Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Αχ τι καλά !!! Εγώ σεπολια μένω αλλά σήμερα θα βγούμε με τον καλό μου γιατί εχθές είχαμε επέτειο <3 ... Να περάσετε τέλεια σου ευχομαι :wink: και θα το κανονίσουμε να το γνωρίσω κι εγώ το μαγαζι

Να ζησετε κουκλα κ με το καλο το μωρο σας!:-P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια σας ευχαριστούμε όλες παρα πολύ για τις ευχές σας να είστε πάντα όλες καλά με τις οικογένειες σας :-)

Tatum εγώ δεν είναι πως δεν πονάω κυρίως η μέση οι γοφοι μου. Απλά γενικά αντέχω στον πόνο σε σχέση με άλλους οργανισμούς.. :-P

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Ρηνιώ καλότυχο και ευτυχισμένο το μπεμπάκι σου!!!

Από εμένα τα νέα είναι καλά, στις 22 είναι η ΠΗΤ μου δηλαδή όχι αυτή αλλά την επόμενη Δευτέρα. Ο γιατρός με είδε και με εξέτασε, πάει προς 3… μου είπε να περιμένω κατά την Παρασκευή, σε μια εβδομάδα και αν δεν με πιάσουν οι πόνοι θα μιλήσουμε στο τηλ για να μου πει πότε θα με βάλει μέσα. Ο μπέμπης 3250γρ μέχρι και χθες! Άγχος καθόλου γιατί δεν το σκέφτομαι, εγώ έπλυνα και σιδέρωσα ρουχαλάκια σαν να πρόκειται για άλλο μωρό… Ο άντρας μου πάλι μετά από 1 χρόνο άρχισε το κάπνισμα από την αγωνία του… αδύναμοι χαρακτήρες χιχιχιχ μόλις με το καλό έρθει το μωρό στο σπίτι θα του πω εγώ που και ο ίδιος από μόνος του , για να το πάρει αγκαλιά θα τρέχει να ντουζάρετε… πως θα το κόψει πάλι… εγώ πάλι φρόντισα να το κόψω 4 μήνες πριν μείνω έγκυος 13 χρόνια μου έφαγε από τη ζωή μου και δεν το θέλω ούτε το ζηλεύω, επίσης σκέφτομαι ότι δεν θα μείνω στο ένα παιδάκι και αν το ξανάρχιζα άιντε να το ξανάκοβα για την 2η εγκυμοσύνη, ταλαιπωρία…πιφ

Προχθές γέλασα με το μωρό μου, μου είπε να παραγγείλει 3 παιχνίδια για το PS3, για να παίζει το βράδυ που θα ξυπναω εγώ για το θηλασμό ώστε να μου κάνει παρέα… αχαχα φυσικά και του είπα να τα πάρει… εκτός από τη Lara Croft που θα την τερματίσω εγώ μόνη μου!!

Μας βρήκε και δώρο λέει για τα γεννητούρια το οποίο θα είναι και για τους 3 μας… τώρα ποιος ξέρει τι έβαλε στο μυαλό του, τον ψαρεύαμε με την κουμπάρα, εσώρουχα δεν είναι, αλλά ούτε και κόσμημα.. συγκεκριμένα είπε, μα τι να πάρω κόσμημα; Εδώ του λέω έχουμε ξεχάσει να πάρουμε βέρες το κόσμημα μας έλειπε αχαχαχα

…και πάνω που είπα ήρθε και ξέχασα και τη γκρίνια και το κλάμα, μου έφυγε πάλι σήμερα για να πάει στο νησί για μια δουλειά. Αποφασίσαμε μετά τα γεννητούρια να μείνουμε μερικές μέρες επιπλέον ώστε να δει το γιατρό ένας παιδίατρος γνωστός μας, έτσι αφού του είπε και ο γιατρός ότι πριν την Πέμπτη δεν υπάρχει περίπτωση να γεννήσω, του είπα να φύγει να πάει να τελειώσει τις εκκρεμότητες μην βρεθεί εκτεθειμένος μετά… και μόλις κλείδωσα την πόρτα να σου τα κλάματα πάλι…. Τι να κάνω έχω γίνει πολύ ευαίσθητη!

