Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Νεμινα με το καλο αύριο!!! Όλα καλα θα πανε!! Είσαι κ βετεράνος πια!!;)

Τι κάνετε κοιλιτσες κ μανουλες;;;;

Το ειρηνακι μας δεν μας ενημέρωσε ακόμα απ΄οτι βλέπω..

Μαραντ νομίζω κ ΕΣΥ γεννας στο γαια;;; Άσχετο αλλα θα μείνεις πολυυυυυ ευχαριστημένη.. Πολυ καθαρό κ πολυ εξυπηρετικες όλες οι κοπέλες.. !!

Τα υπόλοιπα κοριτσακια τι κάνετε;;

Εμείς πολυ φαΐ κ πολυ κακά.. Δηλαδή μόνο αυτο κάνουμε. Χθες το βράδυ αλλαξα 4 πάνες, 2 φορμακια κ 2 πετσέτες. Πολλα τσισα βρε κορίτσια... Μόλις ανοίξω την πανα.. Νααααα 2 μέτρα σιντριβάνι..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστω Αννα, αυριο το βραδακι θα μπω για να γεννησω μεθαυριο εκτός κι αν μου βαλει κανα υπόθετο...

Τα αγοράκια λερωνονται πιο πολύ, το θυμαμαι αυτό, τα τσίσα βγαινουν συνεχεια εξω... υπομονη κ πλύσιμο!

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Εμείς πολυ φαΐ κ πολυ κακά.. Δηλαδή μόνο αυτο κάνουμε. Χθες το βράδυ αλλαξα 4 πάνες, 2 φορμακια κ 2 πετσέτες. Πολλα τσισα βρε κορίτσια... Μόλις ανοίξω την πανα.. Νααααα 2 μέτρα σιντριβάνι..

Χαχαχα τα αγοράκια και τα συντριβάνια τους!!!

Μην ακούσω κανένα να κατηγορεί τα cups που έχουν βγάλει για τις αλλαγές πάνας στα αγοράκια....:tongue:

Νεμίνα άντε με το καλό κοριτσάρα μου!!!!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Καλημέρα! Nemina με το καλό! Με έναν πόνο! Και στα δικά μας οι υπόλοιπες φουσκωτες!!!

Αννα ήθελα να σε ρωτήσω για το γαια πως σου φάνηκε, και αν επιτρέπεται πόσο πληρωσατε, αν ήσουν σε τρικλινο, και πόσες ημέρες εμεινες. Εμένα σαν εμφάνιση καλό μου φάνηκε ;) !

Πήγα σήμερα το πρωί για κάποιες τελευταίες , ελπίζω, εξετάσεις για τοξοπλασμα κλπ. Ελπίζω να μην θυμηθεί και τίποτα άλλες την επόμενη εβδομάδα γιατι εχω βαρεθεί να πηγαίνω. Κατα τα αλλα καμία αλλαγή δεν βλέπω να εχει τάσεις εξόδου ο μικρός οπότε αναμένουμε στο ακουστικό μας...

Καλή εβδομάδα σε όλες τις κοπέλες και τα μωράκια!!!!!

Καλημέρα! Nemina με το καλό! Με έναν πόνο! Και στα δικά μας οι υπόλοιπες φουσκωτες!!!

Αννα ήθελα να σε ρωτήσω για το γαια πως σου φάνηκε, και αν επιτρέπεται πόσο πληρωσατε, αν ήσουν σε τρικλινο, και πόσες ημέρες εμεινες. Εμένα σαν εμφάνιση καλό μου φάνηκε ;) !

Πήγα σήμερα το πρωί για κάποιες τελευταίες , ελπίζω, εξετάσεις για τοξοπλασμα κλπ. Ελπίζω να μην θυμηθεί και τίποτα άλλες την επόμενη εβδομάδα γιατι εχω βαρεθεί να πηγαίνω. Κατα τα αλλα καμία αλλαγή δεν βλέπω να εχει τάσεις εξόδου ο μικρός οπότε αναμένουμε στο ακουστικό μας...

Καλή εβδομάδα σε όλες τις κοπέλες και τα μωράκια!!!!!

