Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλήμερούδια!!!

Άλλη μια δόση υπομονής και από δω :tongue:

withu ε δε θα έρθει και η σειρά μας... τι σκ@τά κάνουμε δω, μπρίκια κολλάμε???:tongue:

RIBMpHl-1WU

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Καλημέρες κι απο δω!!!!

Μολις φάγαμε και μας έχει αναλάβει ο φαδερ!!

Εχτές είχαμε πανυγήρια απο τις 2 ως τις 5!!εμ λέω απο την κοιλιά τό 'δειχνες!!!!παιδιά μου κατούρησε τα πάντα 2 φορές το καημένο κι άλλη μια που ζοριζότανε να κάνει κακά...ε,έδεσε το γλυκό!!!ευτυχώς μετά κοιμήθηκε μια χαρά!!

Η Σωτηρία πως να γέννησε λέτε;

Καμιά άλλη κάνα απρόοπτο;;;;;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Εδώ είμαι εγώ στραβωμένη όταν δε μου βγαίνει το κακάκι... πόσο μάλλον το μωρό :tongue:

Πολύ σφίξιμο έχει αυτή η ζωή τελικά :rolleyes:

ΥΓ με γαργαλάει και ο λαιμός μου.... δε με βλέπω καλά τελευταίες μέρες!!!:?

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέραααα μανούλες και προσεχώς μανούλες!!!!!!

Εμείς εδώ!! Μπορούμε να πούμε ότι έχουμε βρει κάποιο ρυθμό!!!! Αν και μερικές φορές ξυπνάει και μέχρι να την πάρει ο ύπνος περνάει κανα δίωρο!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Που χαθήκανε οι άλλες γκαστρούλες????

fyJbp3.png

GCQAp2.png

μεγαλη ιστορια αυτη με το "κακακι" :cool:

caramel καραμελιτσες με μελι και λεμονι απο το περιπτερο, ποτε ξαναεχετε γιατρο?? εμεις τη δευτερα και δε μου περνουν οι μερες..

Σήμερα θα πάμε και μετά Σάββατο πάλι nst στο ΡΕΑ... ουφφφφ :rolleyes:

KATRINDM εχμμμ... δεν έχουμε μείνει και πολλές εεεε:tongue:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Annast 10/10/12 αγοράκι 02/10/2012

tatum 10/10/12 αγοράκι 27/09/2012

manti 12/10/12 κοριτσάκι 22/09/2012

Εlvina 14/10/12 αγοράκι 01/10/2012

Nemina 14/10/12 κοριτσάκι

riniw 15/10/12 κοριτσάκι 11/10/2012

rita_ki 17/10/12 κοριτσάκι 28/09/2012

ΚΑΤRINDM 17/10/12 κοριτσάκι 04/10/2012

Mamma Tomato 19/10/12 αγοράκι

v-forvicky 22/10/12 αγοράκι

withu 23/10/12 αγοράκι

marioula 1234 25/10/12? αγοράκι

κελλα 26/10/2012 αγοράκι

miss caramel 28/10/12 κοριτσάκι

χαρα25 30/10/12? αγοράκι 24/09/2012

marant 30/10/12 αγοράκι

evelina.t. 3/11/12 αγοράκι κοριτσάκι 08/09/2012

Καραμελ έχουμε πολλές γκαστρούλες ακόμα!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Βίκυ, withu, κελλα, μαριούλα, , μαραντ, mamma tomato!!Η Νέμινα μάλλον θα έχει γεννήσει!!!

Με το καλό να πάτε στο γιατρό σήμερα!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

πάντως απ'οτι βλέπω κι απο τη λίστα στην π.η.τ. δε γέννησε καμία ακόμα!!!

Θα γεννήσω εγώ στην ΠΗΤ... έτσι για τον "κανόνα" γιατί από "εξαίρεση" πήξαμε:tongue:

Για λιγότερες μας είχα... χμμμμμ...:rolleyes:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Μην βιάζεστε να γεννήσετε!!ΕΜένα ήδη μου λείπει η κοιλουμπίτσα μου!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Βέβαια βλέπω την μικρή και μου ρχεται να την "φάω"!!!! Την φιλάω συνέχεια στα μπουτάκια!!!ΧΑΧΑ!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημέρες κι απο δω!!!!

Μολις φάγαμε και μας έχει αναλάβει ο φαδερ!!

Εχτές είχαμε πανυγήρια απο τις 2 ως τις 5!!εμ λέω απο την κοιλιά τό 'δειχνες!!!!παιδιά μου κατούρησε τα πάντα 2 φορές το καημένο κι άλλη μια που ζοριζότανε να κάνει κακά...ε,έδεσε το γλυκό!!!ευτυχώς μετά κοιμήθηκε μια χαρά!!

Η Σωτηρία πως να γέννησε λέτε;

Καμιά άλλη κάνα απρόοπτο;;;;;

riniw να σου ζήσει η μπέμπα! Είναι και μία κούκλα! Αυτό το βραδινό πανηγύρι εγώ το ζω ανελλιπώς κάθε βράδι. Είναι μάλλον επειδή τα αγόρια και τρώνε πιο τακτικά και λερώνουν περισσότερο. Το τί σεντόνια και φορμίτσες αλλάζω κάθε μέρα δεν λέγεται. Καλά που έστειλα τον άντρα μου να πάρει έξτρα γιατί έχω βαρεθεί να πλένω και να σιδερώνω συν τοις άλλοις. Ευτυχώς κοιμάται καλά το μεσημέρι και ξεκλέβω τότε λίγο χρόνο για ύπνο. Και έχω και την κόρη μου παράλληλα να ασχολούμαι. Ευτυχώς που έχει μεγαλώσει αρκετά πλέον και μπορεί και αυτοεξυπηρετείται σε πολλά.

8dkvp3.png

VcWhp3.png

χαϊδέψτε κοιλίτσες όσο ακόμα μπορείτε!!!!η δικιά μου δεν μπορώ να πω οτι μου λείπει,ειδικά το τελευταίο διάστημα που απο όπου κι αν γύρναγα όλο και κάπου έβρισκα...

εγω δε χορτάινω να τη φιλάω παντού!!!!περιμένω να της πέσει κι ο αφαλός να μπορώ να την μπανιάρω σωστά ν'αρχίσω να φιλάω ΚΑΙ κοιλίτσα...βασικά να ψωμωθεί λιγουλάκι γιατί ούτε κώλο ευχαριστιέσαι να "δαγκώσεις" ούτε μπούτι!!!!χαχαχαχα!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...