…και στο τέλος ήρθε και η αδερφή της μάνας μου για να πιούμε καφέ… και πριν φύγει μου είπε πως ο θείος μου ο αδερφός της μάνας μου της έκανε παράπονα που τόσες μέρες είμαι στην Αθήνα και ένα τηλέφωνο δεν πήρα! Και φυσικά της απάντησα καθότι έγκυος και δεν μου πάει και κανείς κόντρα, εκτός του ότι έχω δίκιο… Συγνώμη λέω η θεία του Μανώλη που είναι και άσχετη με παίρνει κάθε μέρα να δει τι κάνω και αν είμαι καλά… οι δικοί μου θείοι όμως τόσο καιρό τίποτα και παρά το γεγονός του ότι κανείς από την οικογένεια του θείου μου δεν με πήρε ένα τηλ να μου πει τις ευχές για τον πολιτικό γάμο μου ( μιας και τον πολιτικό δεν τον θεωρούν γάμο ), εγώ δεν κράτησα κακία και πάντα έπαιρνα τηλ για όλους… γενέθλια είχε η κόρη και ξαδέρφη μου, έπαιρνα αυτή έπαιρνα και την μάνα της να της ευχηθώ, γεννητούρια είχαν έπαιρνα τους πάντες, γιορτή είχαν ξανά μανά… ε είμαι έγκυος ήρθα στην Αθήνα, μένω εκτός από της αδερφής μου και σε ξένους κουμπάρους κτλ και έχουν και παράπονο που δεν πήρα εγώ τηλέφωνο;; Σορυ θειούλα μου της λέω, αλλά δεν μπορώ να είμαι και κερατάς και δαρμένος και χέστηκα για τα παράπονα τους… εγώ την συνείδηση μου την έχω καθαρή! Πιφ!

Τα είπα και ξαλάφρωσα με όλους τους τρελούς και τα κολόσογα που θεωρούν ότι μόνο αυτοί έχουν αξία και όλοι οι άλλοι θα πρέπει να μια ζωή να τρέχουν…

Εύχομαι όλες σας να είστε καλά, δεν μπορώ να μπαίνω συχνά γιατί όλο και κάτι κάνω όλη μέρα… και δεν κάθομαι καθόλου στον υπολογιστή.

Καλημερα κορίτσια τι μου κανετε;;;

Αχ Βικυ, σε καταλαβαίνω απόλυτα, το εχω παθει παρα πολλες φορες αυτό με τα σόγια... Πηγαίνω Αθηνα κ παραπονιούνται που δεν πήγα να τους δω λες κι είχα το χρόνο κι όταν έρχονται εδω, παλι παραπονιούνται. Δηλαδή, κατσε, εκείνοι πότε εχουν υποχρεωση να ερθουν να σε δουν αν παντα εμείς φταίμε;;;

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας κοπελιες !!!

Λοιπόν είναι αυτο που λέει η μάνα μου "παντού χορεύει ο δ.....ος" νομίζω πως δεν υπάρχει σόι που να μην υπάρχουν τέτοια κρούσματα. Και κάπως έτσι εμείς με τον αντρουλη μου έχουμε αποστασιοποιηθει και δε παν να λεν.. :tongue:

κοριτσια τι κανετε?

η ρινιω μας ακομα δεν μπηκε να μας πει νεα?

βικυ μου υπομονη αντε και κοντευουμε ολες μας!

εγω κοριτσια απο σημερα εφυγα απο το διψηφιο νουμερο 9 μερες μου εμειναν ως την γεννα! το θεμα ειναι πως περνανε???????????????

83tdp2.pngcWE4p3.png

Γεια σας κοριτσακια! Εχθές πήγαμε για τον υπέρηχο και το nst στο γαια. Ο γιατρός που με εξέτασε πολυ καλός και ο χώρος τέλειος!!!

Απο ότι μου είπε υπάρχει μια πολυ ελαφριά σθενωση στην τροφοδοσία απο τον πλακουντα προς τον ομφάλιο λώρο , αλλα δεν βρήκε να υπολείπεται ανάπτυξη στο μωρό. Μου είπε να εχω το νου μου να ακούω το παιδί και αν δώ ότι ελαττωνονται οι κινήσεις του να ειδοποίησω άμεσα τη γιατρό μου.

