Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Μη φανταστείς μεγάλη διαφορά. Ρώτησα τις ώρες που το φέρνουν και είναι από τις 5 μισή το πρωί στο αφήνουν 2 ώρες & το παίρνουν 1 που επειδή ζητάω επίβλεψη αν κάτι θέλει με φωνάζουν. Μόνο το βράδυ μετά τις 12 δεν το έχεις . Εκεί ελπίζω να τελειώσω επιτέλους το βιβλίο μου ..

Εγώ βάζω πλέον μέχρι 2 πλυντήρια σε μια μέρα για να προλαβαίνω και το σίδερο (μπλιάχ)

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια χαρα κοριτσακια!Τι κανετε;Εγω πηγα χθες στο γιατρο ,εκανα κολπ.καλλιεργεια κ θα παρω τη Δευτερα τα αποτελεσματα.Ο τραχηλος εχει μαλακωσει,ο μικρος εχει εμπεδωθει,αλλα πρεπει να ερθει λιγο πιο μπροστα ο τραχηλος για να γεννησω.Μια με δυο βδομαδες θελω ακομα.Οπως καταλαβαινετε μις καραμελ κ κελλα δεν ειστε οι μονες που θα αργησετε λιγο να γεννησετε.Θα σας κανω παρεουλα!

Ο μπεμπης ειναι 3100-3200!Η μαια που προτεινε κ μενα το ρουμινγκ ιν,αλλα μαλλον δεν θα το κανω.

Κατριν να σου ζησει το αστερι σου!Να το καμαρωσεις οπως επιθυμεις ,κοπελα μου!

Πάντως αν είναι να δηλώσεις αποκλειστικό θηλασμό, τι να στο φέρνουν ανα 2 ώρες τι να έχεις rooming in και να είναι συνέχεια στο πλαϊ σου.

Αν το κάνεις το βράδυ φόρμουλα και τη μέρα θηλασμό ναί οκ, είναι πιο ξεκούραστο;)

Εγώ τη θέλω συνέχεια στο πλαϊ μου εκτός αν πάνε όλα τόσο στραβά στη γέννα που κουραστώ υπερβολικά (να γεννάω μια μέρα ολόκληρη π.χ.)

Κάνουμε τα σχέδια χωρίς τον ξενοδόχο αλλά ευτυχώς μπορούν να αλλάξουν αν χρειαστεί:rolleyes:

Πλυντήρια βάζω... σίδερο η πεθερά μου!!!! ΕΥΤΥΧΩΣ!!!!!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Αχ τι καλή πεθερά .. Η δικιά μου δεν τσακιζει νύχι.

Withu είμαστε αρκετές και για το τέλος. :wink:

Δε μπορώ να θηλασω καθόλου γι'αυτο και είπαμε να ξεκουραστω λίγο τα βράδια

kella ευτυχώς η πεθερά μου ούτε κακιασμένη είναι (έχω ακούσει και διαβάσει τόσα πολλά) ούτε άνθρωπος που κάθεται!!!

Για την ακρίβεια ρωτάει τι κάνω και λοιπά και για το γιό της... σημασία:tongue:

Χαχαχαχα... ευτυχώς μπορεί και έρχεται μια φορά την εβδομάδα και με βοηθάει με τις δουλειές του σπιτιού παρότι δουλεύει και έχει και τα δικά της θεματάκια υγείας! Δεν έχω παράπονο, είναι από τους ανθρώπους που γίνονται χαλί να τους πατήσεις.

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Α ούτε η δικιά μου είναι κακιά.. Ίσα ίσα. Απλά έχει τη ζωή της ψάχνει για ταίρι βγαίνει με τις φίλες της έχει τη δουλειά της κλπ όπως καταλαβαίνεις είναι χωρισμένη οποτε στηρίζει εμένα παρά τα παιδιά της χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα απλά κατά δω έρχεται μόνο σαν επίσκεψη :-)

kella σε ποιά περιοχή μένεις???

Σήμερα θα έχουμε έξοδο μια τελευταία φορά στο Amigos με κάτι φίλους... Άντε γιατί μέχρι να ξαναπάμε θα μπαίνει η άνοιξη:tongue:

Το καλό είναι βέβαια ότι το μαγαζί είναι family/baby friendly έχει από αλλαξιέρα μέχρι και καθισματάκι οπότε καλό για να ξεσκάσεις ;)

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

kella σε ποιά περιοχή μένεις???

