Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Ρινιω, Νεμινα, Μαραντ, Κελλα να σας ζησουν τα μωρακια σας και παντα με υγεια και τυχη!

Νεμινα στο ιδιο γηπεδο μου φενετε παιζουμε! Κι εμεις ζουμε μονιμα ενα σκατοζμιο πολεμο... Σχεδον καθε φορα που τρωει κανει κακακια και σταματαει για αλλαγμα, καμια φορα και 2 φορες, 7 γευματα με 7-12 πανες και καμια φορα και ενδιαμεσα :?. Οσο περνανε οι μερες παντος, κανει και λιγοτερες φορες.

Δεν ξερω αν ειναι επιδη εχω δεθει μαζι σας κοριτσια αλλα βλεπω φοτο απ τα μωρακια σας και αγνωστα μωρακια εξω και εχω να πω: Οσα ηταν να γεννηθουν Οκτοβριο ειναι ΠΟΛΥ πιο ομορφα απ τα μωρα της πολης μου...

Ειχα εδω τον αντρα μου και χαθηκα. Οσο ηταν εδω εκανε 3 πραγματα. Ή θα ειχε αγκαλια 1 απ τα μικρα ή πανες θα αλαζε ή θα εσπρωχνε καροτσι-μαρσιπο! Χθες τον πηγα στο αεροδρομιο και με το που εφηγε αρχισε η μικρη τα κλαματα και σταματησε με πολλες αγκαλιες πριν μπουμε στο αμαξι που αρχισε ο μικρος το κλαμα (δεν του αρεσει μαλον το αυτοκινητο) και εγω τα βουβα δακρυα με το που μπηκα στο τιμονι. Τοσο δακρυ σε 1 μερα δεν ξαναριξαμε οικογενιακος. Σημερα βγηκα με τη "σαββατοπαρεα" της μαμας μου για καφε και μετα super που κοντεψα να σφαχτω με μια κ@λ@γρι@... Ειμουν με τον μικρο αγκαλια καιπεριμενα να φορτωσει η μαμα μου τα ψωνια στο καροτσι του και η εν λογο γρι@, που ηταν μετα απο μας, με εσπρωξε. Φανταστηκα οτι εγινε καταλαθος και δεν εδωσα σημασια και αμεσος με ξαναεσπρωξε πιο δυνατα. (η υπαλληλος δεν ειχε περασει τα πραγματα της ακομα) Τις λεω

Μ "μπορητε να μην σπρωχνετε, δεν μπορω να παω πουθενα"

Γ "δεν σε εσπρωξα"

Μ κοιταω γυρω της "δεν βλεπω κανεναν αλλον"

Γ "Ε! σιγα την καρτα μου ηθελα να παρω"

Βγενοντας απ την πορτα με κοιταει και λεει στην ταμεια "Αυτες οι ξενες εχουν ξεφυγει" Δυστιχος εκλησε η πορτα και προλαβα να της πω μονο "ξενη δεν θα με πει κανεις στο σπιτι μου, βλ@μ#νη".... Ολα αυτα μαλον γιατι μιλαγα ιταλικα με την μικρη και τη μαμα μου...

Δηλαδη αν εισαι "ξενος" δεν πα να εισαι λεχωνα με μωρο αγκαλια, δεν εχεις δικαιομα να αντιδρασεις οταν σε σπρωχνουν???

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Marant,nemina,kella να σας ζησουν τα βλασταρια σας!Καλοτυχα,γερα κ δυνατα!

Εγω τελικα ακομα τιποτα.Σταματησε κ το αιματακι.Μονο κατι συσπασεις κ πονοι κυριως το βραδυ.Περιμενουμε τον μπεμπακο με ανυπομονησια!

Νεμινα,λες να παμε παρεουλα;

Η Κελλα φοβερη εκπληξη μας εκανε!Πολυ χαρηκα κ για τις ευκολες γεννες των κοριτσιων!:P

Καλησπέρα κορίτσια .. Δε θα το πίστεψετε που είμαι. Ούτε κι εγώ το πιστεύω. Χτές μια παρα σπασαν τα νερά και το πρωί σήμερα ήρθε στον κόσμο το αγγέλουδι μας. .. Καραμέλ δεν ξέρεις τελικά από που θα σου έρθει .. Πίστεψε το και θα γίνει . Σας φιλω!!!

kella να ζήσει ο μπεμπάκος σου!!!!!!!να είναι τυχερός και γερός!!!!

