Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Μαριούλα μπράβο, πολύ καλά τα νέα σου. Καλα σου είπε ο γιατρός, λίγη υπομονή κι εφτασε ο καιρός, σε μιαμιση βδομαδα θα το εχεις αγκαλίτσα, κι αφού αυτό είναι το καλύτερο για κείνο (να μεινει λίγο παραπάνω μεσα) γιατί να το ζορίσεις να βγει;;

λετε η Ρηνιω να αρχισε τα κόλπα που της ελεγε η κουμπαρα της κ να της εσπασαν τα νερα;; Χαχα, πλακα θα είχε!

χαχα λες??? τι κολπα της ειπαν????

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρινιω ειχες δεν ειχες πριν τη 40 θα γεννησεις! Ολα οπως τα θες να πανε και με μια δυνατη μαμα με δυνατο μωρακι!!!

KΑΤRINDM να την χερεσε τη γυναικαρα σου και παντα υγεια να εχει και χαρες!

Οσες εχετε κοριτσια παρτε σειρα, εχω εδω την εξερεση! Ακομη κι αν κλαψει ερχετε η αδερφη του και του μιλαει και το κοβει στον υπνο ο μικρος! Δεν ξερω αν το κανει για να τον ερωτευτουμε παραπανω (γινετε?) ή απλα ειναι ησιχος :) .

Οσο για το σπιτι, απορω πως τα βγαζετε περα με 2 και τωρα 3!!! Πραγματικα σας θαυμαζω! Τι στον κικιρικι, τοσο αχρηστη ειμαι και δεν το προλαβενω με 1?

marioula1234 ολα τελεια μου ακουγοντε!! 11 μερουλες ακομα υπομονη! Ο αντρας σου ποτε θα ερθει?

μαρμιν μου μακαρι και εμας τα μωρακια μας να ειναι ησυχα! ο αντρας μου ηταν για να ερθει για σαββατοκυριακο αλλα ειναι αρρωστος:( και φοβαμαι μην μου κολλησει τωρα στα τελευταια! λογικα μεσα στην εβδομαδα θα ερθει αλλα δεν ξερω ακομα ποτε:|

83tdp2.pngcWE4p3.png

Τα νέα μας είναι συγκρατημμένα αισιόδοξα!:D

Δεν έριξα τόσο περπάτημα τσάμπα...

Κουνήθηκε λίγο προς τα κάτω το μικρό μου κάθαρμα, κοιτάζει προς τα πίσω και ο τράχηλος είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από πριν μια εβδομάδα;)

Από ότι κατάλαβα αν συνεχίσω έτσι θα τα πάμε μια χαρά... άντε και το Σάββατο να κάνουμε το nst μας να δουμε τι ψάρια θα πιάσουμε:tongue:

Πήρα 2 κιλά βέβαια.... που μέχρι χθες είχα πάρει μόνο 1.... δεν ξέρω τι σκατά έγινε:shock:

Μαριούλα καλά το πας... μη βιάζεσαι;)

τελεια τα νεα σου μιςς καραμελ:P ασε εγω θα γεννησω τελευταια!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Όχι βρε... τελευταία θα είμαι εγώ... μη τα ξαναλέμε!

Ούτε συσπάσεις αισθάνομαι ούτε τίποτα το βόδι!!!

Οι υπόλοιπες τουλάχιστον κάτι νιώθετε!!!

Βέβαια σήμερα μου ανέφερε πάλιο γιατρός ότι το όριο του πόνου για τον καθένα είναι διαφορετικό... (πάλι υπονόησε ότι είμαι ΒΟΔΙ... Μμμμμουυυυυυυυυ!!!!!):tongue:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

κι εγω!!! κι εγω βοδι!!! αφου ο αντρας μου λεει πως με την αναισθησια που εχω στον πονο θα γενναω και δε θα το παρω χαμπαρι.. εχει στηριξει ολες του τις ελπιδες στο σπασιμο των νερων :tongue::tongue::tongue:

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Διαφημίσεις

Όχι βρε... τελευταία θα είμαι εγώ... μη τα ξαναλέμε!