Εγω μπηκα Δευτέρα το βράδυ κατα τις 11, αλλα δεν μου μετρησαν σαν μέρα, κ γεννησα την Τρίτη κ βγηκα Παρασκευή. 920? πήγαν όλα μαζι. Τελική τιμη. Μέσα βέβαια δεν ήταν οι εξετάσεις του παιδιού αυτές που κάνουν γύρω στα 300? που περνάνε κ σε ρωτάνε αν θες να τα κανείς. Εμένα ο παιδιατρος μου είχε πει νς μην τα κάνω γιατί είναι τσάμπα λεφτά, γιατί όταν γεννιέται το μωρο έτσι κ αλλιώς τα κοιτάνε.. Εγω προσωπικά έμεινα πολυ ευχαριστημένη.. Απο καθαριότητα, εξυπηρέτηση, φαγητο.. Τα πάντα..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Μια χαρά σου βγήκε Άννα :D

Οι έξτρα εξετάσεις από ότι έχω καταλάβει γενικά δε χρειάζονται. Ο γυναικολόγος μου είπε ότι 1ον είναι πολύ νωρίς και 2ον είναι αρκετά εξειδικευμένες και έχει νόημα να κάνεις κάποιες μόνο αν παρατηρηθεί κάποιο πρόβλημα στο παιδί.

Ο βασικός έλεγχος του μωρού γίνεται έτσι και αλλιώς και συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο που πληρώνεις.

marant και γω βαριέμαι λίγο τον έλεγχο 2 φορές την εβδομάδα (ιατρείο και nst) αλλά και τι να κάνεις... 1ον τη θέλουμε την πρόβλεψη του πόσο μακρυά θα πάει η βαλίτσα και 2ον το αν αντέχει ο πλακούντας και αν στρεσσάρεται το παιδί είναι βασικό!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Καλή εβδομάδα σε όλες!!!

Γέλασα χθες με τον άντρα μου, έχει φύγει για το νησί ( εγώ τον έδιωξα, ο γιατρός είπε πριν την Πέμπτη δεν γεννάμε ) να πάει να κάνει κάποιες δουλειές. Με πήρε και μου είπε, πες στον μπέμπη να κάτσει ακόμα μέσα…. Σκέφτομαι ωχ, οκ είπαμε προέκυψε δουλειά και πήγαινε γιατί είναι δύσκολοι οι καιροί με σκοπό να έρθεις Τρίτη… αλλά δεν είναι ανάγκη να προκύψουν όλες οι δουλειές τώρα που γεννάμε…

Τελικά είχε πάει στον αδερφό του, που το μωράκι τους γεννήθηκε πριν ένα μήνα και πλέον έχει κολικούς… και δεν κοιμούνται δεν κοιμούνται…, αφού του είπε η νύφη του πάρτο κάντο κι εσύ λίγο πέρα δώθε βόλτα δεν αντέχω άλλο… Το μωρό μου φρίκαρε… λέω όσο και να του πω να περιμένει πέρα από την επόμενη Δευτέρα δεν θα κάτσει ο μπέμπης μέσα… έρχονται και σε εμάς, αργά ή γρήγορα…!

Διάβασα ότι υπάρχει για τους κολικούς, ότι αφορά το θηλασμό και το τι τρως ώστε να αποφύγεις τουλάχιστον το ενδεχόμενο να επηρεάζει το μωρό αυτά που θα τρώμε εμείς… αλλού έλεγε ότι το άγχος της μαμάς επηρεάζει το μωρό και κλαίει, αλλού ότι κρυώνουν και τα ποδαράκια τους και πρέπει να βάζουμε καλτσάκια… τα διάβασα όλα… και ότι γίνει!

Καλησπερα κοριτσια! Μπαίνω για τελευταία φορα, μετα θα κανω μερικες δουλίτσες ακομη (να μαζεψω ρούχα των παιδιων για το σχολείο κλπ) κ μετα θα φυγω για Γιαννενα κι ο Θεός βοηθός!! Αγχος;; Καθόλου!!! (ειρωνευομαι...) Μου εχουν περασει όλα τα ενδεχόμενα από το μυαλό, εχω πλασει καθε πιθανό σεναριο κ σαν να μη φτανει το αγχος για τη γεννα, αγχωνομαι κ για τα παιδιά αν θα τα προσεχουν τα πεθερικα μου, αν θα με αναζητανε, αν θα τα παιρνουν στην ωρα τους από το σχολείο κ.α. Τελοσπαντων, σας φιλω όλες κι ευχομαι καλη συνεχεια. Αν το νοσοκομείο εχει ασυρματο ιντερνετ ευελπιστω να μπω μεσω του ταμπλετ, αν όχι, τα λεμε την Παρασκευη!

