Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!

Καραμελάκι κι εγω δεν έκανα συσπάσεις...γι'αυτό φοβόμουν για πρόκληση αν και εμένα η μικρή είχε γυρίσει απο νωρίς.Τί να σου πω;;σεχ-περπάτημα κι υπομονή (κάνε και κάνα παρακάλιο στον Αγ. Λευτέρη,πού ξέρεις;;;;;;;;:tongue:)Κι είχα και τα καφέ 2 βδομάδες...ο τράχηλος δηλαδή ήδη άνοιγε σιγά-σιγά..σε νιώθω,σε καταλαβαίνω κοριτσάκι μου...

withu εύχομαι όντως σε λίγες μέρες να κρατάτε στα χέρια σας το μωρό σας!!!υπομονή και σε σένα θα πω...παρηγοριέμαι οτι τουλάχιστον στο 2ο μου δεν θα έχω αυτή την αναμονή!!!

Στα δικά μας...η παιδίατρος μου είπε όλα καλά αλλά να τη βάζω πιο συχνά στο στήθος γιατί έχασε 50 γρ. απο την Δευτέρα που την πήραμε.Να την αφήνω όσο θέλει να κοιμάται ΜΟΝΟ το βράδυ και την ημέρα να την ταίζω ανα 3ωρο..μου είπε τι να τρώω,τί να αποφεύγω μου έδωσε κάποιες γενικές οδηγίες και οτι θα την ξαναδούμε σε 2 εβδομάδες!Α!!πήραμε και μισό πόντο...βλέπω το παιδί να γίνεται Φασούλας!!:D;););)χαχαχαχαχα!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορίτσια καλησπέρα! Πήγαμε στη γιατρό σήμερα, μου είπε ότι έχει φτάσει 2800γρ. και ότι δεν υπάρχει λόγος να περιμένουμε άλλο εφόσον δεν πολυπαίρνει και σε συνδυασμό με τις αυξημένες αντιστάσεις του ομφάλιου λώρου καλό είναι να επισπέυσουμε τη διαδικασία. Οπότε το βράδυ μπαίνω στο Γαια και αύριο πρωί πρωί πάω για πρόκληση. Μόλις γεννήσω θα μπω να σας ενημερώσω! Φιλάκια πολλά σε όλες!!!!

κορίτσια καλησπέρα! Πήγαμε στη γιατρό σήμερα, μου είπε ότι έχει φτάσει 2800γρ. και ότι δεν υπάρχει λόγος να περιμένουμε άλλο εφόσον δεν πολυπαίρνει και σε συνδυασμό με τις αυξημένες αντιστάσεις του ομφάλιου λώρου καλό είναι να επισπέυσουμε τη διαδικασία. Οπότε το βράδυ μπαίνω στο Γαια και αύριο πρωί πρωί πάω για πρόκληση. Μόλις γεννήσω θα μπω να σας ενημερώσω! Φιλάκια πολλά σε όλες!!!!

Άντε marant, εύχομαι μια εύκολη γέννα, όλα να πάνε καλά και θα περιμένουμε νέα σου :D

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Annast 10/10/12 αγοράκι 02/10/2012

tatum 10/10/12 αγοράκι 27/09/2012

manti 12/10/12 κοριτσάκι 22/09/2012

Εlvina 14/10/12 αγοράκι 01/10/2012

Nemina 14/10/12 κοριτσάκι

riniw 15/10/12 κοριτσάκι 11/10/2012

rita_ki 17/10/12 κοριτσάκι 28/09/2012

ΚΑΤRINDM 17/10/12 κοριτσάκι 04/10/2012

Mamma Tomato 19/10/12 αγοράκι

v-forvicky 22/10/12 αγοράκι

withu 23/10/12 αγοράκι

marioula 1234 25/10/12? αγοράκι

κελλα 26/10/2012 αγοράκι

miss caramel 28/10/12 κοριτσάκι

χαρα25 30/10/12? αγοράκι 24/09/2012

marant 30/10/12 αγοράκι

evelina.t. 3/11/12 αγοράκι κοριτσάκι 08/09/2012

Καραμελ έχουμε πολλές γκαστρούλες ακόμα!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Βίκυ, withu, κελλα, μαριούλα, , μαραντ, mamma tomato!!Η Νέμινα μάλλον θα έχει γεννήσει!!!

Με το καλό να πάτε στο γιατρό σήμερα!!!

Αχ βρε κορίτσια, ο μικρός μ'εχει ταράξει στην κλωτσιά μια βδομάδα τώρα. Εκεί που τον καταλάβαινα μόνο το βράδυ, τώρα τρώω ξύλο όλη μέρα! Εν τω μεταξύ διάβασα ότι αυτό είναι σύμπτωμα επικείμενου τοκετού και καταχάρηκα αλλά τίποτα ο κύριος! Αν δεν έρθει μέχρι την άλλη Πέμπτη, θα κανονισουμε πρόκληση.