Σήμερα θα έχουμε έξοδο μια τελευταία φορά στο Amigos με κάτι φίλους... Άντε γιατί μέχρι να ξαναπάμε θα μπαίνει η άνοιξη:tongue:

Το καλό είναι βέβαια ότι το μαγαζί είναι family/baby friendly έχει από αλλαξιέρα μέχρι και καθισματάκι οπότε καλό για να ξεσκάσεις ;)

Αχ τι καλά !!! Εγώ σεπολια μένω αλλά σήμερα θα βγούμε με τον καλό μου γιατί εχθές είχαμε επέτειο <3 ... Να περάσετε τέλεια σου ευχομαι :wink: και θα το κανονίσουμε να το γνωρίσω κι εγώ το μαγαζι

Αχ τι καλά !!! Εγώ σεπολια μένω αλλά σήμερα θα βγούμε με τον καλό μου γιατί εχθές είχαμε επέτειο <3 ... Να περάσετε τέλεια σου ευχομαι :wink: και θα το κανονίσουμε να το γνωρίσω κι εγώ το μαγαζι

Χίλια χρόνια ευτυχισμένοι μαζί να είσαστε και σε λίγο καιρό να χαίρεστε τη μεγαλύτερη οικογένειά σας... :D

Καλά να περάσετε κι εσείς σήμερα!!!:cool:

Ένα "μετρό" δρόμο είμαστε (όταν αποφασίσουν να μας ανοίξουν κι εδώ το σταθμό ΓΚΡΡΡΡ!!!!)

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Χίλια χρόνια ευτυχισμένοι μαζί να είσαστε και σε λίγο καιρό να χαίρεστε τη μεγαλύτερη οικογένειά σας... :D

Καλά να περάσετε κι εσείς σήμερα!!!:cool:

Ένα "μετρό" δρόμο είμαστε (όταν αποφασίσουν να μας ανοίξουν κι εδώ το σταθμό ΓΚΡΡΡΡ!!!!)

Σ'ευχαριστούμε πολύ πολύ κι εσείς να έχετε πάντα υγεία..

Και η κούνιαδα μου αργυρούπολη μένει οποτε ερχόμαστε προς τα κει. Όντως η ιστορία με το μέτρο κοντεύει να γίνει ανέκδοτο :-D

Διαφημίσεις

Κελλα και Καραμελ κι εγω ετσι ειμουν στο πρωτο! Ουτε η μεση δεν με πονουσε παρα τα κιλα που ειχα παρει και ηταν και 18, οχι οπως τωρα. Στον 6ο κοντεψα να γεννησω τη μεγαλη και αν δεν ειμουν στο γιατρο δε θα το καταλαβενα (ουτε θα το γλυτωνα). Οταν ομως στον 9ο αρχισαν οι πονοι... 2 μερες πριν τη γεννα πονουσα. Πηγα νοσοκομειο την πρωτη και μου ειπαν γεννας σε κανα2 μερες! Ο μικρος τωρα, μαλον εξιλεωθηκε για τη γεννα της αδερφης του που με ζορισε ΠΟΛΥ και σαν βοδι που ειμαι νομιζα οτι ειχα ευκολη γεννα! Ανεκδοτα λεγαμε με τον γιατρο και γενναγα και γελουσα και μερες μετα που τον ειδα μου ειπε οτι ηταν οσο πιο δυσκολη γινοταν χωρις να εχει επιπλοκες ΧΑΧΑΧΑ. Οποτε μην μασατε, θα το καταλαβετε σιγουρα, αφου το καταλαβα εγω δεν υπαρχει περιπτωση να μην το καταλαβει αλλος!

Τελικα δεν πα να τσατιζετε ο πατερας μου, ο μικρος γραφτηκε στο λειξιαρχειο Μασσιμο Αδριανος κι ας κανει μουτρα και πισματα σαν παιδακι! Πως σας φενετε το ονομα μας? Γιατι για βαυτηση δεν μας κοβω...

