Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Annast 10/10/12 αγοράκι 02/10/2012

tatum 10/10/12 αγοράκι 27/09/2012

manti 12/10/12 κοριτσάκι 22/09/2012

Εlvina 14/10/12 αγοράκι 01/10/2012

Nemina 14/10/12 κοριτσάκι 16/10/2012

riniw 15/10/12 κοριτσάκι 11/10/2012

rita_ki 17/10/12 κοριτσάκι 28/09/2012

ΚΑΤRINDM 17/10/12 κοριτσάκι 04/10/2012

Mamma Tomato 19/10/12 αγοράκι

καλλιθεα 20/10/12 κοριτσάκι 12/10/2012

v-forvicky 22/10/12 αγοράκι

withu 23/10/12 αγοράκι

marioula 1234 25/10/12? αγοράκι

κελλα 26/10/2012 αγοράκι 20/10/2012

miss caramel 28/10/12 κοριτσάκι

χαρα25 30/10/12? αγοράκι 24/09/2012

marant 30/10/12 αγοράκι 19/10/2012

evelina.t. 3/11/12 αγοράκι κοριτσάκι 08/09/2012

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέραααα!!

Νεμινα, Μαραντ, Κελλα να σας ζήσουν τα μωράκια!!Να τα χαίρεστε !!Να ναι γερά και καλότυχα!!!

Εγώ τρέχω και δεν φτάνω!!Δεν προλαβαίνω ούτε τουαλέτα να πάω!!Δεν ξέρω πως τα κατάφερα έτσι!!!Η μικρή μερικές φορές ξυπνάει και κοιμάται μετά από κανα 3ωρο-4ώρο!!Δεν ξέρω τι την ενοχλεί!!Ο παιδίατρος μας είδε την Παρασκευή και δεν είδε κάτι ανησυχητικό!!Ίσα ίσα που έχουμε πάρει πολλά γρ!!!Έχουμε φτάσει τα 4 κιλά!!!!!!!!!!!! Το μόνο που μπορεί να έχει είναι παλλινδρόμηση, γι΄αυτό μου κάνει και μερικές φορές εμετό!!!Αν συνεχιστούν οι εμετοί και είναι πολύ ανύσηχη θα κάνουμε έναν υπέρηχο να δούμε αν έχει παλλινδρόμηση!!!

Αντε και στις τελευταίες των μοικανών!!! ΜΕ το καλό!!

Την προηγούμενη φορά δεν πρόλαβες να πείς ότι έχουν μείνει πολλές κοπέλες που δεν έχουν γεννήσει και άρχισαν η μια μετά την άλλη χεχεχεχεχε!!!

Όσο για την παλλινδρόμηση την καταλαβαίνω τη μικρή σου κι εγώ δυσκολεύομαι :tongue:

Αν η μικρούλα είναι λαίμαργη συμβαίνουν αυτά!!!

Μπράβο για τα κιλάκια σας ;)

Όπως και να'χει περαστικά σας!

Εγώ είπα να χαλαρώσω λίγο με το θέμα γέννας... δε μπορεί, από 24 μέχρι και 31 λογικά θα έχουμε δεί φως!!! Μέχρι τότε χαλαράάάάά με πολλή ξεκούραση, κωλοβάρεμα και νανάκια!!!:D

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

XAXA καραμελ!!Είδες?? Και συ μπορεί να ξυπνήσεις σήμερα - αυρίο και να γεννήσεις!!

Μετά την Τρίτη καλέ... μη βιαζόμαστε πολύ!!!!:shock:

Τρίτη έχω να περάσω από συνέντευξη μια υποψήφια παιδίατρο :tongue:

Ας πάμε και την Τετάρτη στο γιατρό μας... έχω δουλειές μάνα μουυυυυ!!!!:tongue::tongue::tongue:

Άλλωστε να έχω κάποιο δείγμα 1-2 μέρες πιο πριν αν γίνεται ή να περιμένει τώρα η μικρή το ΣΚ, να προλάβω να ενημερώσω και τον ταλαίπωρο πατέρα μου να έρθει από το Λουτράκι (Μη πληρώνει αξημέρωτα ταξί είναι και αγχώδης τύπος :rolleyes: )

Χαχαχαχα απάλευτη η κόρη μου απάλευτη κι εγώ:P

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Καλημέρα!!!

Εμείς πασχίζουμε να φτιάξουμε ένα ωάριο της προκοπής....οι μαύροι κύκλοι θα καταντήσουν μάυροι crop cycles,τόσο μεγάλοι!!!!και πάλι δεν παραπονιέμαι γιατί κοιμάμαι συνεχόμενα έστω και 3ωρα και 4ωρα..το βράδυ συνήθως 4ωρα!!!

