Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα! Τελικά πήρα το ρίσκο και ξεκίνησα τα φάρμακα για προετοιμασία ενδομήτριου σήμερα.. Δε θα κάνουμε ωοληψια καθόλου αυτή τη φορά γιατί έχω 2 ωχρά σωμάτια από την προηγούμενη ωοληψια που δεν έχουν απορροφηθεί πλήρως ακόμα. Το μόνο που με αγχώνει τώρα είναι πως τα αποτελέσματα μικροβιώματος θα βγουν πολύ οριακά χρονικά με τη μερα της ΕΤ. Δεν έχω κάνει καμμία ΕΤ ως τώρα απλά εγώ είχα ζητήσει να κάνουμε προληπτικά υστεροσκοπηση για να δούμε πως είναι όλα καλά προκαταβολικά μιας κ δεν εχουμε αρκετά εμβρυα να το ρισκάρουμε..

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

caramel μια χαρα το μπεμπακι σου κι αν οντως βγει μινιον δε θα σε βασανισει και πολυ. Παντως αυτο με τα 200γρ τη βδομαδα μη το πολυδενεις. Ο δικος μου ενω επαιρνε περιπου 150 τη βδομαδα και μας ειπαν θα ειναι μικρουλης ξαφνικα την προηγουμενη πηρε 370 :shock: κι ετσι 37+3 ηταν 2870. Τωρα τη δευτερα θα παμε παλι. Τελειο το ριλαξακι σου, καραμελενιο ;)

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Από Δευτέρα θα πάρω και τηλέφωνο τη παιδίατρο να κανονίσουμε μια συνάντηση, να μου πει 2 λόγια και για το θηλασμό.

Θα την απειλήσω φυσικά... με την καλή έννοια, για να μην έχουμε καμία παρεξήγηση στο μέλλον!

Μιας και η μικρή θα βγεί 3 κιλά το πολύ και θα χάσει σχεδόν ότι θα πάρει τις τελευταίες 2 εβδομάδες, θα της ξεκαθαρίσω ότι φόρμουλες δε θα δώσω κι ας είναι μια πιθαμή και θα επιμείνω στον αποκλειστικό θηλασμό... στην τελική θα είναι και πλήρης ημερών!

Κοιτάζω τη μαγική μου γυάλα και βλέπω να θηλάζω ανά 1 ώρα το πολύ.... ευτυχώς σε αυτή τη ζωή έχω κοιμηθεί τόσες πολλές ώρες, ιδίως τα τελευταία χρόνια που έχω απόθεμα:tongue::tongue::tongue:

Τουλάχιστον από το doppler στις 33 εβδομάδες, διπλασιάσαμε το βάρος μας και δε θα χρειαστούμε θερμοκοιτίδα λογικά :rolleyes:

Όσο και να πονάει η κοιλιά μου, δεν γκρινιάζω για το πότε θα βγεί (αλλά το περπάτημα, περπάτημα... Για να μη ξεχνιόμαστε;))

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

καλημερα κορίτσια!

Μις Καραμελ, συμφωνώ με την Κελλα, μη το δενεις κόμπο αυτό με το βαρος. Κι εμενα η μικρή στις 37 εβδ ήταν 2770 και στις 39 (την Τριτη) ήταν 3400! Να δούμε τη θηρίο θα μας βγει κι αυτό. Κριμα που ευελπιστούσα σ' ενα μικρό μωρό μετα την εμπειρία της πρωτης μου γεννας. Τελοσπαντων, δικό μου συμπερασμα είναι πως δεν εχει να κανει μόνο το βαρος του μωρού μα πιο πολύ η περίμετρος κεφαλιού. Ο μικρός που κόντευε τα 4 κιλα μου εκανε αιματωματα στη μητρα, ενω τη μικρη που γεννηθηκε σχεδόν 3700 δεν την καταλαβα γιατί είχε πολυυυυυυ πιο μικρο κεφαλακι!!

