Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμεις πριν λιγο γυρισαμε απο γιατρο.. ο μικρος δε θελει να βγει. καναμε την κολπικη εξεταση ο τραχηλος σκληρος και σε ολο του το μεγαλειο. απ'οτι μας ειπε μαλλον θα παρουμε ολο το μηνα και βλεπουμε... :( και ηθελα τοσο πολυ να τελειωνω αυτη τη βδομαδα...

Γιατί νομίζεις ότι λιώνω στο περπάτημα????

Για να τελειώνουμε με το κάθαρμα.... και ευτυχώς πιάνει!!!

Μόλις γυρίσαμε από πορεία!!!!

http://runkeeper.com/user/Misscaramel/activity/125058394

(Δεν ξέρω αν φαίνεται οπότε σας παραθέτω τα στατιστικά του κατορθώματος)

Distance

7.81 km

Duration

1:47:46

h : m : s

Avg. Pace

13:48 min/km

Avg. Speed

4.35 km/h

Burned

213 calories

Climb

95 m

©2012 Δεδομένα χάρτη Google - Όροι χρήσης

Χάρτης

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Μια χαρα φαινεται ο αθλος σου!!! συγχαρητηρια εχω να πω. Κι εγω περπαταω αρκετα μπορω να πω αλλα το καθαρματακι μαλλον θελει ξυλο ;) με ποναει και η μεση μου τοσο τοσο πολυ (ειχα θεμα απο μικρη) .. θα βγει δε θα βγει??? θα δει τι εχει να παθει :tongue:

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Ναί οκ το θέμα με τη μέση είναι περιοριστικό.

Από την άλλη, επειδή πρόκειται για μεγάλα καθάρματα που μπορεί να έχουν ακούσει για τα νεα φορολογικά μέτρα και δε θέλουν να βγούν:tongue: δε γίνεται και διαφορετικά!!!

Η διαδρομή ήταν από τον Αγιο Κοσμά μέχρι τη Μαρίνα του Αλίμου...

Επόμενος στόχος είναι να φτάσουμε στη Μαρίνα Φαλήρου (και πίσω εννοείται):P

Ευτυχώς παρότι ο άντρας μου έχει 3-4 κήλες δίσκων και γενικά πονάει με συνοδεύει γιατί στην τελική καλό του κάνει.

Περνάμε καλά στις πεζοπορείες μας ;)

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Νεμινα με το καλο!!! Με κανέναν πόνο!!!! Άντε περιμένουμε τα νέα σου!!!!

Ρινιω να σας ζήσει!!!!! Δεν πειράζει για καισαρικη, ότι έγινε έγινε για το καλο κ των δυο σας!!! Να δώσεις πολλα φιλία στην μπουμπού σου!!

Τα φιλία μου κ στις υπόλοιπες!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Σας ευχαριστώ κι εδω για τις ευχές σας!!

Η πρώτη μας νύχτα σπίτι ήταν ήσυχη,σχετικά!η μικρή ξύπνησε μια φορά γύρω στις 2:30-3 και μετά στις 7:30...υποθέτω αν πείναγε θα ξύπναγε νωρίτερα,οι αδερφές μου πάντως μου είπαν να μην την ξυπνάω να την αφήνω να κοιμάται κι όταν πεινάει θα ξυπνάει εκείνη.

θα μπώ τώρα λίγο στα γρήγορα να δω τί έγινε όσο έλειπα και επανέρχομαι!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καραμελάκι δε φαντάζεσαι τί καλό θα σου κάνει το περπάτημα!!!εγω όταν με΄παρέλαβαν και με εξέτασε η ειδικευόμενη αλλά και η μαία (που την θεωρώ και πιο έμπειρη λόγω της φύσης της δουλειάς) μου είπαν οτι ο τράχηλος έχει σχεδόν εξαλειφθεί..αφού γύρω στις 11+..που με εξέτασαν για πρώτη φορά ως τις 1 παρά που μου επιβεβαίωσε τελικά ο γιατρός την καισαρική και με εξέτασε για τελευταία φορά μου τόνισε κουνώντας το κεφάλι οτι αν δεν ήταν το υγρό κεχρωσμένο είχα όλες τις προϋποθέσεις για έναν τέλειο φυσιολογικό!!Πήγα με διαστολή 2 στις 11 και ως τις 1 είχα φτάσει 4!Οπότε περπάτα και μέχρι τον Πειραιά αν μπορείς!!!!