Παλαιότερα μου είπε ότι θα αποτελούσε λόγο για πρόκληση τοκετού αλλα πλέον δεν θεωρούν ότι είναι επικίνδυνο. Το βάρος το βρήκε 2700 φυσιολογικό, και τώρα περιμένω την Πέμπτη να πάμε πάλι στη γιατρό, εκτός αν είμαι τυχαίνει και γέννησω στο ενδιάμεσο!!! Οπότε miss caramel κι εμείς θα τα φάμε τα νιάτα μας μέχρι να είναι να γέννησω...3 εβδομάδες είναι το μέγιστο που μας έχουν δώσει!ελπιζω να με λυπηθει και να βγει νωρίτερα!!!

Γεια σας κοριτσακια! Εχθές πήγαμε για τον υπέρηχο και το nst στο γαια. Ο γιατρός που με εξέτασε πολυ καλός και ο χώρος τέλειος!!!

Απο ότι μου είπε υπάρχει μια πολυ ελαφριά σθενωση στην τροφοδοσία απο τον πλακουντα προς τον ομφάλιο λώρο , αλλα δεν βρήκε να υπολείπεται ανάπτυξη στο μωρό. Μου είπε να εχω το νου μου να ακούω το παιδί και αν δώ ότι ελαττωνονται οι κινήσεις του να ειδοποίησω άμεσα τη γιατρό μου.

Παλαιότερα μου είπε ότι θα αποτελούσε λόγο για πρόκληση τοκετού αλλα πλέον δεν θεωρούν ότι είναι επικίνδυνο. Το βάρος το βρήκε 2700 φυσιολογικό, και τώρα περιμένω την Πέμπτη να πάμε πάλι στη γιατρό, εκτός αν είμαι τυχαίνει και γέννησω στο ενδιάμεσο!!! Οπότε miss caramel κι εμείς θα τα φάμε τα νιάτα μας μέχρι να είναι να γέννησω...3 εβδομάδες είναι το μέγιστο που μας έχουν δώσει!ελπιζω να με λυπηθει και να βγει νωρίτερα!!!

μαραντ μου ολα καλα θα πανε αληθεια ειναι ανησυχητικο να το νιωθουμε λιγοτερο?φυσιολογικο δεν ειναι στα τελευταια να αλαττωνονται οι κινησεις του μωρου λογο ελειψης χωρου?

83tdp2.pngcWE4p3.png

marioula απ'οτι μας ειπε η γιατρος μπορει να μην εχουν το χωρο να κανουν οοολο το σαματα που νοιωθουμε στον 8ο αλλα τις κινησεις τις νοιωθουμε που κανει ολη μερα. το νου μας πρεπει να εχουμε μηπως περασουν αρκετες ωρες χωρις να εχει κουνηθει καθολου εκει το πειραζουμε λιγο ή του δινουμε κατι γλυκο και καθομαστε λιγο χαλαρα κατα προτημηση στο πλαι να δουμε αν θα κανει καποια κινηση.. αν δεν κανει κατι παιρνουμε αμεσως το γιατρο μας.

Διαφημίσεις

Μαραντ μην ανησυχείς, όλα καλά θα πανε αρκει να εχεις το νου σου στο μωρό! Εμενα παντως είναι μερες που είναι πιο ήσυχο κι αλλες που δε σταματα, συνηθως όμως εχει τα ποδαράκια στα δεξια της κοιλιας μου κ δεν υπαρχει περίπτωση να μη με κλωτσήσει εστω κ λίγο, αλλα όταν εχει όρεξη μπορει να μη σταματαν οι κλωτσιες για ώρες.

Πηγα να κοιμηθω λίγο το μεσημερι κ δεν μπορούσα γιατί σκεφτόμουν τη γεννα με βαση τις παλιές μου εμπειρίες... κ αγχωθηκα λίγο! Όχι οτι είχα δύσκολες γεννες, απλως μ' επιασε ενα αγχος. Επίσης σκεφτομαι οτι θα αφησω τα μικρούλια μου κ στενοχωριεμαι ακομη πιο πολύ...κλαψ

Μαριούλα υπομονη, δεν είναι τίποτε 9 μερες!