Ue8pp3.pngI307p3.png

Εγώ ακόμα ταλαιπωρούμε, βγάζω πολύ γαλά, η μικρή δεν μπορεί να το πιεί όλο και εγώ πονάω αφόρητα!!! Και στο ένα στήθος έχει ψιλοπετρώσει το γάλα!!!

Κατά τα άλλα η μικρή είναι ήρεμη και δεν μας ταλαιπωρεί πάρα πολύ!!!

Τελεια τα λεει η Νεμινα! Μην το αφησεις πετρωμενο για πολλες ωρες, μην εχεις καμια μαστιτηδα! Η ποσοτητα θα ρυθμιστει συντομα, τα περασα κι εγω, μεχρι λαχανι κακακια μου εκανε απ την υπερπαραγωγη και η μαμα μου που ηταν διπλα οσο τον αλλαζα πηγε να παθει εγκεφαλικο! Τα βραδια πεταγα 1 πετσετα στο μικροκυματων να ζεσταθει και μετα στο στηθος και χαλαρωνε απο μονο του, εκανε βρυσουλες χωρις πιεση (ο μικρος με αφηνει χωρις... αρμεγμα, 5,30-6,00 ωρες καθε νυχτα και ξυπνουσα τουμπανο). Μολις μαλακωνε καπος εκανα αυτο που σου ειπε η Νεμινα (με πιεση προς την θηλη στα γρομπαλακια, σε ενα σημειο ειχε κοκκινησει το δερμα, στα ορια μαστιτηδας δηλαδη). Για τα πρασινα κακακια με εσοσε το ταισμα 2 γευματα σε καθε στηθος, χριαστηκε μονο 1 φορα σε καθε στηθος. Σε πιο λαιτ περιπτωσεις δεν χριαζετε τιποτα τετιο και σε ενδιαμεσες απλα γευμα και στηθος! Ψαξε και σε κανενα σαιτ απο συμβουλο θηλασμου για τηνπεριπτωση σου.

Επαναλαμβανω οτι δεν ειμαι ειδικος και τα περισσοτερα που γραφω ειναι ειτε απο δικια μου εμπιρια ειτε απο ερευνα μου στο ιντερνετ για παρομοια προβληματα. Παντα δεκτη η κριτηκη και οι διορθωσεις για να μαθενω κι εγω!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Τα καλυτερα σας ευχομαι κι εγω και μια ζωη μαζι και με υγεια!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Κοριτσαρες τι κάνετε;; Τι θα γίνει θα γεννήσει καμία;;; Μεγάλη παύση κάναμε!!! Απ΄οτι διάβασα όλες είστε καλα!!

Κατριν να σου ζήσει κοπέλα μου!!!

Εγω τρέχω τρέχω κ τελειωμό δεν έχει.. Ο μικρός είναι φαταουλας, δεν τον προλαβαίνω,, έχουμε μόνο θυλασμο κ καμία φορα πειναει κάθε 1 ώρα.. Κ άλλες κάθε 3-4 ώρες.

Κατα τα αλλα είναι ησυχουλης. Πολυ καλο παιδάκι! Ελπίζω να κρατήσει ετσι..

Εσείς πως ειστε?κοντευουμε;;;

S4iNp3.png

BU56p3.png

Κοριτσαρες τι κάνετε;; Τι θα γίνει θα γεννήσει καμία;;; Μεγάλη παύση κάναμε!!! Απ΄οτι διάβασα όλες είστε καλα!!

Κατριν να σου ζήσει κοπέλα μου!!!

Εγω τρέχω τρέχω κ τελειωμό δεν έχει.. Ο μικρός είναι φαταουλας, δεν τον προλαβαίνω,, έχουμε μόνο θυλασμο κ καμία φορα πειναει κάθε 1 ώρα.. Κ άλλες κάθε 3-4 ώρες.

Κατα τα αλλα είναι ησυχουλης. Πολυ καλο παιδάκι! Ελπίζω να κρατήσει ετσι..

Εσείς πως ειστε?κοντευουμε;;;

Μπραβο κοπελα μου!Να ειναι παντα καλο το παιδακι σου!;)

Θα το ηθελα πολυ και για το δικο μου,οταν ερθει με το καλο!Να μου το φιλησεις!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...