είδες που στο είπα;;;;;έτσι ξαφνικάάάάάάάά.......:D:D:D:D!!!!!!!!!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Χαρά υπομονή και περαστικά να είναι τα πονάκια σας!

Με αφήσατε όλοι να γεννάω τελευταία χαχαχαχα

Για να δούμε αν η κόρη μου θα είναι συνεπής στο ραντεβού της ;)

tatum δε βγάζεις άκρη με τις κ@λόγριες.... πάντα φταίνε οι άλλοι, ξέρεις τώρα!!!

Άσε που ότι και αν λες... πφφφ το σάλιο σου χαλάς με κάποιους ανθρώπους!

Αν την έσπρωχνες εσύ όμως θα σου έλεγα τι θα κατέβαζε η &^%$%$#^!!!!

withu είσαι πολύ κοντά στο στόχο! Σημασία έχει ότι έχεις συσπάσεις... ;)

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Τatum αγάπη μου δεν της έλεγε κι εσυ βαν φακούλο α λα ιταλικά να ηρεμούσες; εγω δεν χαρίζομαι πια...παλιά ήμουν πιο ευγενική...ο κόσμος έχει ξεφύγει...

Σε καταλαβαίνω για τον άντρα σου....ο,τι κι αν σου πω..υπομονή;κουράγιο;είναι απλώς λέξεις...σε πόσο καιρό θα ξανβρεθείτε όλοι μαζί;

Καραμελάκι εγω πιο πολύ βίντεο τοκετού κοίταγα!!!αυτά τα ανακαλύπτω σιγά-σιγά τώρα...πάντως όσα και να δείχνουν,θα το δεις κι εσυ,με το μωρό σου θα βρεις εσυ ποιά στάση,ποιός τρόπος,ποιές κινήσεις θα ηρεμούν και θα χαλαρώνουν το μωράκι σου!!!!μαμά και κόρη θα δεις πως θα τα βρείτε!!

withu υπομονή κι εσυ βλέπω να μας τα κάνεις όλα ξαφνικά όπως η kella!!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Τatum αγάπη μου δεν της έλεγε κι εσυ βαν φακούλο α λα ιταλικά να ηρεμούσες; εγω δεν χαρίζομαι πια...παλιά ήμουν πιο ευγενική...ο κόσμος έχει ξεφύγει...

Σε καταλαβαίνω για τον άντρα σου....ο,τι κι αν σου πω..υπομονή;κουράγιο;είναι απλώς λέξεις...σε πόσο καιρό θα ξανβρεθείτε όλοι μαζί;

Αν δεν ηταν μπροστα η μικρη θα ειχε ακουσει "κακα λογακια" να κοκκινιζουν και οι πετρες! Δεν με φωναζουν για πλακα νταλικερι ;).

Πεταμε για Καταρ την πρωτη βδομαδα του δεκεμβρη. Η ιστορια της ζωης μου ειναι να βρησκομαστε μακρια καθε 3 και λιγο και καθε φορα ειναι κολαση, δεν θα πρεπε να κλαιγομαι συγνωμη και ευχαριστω για την συμπαρασταση!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Πολύ δύσκολη η κατασταση σου Τατούμ, αυτό είναι αλήθεια. Καμιά φορά βλεπω τετοιες περιπτώσεις σαν τη δική σου κ άλλων γνωστων μου κ συνειδητοποιώ πόσο αχαριστη γινομαι πολλες φορες εχοντας τον αντρα μου ολημερίς κι οληνυκτις κοντα μου κι αν λείψει για λιγο του αρχίζω τα παραπονα. Ετσι είναι ο ανθρωπος όμως, όσο πιο πολλα εχει τόσο περισσότερα ζηταει...