Σωτηρούλα μου ΟΧΙ δεν έκανα το κόλπο της κουμπάρας!!!!ούτε χοροπήδημα ούτε σεχ!!!!!χαχαχα!!!!!τελικά όποτε θέλησε βγήκε!!!!!

Σόρυ που δεν σας ενημέρωνα γιατί δεν έχω ιντερνέτι στο κινητό,σας ευχαριστώ που με σκεφτόσασταν όλες αυτές τις μέρες!!!!είστε υπέροχες συν-μαμάδες Οκτωβρίου!!!

Για το βάρος του μωρού ένα έχω σας πω:Δευτέρα με είδε ο γιατρός και τη μικρή την έβγαζε 3100γρ και τελικά γεννήθηκε ημέρα Πέμπτη 2920γρ...οπότε μην στέκεστε στο βάρος που βγάζει ο υπέρηχος...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Ρινιώ μου να σου ζήσει η κοράκλα!!!!Να ναι γερή και καλότυχη!!!

άσε και εγώ όσο σκέφτομαι την καισαρική και το τι πέρασα δεν το αντέχω!!!ΑΛλά βλέπω την μικρή και τα ξεχνάω όλα!!!

Νέμινα πιστεύω θα έχεις γεννήσει μέχρι τώρα!!!ΑΝ όχι με κανένα πόνο σου εύχομαι!!!Περιμένουμε νέα σου!!!

Και εμείς είμαστε ησυχούλες!!Ξυπνάμε μόνο μια φορά τη νύχτα!!!Αλλά μέχρι να μας ξαναπάρει ο ύπνος, περνάει κανα 2ωρο σχεδόν!!! Χθες το απόγευμα , έτρωγε με τόση λαιμαργία και από το ένα στήθος ρέει πιο πολύ το γάλα, που μου κάνει εμετό ενώ έτρωγε (βγήκε σαν "ρουκέτα") , μου ήρθε ο ουρανός σφοντύλι!!!Φοβήθηκα πολύ!!!Προσπάθώ να βρώ τίποτα θηλές που περιορίζουν την ροή του γάλακτος από το στήθος!!!Υπάρχει κάτι τέτοιο ξέρετε??

Οι υπόλοιπες γκαστρούλες υπομονή!!Έρχονται και τα δικά σας ξενύχτια!!!ΧΙΧΙ

fyJbp3.png

GCQAp2.png

ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΡΑΚΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ηθελα να σου πω να μη στεναχωριεσαι που εκανες καισαρικης φροντισε να αγαπησεις το σημαδακι σου οπως αγαπας το παιδακι σου εγω δε το εκανα στη πρωτη μου καισαρικη και το σημαδι δυο χρονια αργοτερα ηταν ιδιο το καινουργιο ακομα δε το εκανα κοντευει να εξαφανιστει σκεψου οτι εγω εκανα καισαρικη στο πρωτο γιατι χαναμε παλμους και εκλαιγα που θα κανω καισαρικη ομως σημασια ειχα να γεννηθει το μωρακι μου καλα επισης το μετανιωσα που στο πρωτο εκανα ολικη ναρκωση στο δευτερο εκανα επισκληρηδιο και μαζι με τους πονους που ειχα ηταν σα να γεννησα φυσιολογικα δεν εχει και κανενα νοημα στη τελικη

η υπολοιπες κουκλιτσες τι μου κανετε???

εμεις μια χαρα ειμαστε μαμ κακα και νανι πολυ μαμ ομως

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

για να είμαι ειλικρινής Χαρά πιο πολύ μου έκατσε που πήγα με σπασμένα νερά και περίμενα φυσιολογικό..το καταλαβαίνω τώρα!!

Δεν είχα ξανακάνει και χειρουργείο και φάνηκε...τους τρέλλανα!!!ο γιατρός 2 φορές σταμάτησε μέχρι να χαμπαριάσουν οτι δεν πόναγα αλλά ήμουν αγχωμένη!!Πάντως μου το λέγατε και δεν το πιστευα...μόλις άκουσα τη μικρή και την είδα ήταν λες και είχα πάρει έκσταση!!!ΝΙΡΒΑΝΑ τελείως!!!!θ'ακολουθήσω τη συμβουλή σου Χαρά μου...θα αγαπήσω τη μικρή μου τομή γιατί θα μου θυμίζει πάντα την πιο όμορφη,την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου!!!