Ούτε συσπάσεις αισθάνομαι ούτε τίποτα το βόδι!!!

Οι υπόλοιπες τουλάχιστον κάτι νιώθετε!!!

Βέβαια σήμερα μου ανέφερε πάλιο γιατρός ότι το όριο του πόνου για τον καθένα είναι διαφορετικό... (πάλι υπονόησε ότι είμαι ΒΟΔΙ... Μμμμμουυυυυυυυυ!!!!!):tongue:

το τικερακι σου διχνει σωστα τις εβδομαδες που εισαι? εγω γενναω σε 10 μερες....λες να μην εχεις γεννησει μεχρι τοτε?:tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

κι εγω!!! κι εγω βοδι!!! αφου ο αντρας μου λεει πως με την αναισθησια που εχω στον πονο θα γενναω και δε θα το παρω χαμπαρι.. εχει στηριξει ολες του τις ελπιδες στο σπασιμο των νερων :tongue::tongue::tongue:

κελλα σημερα εισαι 38 εβδομαδων:P ε οπου να ναι θα ακουσουμε τα ευχαριστα και απο εσενα!!! μακαρι να ημουν κ εγω 38 στην 38η εβδομαδα θα γεννησω με καισαρικη αλλα θελω ακομα 10 ολοκληρες μερες....πως περνανε?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλημερα κοριτσια!!!!

ναι λοιπον αισιως σημερα στις 38.. αλλα δε διχνει να θελει να μας δει... τη δευτερα εχουμε γιατρο να μας πει τι γινετε.

marioula μου πλεον λεω κι εγω μακαρι να ηξερα ποτε ακριβως θα βγει.. αφου σκεφτομαι τη δευτερα να πω στη γιατρο να κανει "κατι" να ξεκινησει ο τοκετος..

καλημερα κουκλες!!

ειρηνακι μου ειχομαι τα καλυτερα για το μωρακι σου οριστε που γκρινιαζες αντε περιμενουμε νεα σου

ειμαι μια αυπνη μανα και θα ηθελα να ξαναπω αν και μπορει να γινομαι κουραστηκη οσες δεν εχετε γεννησει ακομα προσπαθηστε να κοιμηθητε οσο περισσοτερο μπορειτε χωρις πλακα προσπαθηστε ακομα και αν ζοριζεστε

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Αχαχαχαχα ΣΥΝΑΔΕΛΦΕΕΕΕΕ!!!!:tongue:

Καλά κι εγώ σε αυτό στηρίζομαι... πάλι καλά που μου έδωσε και ο γιατρός την ταινία για να μην αναρωτιέμαι αν απλά κατουρήθηκα το βλήμα!:rolleyes:

38 εσύ σήμερα, 38 εγώ την Κυριακή... καλά το πάμε!!!!

Το Σάββατο έχω nst πάντως χθες από τον υπερηχο είδαμε ότι η μικρή ετοιμάζεται... κυκλοφορεί σμίγμα στο αμνιακό;) άρα τον θέλει το χρόνο της... ας μη βιαζόμαστε λοιπόν!!!!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

caramel πρεπει να πεσει σημα οταν μπουμε να ξερουμε αμα ειμαστε μαζι να κατεβουμε για καφεδακι!! να γνωρισουμε τα παιδια μας ποτε δεν ξερεις.. κοριτσι εσυ αρσενικο εγω... :tongue: χαχαχαχαχαχ

καλημερα χαρα μου.. κουραγιο.. θα ερθουν καποτε και νυχτες με υπνο, λιγα χρονια υπομονη για ολες

Καλημέρα και απο εμένα. Είχαμε κι εμείς γιατρό εχθές, μας είπε ότι το παιδί είναι πολυ χαμηλά, η δια στολή είναι 2, ο τραχηλος εχει μείνει ο μίσος, αλλα δεν είχε πάρει καθόλου βάρος μέσα στην εβδομάδα.

Την ανησυχεί λέει που δεν πήρε βάρος και σήμερα θα πάμε στο γαια για βίομετρικο προφίλ. Αν δείξει κι αυτο τα ίδια θα κανονισουμε να πάμε να γέννησω με πρόκληση γιατι μου είπε ότι δεν εχει νόημα να παραμένει το παιδί στην κοιλιά χωρίς να παίρνει βάρος.

