Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Κοριτσακια γεννησαμε σήμερα το πρωι στις 12:30! 2760 ο μπεμπακος και 48 cm!!! Εχθές το βράδυ με το που μου έβαλαν το υποθέτο για να εξαλειφθεί ο τραχηλος άρχισαν να με πιάνουν πόνοι απο μόνοι τους! Τελικά στις 7 το πρωι μου έκαναν επισκληρηδιο και στις 12:30 γέννησα! Το απόγευμα μου τον έφεραν και θηλασα!!!! Είναι τόσο γλυκόυλης!!!! Δεν μπορω να το πιστέψω! Οση ώρα με εραβαν και τον άκουγα να κλαίει δεν μπορούσα να σταματήσω κι εγω το κλάμα!!!! Εύχομαι και στις υπόλοιπες με έναν πόνο και σε αυτές που έχουν ήδη τα μωράκια τους αγκαλιά να τους ζήσουν!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μου καλησπέρα!!! Εγω σημερα γυρισα σπιτι!

Δευτερα βραδακι μπήκαμε μεσα στο νοσοκομείο καναμε τα διαδικαστικα, εν τω μεταξύ γινόταν ένας χαμός από επιτόκους για το επόμενο πρωί! Μου κανουν υπερηχο κ λενε 3900, επαθα εγκεφελικό! Απίστευτο αγχος, ταραχη πως θα τα βγαλω περα στη γεννα! Πρωι-πρωι παω για ορό αλλα επειδή γινόταν πανικός από γεννες (με πόνεσαν τα αυτια από τα βογκητα!) κ δεν είχαν ΝΣΤ να με συνδεσουν, μου τον εβαλαν πολυυυυ σιγα τον ορό, παρόλα αυτα εγω αρχισα να κανω αμεσως διαστολή,, αλλα τους πόνους δεν τους καταλάβαινα! Καποια στιγμη μου λεει ο γιατρός "πας για 7 διαστολη, θα σου σπασουμε τα νερα" κι εγω επαθα σοκ γιατί οι πόνοι ήταν σαν πόνοι απλοί πόνοι περιόδου ενω στα άλλα παιδιά στο 7 διαστολή υπεφερα κι επαιρνα αναπνοες! Τελοσπαντων, μου σπαει ανωδυνα τα νερα κ τοτε παω 8-9 διαστολή, περασα το πολύ 8 δυνατούς πόνους, παει η διαστολή τελεία αλλα δεν ενιωθα πίεση από κατω, μόνο πόνο. Μου λενε τότε να σφιχτω να κατεβασω το μωρό αλλα με το που πήγα, κατεβηκε αμεσως "τσουπ!" για γεννα! Η μαία εσπρωχνε μεσα το μωρό για να προλαβω να μπω στο μπουμ κ να ρθει ο γιατρός που μόλις είχε φυγει από το θαλαμο. Μπαινω στο μπουμ, βλεπω από μακρια το γιατρό μου λεει σπρώξε μια-βγαίνει το κεφάλι, αλλη μια βγηκε κ το σωμα!! Και το καλυτερο;; Δε μου εκανε καν τομή!!! Δε μπορούσα να το πιστεψω ότι μπορούσα να καθομαι ανώδυνα αμεσως!! Η πιο ανώδυνη κι ευκολή γεννα κ η μικρή τελικά ήταν πραγμτι 3900, 52 πόντους! Δόξα τω Θεω!!Κ αμεσως ήμουν πολύ καλα λόγω του οτι δεν είχα ραμματα από κατω! Θηλαζουμε αποκλειστικά, πιασαμε στήθος αμεσως, είναι ενα αγγελούδι, κλαίει μόνο για φαγητό, τα μικρα την υποδεχτηκαν με πολύ χαρα! Όλα αψογα!!

να ζήσει η μικρή Σωτηρία μου!!!!!

είναι πανέμορφη!!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Κοριτσακια γεννησαμε σήμερα το πρωι στις 12:30! 2760 ο μπεμπακος και 48 cm!!! Εχθές το βράδυ με το που μου έβαλαν το υποθέτο για να εξαλειφθεί ο τραχηλος άρχισαν να με πιάνουν πόνοι απο μόνοι τους! Τελικά στις 7 το πρωι μου έκαναν επισκληρηδιο και στις 12:30 γέννησα! Το απόγευμα μου τον έφεραν και θηλασα!!!! Είναι τόσο γλυκόυλης!!!! Δεν μπορω να το πιστέψω! Οση ώρα με εραβαν και τον άκουγα να κλαίει δεν μπορούσα να σταματήσω κι εγω το κλάμα!!!! Εύχομαι και στις υπόλοιπες με έναν πόνο και σε αυτές που έχουν ήδη τα μωράκια τους αγκαλιά να τους ζήσουν!!!!

