Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Κορίτσια μου αν θέλει κάποια ντε και καλά να έχει αγόρι τι της λέμε???? "Ναίίίίίίίί"

Δε θα κάτσω να μπω στη διαδικασία καθόλου για το γιατί και πως... ο καθένας πορεύεται με το μυαλό που κουβαλάει!

Εγώ πάλι νομίζω ότι έχω κοριτσάκι γιατί δε με έχει βασανίσει καθόλου και έχω αρχίσει να βλέπω τα ροζουλιά με μια ελαφρά συμπάθεια. Και φυσικά δε θα τα βάψω μαύρα αν είναι αγόρι γιατί ότι φύλο και να είναι, το παιδί το δικό μου θα είναι το καλύτερο απ'ολα :lol: Μίλησε η κουκουβάγια μάνα που κρύβω μέσα μου!!!!

Μικρή ήμουν αγοροκόριτσο... να σας πω την αλήθεια υπάρχει και πιθανότητα να μπορώ να χειριστώ καλύτερα ένα αγοράκι από ένα κοριτσάκι σίγουρα όμως δεν έχω υπάρξει ξανά μάνα, η μανούλα μου δυστυχώς δε ζεί και σίγουρα θα είμαι ανοιχτή σε πάσης φύσης συμβουλές από τις πιο έμπειρες:)

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μου αν θέλει κάποια ντε και καλά να έχει αγόρι τι της λέμε???? "Ναίίίίίίίί"

Δε θα κάτσω να μπω στη διαδικασία καθόλου για το γιατί και πως... ο καθένας πορεύεται με το μυαλό που κουβαλάει!

Εγώ πάλι νομίζω ότι έχω κοριτσάκι γιατί δε με έχει βασανίσει καθόλου και έχω αρχίσει να βλέπω τα ροζουλιά με μια ελαφρά συμπάθεια. Και φυσικά δε θα τα βάψω μαύρα αν είναι αγόρι γιατί ότι φύλο και να είναι, το παιδί το δικό μου θα είναι το καλύτερο απ'ολα :lol: Μίλησε η κουκουβάγια μάνα που κρύβω μέσα μου!!!!

Μικρή ήμουν αγοροκόριτσο... να σας πω την αλήθεια υπάρχει και πιθανότητα να μπορώ να χειριστώ καλύτερα ένα αγοράκι από ένα κοριτσάκι σίγουρα όμως δεν έχω υπάρξει ξανά μάνα, η μανούλα μου δυστυχώς δε ζεί και σίγουρα θα είμαι ανοιχτή σε πάσης φύσης συμβουλές από τις πιο έμπειρες:)

αυτό ακριβώς!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Annast εγώ το δήλωσα απο την αρχή...μακάρι να είναι αγόρι..γιατί πέθανε ο πατέρας μου και πεθαίνει κι ο πεθερός μου (σκέψου κάνα δυο μήνες έχει) κι έχουν το ίδιο όνομα...αν είναι κορίτσι δηλ. θα το αγαπώ λιγότερο;;;προς Θεού δηλαδή....

Και κρυφά κι ενδόμυχα νομίζω ΟΛΟΙ οι γονείς,και οι δυο..κι ο πατέρας κι η μάνα,έχουν προτίμηση...μα κακό είναι;

οχι βεβαια,κ εγω ειπα το καλυτερο να ειναι ενα κ ενα αλλα κ π[αλι κοριτσακι να εχουμε την ιδια χαρα θα κανουμε!!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Ρηνιω ευχομαι να ειναι καλα το νινακι σου και να εχει και τσουτσου!!

Και εγω ξερω πως ο αντρας μου θελει γιο και ας μην το παραδεχετε!!

Εμενα καθολου δεν με νοιαζει!! Απλα αν ειναι κορη θα παιζει και θα κανει παρεα με την σοφια μου!

Σημερα θα παμε αυχενικη!! Παναγια μου εχω πολυ αγχος..

Διαφημίσεις

Ρηνιω μια μερα εχουμε διαφορα;;; Πητ 6/10

Τωρα ειδα το τικερ σου λαθος εκανα!!

στις 15/10!

άντε καλά αποτελέσματα με την αυχενική...εγω την άλλη Πέμπτη..

μερικές φορές με πιάνουν κράμπες χαμηλά όπως στην αρχη,είναι

φυσιολογικό;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Ρηνιω ευχομαι να ειναι καλα το νινακι σου και να εχει και τσουτσου!!

Και εγω ξερω πως ο αντρας μου θελει γιο και ας μην το παραδεχετε!!

Εμενα καθολου δεν με νοιαζει!! Απλα αν ειναι κορη θα παιζει και θα κανει παρεα με την σοφια μου!

Σημερα θα παμε αυχενικη!! Παναγια μου εχω πολυ αγχος..

καλα αποτελεσματα,να μπεις να μας ενημερωσεις!!!βρε κοριτσια κ εγω ποναω απο προχθες στην αριστερη ωοθηκη,κατι σουβλιες..ειναι φυσιολογικο?η να παρω τον γιατρο?

S4iNp3.png

BU56p3.png

καλα αποτελεσματα,να μπεις να μας ενημερωσεις!!!βρε κοριτσια κ εγω ποναω απο προχθες στην αριστερη ωοθηκη,κατι σουβλιες..ειναι φυσιολογικο?η να παρω τον γιατρο?

κοίτα αν δεν είχες διαπιστώσει ενδομήτρια κύηση θα σου έλεγα να ανυσηχείς.

τώρα το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι μήπως και το μικρό σου έχει κάτσει προς τα εκεί και πιέζει (μιας και κάπου διάβαζα οτι κουνιούνται σε αυτήν την εβδομάδα)

io6Qp3.png

TyPTp2.png

γεια σας κοριτσια μου τι μου κανετε?? εγω σημερα πηγα στο ρεα και εκανα τις εξετασεις αιματος και ουρων δε μου εκανε να καρδια να φυγω απο το νοσοκομειο ηθελα να κατσω εκει να παω στο -1 να βλεπω τα νεογεννητα πολυ ροζουλη εντωμεταξυ ειχε πεσει οση ωρα ημουνα εκει ροζ μπαλονια ροζ λουλουδια παντως κοριτσια και εγω που εχω ηδη ενα αγορακι θελω το δευτερο να ειναι κοριτσακι αλλα κι αν δεν ειναι παιδι μου θα ειναι και αυτο και θα το αγαπαω το ιδιο αχ δεν αντεχω να περιμενω αλλες 3 βδομαδες για να κανω την αυχενικη

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Χαρά, που θα κάνεις την αυχενική??? Στο ΡΕΑ?

Κανόνισε να σε πετύχω... πάμε μαζί εμείς:tongue:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Πονακια εχω και εγω αννα, κυριω οταν κουραζομαι η σηκωνω πολυ την σοφια, ξαπλωσε λιγο και αν δεν σου περασει παρε τον γιατρο τηλ.

μηπως δεν πρεπει κ να περπαταω?γιατι μερα παρα μερα περπαταγαμε??????στην κορη μου δεν με αφηνε ο γιατρος να περπαταω,τωρα επειδη με αφησε στο ελευθερο δεν ρωτησα..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...