Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσακια! Κι εγω εδώ ειμαι! Είχα παει για νύχια και αποτριχωση( ευτυχώς αντεξα)και μετά για καφέ με μια φίλη!να ξέσκασω και λίγο γιατι πολυ βαρεμαρα εχει πέσει. Εμείς γιατρό έχουμε αύριο και λογικά θα κάνουμε και nst. Παει κι αυτή η εβδομάδα, την Παρασκευή κλείνουμε τις 38 εβδομάδες, ελπίζω μέχρι το σαββατοκύριακο να βρει την έξοδο ο μικρός 😋.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαϊδέψτε κοιλίτσες όσο ακόμα μπορείτε!!!!η δικιά μου δεν μπορώ να πω οτι μου λείπει,ειδικά το τελευταίο διάστημα που απο όπου κι αν γύρναγα όλο και κάπου έβρισκα...

εγω δε χορτάινω να τη φιλάω παντού!!!!περιμένω να της πέσει κι ο αφαλός να μπορώ να την μπανιάρω σωστά ν'αρχίσω να φιλάω ΚΑΙ κοιλίτσα...βασικά να ψωμωθεί λιγουλάκι γιατί ούτε κώλο ευχαριστιέσαι να "δαγκώσεις" ούτε μπούτι!!!!χαχαχαχα!!!!

Πόσα κιλά βγήκατε από το μαιευτήριο Ρινιώ???

ΕΜείς βγήκαμε 3230 από 3460 που γεννηθήκαμε!!!Και τώρα αν πάει καλά ο βρεφοζυγός που νοικιάσαμε είναι 3820!!! Θα την μετρήσει και ο παιδίατρος την Παρασκευή να δούμε αν έχει αποτέλεσμα ο θηλασμός!!! Από μπουτάκια δηλαδή έχουμε!!Έχουν αρχίσει να κάνουν και δίπλες!!ΧΙΧΙΧΙΧ

fyJbp3.png

GCQAp2.png

riniw να σου ζήσει η μπέμπα! Είναι και μία κούκλα! Αυτό το βραδινό πανηγύρι εγώ το ζω ανελλιπώς κάθε βράδι. Είναι μάλλον επειδή τα αγόρια και τρώνε πιο τακτικά και λερώνουν περισσότερο. Το τί σεντόνια και φορμίτσες αλλάζω κάθε μέρα δεν λέγεται. Καλά που έστειλα τον άντρα μου να πάρει έξτρα γιατί έχω βαρεθεί να πλένω και να σιδερώνω συν τοις άλλοις. Ευτυχώς κοιμάται καλά το μεσημέρι και ξεκλέβω τότε λίγο χρόνο για ύπνο. Και έχω και την κόρη μου παράλληλα να ασχολούμαι. Ευτυχώς που έχει μεγαλώσει αρκετά πλέον και μπορεί και αυτοεξυπηρετείται σε πολλά.

σ'ευχαριστώ Elvina μου!!!!

όσο για το βραδυνό πανυγηράκι αν συνεχιστεί και σήμερα θα σας πω αύριο το πρωι..απο ύπνο πάντως δεν παραπονιέμαι...σκεψου και χτες κοιμήθηκε στις 5 και την ξύπνησε ο Νίκος στις 10 που δεν άντεξε άλλο και τη σήκωσε απο το κρεβατάκι!και το μεσημέρι την τάισα στις 2 πήγε 3 ώσπου να κοιμηθεί και την ξύπνησα με το ζόρι στις 7...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Τζίφος, σκ@τ@, εξέλιξη καμιά....:cry:

Τσάμπα περπατάω... κάτσε να αυξήσουμε λίγο το φίκι φίκιον μπας και:?

Μου είπε πάντως να προετοιμαστώ ψυχολογικά για την επόμενη εβδομάδα (θα με πονέσει λέει μπας και πάρει μπρός ο τράχηλος...)

Κατά τα άλλα η μικρή είναι μια χαρά, όπως και το αμνιακό μας και ο πλακούντας... άντε να δούμε:rolleyes:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Πόσα κιλά βγήκατε από το μαιευτήριο Ρινιώ???