Αυριο το βραδακι θα μπω στο νοσοκομείο κι εχω αρχίσει να αγχώνομαι για την εκβαση της γεννας... Τι στο καλό, όλες οι ανησυχίες τωρα μ' επιασαν;;;

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Τελεια τα λεει η Νεμινα! Μην το αφησεις πετρωμενο για πολλες ωρες, μην εχεις καμια μαστιτηδα! Η ποσοτητα θα ρυθμιστει συντομα, τα περασα κι εγω, μεχρι λαχανι κακακια μου εκανε απ την υπερπαραγωγη και η μαμα μου που ηταν διπλα οσο τον αλλαζα πηγε να παθει εγκεφαλικο! Τα βραδια πεταγα 1 πετσετα στο μικροκυματων να ζεσταθει και μετα στο στηθος και χαλαρωνε απο μονο του, εκανε βρυσουλες χωρις πιεση (ο μικρος με αφηνει χωρις... αρμεγμα, 5,30-6,00 ωρες καθε νυχτα και ξυπνουσα τουμπανο). Μολις μαλακωνε καπος εκανα αυτο που σου ειπε η Νεμινα (με πιεση προς την θηλη στα γρομπαλακια, σε ενα σημειο ειχε κοκκινησει το δερμα, στα ορια μαστιτηδας δηλαδη). Για τα πρασινα κακακια με εσοσε το ταισμα 2 γευματα σε καθε στηθος, χριαστηκε μονο 1 φορα σε καθε στηθος. Σε πιο λαιτ περιπτωσεις δεν χριαζετε τιποτα τετιο και σε ενδιαμεσες απλα γευμα και στηθος! Ψαξε και σε κανενα σαιτ απο συμβουλο θηλασμου για τηνπεριπτωση σου.

Επαναλαμβανω οτι δεν ειμαι ειδικος και τα περισσοτερα που γραφω ειναι ειτε απο δικια μου εμπιρια ειτε απο ερευνα μου στο ιντερνετ για παρομοια προβληματα. Παντα δεκτη η κριτηκη και οι διορθωσεις για να μαθενω κι εγω!

Τατούμ αυτό με τα πράσινα κακάκια , έχει σχέση που θηλάζει σε κάθε γεύμα και από τα 2 στήθη???Είναι κακό??Εμένα βγάζει πρασινοκίτρινα!!!

Πάντως το πέτρωμα εφύγε!!Σωτήριες οι κομπρέσες και το "άρμεγμα" , το θήλαστρο δεν κάνει και πολλά πράγματα!!Ασε που ερεθίζει τις θηλές!!!

Νέμινα μου όλα καλά θα πάνε!!!Τελικά όταν ξέρεις τι σε περιμένει , σε πιάνει πιο πολύ άγχος!!!

Κάραμελ είχες συσπασούλες???Ετοιμάζεται η μικρή να βγεί???Το ριλαξ είναι από 0+?? Σχετικά με τα κιλά, εμένα μου το έβγαζε ο υπέρηχος 2 μέρες πριν μπω σχεδόν 250 γρ. λιγότερο!!!

Μαραντ όλα καλά θα πάνε , αφού το παρακολουθείτε μην ανυσυχείς!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημέραααα!!!! Τι κάνετε?

Νεμινα χαλαρά.. Θετικές σκέψεις κι όλα θα πάνε τέλεια. Σκέψου πολύ σύντομα θα έχεις αγκαλιτσα το μωράκι σου. Θα σου στέλνουμε κι εμείς τη θετική μας ενέργεια :wink:

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Διαφημίσεις

Μαραντ μην ανησυχείς, όλα καλά θα πανε αρκει να εχεις το νου σου στο μωρό! Εμενα παντως είναι μερες που είναι πιο ήσυχο κι αλλες που δε σταματα, συνηθως όμως εχει τα ποδαράκια στα δεξια της κοιλιας μου κ δεν υπαρχει περίπτωση να μη με κλωτσήσει εστω κ λίγο, αλλα όταν εχει όρεξη μπορει να μη σταματαν οι κλωτσιες για ώρες.