Κατά τα άλλα από υγεία κοντεύουμε να σκάσουμε κι εγώ και ο μικρός! Ηρθε και η μαμά μου κι έχουμε τρελλαθεί στις βόλτες (και στα ψώνια), γι'αυτό και δεν μπαίνω πολύ στο φόρουμ.

Συγχαρητήρια σε όλες τις φρεσκομαμάδες!

:D

Caution: The author has a tendency to google margarita recipes when life hands her lemons. :D

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!

Marant όλα καλά θα πάνε εύχομαι τα καλύτερα κι όταν μπορέσεις μπες να μας τα πεις!!!!άντε μ'ενα πόνο!!!!

Ντοματομαμά απόλαυσε τα ψώνια,θα σου λείψουν!!!!

Λοιπόν χτες αφού έφυγε η γιατρός έκανα όπως μου είπε και την τάιζα στο 3ωρο..μετά ξυπνούσε μόνη της εκτός απο την τελευταία φορά που ξύπνησε στο 4ωρο,οπότε κοιμήθηκε κι η μαμά!Βέβαια ξέχασα να τη ζυγίσω,τώρα την πήρε ο ύπνος,μόλις ξυπνήσει όμως θα δω αν πήρε απο χτες...

Χτες έβγαλα και τη γάζα και είδα επιτέλους την τομή μου...μια λεπτή γραμμούλα όπως αυτή που τραβάς με τον χάρακα είναι!!Τελείως αντίθετο απο αυτό που νόμιζα!!

Έκανα και ένα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ μπάνιο!!!όχι ντουζάκι όπως τη Δευτέρα κι ίσα-ίσα να βάλω το σφουγγάρι πάνω μου....κανονικό μπάνιο με τρίψιμο!!!!ξέρω θα γελάτε αλλά ξεκουράστηκα αλήθεια...έβαλα και τις κρεμούλες μου κι ένιωσα πάλι γυναίκα!!!!μόλις μπορέσω και κάνω και σεχ θα είμαι κομπλέ!!!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε??

εμεις μια χαρα ειμαστε μεγαλωνουμε και ολο τρωμε τη περασμενη βδομαδα ειμασταν 2800 και χτες 3220 νομιζω καλα παμε εχει μεγαλωσει πολυ το αντρακι μου

ρηνακι ειδες που σου ελεγα οτι δεν ειναι τιποτα αυτη η ψιλη γραμμουλα που λες ειναι που σε εκανε τρισευτυχισμενη.. εμενα ο γιατρος μου εδωσε και μια κρεμα και βαζω πανω στη τομη εσενα σου εδωσε τιποτα??

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε??

εμεις μια χαρα ειμαστε μεγαλωνουμε και ολο τρωμε τη περασμενη βδομαδα ειμασταν 2800 και χτες 3220 νομιζω καλα παμε εχει μεγαλωσει πολυ το αντρακι μου

ρηνακι ειδες που σου ελεγα οτι δεν ειναι τιποτα αυτη η ψιλη γραμμουλα που λες ειναι που σε εκανε τρισευτυχισμενη.. εμενα ο γιατρος μου εδωσε και μια κρεμα και βαζω πανω στη τομη εσενα σου εδωσε τιποτα??

ελα Χαρούλα μου..όχι δεν μου έδωσε κάτι για ποιόν λόγο την βάζεις εσυ;

είχες δίκιο πάντως για την τομή....απόλυτο δίκιο...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

ειναι μια καλλυντικη που κλεινει ουλες και τετοια μαλλον μου την εδωσε για καλυτερα αποτελεσματα λιγο ακριβη βεβαια για τι ποσοτητα τις αλλα νομιζω ειναι καλη τι βαζω και στις ραγαλες εγω

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Καλημερούδια!

Πλέον οι τομές είναι τόσο μικρές και διακριτικές που δεν χαλάνε με τίποτε το αισθητικό αποτέλεσμα του σώματος.

Είναι όντως το τελευταίο που σε ενδιαφέρει στην τελική, όταν έρχεται η ώρα!

Μια φίλη μου είχε δείξει τη δική της μετά από 2 καισαρικές και πραγματικά είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό!

Πάντως λίγη κρεμούλα για τις ουλές (και δε θυμάμαι πως λέγεται μια καλή γαμτ) κακό δεν κάνει!!!

Εγώ πάλι προσπαθώ να κινήσω ακόμα και τηλεπαθητικά τον τράχηλό μου που βρίσκεται σε κώμα!!!!:tongue:

Έφαγα το ζώον μια ολόκληρη καυτερή πίτσα, που δεν κατάλαβα ότι ήταν καυτερή αν και ένιωθα τη γεύση από το ταμπάσκο, και δεν κουνήθηκε ούτε το αντεράκι μου....:evil:

Την επόμενη εβδομάδα... σκάλες!!!!!!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου καλησπέρα!!! Εγω σημερα γυρισα σπιτι!