ΕΜείς βγήκαμε 3230 από 3460 που γεννηθήκαμε!!!Και τώρα αν πάει καλά ο βρεφοζυγός που νοικιάσαμε είναι 3820!!! Θα την μετρήσει και ο παιδίατρος την Παρασκευή να δούμε αν έχει αποτέλεσμα ο θηλασμός!!! Από μπουτάκια δηλαδή έχουμε!!Έχουν αρχίσει να κάνουν και δίπλες!!ΧΙΧΙΧΙΧ

εγω τη γέννησα 2920 και την πήρα 2780...αύριο περιμένω την γιατρό να δώ τι θα μου πει αν και πιστεύω οτι το γάλα μου την "πιάνει"...νοίκιασα κι εγω βρεφοζυγό αλλά δεν την έβαλα για να σου είμαι ειλικρινής..

επίσης αύριο συμπληρώνουμε 1 εβδομάδα ζωής!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Τζίφος, σκ@τ@, εξέλιξη καμιά....:cry:

Τσάμπα περπατάω... κάτσε να αυξήσουμε λίγο το φίκι φίκιον μπας και:?

Μου είπε πάντως να προετοιμαστώ ψυχολογικά για την επόμενη εβδομάδα (θα με πονέσει λέει μπας και πάρει μπρός ο τράχηλος...)

Κατά τα άλλα η μικρή είναι μια χαρά, όπως και το αμνιακό μας και ο πλακούντας... άντε να δούμε:rolleyes:

caramel μαζι θα βασανιζομαστε μεχρι τελικης πτωσης.. κι εμενα με πονεσε προχτες αλλα μπροστα δεν πηραμε. οσο για το περπατημα και τις επαφες και η γιατρος και 3 διαφορετικες μαιες μου ειπαν οτι ενταξει λενε να τα κανουμε αλλα να μην περιμενουμε και πολλα.. δεν εχει αποδειχθει επιστημονικα οτι βοηθανε... μη στεναχωριεσαι που θα παει?? θα βγουνε, να τα χωνεψουμε αποκλειεται:rolleyes:

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Κουράγιο καραμελ και κελλα!!!

Σίγουρα δεν θα τα χωνέψετε!!!ΧΑΧΑ!!Θέλουν τον χρόνο τους τα μωράκια σας!!!

Μια χαρά Ρινιώ !!! Πως και δεν μπήκες στον πειρασμό να την ζυγίσεις??Εγώ δεν άντεξα!!!Με το εσώρουχο βέβαια την ζύγισα!!Ίσα να δω ότι κάτι έχει πάρει!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

γειά σας μανούλες.

παρασκευή 12 του μηνός στις 13.15 γέννησα φυσιολογικά και πολύ εύκολα την μπουμπού με βάρος 3,130.

με το καλό στις μανούλες που περιμένουν τα ζουζούνια τους:P:p

Xwy7p2.png

YXlxp3.png

Καλημερούδια...

Είπα να πνίξω τον πόνο μου στα σουβλάκια αλλά όπως πάει... βλεπω να με πνίγουν αυτά!!!!:evil:

Αποφάσισα να σηκωθώ, να πιω και λίγο καφέ να ρευτώ σα το ζώο μπας και τα χωνέψω και να κοιμηθώ μετά με την ησυχία μου! (Την τύχη μου μέσα γ@μ^%$%#%^) :rolleyes:

καλλιθεα Μπράβοοοο να σου ζήσει η μπουμπού :D

kella δεν έχουν και πολλά περιθώρια σε 2 εβδομάδες θα πρέπει να έχουν κανονίζει την πορεία τους τα μικρά αλλιώς θα τους την κανονίσουμε εμείς:cool:

KATRINDM ναί τα άτιμα... τον θέλουν όλο το χρόνο τους!!!!

Αη... γκρινιάζω κι εγώ η βλαμμένη που περίμενα τόσο καιρό να μείνω έγκυος πφφφφφ... "σκάσε Σοφάκι και κολύμπα τώρα!!!"

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Annast 10/10/12 αγοράκι 02/10/2012

tatum 10/10/12 αγοράκι 27/09/2012

manti 12/10/12 κοριτσάκι 22/09/2012

Εlvina 14/10/12 αγοράκι 01/10/2012

Nemina 14/10/12 κοριτσάκι

riniw 15/10/12 κοριτσάκι 11/10/2012

rita_ki 17/10/12 κοριτσάκι 28/09/2012

ΚΑΤRINDM 17/10/12 κοριτσάκι 04/10/2012

Mamma Tomato 19/10/12 αγοράκι

καλλιθεα 20/10/12 κοριτσάκι 12/10/2012

v-forvicky 22/10/12 αγοράκι

withu 23/10/12 αγοράκι

marioula 1234 25/10/12? αγοράκι

κελλα 26/10/2012 αγοράκι

miss caramel 28/10/12 κοριτσάκι

χαρα25 30/10/12? αγοράκι 24/09/2012

marant 30/10/12 αγοράκι

evelina.t. 3/11/12 αγοράκι κοριτσάκι 08/09/2012

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κουκλιτσες!!!