Πηγα να κοιμηθω λίγο το μεσημερι κ δεν μπορούσα γιατί σκεφτόμουν τη γεννα με βαση τις παλιές μου εμπειρίες... κ αγχωθηκα λίγο! Όχι οτι είχα δύσκολες γεννες, απλως μ' επιασε ενα αγχος. Επίσης σκεφτομαι οτι θα αφησω τα μικρούλια μου κ στενοχωριεμαι ακομη πιο πολύ...κλαψ

Μαριούλα υπομονη, δεν είναι τίποτε 9 μερες!

και εμενα στα δεξια της κοιλιας ειναι τα ποδαρακια του:P

Γυρίσαμε και μείς από υπέρηχο, nst και βόλτα για ψώνια ;)

Λοιπόν το nst ήταν μια χαρά... η μικρή είχε κέφια και κουνιόταν συνέχεια κάποια στιγμή, σταματημό δεν είχε!!!

Μπήκε και ο γιατρός μου μέσα, ρίχνει μια ματιά στο χαρτί "Έ έχεις πονάκια!" μου λέει... "Αλήθεια??? Που???" του απαντάω κι εγώ και κούναγε το κεφάλι του!!!

Μετά πήγαμε στον υπερηχογραφιστή να δούμε τη μικρούλα μας... όταν τελείωσαν με τις μετρήσεις... κοιτούσαν και ξανακοιτούσαν λίγο τις τιμές, ανησυχίσαμε λιγάκι αλλά τελικά όλα είναι φυσιολογικά, αμνιακό, πλακούντας, ζωηρούλα και η μικρή μας απλά μικρή σε όλα της.

Μας είπε ο υπερηχογραφιστής να μην ανησυχούμε γιατί όλα είναι ομοιόμορφα και τρέφεται κανονικά.

Η κεφάλα της είναι σύμφωνη με την εβδομάδα της (3-4 μέρες παραπάνω) Από μηριαίο άρα και ύψος, είμαστε πίσω κανα 3άρι εβδομάδες σύμφωνα με το μέσο όρο αλλά 2640γρ τη μέτρησε οπότε γενικά μινιόν!

Το πολύ θα είναι 3000 όταν βγεί (αφού παίρνουν max 200γρ την εβδομάδα)

Μετά από αυτά συναντήσαμε κάτι φίλους μας και πήγαμε σε πρατήριο bebe, πήραμε σεντονάκια μικρά, ένα σετ σεντόνια κούνιας ακόμα και ένα ρηλάξ-κούνια που είναι ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟ :tongue:http://www.kidsii.com/ingenuity/p-213-ingenuity-portable-swing.aspx

Ερωτεύτηκα λέμε!!!!:oops:

τελειο το ρηλαξ καραμελ μου και τα νεα της μπεμπας μια χαρα θα βγει φωτομοντελο:P

καλημερα κορίτσια!

Μις Καραμελ, συμφωνώ με την Κελλα, μη το δενεις κόμπο αυτό με το βαρος. Κι εμενα η μικρή στις 37 εβδ ήταν 2770 και στις 39 (την Τριτη) ήταν 3400! Να δούμε τη θηρίο θα μας βγει κι αυτό. Κριμα που ευελπιστούσα σ' ενα μικρό μωρό μετα την εμπειρία της πρωτης μου γεννας. Τελοσπαντων, δικό μου συμπερασμα είναι πως δεν εχει να κανει μόνο το βαρος του μωρού μα πιο πολύ η περίμετρος κεφαλιού. Ο μικρός που κόντευε τα 4 κιλα μου εκανε αιματωματα στη μητρα, ενω τη μικρη που γεννηθηκε σχεδόν 3700 δεν την καταλαβα γιατί είχε πολυυυυυυ πιο μικρο κεφαλακι!!

Αυριο το βραδακι θα μπω στο νοσοκομείο κι εχω αρχίσει να αγχώνομαι για την εκβαση της γεννας... Τι στο καλό, όλες οι ανησυχίες τωρα μ' επιασαν;;;

νεμινα μου αν μπεις αυριο ποτε θα σου κανουν προκληση? η καισαρικη θα κανεις?δεν θυμαμαι:(

83tdp2.pngcWE4p3.png

Νεμίνα άσε κι εγώ νιώθω από χεράκια, ποδαράκια, γονατιές απείρου κάλους στα αριστερά μου...