Στεναχωρηθηκα λιγάκι να πω την αλήθεια είμαστε 37 εβδομάδων ακριβώς σήμερα και το παιδί είναι 2600. Τώρα τι να πω ότι είναι να γίνει θα γίνει. Πάντως και nst που κάναμε εχτες και οι γενικές μου( αίμα-ουρα) όλα καλα τα έδειξαν.

Καλημέρα και απο εμένα. Είχαμε κι εμείς γιατρό εχθές, μας είπε ότι το παιδί είναι πολυ χαμηλά, η δια στολή είναι 2, ο τραχηλος εχει μείνει ο μίσος, αλλα δεν είχε πάρει καθόλου βάρος μέσα στην εβδομάδα.

Την ανησυχεί λέει που δεν πήρε βάρος και σήμερα θα πάμε στο γαια για βίομετρικο προφίλ. Αν δείξει κι αυτο τα ίδια θα κανονισουμε να πάμε να γέννησω με πρόκληση γιατι μου είπε ότι δεν εχει νόημα να παραμένει το παιδί στην κοιλιά χωρίς να παίρνει βάρος.

Στεναχωρηθηκα λιγάκι να πω την αλήθεια είμαστε 37 εβδομάδων ακριβώς σήμερα και το παιδί είναι 2600. Τώρα τι να πω ότι είναι να γίνει θα γίνει. Πάντως και nst που κάναμε εχτες και οι γενικές μου( αίμα-ουρα) όλα καλα τα έδειξαν.

marant μην ανησυχείς το παιδί είναι σε καλή εβδομάδα και ας έχει μικρό βάρος. Στην τελική αν ο πλακούντας δε την παλεύει πολύ για να μεγαλώσει και το μικρό έχει δίκιο ο γιατρός σου, όχι μόνο δεν έχει λόγο να μείνει μέσα αλλά είναι και επίφοβο.

Μη στεναχωριέσαι καθόλου, να χαίρεσαι που ο γιατρός σου προσέχει κάποια πράγματα και θα κάνει αυτό που πρέπει να κάνει ;) Εξάλλου από την 37η και μετά τα μωρά θεωρούνται "έτοιμα" για παράδοση :cool:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Καλημερα! Μαραντ, μη σε ανησυχεί, τα παιδιά παίρνουν όσο βαρος θελουν αυτα, δε σημαίνει πως επειδη δεν πήρε μια βδομαδα δε θα παρει ξανα καθολου! Ετσι ελεγαν στη συννυφαδα μου που γεννησε πριν από κανα μηνα, στις 35 εβδ ήταν 1700 το μωρό και είχε δυο βδομαδες ετσι κ την εστελναν από εμβρυολόγο σε εμβρυολόγο, της ελεγαν πως είχε μικρή κοιλια το μωρό κ κατι τετοια και η κοπελα ήταν ρακος, τελικα όλα εξελίχτηκαν καλα, δεν είχε τίποτε, απλώς ο μικρός για 2 βδομαδες δεν ήθελε να παχυνει και γεννηθηκε στις 40 εβδομαδες 3400! (το διπλασιο βαρος!)

Εγω σημερα ανεβηκα παλι Γιαννενα, ηθελε να με δει ο γιατρός, περίμενα πως θα με κρατησει. Τελικα όλη ταλαιπωρία για να με κοιταξει λίγα δευτερόλεπτα από κατω, να μου πει πως δε γενναμε σημερα(ψηλα ο τραχηλος, αλλα μαλακός εδω κ 2 βδομ.!) κ να μου πει Δευτερα απόγευμα εισαγωγούλα!!!

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

μαραντ μην αγχωνεσαι ο γιατρός σου σίγουρα θα κάνει το καλήτερο για το μωράκι σου κι εσένα. Κάνε θετικές σκέψεις κι όλα θα πάνε τέλεια. Νεμινα τρεις μέρες έμειναν θα περάσουν τσακ μπαμ. Άσε που μπορεί και να σου κάνει έκπληξη το σκ :wink:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...