καλλιθεα να σας ζησει το μωρακι σας!!! να εχει παντα υγεια!!!

caramel ξερεις τι σκεφτηκα? μηπως ο δικος μου περιμενει να βγουν ολα τα κοριτσακια πρωτα για να εχει να διαλεγει :P μωρε θα βγουνε δε θα βγουνε?? εκει να δεις δαγκωμα που θα πεσει...

Καλημέρα κορίτσια!!

Καραμελάκι και kella να σας θυμίσω οτι πίστευα οτι θα πάω με πρόκληση τελικώς ως και την προηγούμενη Τετάρτη βράδυ που έπεσα για ύπνο...πίστευα οτι δεν θα γεννήσω και τελικά είδατε..εκει που καθόμουν και διάβαζα το cafe μας μου έσπασαν τα νερά...οπότε χαλαρώστε!!!!

kella ελπίζω να μην μας ζητήσετε προίκα,οι καιροί είναι δύσκολοι!!!!χαχαχαχα!!!!!!!

Καλλιθέα μου σου ευχήθηκα και στο θέμα που άνοιξες!!!και πάλι γερή να είναι και ευτυχισμένη στη ζωή της!!!

εμείς πάλι φτού-φτού-φτού μας μη μας ματιάσω το βράδυ πέσαμε για ύπνο στις 2 και ξυπνήσαμε στις 7:30!!!κορίτσια μου αλήθεια μακάρι να συνεχίσει έτσι η μικρή νιώθω τόσο ξεκούραστη και τόσο ανάλαφρη που αν μπορούσα θα έκανα γενική (που λέει ο λόγος) κάθε μέρα!!

η γιατρός λόγω φόρτου θα μας έρθει πιο μεσημεράκι οπότε τ'απόγευμα θα σας πω τί μας είπε...

συμπληρώνουμε 1 εβδομάδα ζωής σήμερα...για την ακρίβεια στις 14:30 το μεσημέρι...παιδί μου ψυχούλα μου σου εύχομαι να τις τρισεκατομμυριάσεις τις εβδομάδες της ζωής σου...ν'ασπρίσεις σαν τα βουνά που δεν τους λιώνει το χιόνι!!έχεις τρελλάνει τη μαμα και τον μπαμπά!!!σ'αγαπάμε αμέτρητα!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Kαλημερα κοριτσακια!

Καλλιθεα να σου ζησει το μπεμπε!Γερο κ ευτυχισμενο!

Εγω χθες εκανα εξεταση τραχηλου κ το βραδυ ειδα αιμα στο εσωρουχο και στο σκουπισμα.Αγχωθηκα κ πηρα το γιατρο.Μου ειπε οτι ειναι απο την εξεταση.Σημερα το πρωι εχω λιγο μπεζ αλλα αισθανομαι πως δεν μπορω να σταθω πολυ ορθια.Με ενοχλει λιγο η μεση μου κ η κοιλια.

Αν καταλαβω πονους,σπασιμο νερων ή κατι με το μωρο θα επικοινωνησω ξανα με το γιατρο.Νομιζω πως εχει κατεβει λιγο κ η κοιλια μου κ πως σε κανα δυο μερες θα παω για γεννα.Για να δουμε..

Θα σας ξαναγραψω τα νεα μου ,οταν μπορεσω.

Φιλια σε ολες!

ρινιω μου πολυ με συγκινησες.. να ειστε παντα παντα καλα!! ε οχι και προικα ολοκληρος κοριτσαρος :tongue: και φυσικα και δεν ξεχναμε πως εφτασες στο παρατσακ πριν σου ερθει η εκπληξη !!!

αντε withu με το καλο ευχομαι να πανε ολα οπως τα θες..

Η αλήθεια είναι ότι και η δική μου κοιλιά έχει κατέβει λίγο, αισθάνομαι περισσότερο βαρος αλλά κατα τα άλλα, ούτε βλέννες/αιματάκι ούτε συσπάσεις :|

Χωρίς συσπασούλες έστω Light πως θα χωθεί και άλλο η κεφάλα της μικρής???

10 εβδομάδες είναι με την κεφάλα κάτω τι άλλο να κάνει :tongue:

Ο τράχηλος είναι σε κώμα... κάτι πρέπει να κάνουμεεεεεεε!!!!!

withu κοντεύεις ;)

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...