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Καλησπερα κοριτσια! Μπαίνω για τελευταία φορα, μετα θα κανω μερικες δουλίτσες ακομη (να μαζεψω ρούχα των παιδιων για το σχολείο κλπ) κ μετα θα φυγω για Γιαννενα κι ο Θεός βοηθός!! Αγχος;; Καθόλου!!! (ειρωνευομαι...) Μου εχουν περασει όλα τα ενδεχόμενα από το μυαλό, εχω πλασει καθε πιθανό σεναριο κ σαν να μη φτανει το αγχος για τη γεννα, αγχωνομαι κ για τα παιδιά αν θα τα προσεχουν τα πεθερικα μου, αν θα με αναζητανε, αν θα τα παιρνουν στην ωρα τους από το σχολείο κ.α. Τελοσπαντων, σας φιλω όλες κι ευχομαι καλη συνεχεια. Αν το νοσοκομείο εχει ασυρματο ιντερνετ ευελπιστω να μπω μεσω του ταμπλετ, αν όχι, τα λεμε την Παρασκευη!

Με το καλο Νεμινα!Με 1 πονο πραγματικα!Να ειναι αυτη η γεννα σου η πιο ευκολη απ΄όλες!;)

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου!!

Το μεσημεράκι γυρίσαμε σπίτι ρίξαμε έναν ύπνο και τώρα πέφτει ενημέρωση!!!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας,φωτό εντός των ημερών!

Η μικρή είναι ΙΔΙΑ ο μπαμπάς της,ο οποίος αλλάζει πάνες με την ίδια συχνότητα όπως η κόρη του!!!

Γέννησα την Πέμπτη με καισαρική διότι αν και έσπασαν τα νερά το μωρό είχε ήδη κάνει κακά το υγρό ήταν κεχρωσμένο και ο γιατρός δεν το συζήτησε καν...Πληροφοριακά η καισαρική ήταν μια πολύ τραυματική εμπειρία για μένα αν και με το που είδα το μωρό δε σκεφτόμουν τίποτα άλλο!!

Η μικρή είναι σχετικά ήσυχη βέβαια τώρα που την πήραμε σπίτι θα το καταλάβω καλύτερα..

Ο γιατρός μου άψογος,πέρναγε κάθε μέρα να με δει και προς έκπληξή μου αν δεν του έλεγα να τον πληρώσουμε δεν μου έκανε κουβέντα για τα χρήματα..

Το προσωπικό στο ΑΤΤΙΚΟ υπερ-άψογο παρ'όλες τις ελλείψεις...ευγενικοί και χαμογελαστοί όλοι και πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν...

Ο θηλασμός είναι αποκλειστικός,μας ήρθε πολύ φυσικά και σε μένα και στη μικρή απο την πρώτη στιγμή...

Μόλις ξεκλε΄ψω λίγο χρόνο παραπάνω θα ενημερωθώ για τα δικά σας εν τάχει!!

φιλάκια !

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Άντε βρε Ρηνιώ, μας έλειψες!!!

Να σας ζήσει η μπεμπούλα...

Όσο για τις πάνες... εεεεε κόρη του πατέρα της;)

Σχετικα με την καισαρική, πίκρα μεν αλλά απαραίτητη δε!!!

Σημασία έχει ότι όλα πήγαν καλά!:D

Δώσε φιλάκια πολλά στη μπουμπού!!!!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

εμεις πριν λιγο γυρισαμε απο γιατρο.. ο μικρος δε θελει να βγει. καναμε την κολπικη εξεταση ο τραχηλος σκληρος και σε ολο του το μεγαλειο. απ'οτι μας ειπε μαλλον θα παρουμε ολο το μηνα και βλεπουμε... :( και ηθελα τοσο πολυ να τελειωνω αυτη τη βδομαδα...

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...