βγήκαμε Δευτέρα κι η παιδίατρος μας είδε την Πέμπτη,συμπληρώναμε ακριβως 1 εβδομάδα ζωής...

Κι εμένα ο γυναικολόγος μου έχει ήδη πει ότι δε θα απαλλαχτώ εύκολα από το ασβέστιο τουλάχιστον... θα το συνεχίσω όσο και το θηλασμό.

Όσο για τη Βιταμίνη D τη δίνουν συχνά στις γυναίκες που θηλάζουν τα μωρά γιατί είναι και φαγανιάρικα τα άτιμα!!!!

Όσο για τη μικρή μου, επειδή ξέρω ότι η ΠΗΤ μου είναι 1-2 μέρες πιο νωρίς από το πότε υπολογίζω την ωορρηξία μου (άσχετα αν μετρώντας ανάπτυξη κεφάλας είμαστε πολύ προχώ) από 27-31 νομίζω ότι κάτι θα γίνει;)

Το "τελευταία" εννοείται... έτσι για να κάνουμε εντύπωση :tongue:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Μαριούλα να σου ζήσει ο παίδαρος!

Πάντα Καλότυχος και να τον δεις όπως επιθυμείς!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Το νστ μου μια χαρα βγηκε!Καλη οξυγονωση,παλμοι μια χαρα,πλακουντας grade2.Παντως επειδη εχει μαλακωσει ο τραχηλος,θα με ξαναδει ο γιατρος την Τεταρτη κ αν δεν εχω γεννησει ως τοτε, θα παμε με προκληση για γεννα την Πεμπτη!!!!:P

Το νστ μου μια χαρα βγηκε!Καλη οξυγονωση,παλμοι μια χαρα,πλακουντας grade2.Παντως επειδη εχει μαλακωσει ο τραχηλος,θα με ξαναδει ο γιατρος την Τεταρτη κ αν δεν εχω γεννησει ως τοτε, θα παμε με προκληση για γεννα την Πεμπτη!!!!:P

Τουλάχιστον το μικρό είναι μια χαρά εκειμέσα και ο πλακούντας αντέχει... μήπως να του δώσετε 1 βδομαδούλα ακόμα??? Είναι στο περιθώριο του μωρού να αποφασίσει... Λέω εγώ τώρα... η κατά τα άλλα βιαστική:rolleyes:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Μαρακι να τον χερεσε τον μπομπιρα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλησπερα κοπελιες, με μωρακια και κοιλιες (ειπα και την χ@ζομαρα μου)

Να στε καλα για τα γλυκα σας λογια! Η συμπαρασταση σας με βοηθαει παρα πολυ. Εμας για παιδιατρο μας ειπαν στον μηνα και το ιδιο και μου ειχαν πει και στη μικρη (μεγαλη), που ομως ειχα παει νωριτερα για να γνωρισω την παιδιατρο και να κρινω αν μου κανει. Βιταμηνες ουτε σε μας δωσαν, ισως γιατι βγαζω τα μωρακια απο νωρις, την κορη 6 ημερων και τον γιο 4 και η D θελει ηλιο για να την παραγουμε. 2 μερες δεν βγηκαμε και ηρθε μια φιλη που εχει γιο στον παιδικο και την αρπαξαμε την ιοσουλα μας! Μ αρεσει που δεν ηρθαν νωριτερα γιατι ηταν αρρωστος ο μικρος τους! Ευτιχος εχει μονο μιξουλες ο μικρος και εγω μιξες και ημικρανια. Προσπαθω να σας γραψω απο χθες και ολο κατι συμβενει :(. Τα κιλακια φυγαν και ειμαι 56 (τα αρχικα) και συνεχιζω το σαβουριασμα, το αστειο ειναι οτι μπηκα να γεννησω 63,400 και βγηκα απ το νοσοκομειο 60... βγαλε ακρη! Ηρθε και δεμα απο Ιταλια με κουδουνιστρα, πιπιλες και λουρακι, 4 φορμες, 2 εσωρουχα και 1 σκουφο, απο 1 θεια και 2 ξαδερφες και απ το σοι του αντρα μου μονο οι γονεις και ο αδερφος... οι αλλοι ουτε τηλ! Τι να πεις...