Ναί το συγκεκριμένο ρηλαξ κούνια είναι από 0+ απλά θέλει πολλές μπαταρίες για να το έχεις στο αυτόματο. Το καλό του βέβαια είναι ότι διπλώνει σα σπαστή καρέκλα και το χώνεις παντού;)

Από βάρος αν κρίνω και από το doppler πάμε αναλογικά οκ. Από ύψος πάσχουμε λίγο... όταν ο γιατρός μετράει 4-5 φορές το μηριαίο και ξύνει το κεφάλι του ε... οκ είναι θέμα! Δεν είναι απλά 1 εβδομάδα πίσω, είναι 3-4 :?

Βέβαια δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε για αυτό:|

Όπως και να'χε δε μας μένει πολύ ακόμα 2-3 εβδομάδες και θα το γεννήσω το γατάκι μου:tongue:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

καλήσπέρα κορίτσια.

kella και εμενα την μια εβδομαδα μου την εβγαλε 2.700, την επομενη κοντα στα 3.200 και την μεθεπομενη που γεννησα κιολας η μικρη ηταν 2.800. Οι υπερηχοι δεν είναι και 100% σίγουροι και αξιόπιστοι στο θέμα βάρους.;)

πως πάτε οι νεομαμάδες και οι γκαστρούλες? Εμείς αρχίζουμε και βρίσκουμε τον ρυθμό μας, έχουμε ξεκινήσει και βγαίνουμε κανονικά έξω και γενικά εγκληματιζόμαστε.:D

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

Kοριτσακια γεια χαρα!Πως πατε;

---Νεμινα με το καλο αυριο.Να προσπαθησεις να εισαι χαλαρη κ ολα θα ερθουν κατ΄ευχην!Το προγραμματισμενο ειναι πραγματι λιγο αγχωτικο...

Εγω καλα ειμαι.Μετραω τις μερες σαν το φανταρο κ δεν περνανε.Για να δουμε,ποτε εχει σκοπο να ερθει ο μπεμπης;;)Κ γω τα ποδαρακια του τα νιωθω κατα κυριο λογο στα δεξια της κοιλιας μου.

----Τα υπερηχα δεν ειναι παντα αξιοπιστα.Εχουν συνηθως αποκλιση 10%.

----Χθες το βραδυ ειχαμε παει στην αδερφη μου για ταινια κ ειχα βγαλει τα παπουτσια μου γιατι ζεσταθηκα.Οταν πηγα να τα φορεσω για να φυγουμε,σχεδον δεν μου εμπαιναν!Σαν να φοραγα 1 νουμερο μικροτερο!Ειχαν πρηστει τα ποδια μου.Λεω,εχε γουστο να ετοιμαζομαι για γεννα;Τελικα σημερα ειμαι μια χαρα!Μαλλον κουραστηκα καθιστη κ με τα ποδια κατω.

Αυριο περιμενω νεα απο εξεταση για στρεπτοκοκκο.Ελπιζω να ειναι ολα καλα.

Τα φιλια μου σε ολες.Αντε ,ποτε θα ακουσουμε για την επομενη γεννα να χαρουμε κ παλι;

Τατούμ αυτό με τα πράσινα κακάκια , έχει σχέση που θηλάζει σε κάθε γεύμα και από τα 2 στήθη???Είναι κακό??Εμένα βγάζει πρασινοκίτρινα!!!

πρασινα κακακια ειναι απο την υπερπαραγωγη και ρυθμιζετε ή με φαι απο 1 στηθος τη φορα ή αν ειναι πρασινοκιτρινα απο μονο του σε λιγες μερες. Εμας ηταν ολα, πολλες φορες στη σειρα λαχανι και γι αυτο καναμε τη "ρυθμηση" και ηταν και 2 γεματες πανες σε καθε γευμα (κι αυτο απο την υπερπαραγωγη) και ειχε κοκκινησει ο ποπος του. Κι εμεις και απο τα 2 τρωμε τωρα :P, στρωσαμε!