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Πολύ δύσκολη η κατασταση σου Τατούμ, αυτό είναι αλήθεια. Καμιά φορά βλεπω τετοιες περιπτώσεις σαν τη δική σου κ άλλων γνωστων μου κ συνειδητοποιώ πόσο αχαριστη γινομαι πολλες φορες εχοντας τον αντρα μου ολημερίς κι οληνυκτις κοντα μου κι αν λείψει για λιγο του αρχίζω τα παραπονα. Ετσι είναι ο ανθρωπος όμως, όσο πιο πολλα εχει τόσο περισσότερα ζηταει...

Κι εγω κατι τετιο σκεφτομαι για αλλους που δεν εχουν δουλεια και ζοριζοντε πολυ για να τα βγαλουν περα και θημωνω με τον εαυτο μου... Εμεις και να φαμε εχουμε και χωριζομαστε μονο καλοκαιρια και τωρα για τη γεννα κι ας οι συνθηκες εκει δεν ειναι τοσο ευκολες αν δεν βγαζεις τρελα λεφτα! Αν η επομενη δουλεια ειναι σε κανενα σκληροπυρινικο ισλαμικο κρατος... εκει θα εχουμε προβλημα!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Tatum ότι μπορεί κάνει ο καθένας για την οικογένειά του!!!

Τίποτε δεν είναι τέλειο και κάποια πράγματα τα αποδεχόμαστε!

Τουλάχιστον σε λίγο καιρό θα είστε πάλι μαζί :D

Από τη μια θα περάσουν οι μέρες και από την άλλη δε θα περνάνε με τίποτα!!!!

Βρε συ δεν είναι κακό που και που να κλαίγεσαι... άνθρωποι είμαστε και θέλουμε να τα βγαζουμε από μέσα μας λίγο, ότι και αν είναι αυτό που μας βαραίνει.

Το να είσαι μακρυά από τον άνθρωπό σου σίγουρα είναι από τα παλούκια της ζωής και ότι θες θα είμαστε εδώ να χαζολογάμε παρέα να περνάνε οι ώρες και οι μέρες οι δύσκολες, να μιλάμε για τα μικρούλια μας και να τα καμαρώνουμε ;)

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Καλημέρα!!

Tatum να μην αγχώνεσαι...καλά κάνεις και κλαίγεσαι,είσαι μακριά απο τον άνθρωπό σου και πατέρα των παιδιών σου,δεν κατάλαβα;τι θα έπρεπε να κάνεις;και πάλι ήρωας είσαι που αντέχεις τόσο καιρό....

(παρένθεση:τόσο καιρό πάλευες ν'αλλάξεις το τικεράκι σου που είχε κολλήσει,τώρα που γέννησες δε το αλλάζεις;;;;;:tongue::tongue:)

Δρόσισε ή μου φαίνεται;;;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Ο μπέμπης μου έχει πεισμώσει και δεν λέει να βγει με τίποτα! Αύριο είναι η ΠΗΤ και μας είπε ο γιατρός ότι αν και σήμερα δεν με πιάσουν οι πόνοι ή δεν σπάσουν τα νερά, αύριο πρωί πρωί… κατά τις 7 και πιο νωρίς να πάω μαιευτήριο… όσο πιο νωρίς τόσο πιο καλά! Γιατί να βγει; Τρώει, πίνει καλοπερνάει και περιποιούνται και την μαμά του… Από την κοιλιά Ζυγός , αναποφάσιστος ! πριν 3 μέρες πονούσα για 10 λεπτά και μετά σταμάτησε, ενώ σήμερα το πρωί 20 λεπτά και μετά πάλι τίποτα…

Κοντός ψαλμός Αλληλούια… αν δεν είναι σήμερα θα είναι αύριο… Φιλιά σε όλες κορίτσια! Σας εύχομαι να είστε υπέροχα με τα μωράκια σας !!!

Ο μπέμπης μου έχει πεισμώσει και δεν λέει να βγει με τίποτα! Αύριο είναι η ΠΗΤ και μας είπε ο γιατρός ότι αν και σήμερα δεν με πιάσουν οι πόνοι ή δεν σπάσουν τα νερά, αύριο πρωί πρωί… κατά τις 7 και πιο νωρίς να πάω μαιευτήριο… όσο πιο νωρίς τόσο πιο καλά! Γιατί να βγει; Τρώει, πίνει καλοπερνάει και περιποιούνται και την μαμά του… Από την κοιλιά Ζυγός , αναποφάσιστος ! πριν 3 μέρες πονούσα για 10 λεπτά και μετά σταμάτησε, ενώ σήμερα το πρωί 20 λεπτά και μετά πάλι τίποτα…

Κοντός ψαλμός Αλληλούια… αν δεν είναι σήμερα θα είναι αύριο… Φιλιά σε όλες κορίτσια! Σας εύχομαι να είστε υπέροχα με τα μωράκια σας !!!