Ue8pp3.pngI307p3.png

Ξαναμανααλλαξα τον χεσταρικο μου χεχε (3η φορα σε 45 λεπτα).

Νεμινα "Επίσης κοιμάμαι κ το μεσημέρι!!" αυτο ποτε θα το ζησω εγω? Εμεις για νυχτα τρωμε 11 μετα 1,30 ή 2 και αναλογα μετα 7,30 ή 8! Ομως η μικρη κοιματε στις 11 (αυξησε ωρες υπνου! μιμιτε τον μικρο μονο σε αφτο για την ωρα) και αν κοιμηθω 11 μετα στις 1,30 θα ξυπνισω πολυυυυυ δυσκολακαι τζαμπα θα κλαιει ο μικρος μεχρι να λειτουργησω!

Μολις με πηρε τηλ ο αντρας μου να μου πει τιμες απο πανες! Απλα για να δουμε ποσο μας κλεβουν εδω οι pampers οι κιτρινες Νο2 εχουν οι 64, 8 ευρω και οι 23, 3. Αυριο θα δω ποσο εχουν εδω στο σουπερ...

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Καλα Τατουμ αστο μη το συζητας. Νομίζω πως το μικρο πακετο των 27 εχει 5-6 ευρω. Εγω παιρνω τις chicco από το ιντερνετ που δεν εχει μεταφορικα κ τις στελνουν αμεσως κι είναι αψογες. το 2 νούμερο οι 156 πανες 23,80. Αμαν αυτα τα παιδια τελείως χεζιαρικα... κι εγω δεν προλαβαινω να την αλλαξω, παλι τα κανει. οταν τη θηλαζω, δε, μια γουλια πίνει, ρουκετες πεταει από κατω!!!! Μου ερεθίστηκαν κ οι θηλες κ ποναω πολύ κ πήρα λανολίνη κ σημερα καπως περασε. Από την εγκυμοσύνη κιολας ήταν υπερευαίσθητες, ρουφαει κι η μικρη με μανία......

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

tatum η μόνη σωτηρία για pampers είναι το amazon.co.uk

Ακόμα και αν σου προσθέτουν το 23% (γιατί στας Αγγλίας είναι 0% ο φόρος στις πάνες) σου βγαίνει η πάνα 0.19 περίπου από 0.25 αν τις πάρεις από εδώ...

Πήραμε δοκιμαστικά 2 74αρια No1 και έπεται συνέχεια....;)

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

withu άντε με το καλό!!!ελπίζω αύριο να σε βρουν τα ευχάριστα!!!!!

Miss Caramel σε έχω ικανή να γεννήσεις τη στιγμή που θ'αλλάζει η ώρα...αν το κάνει ένας άνθρωπος θα είσαι εσυ!!!!!δεν θα ξέρουμε αν γέννησες στις 4 ή στις 3!!!!!:tongue::tongue:

απο την αρχή που μου έδωσε σίδηρο κι ασβέστιο μου είπε οτι θα τα σταματήσω όταν αποθηλάσω...αν βέβαια θηλάσω κάνα χρόνο σαν την αδερφή μου θα τα πίνω ένα χρόνο;;;προφανώς!!!!Τις σταγόνες βιταμίνης πολύ σωστά είπε η Tatum τις δίνουν για τα κόκκαλα επειδή τα μωράκια δε βγαίνουν έξω..εγω βέβαια τη βάζω στις μπαλκονόπορτες μπροστά τα πρωινά (μετά απο οδηγία της παιδιάτρου) γιατί και να ήθελα να βγω έξω έχω λόγω καιρού δεν το αποτολμάω όσο και να θέλω..