Δεν σας είπα και το άλλο....έλεγε ο δικός μου για τον γιο...μου είπαν οι αδερφές μου με το που βγάλαν έξω τη μικρή να τη δουν πάτησε τα κλάμματα!!έκλαιγε κι η πεθερά μου μαζί κι η αδερφή μου η μεγάλη μαζί!!δεν την αφήνει απο τα χέρια του και δε σταματάει να τη φιλάει και να σας πω την αλήθεια ούτε κι εγω!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

ετσι ειναι ειρηνη μου αυτο το σημαδακι θα σου θυμισει παντα το πιο ομορφο πλασμα και ειμαι σιγουρη οτι θα εισαι περιφανη γι αυτη εγω στην αρχη ντρεπομουνα και να το πω ομως τωρα μετα απο δυο θαυματα τη αγαπω σα να εχω τρια παιδια ;)

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Καλημερούδια :D

Ρηνιώ είδα τη φωτό της μικρής και έλιωσα... λουκουμάκι σκέτο είναι!!!

Ξενέρωμα να πηγαίνεις για Φ.Τ και να καταλήγεις με καισαρική αλλά αν το σκεφτείς καλύτερα, ευτυχώς που υπάρχει και αυτή!!!

KATRINDM ρίξε ένα ερώτημα στο group του μητρικού θηλασμού στο fb. Να δεις τι θα σου πουν για το λαίμαργο μικρό σου ;)

Από χθές το βράδυ λιγότερο, και περισσότερο σήμερα το πρωί, αν και όχι συνεχόμενα είχα την αίσθηση ότι θα μου'ρχόταν περίοδος. Δε το αισθάνομαι ποτέ σαν πονάκια, πιο πολύ ως μούδιασμα στην κοιλιά που φτάνει μέχρι και τα πόδια μου.... ΠΡΟΟΔΟΣ!!!:P

Ρηνιώ δεν ξέρω αν θα φτάσουμε Πειραιά, αλλά από τη Μαρίνα Φαλήρου, λίγα χμ πιο πάνω είναι το ΡΕΑ... μη πάω κατευθείαν από κει να γεννήσω με τόσο περπάτημα :tongue:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Ρινιω μου,να σου ζησει το κοριτσακι σου!Να το το καματωσετε οπως επιθυμειτε!Μη στενοχωριεσαι για την καισαρικη.Σημασια εχει πως εχεις ενα γερο μωρο στην αγκαλια σου κ εισαι κ εσυ καλα!

Νεμινα,φανταζομαι θα εχεις γεννησει.Περιμενουμε νεα σου,οταν μπορεσεις.

Μις Καραμελ,λες να ερχεται η σειρα μας;

Εγω χθες βραδυ ειχα παλι κατι τσιμπηματα στον τραχηλο κ εντονο τραβηγμα της κοιλιας προς τα κατω ,οταν στεκομουν ορθια.Ενιωθα πως ηθελα να περπαταω κ να κραταω την κοιλια μου.Αυριο παω στο γιατρο.Για να δουμε,τι θα πει.Κοντευω;

Βρε κοριτσια,οταν λετε"εσπασαν τα νερα",τι ακριβως αιστανθηκατε;Εντονη ροη;Κυλησαν στα ποδια ή απλα υγρανθηκε λιγο το εσωρουχο;

΄σ'ευχαριστώ κοριτσάρα μου!!!άντε με το καλό και στο δικό σου!!!

όσον αφορά το σπάσιμο των νερών..εγω καθόμουν στον καναπέ κι ένιωσα ένα σπλάτς!!κι αμέσως υγρασία..μέχρι να σηκωθώ να πάω στην τουαλέτα να δω τί γίνεται έτρεχαν σαν τσίσα,με τέτοια ροή τα πιο πολλά σκέψου μούσκεψαν την πιτζάμα μου...μετά μπήκα έκανα ντουζ και βγήκα και μου έβαλε η πεθερά μου μια πετσέτα προσώπου και τράβηξα το εσώρουχο και το παντελόνι μου,την οποία πετσέτα την ένιωθα υγρή μέχρι να φτάσουμε στο νοσοκομείο και σκέψου οτι είμαστε και δίπλα και δεν έκανα πάνω απο 5 λεπτά...

πάντως μην ανησυχείς....θα το καταλάβεις!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

ρινιώ υπέροχα τα νέα σου και να σου ζήσει το μικράκι. Χαίρομαι που τα καταφέρνεις με τον θηλασμο;)

εγω δεν μπορώ να μπενω συνεχώς δεν προλαβαίνω αλλά ρίχνω μια ματιά στα νέα σας.

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...