Δεν σας είπα χτες...τη ζύγισα,μετά το 3ωρο τάισμα που μου είπε η παιδίατρος για να πάρει και είχε πάρει 140 γρ.απο Πέμπτη ως Κυριακή πρωι..Το στήθος μου αύξησε κιόλας παραγωγή,και τρέχει όταν είναι ή ώρα της μικρής..Απίστευτο όμως...όταν την βλέπω πως ψάχνει το στήθος με τρελλαίνει...καταλαβαίνω γιατί ο Νίκος δεν τη χορταίνει στην αγκαλιά...

Μαμάδες σας έδωσαν βιταμίνες A και D;εμένα μου έδωσε η γιατρός και μου έλεγε μια ξαδέρφη του Νίκου να μην της δίνω,εγω προτιμώ ν'ακούσω την παιδίατρο βέβαια γιατί καλός ο θηλασμός δεν το συζητώ αλλά μερικές ακραίες απόψεις λίγο με εκνευρίζουν...Εσας σας έδωσαν;;

Κατερίνα μου εύχομαι να μην έχει παλινδρόμηση το παιδάκι εγω τα λυπάμαι έτσι όπως κλαίνε και δεν ξέεις τι μπορεί να έχουν...πως την κατάλαβες την παλινδρόμηση;;γιατί εμένα μερικές φορές απο την λαχτάρα της δεν έχει υπομονή ούτε τη θηλή να πιάσει σωστά!!!

Καραμελάκι σε καταλαβαίνω για την παιδίατρο...τη δικιά μας την έχει και η κουμπάρα μου και η συννυφάδα μου κι είναι και τον ΕΟΠΠΥ..είναι και καλή γιατρός μου το έλεγε κι η πεθερά η οποία είναι και χρόνια χαϊδαριώτισσα οπότε ξέρει πάνω-κάτω..

Ζυγίστηκα κι εγω δεν σας είπα;;;;Ζυγίστηκα την Δευτέρα που γυρίσαμε και μ'εδειχνε 78,5 κιλά και χτες το πρωί 69...όσο πέφτει δηλαδή το πρήξιμο...πιστεύω πάντως οτι τα 69 κιλά είναι αυτά που "έμειναν"..θα τα κάάάάάάάάάάάψω τα ρημάδια τα κιλά μου!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέραα!!

Καραμελ , ωραία τα κανονίζεις αλλά άλλη κανονίζει για σένα!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!!

Ρινιώ μου εμένα ο παιδίατρος δεν μου έδωσε τίποτα!!!Ούτε νερό μου είπε να της δίνω , τίποτα μόνο μητρικό γάλα!!!

Μου έκανε 2-3 φορές εμετό τύπου "ρουκέτα" και μου κάνει μερικές φορές γουλίτσες και το είπα στον παιδίατρο και μου είπε ότι ενδέχεται να έχει παλλινδρόμηση!!!Αν συνεχιστούν οι εμετοί και είναι πολύ ανήσυχη θα πάμε για υπέρηχο να το εξακριβώσουμε!!!

Εγώ που χάνω κιλά ενώ τρώω τα πάντα!!!!Έχω ξεσκιστεί στο φαί και στα γλυκά!!!ΌΣα δεν έτρωγα στην εγκυμοσύνη τα τρώω τώρα μαζεμένα!!ΧΙΟΧΙΧΙΙΙΧΙΧΙ

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημέρα κορίτσια

Εμείς ακόμα περιμένουμε. Κι είχα και καλό προαίσθημα για χτες τρομάρα μου αλλά τζίφος.

Caution: The author has a tendency to google margarita recipes when life hands her lemons. :D

Καλημέραα!!

Καραμελ , ωραία τα κανονίζεις αλλά άλλη κανονίζει για σένα!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!!

Ρινιώ μου εμένα ο παιδίατρος δεν μου έδωσε τίποτα!!!Ούτε νερό μου είπε να της δίνω , τίποτα μόνο μητρικό γάλα!!!

Μου έκανε 2-3 φορές εμετό τύπου "ρουκέτα" και μου κάνει μερικές φορές γουλίτσες και το είπα στον παιδίατρο και μου είπε ότι ενδέχεται να έχει παλλινδρόμηση!!!Αν συνεχιστούν οι εμετοί και είναι πολύ ανήσυχη θα πάμε για υπέρηχο να το εξακριβώσουμε!!!

Εγώ που χάνω κιλά ενώ τρώω τα πάντα!!!!Έχω ξεσκιστεί στο φαί και στα γλυκά!!!ΌΣα δεν έτρωγα στην εγκυμοσύνη τα τρώω τώρα μαζεμένα!!ΧΙΟΧΙΧΙΙΙΧΙΧΙ

γγγγκκκκρρρρρρρρρρρρ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:evil::evil::evil::evil:

χαχαχαχα!!!εμένα μου είπε να τα αποφεύγω τα γλυκά και για μένα και για το μωρό!!!μας είδε μοντέλα η παιδίατρος!!!!!