Tatum μη σκας για τα τηλέφωνα και τα σόγια..εμένα ήρθε μια θεία του Νίκου με την κόρη της να δουν το παιδί στο νοσοκομείο...η ξαδέρφη δεν πρόλαβε γιατί είχε κάτσει κάτω με τα μωρά στο αυτοκίνητο..ο Νίκος της έκανε παρέα...μου είπε μετά που ανέβηκε εκείνος οτι έδωσαν κάποια χρήματα ως δώρο...γυρίσαμε σπίτι..λέω της πεθεράς μου να τις πάω τηλ. να τις ευχαριστήσω και μου λέει δε χρειάζεται,αφου τους είπε ο Νίκος...ε,λέω κι εγω απο μέσα μου,δικό σας σόι είναι!!!Δεν έχω παράπονο πάντως αυτοί που πραγματικά με αγαπάνε κι εμένα και το Νίκο είτε πήραν τηλ. είτε ήρθαν...κι όλοι οι υπόλοιποι θα έρθουν...δε σκάω!!!!

Παρήγγειλα και πριν απο λίγο ένα ring sling απο το "Αατεράκι" κι ελπίζω να έκανα σωστά την παραγγελία μου,θα περιμένω αύριο να τσεκάρω το mail να δω..βλέπετε και τα λεφτά του κοσμάκη να μην παν χαμένα!!!!!θα πάω και το χαλί του παιδικού και θα πιάσουν τόπο τα χρήματα!!!ούτως ή άλλως τα χρειαζόμασταν!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Ρινιω ουτε εγω σκαω, ο Γιωργος στεναχοριετε και λυπαμε γι αυτο!

Μις Καραμελ ακομα και με Αγγλια ειναι μεγαλη η διαφορα 0,125 με 0,19... Τι στο καλο? στο Καταρ τις φτιαχνουν?

Μια ιδεα που μου ηρθε πριν καιρο και με βολεψε και ισως βολεψει και αλλες μανουλες. Αν οχι ολες, οι πιο πολλες μαμαδες που θυλαζουμε, σταζουμε κι ας ειναι μακρια το μωρο. Ειχα λοιπον κατι πανες της μικρης και τις βαζω αντι για επιθεματα στο σουτιεν, μονο στο σπιτι φυσικα γιατι παραφουσκωνουν και με αυτες του lidle μου βγενει πολυ πιο οικονομικα απ τα επιθεματα και κρατανε πιο πολυ και δεν μενει τιποτα στο στηθος (με τα επιθεματα εχω κολυμενα γαλατα στο στηθος), βγαζω νυχτα χωρις να βρεξω κρεβατι που με τα επιθεματα πλημιριζω στο 3ωρο το πολυ. Το αλλο που εμαθα απο την δοκιμη ειναι οτι οι πανες του lidle ειναι λιγο πιο σκληρες απ τις pampers :P, δυστιχος δεν ειχα αλλες μαρκες για να δοκιμασω χεχε!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Καλα Τατουμ αστο μη το συζητας. Νομίζω πως το μικρο πακετο των 27 εχει 5-6 ευρω. Εγω παιρνω τις chicco από το ιντερνετ που δεν εχει μεταφορικα κ τις στελνουν αμεσως κι είναι αψογες. το 2 νούμερο οι 156 πανες 23,80. Αμαν αυτα τα παιδια τελείως χεζιαρικα... κι εγω δεν προλαβαινω να την αλλαξω, παλι τα κανει. οταν τη θηλαζω, δε, μια γουλια πίνει, ρουκετες πεταει από κατω!!!! Μου ερεθίστηκαν κ οι θηλες κ ποναω πολύ κ πήρα λανολίνη κ σημερα καπως περασε. Από την εγκυμοσύνη κιολας ήταν υπερευαίσθητες, ρουφαει κι η μικρη με μανία......

εμένα η παιδίατρος όταν ήρθε μου είπε να μη χρησιμοποιώ προϊόντα chicco και johnson's...δεν ξέρω γιατί,και μου είχαν φέρει κάτι δείγματα στο νοσοκομείο και δεν ξέρω που να τα πασάρω...

πάντως της pamper's δεν μου άρεσαν καθόλου οι πάνες...ενω της babylino εφάρμοζαν καλύτερα στο παιδι..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...