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Κορίτσια σας ευχαριστούμε όλες παρα πολύ για τις ευχές σας να είστε πάντα όλες καλά με τις οικογένειες σας :-)

Tatum εγώ δεν είναι πως δεν πονάω κυρίως η μέση οι γοφοι μου. Απλά γενικά αντέχω στον πόνο σε σχέση με άλλους οργανισμούς.. :-Pκι εγω ετσι ειμαι! Στη μικρη που πρωτοπονεσα 2 μερες πριν τη γεννα, μεχρι το τελευταιο βραδυ εξω ειμασταν και τωρα με την μεση πηγενα τη μικρη σε παρκο για πατινια και για να της δειξω τι να κανει φορεσα το 1 (πολυ γελιο σαν τακουνι μου εμπενε, μισο ποδι εξω). Η μεση με τρομαζει γιατι τα υποληπα συμπτωματα ειναι δειγματα οτι δεν παμε καλα :?

v-forvicky Τα ιδια σκ@τ@ ειναι το σοι του αντρα μου! Τα πεθερικα ηρθαν Αυγουστο με την αδερφη της πεθερας και τον αντρα της και μονοι τους στις 4 του μηνα, οταν ηρθε και ο μπαμπας μας. Η συνηφαδα πηρε 1 τηλ. οταν γεννησα και αυτη ηταν η επικηνωνια μας, αν σκεφτεις οτι ο αντρας μου τους πειρε τηλ απο Καταρ για να πει τα χαρμοσυνα και αυτοι του ειπαν να μου ευχιθει, λες και στο τηλ θα λεγαμε για ευχες και οχι τα δικα μας μεχρι να ερθει! Ολο μας λενε (θειοι και αδερφος του) να παμε στις πολεις τους να τους δουμε και οταν πηγαμε στη γιαγια του, μετα μας ελεγε η μανα του οτι της χρωσταει χαρη που μας φιλοξενησε!!! Για τετια ατομα δεν αξιζει να χαλιομαστε, κυριος τωρα στις χαρες μας!

Μακαρι να πηγαν ολα καλα και ευκολα για την ρινιω!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Γυρίσαμε και μείς από υπέρηχο, nst και βόλτα για ψώνια ;)

Λοιπόν το nst ήταν μια χαρά... η μικρή είχε κέφια και κουνιόταν συνέχεια κάποια στιγμή, σταματημό δεν είχε!!!

Μπήκε και ο γιατρός μου μέσα, ρίχνει μια ματιά στο χαρτί "Έ έχεις πονάκια!" μου λέει... "Αλήθεια??? Που???" του απαντάω κι εγώ και κούναγε το κεφάλι του!!!

Μετά πήγαμε στον υπερηχογραφιστή να δούμε τη μικρούλα μας... όταν τελείωσαν με τις μετρήσεις... κοιτούσαν και ξανακοιτούσαν λίγο τις τιμές, ανησυχίσαμε λιγάκι αλλά τελικά όλα είναι φυσιολογικά, αμνιακό, πλακούντας, ζωηρούλα και η μικρή μας απλά μικρή σε όλα της.

Μας είπε ο υπερηχογραφιστής να μην ανησυχούμε γιατί όλα είναι ομοιόμορφα και τρέφεται κανονικά.

Η κεφάλα της είναι σύμφωνη με την εβδομάδα της (3-4 μέρες παραπάνω) Από μηριαίο άρα και ύψος, είμαστε πίσω κανα 3άρι εβδομάδες σύμφωνα με το μέσο όρο αλλά 2640γρ τη μέτρησε οπότε γενικά μινιόν!

Το πολύ θα είναι 3000 όταν βγεί (αφού παίρνουν max 200γρ την εβδομάδα)

Μετά από αυτά συναντήσαμε κάτι φίλους μας και πήγαμε σε πρατήριο bebe, πήραμε σεντονάκια μικρά, ένα σετ σεντόνια κούνιας ακόμα και ένα ρηλάξ-κούνια που είναι ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟ :tongue:http://www.kidsii.com/ingenuity/p-213-ingenuity-portable-swing.aspx

Ερωτεύτηκα λέμε!!!!:oops:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Καλά εγώ δεν μασάω για αυτό και δεν μου λένε ποτέ τπτ, τα λόγια μου δεν τα λυπάμαι, το σόι της μάνας μου είναι έτσι, παρεξηγησιάρηδες και γκρινιάρηδες, αλλά με εμένα τα μασάνε και τα λένε στους άλλους τα παράπονα, μα είναι δυνατόν στην ίδια οικογένεια αν γιορτάζει κάποιος να πρέπει να παίρνεις τηλ όλα τα μέλη της για να μην αρχίσουν την γκρίνια!! Τώρα για το σόι του άντρα μου παράπονο δεν έχω. Το καλό είναι ότι και ο ίδιος είναι της ίδιας νοοτροπίας με εμένα και δεν χαρίζει κάστανα και έτσι δεν μου πέφτει και λόγος…

Πιφ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...