Πάντως το πέτρωμα εφύγε!!Σωτήριες οι κομπρέσες και το "άρμεγμα" , το θήλαστρο δεν κάνει και πολλά πράγματα!!Ασε που ερεθίζει τις θηλές!!!

Nemina ερχετε η μεγαλη στιγμη! Απ οτι φενετε ειναι μυθος οτι σε καθε γεννα εχουμε λιγοτερο ανχος. Θα δεις που ολα θα πανε καλα και μην ξεχνας οτι ολες θα ειμαστε μαζι σου.

Miss caramel κι εμενα ο μικρος εβγενε 2 βδομαδες μπροστα σε ολους τους υπερηχους εκτος απ τον τελευταιο και τελικα βγηκε σε μεγεθος σαν 2 βδομαδων μεγαλυτερος...

Ποσο γλυκες ειναι τα μωρακια οταν χαμογελανε? Δεν πα να ξερω οτι ειναι απλα μια κηνηση και οχι πραγματικη χαρα, καθε φορα που χαμογελαει τρελενομαι και αν δεν ειναι κοντα ενας απο μας (μαμα, μπαμπας, κορη) τσακιζομαστε να προλαβουμε να το δουμε!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

καλήσπέρα κορίτσια.

kella και εμενα την μια εβδομαδα μου την εβγαλε 2.700, την επομενη κοντα στα 3.200 και την μεθεπομενη που γεννησα κιολας η μικρη ηταν 2.800. Οι υπερηχοι δεν είναι και 100% σίγουροι και αξιόπιστοι στο θέμα βάρους.;)

πως πάτε οι νεομαμάδες και οι γκαστρούλες? Εμείς αρχίζουμε και βρίσκουμε τον ρυθμό μας, έχουμε ξεκινήσει και βγαίνουμε κανονικά έξω και γενικά εγκληματιζόμαστε.:D

μαντι μου πολυ ομορφα τα νεα σου :P
Nemina ερχετε η μεγαλη στιγμη! Απ οτι φενετε ειναι μυθος οτι σε καθε γεννα εχουμε λιγοτερο ανχος. Θα δεις που ολα θα πανε καλα και μην ξεχνας οτι ολες θα ειμαστε μαζι σου.

Miss caramel κι εμενα ο μικρος εβγενε 2 βδομαδες μπροστα σε ολους τους υπερηχους εκτος απ τον τελευταιο και τελικα βγηκε σε μεγεθος σαν 2 βδομαδων μεγαλυτερος...

Ποσο γλυκες ειναι τα μωρακια οταν χαμογελανε? Δεν πα να ξερω οτι ειναι απλα μια κηνηση και οχι πραγματικη χαρα, καθε φορα που χαμογελαει τρελενομαι και αν δεν ειναι κοντα ενας απο μας (μαμα, μπαμπας, κορη) τσακιζομαστε να προλαβουμε να το δουμε!

αχ τατουμ μου πως και πως περιμενω αυτη τη στιγμη να δω και εγω το μωρακι μου να μου γελαει!!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

manti καλές βόλτες!!!

Μακάρυ να μπορέσουμε και οι πρωτομανούλες να βρούμε γρήγορα το ρυθμό μας και να μη πνιγούμε σε μια κουταλιά νερό!

tatum και μόνο που βλέπει το μικρό τις αντιδράσεις που προκαλεί (χαμόγελα από σας) χεχεχεχε ξέρει τι κάνει!!!

Μαριούλα δεν έχουμε πολύ ακόμα;)

withu και γω δηλώνω φαντάρος και μετράω κάθε μέρα χαχαχα:tongue:

Αναπόφευκτο το countdown!!!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Αχ κορίτσια μακαρι να έχει κι εμενα απόκλιση ο υπέρηχος (προς τα κατω). Δε θελω να γεννηθεί κ πολύ μεγαλη η μπεμπα.