Aντε Βικακι,κοντευεις!Με το καλο!Εγω αυριο παω για Νστ παλι.Την Τριτη ειναι η ΠΗΤ μου.Θα δουμε τι θα κανουμε.Μπορει να με αφησει κ αλλο ο Γιατρος.Μου ειπε οτι πολλες γενουν στην πητ+3 μερες ακομα.Οι μπεμπηδες μας σαν Θεσσαλονικιοι συμπεριφερονται!Χαλαρα!Δεν πειραζει κ αν αργησουν λιγο.Κατι θα ξερουν τα παιδια!

Καλά είναι αν δεν υπάρχει βιασύνη να τους δώσουμε λίγο χρόνο!

40εβ και κάτι μέρες είναι στα πλαίσια του φυσιολογικού άλλωστε.

Καλό βόλι Βίκυ... τώρα που το "κανόνισες" μπορεί και να το πάρει απόφαση από μόνο του:tongue:

withu Σαλονικιός εεε... δείξε κατανόηση κι εγώ που έχω την Κυρία... πάλι περιμένω να με στήσει μέχρι να φτιαχτεί... παραδοσιακά βρε παιδί μου:tongue:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Βικυ με το καλό να τον δεχτείς τον μπουμπούκο, μην αγχώνεσαι όλα καλα θα πανε, με τον εναν ή με τον αλλο τρόπο αυριο θα τον εχεις στην αγκαλίτσα σου! Κ σου το λέω ΕΓΩ να μην αγχωνεσαι που το περισσότερο αγχος από όλες τις εγκυμοσύνες μου, όσο δεν είχα δηλαδή στις αλλες, το πέρασα τις τελευταιες δυο μερες πριν την πρόκληση... το βραδυ της παραμονής που ήμουν στο νοσοκομείο δεν κοιμήθηκα ούτε 20 λεπτα! Τελικά όλα πήγαν καλύτερα από ότι θα μπορούσα να φανταστώ, καλύτερα από όσο μπορούσα να φανταστώ ότι μπορέι να παει μια γεννα γενικά!!

Ούφ... αυτα τα λεχωνιάρικα ψυχολογικά.... Κατι περιεργο βρε κορίτσια, το είχα παθει και στο γιό μου μετα τη γεννα! Σαν να μου λείπει το νοσοκομείο, ο γιατρός μου, όλο το κλίμα εκεί μεσα...θα μου λείψει!!!! (Δεν είμαι τρελή!!!)

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Καλησπέραααα!!

Νεμινα, Μαραντ, Κελλα να σας ζήσουν τα μωράκια!!Να τα χαίρεστε !!Να ναι γερά και καλότυχα!!!

Εγώ τρέχω και δεν φτάνω!!Δεν προλαβαίνω ούτε τουαλέτα να πάω!!Δεν ξέρω πως τα κατάφερα έτσι!!!Η μικρή μερικές φορές ξυπνάει και κοιμάται μετά από κανα 3ωρο-4ώρο!!Δεν ξέρω τι την ενοχλεί!!Ο παιδίατρος μας είδε την Παρασκευή και δεν είδε κάτι ανησυχητικό!!Ίσα ίσα που έχουμε πάρει πολλά γρ!!!Έχουμε φτάσει τα 4 κιλά!!!!!!!!!!!! Το μόνο που μπορεί να έχει είναι παλλινδρόμηση, γι΄αυτό μου κάνει και μερικές φορές εμετό!!!Αν συνεχιστούν οι εμετοί και είναι πολύ ανύσηχη θα κάνουμε έναν υπέρηχο να δούμε αν έχει παλλινδρόμηση!!!

Αντε και στις τελευταίες των μοικανών!!! ΜΕ το καλό!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...