να ζήσει ο μπεμπάκος marant!!!!να είναι πάντα στη ζωή του γερός και δυνατός,καλότυχος και ευτυχισμένος!!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Σωτηρία μου συγχαρητήρια!!!!μακάρι όντως όλες τέτοιες γέννες να είχανε!!!

Κι εγω πάντως μέχρι να με πάρουν μέσα στο χειρουργείο ήμουν συνδεδεμένη στο μηχάνημα και μου έλεγαν "τώρα έχεις πόνους,δεν πονάς;" με διαστολή 4 και όντως κι εγω πόνους περιόδου αισθανόμουν...ίσα-ίσα που οξύνθηκαν μόλις πριν την επισκληρήδιο.....

Marant συγχαρητήρια και σε σένα!!!!ο μπεμπάκος σου βγήκε μια χαρά..ο ευτυχής μπαμπάς τί λέει;

Χαρά μου στις ραγάδες βάζεις εγω δεν έκανα ραγάδες καθόλου!!!!!θα τον ρωτήσω πάντως για λαστέξ να μαζεύεται η κοιλιά!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Να σου ζήσει ο μπεμπάκος!!!!:D

Δωσ'του πολλά πολλά φιλάκια στα πατουσίνια!!!:tongue:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Marant να σου ζησει ο μπεμπακος σου!! Να είναι παντα καλα, να τον βλεπεις να μεγαλώνει κ να τον χαίρεσαι! Με το καλό και οι υπόλοιπες κοπελες!!!

Ακόμη δε μπορώ να πιστεψω πως μπορώ να καθομαι άνετα μετα τη γεννα... Ε εντάξει, τρια παιδιά, την αξιζα μια εκπτωση στο τελευταίο! Χαχα!! Τα μικρα μου εχουν ξετρελαθεί με τη μικρή τους αδελφούλα κι εγω ταραζομαι γιατί όλη την ωρα χοροποηδού τριγυρω της! Ευτυχως τα πήρε λίγο ο αντρας μου τωρα να ησυχασουμε κι εγω κι εκείνη που πάει να κοιμηθεί κι όλο την ξυπνανε...

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Kella που θα πάει... 1-2 εβδομάδες έμειναν το πολύ!!!:tongue:

Θα το πάρουν απόφαση και τα δικά μας τα καθάρματα να βγούν, καλά να είναι μόνο και όλα τα άλλα χαλάλι τους!!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

πως ειστε κοριτσια;;; εγω εχω βαρεθει ν' αλλαζω πανες, βγαινουμε απ' το μπανιο κ αμεσως πρρρρρρρρρρ παλι αλλαγμα!!! Πολύ χεστρω βγηκε αυτη η μικρη!!!!!

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

Καλημερούδιαααααααα!!!

Κάναμε και αυτή την εβδομάδα το nst μας!

Η μικρή είναι μιαααααα χαρά στην καρακοσμάρα της :tongue:

Δεν πάει πουθενά χαχαχαχα

Βρήκαμε ευκαιρία και ανεβήκαμε από τις σκάλες μέχρι και τον 4ο να χαζέψουμε τα δωμάτια! Όλα καλά όλα ανθηρά!:)

Nemina της αρέσει το νεράκι βρε... την εμπνέει!!!!

Ρηνιώ ωραία αυτά τα βιντεάκια.... τα έχω δεί όλα πια και τώρα απλά κάνω αποτοξίνωση :tongue: και υπομονή βεβαίως βεβαίως!!!

Μάλλον θα περάσω από μαγαζί με βιολογικά να πάρω και λίγο έλαιο νυχτολούλουδου.... :rolleyes: Δοκιμάζω τα πάντα λέμε!!!!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Καλησπέρα κορίτσια .. Δε θα το πίστεψετε που είμαι. Ούτε κι εγώ το πιστεύω. Χτές μια παρα σπασαν τα νερά και το πρωί σήμερα ήρθε στον κόσμο το αγγέλουδι μας. .. Καραμέλ δεν ξέρεις τελικά από που θα σου έρθει .. Πίστεψε το και θα γίνει . Σας φιλω!!!

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Kella Συγχαρητήριααααα!!! Να χαίρεσαι το μπουμπούκι σου :D

Απίστευτο και όμως μαγικό!!!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

nemina, marant,kella να σας ζησουν τα ζουζουνια σας γερα και καλοτυχα να ειναι ολα τα παιδακια

οι υπολοιπες κουκλιτσες τι μου κανετε??

εμεις ειμαστε λιγο ανησυχη απο χτες μαλλον εχουμε πονακια

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...