Εν τω μεταξυ προχτες που πήγα στο γιατρό -ξεχασα να σας πω- ηταν μια κοπελα που ο γιατρός μεχρι τον 6ο της ελεγε οτι εχει κορίτσι κ τελικα είχε αγορι. Γενικα λενε οτι στο φύλο κανει λαθος γιατί δεν τον πολυενδιαφέρει, τον ρωτας κ σου λεει "Τι σε νοιάζει; Υγεία δε θες να εχει; Εκεί δε σε νοιάζει να είναι όλα οκ;" κ με επιασε μια εγνοια! Λετε να γεννησω κ να μου πουν "Να σου ζησει ο γιος!" κι εγω να τον βγαλω με τα ροζουλί;;;; Χα χα!!! Βεβαια πήγαινα κ σε μια εξωτερικό γιατρο, αλλα δεν είναι κ η πιο εμπειρη! Πλακα θα 'χει!

Τατούμ, κούκλος ο γιός σου! Πραγματι δεν υπαρχει πιο όμορφο πραγμα από τα πρώτα χαμόγελα του μωρού!

Εννοείται πως δεν ισχυει αυτό με τις γεννες... Σα γουρούνι στη σφαγη πηγαίνω (να υπενθυμίσω βεβαια πως δεν κανω επισκληρίδιο). Φοβαμαι πως δε θα με πιανουν οι πονοι με τούτα τα περιεργα που βιωνω σ' αυτην την εγκυμοσύνη που είχα πόνους από τον 6ο(!!!!) μηνα κ δε γενναω! Κ θα καταλήξω καισαρική, να το θυμηθείτε! Πρεπει πια να τα ζησω όλα!!!

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Γεια σας κοριτσάκια!!!

Πόσο ζηλεύω αυτές που έχουν γεννήσει και χαίρονται ήδη τα μωράκια τους...:D:D:D

όλες οι εναπομείνασες έχουμε καταβαρεθεί βλέπω....κι εγώ φυσικά μετράω ανάποδα, 19 μερούλες το μέγιστο.

Miss caramel τι να πω για το θέμα ύψους θεωρώ κι εγώ ότι ο υπέρηχος δίνει μία εκτίμηση αλλά όχι 100% αποτελέσματα. Στο Γαια μου είπαν ότι κακώς μετράμε κάθε εβδομάδα, θελουμέ να δούμε την τάση ανάπτυξης και όχι ακριβή ποσά.

Μ' αρέσει που μου είπε η γιατρός ότι δεν βλέπει να παίρνω όλο το μήνα....εγώ άλλα βλέπω :evil:

Και τα πλευρά μου εξακολουθούν να με πονάνε απελπιστικά πολύ, ο νυχτερινός ύπνος δε έχει μετατραπεί σε νυχτερινή ταλαιπωρία.....ουφφφφφ έχω γίνει πολύ γκρινιάρα αλλά πραγματικά δεν αντέχω άλλο. Το πρωί φανταστείτε σήκωσα τη μπλούζα μου και είδα ότι τα πλευρά μου διαγράφονται πεντακάθαρα οπότε έτσι εξηγούνται οι πόνοι.

Πάω για περπάτημα τώρα, σας χαιρετώ !!!

marant καλό περπάτημα!!!

Καλά κάθε εβδομάδα κάνουμε τυπικά τις μετρήσεις.

Ο ρυθμός ανάπτυξης του FL από το doppler (33εβ) μέχρι το Σάββατο (38εβ) είχε πέσει πολύ.

Ξεκινήσαμε στις 22εβ στο 50%, στις 33εβ κοντά στο 10% και στις 38εβ είμαστε κάτω από το 5% στις καμπύλες!!!:?

Τέλοσπάντων... βλέποντας και κάνοντας!!!

Nemina συνήθως δε συμβαίνει... για καλό και για κακό οι γιατροί ξανατσεκάρουν (διακριτικά) το θέμα του φύλου μετά την πρώτη επίσημη ανακοίνωση!!! Πωπωωωω... το φαντάζεσαι???? χαχαχαχαχα :tongue:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...