δηλαδή δε σου έδωσε σταγόνες βιταμινών,ε;κι απο το νοσοκομείο ακόμα μου το είχαν πει και μάλιστα δεν τις είχα πάρει μέχρι να μας δει η παιδίατρος γιατί το ασβέστιο που μου έδωσε ο γιατρός περιέχει βιταμίνη D και είχα απορία μην παίρνω κι εγω και της δίνω και παίρνει υπερβολική δόση.

Σε ρώτησα για την παλλινδρόμηση γιατί κι εμένα,Κατερινα,μου κάνει μερικές φορές εκεί που τρώει έναν ήχο...έναν λαρυγγισμό θα έλεγα καλύτερα σαν να προσπαθεί εκεί που τρώει να πάρει ανάσα;να πιεί μεγαλύτερη γουλιά;πως να το περιγράψω...και σαν να πνίγεται ρε παιδί μου απο τη λαχτάρα και τρομάζω...της τρέχει το γαλατάκι απο το στόμα μέχρι να τη σηκώσω να πάρει ανάσα...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημέρα κορίτσια

Εμείς ακόμα περιμένουμε. Κι είχα και καλό προαίσθημα για χτες τρομάρα μου αλλά τζίφος.

αααααχχχχ.........Mamma Tomato εγω να δεις κούκλα μου πόσες ημέρες και πόσες φορές τη μέρα έλεγα "τώρα γεννάω!!" "τώρα είμαι σίγουρη οτι είναι η ωρα!!!" και τελικά την ημέρα που έσπασαν τα νερά είχα σηκωθεί σαν ζώον σίγουρη πια οτι θα πάω για πρόκληση!!!

σε καταλαβαίνω πάντως...αυτό το τελευταίο διάστημα είναι το χειρότερο...

άντε με το καλό!!να δεις που σε ανύποπτο χρόνο θα μπεις να μας πεις τα ευχάριστα!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!

Ρηνιώ ούτε κι εμενα μου εχουν δώσει τετοιες βιταμίνες, ούτε στο νοσοκομείο ούτε εξω η παιδίατρος σε κανενα από τα παιδιά. Παίρνω όμως εγω σίδηρο κι ασβέστιο, δεν ξερω αν παίζει ρόλο, μου είπαν όσο θηλάζω να τα παίρνω. Τωρα δεν την πήγα ακόμη τη μικρή. Η παιδίατρος μου είπε να την πάω μια μερα από βδομαδα (ετούτη δηλαδή) για τον ελεγχο του βαρους. Εσείς πόσες μερες αφότου βγηκατε από το μαιευτηριο πήγατε παιδίατρο;;;

Ευτυχως από ωραριο είμαστε καλα... Κοιμόμαστε κατα τις 12-12.30, ξυπνάμε κατα τις 4.00 για φαγητό-κακά κ μετα στις 7.30 περίπου, την ώρα που ούτως η αλλως ξυπναμε τα αδελφάκια μας για το σχολείο!! Αλλα μιλάμε, λιώνω τις ωρες ενδιάμεσα, σε σχέση με την εγκυμοσύνη, απολαμβανω τον ύπνο μου!!! Επίσης κοιμάμαι κ το μεσημέρι!! Επιπλέον δεν κλαίμε καθόλου, μόνο νιαουρίζουμε για φαι κι όταν κανουμε κακακια....

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

να μας ζήσουν τα νέα μωράκια. Καλότυχα και γερά να είναι!

Λίγες βλέπω ακόμα έμειναν. η καραμελένια την βλέπω για τελευταία :tongue:

εφυγα γιατί έχω και δουλειά στη μέση. Φιλιά.

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

καλημερα κοριτσια

νομιζω και εγω οτι μαριουλα γεννησε.. να σου ζησει κοριτσακι να ειναι γερο και καλοτυχο το νινακι σου

RINIW εμενα μου εδωσαν βιταμινες σε σταγονες και οταν ηρθε ο παιδιατρος μου ειπε να τις συνεχισω ..

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Kαλημερα κοριτακια!Χθες το βραδυ ειδα παλι ροζ κ σημερα το πρωι επισης .Ειχα κ συσπασεις,αλλα μετα σταματησαν.Το μεσημερι παω για νστ.Για να δουμε...Αυριο ειναι η πητ μου.

Μαριουλα,γεννησες;Να σου ζησει ο θησαυρος σου!

withu αντε με το καλό!! Το μωρο σου είναι πιστο στο ραντεβού του!!! Οπως κ τα δικα μου, τρια μωρα, όλα στην ΠΗΤ (το ενα με προκληση, αυτο που λεγαμε θα βγει προωρο, το αλλο προκληση αφού μου σπασαν τα νερα κι ηταν βρωμικα)

Η Μαριούλα γεννησε, ανεβασε κ φωτο στο φβ! Να της ζησει ο πριγκηπάκος της!!

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...