Δευτερα βραδακι μπήκαμε μεσα στο νοσοκομείο καναμε τα διαδικαστικα, εν τω μεταξύ γινόταν ένας χαμός από επιτόκους για το επόμενο πρωί! Μου κανουν υπερηχο κ λενε 3900, επαθα εγκεφελικό! Απίστευτο αγχος, ταραχη πως θα τα βγαλω περα στη γεννα! Πρωι-πρωι παω για ορό αλλα επειδή γινόταν πανικός από γεννες (με πόνεσαν τα αυτια από τα βογκητα!) κ δεν είχαν ΝΣΤ να με συνδεσουν, μου τον εβαλαν πολυυυυ σιγα τον ορό, παρόλα αυτα εγω αρχισα να κανω αμεσως διαστολή,, αλλα τους πόνους δεν τους καταλάβαινα! Καποια στιγμη μου λεει ο γιατρός "πας για 7 διαστολη, θα σου σπασουμε τα νερα" κι εγω επαθα σοκ γιατί οι πόνοι ήταν σαν πόνοι απλοί πόνοι περιόδου ενω στα άλλα παιδιά στο 7 διαστολή υπεφερα κι επαιρνα αναπνοες! Τελοσπαντων, μου σπαει ανωδυνα τα νερα κ τοτε παω 8-9 διαστολή, περασα το πολύ 8 δυνατούς πόνους, παει η διαστολή τελεία αλλα δεν ενιωθα πίεση από κατω, μόνο πόνο. Μου λενε τότε να σφιχτω να κατεβασω το μωρό αλλα με το που πήγα, κατεβηκε αμεσως "τσουπ!" για γεννα! Η μαία εσπρωχνε μεσα το μωρό για να προλαβω να μπω στο μπουμ κ να ρθει ο γιατρός που μόλις είχε φυγει από το θαλαμο. Μπαινω στο μπουμ, βλεπω από μακρια το γιατρό μου λεει σπρώξε μια-βγαίνει το κεφάλι, αλλη μια βγηκε κ το σωμα!! Και το καλυτερο;; Δε μου εκανε καν τομή!!! Δε μπορούσα να το πιστεψω ότι μπορούσα να καθομαι ανώδυνα αμεσως!! Η πιο ανώδυνη κι ευκολή γεννα κ η μικρή τελικά ήταν πραγμτι 3900, 52 πόντους! Δόξα τω Θεω!!Κ αμεσως ήμουν πολύ καλα λόγω του οτι δεν είχα ραμματα από κατω! Θηλαζουμε αποκλειστικά, πιασαμε στήθος αμεσως, είναι ενα αγγελούδι, κλαίει μόνο για φαγητό, τα μικρα την υποδεχτηκαν με πολύ χαρα! Όλα αψογα!!

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Nemina να σου ζήσει το κουκλί!!

Είδες και όλα καλά πήγαν και μάλιστα καλύτερα από ότι περίμενες :D

Τώρα καλά κουράγια και πάντα να είστε όλοι ευτυχισμένοι :D

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Ευχαριστω πολύ κορίτσια! Ο γιατρός μόλις γεννησα μου είπε: Αν όλες γεννούσαν ετσι, θα είχα την πιο ευκολη δουλειά του κόσμου! Με τη θεία μου που είναι νοσοκομα κ ήταν μεσα στη γεννα να με βοηθήσει (κ στις αλλες ήταν) χορτασαμε κουβεντες γιατί ήμασταν σαν να πίναμε καφε!!! Να σημειώσω πως επειδη δεν με είχαν συνδεμενη με μηχανημα μεχρι που μου σπασαν τα νερά, είχα πλήρη ελευθερία κινήσεων κ αυτό με βοήθησε παρα πολύ!! Σχεδόν όρθια την έβγαλα όλη τη διαδικασία! Επίσης καταρριπτεται ο μύθος των τεχνητών πόνων, οτι δηλαδή ποναν πιο πολύ κλπ. Ισως όμως να φταίει που μου τους βαλαν σιγα-σιγα

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Ευχαριστω πολύ κορίτσια! Ο γιατρός μόλις γεννησα μου είπε: Αν όλες γεννούσαν ετσι, θα είχα την πιο ευκολη δουλειά του κόσμου! Με τη θεία μου που είναι νοσοκομα κ ήταν μεσα στη γεννα να με βοηθήσει (κ στις αλλες ήταν) χορτασαμε κουβεντες γιατί ήμασταν σαν να πίναμε καφε!!! Να σημειώσω πως επειδη δεν με είχαν συνδεμενη με μηχανημα μεχρι που μου σπασαν τα νερά, είχα πλήρη ελευθερία κινήσεων κ αυτό με βοήθησε παρα πολύ!! Σχεδόν όρθια την έβγαλα όλη τη διαδικασία! Επίσης καταρριπτεται ο μύθος των τεχνητών πόνων, οτι δηλαδή ποναν πιο πολύ κλπ. Ισως όμως να φταίει που μου τους βαλαν σιγα-σιγα

Μπράβο Νεμίνα, να σου ζήσει!

Caution: The author has a tendency to google margarita recipes when life hands her lemons. :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...