Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλημερα φουσκιτσες κ νεομανούλες...

Χτες βραδυ εφτιαξα το σκασμενο το cheesecake κ σημερα το τιμω δεόντως.. Είναι ευγευστότατο...............................Κατα τ' αλλα λεω να κανω μια γενικη σημερα, οσο μου επιτρεπει φυσικα η πελώρια κοιλίτσα μου γιατι αυριο δεν ξερω τι εξελιξη θα εχει η συναντηση με τον ντοκτορ...

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια :-) νεμινα μου μας λιγουριασες πρωί πρωί :-P . Λοιπόν ξέρεις πόσες μου έχουν πει ότι έκαναν γενική και το βράδυ γέννησαν? αφού σκεφτόμουν να το κάνω κι εγώ .. Χιχιχι

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Ναι είναι το αίσθημα της "φωλιάς" που λενε... Εγω όμως ειλικρινα δεν το κανω γι' αυτό, δεν εχω καμία όρεξη......... Ποναει η λεκάνη μου, νομίζω πως θελω "Π" για να περπατησω σαν τα γεροντακια.. Απλως με άλλα δυο παιδιά στο σπίτι δε μπορείτε να φανταστείτε τι γινεται εδω μεσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Να φανταστείς πως από την ώρα που εγραψα πως θα κανω γενικη, ακόμη δε σηκώθηκα από τον καναπε, τόοοοσο όρεξη! Τωρα όμως σηκώνομαι, δεν εχω αλλη διορία!

HgqOp3.png

Διαφημίσεις

λοιπον εκανα το τοκογραφημα ολα ηταν καλα δεν ειχα συσπασεις τις εχουμε ρυθμισει τοοοσους μηνες που παιρνω τα γιουτοπαρ...καναμε και υπερηχο το μωρακι ειναι μια χαρουλα 3 κιλακια και συζητησαμε δεν θελει στις 15 του μηνα προτιμαει στις 22 το μωρο ειναι μια χαρα λεει κ εγω επισης δεν υπαρχει λογος να με γεννησει πιο νωρις ειπε καθε μερα που περναει και ειναι το μωρακι μεσα στην κοιλιτσα μου αυτο ειναι καλο για το ιδιο το μωρο....οσο για τους πονους που εχω στην τομη μου να κανω υπομονη ειπε 11 μερουλες ειναι να προσπαθησω να τους αντεξω... επομενη επισκεψη την παρασκευη 19 του μηνα για τοκογραφημα παλι. μου ειπε στις 17 του μηνα να σταματησω τα σαλοσπιρ, στις 19 του μηνα να σταματησω τις ενεσεις και στις 21 του μηνα να σταματησω τα γιουτοπαρ,τα ισοπτιν και το τ4..... την κυριακη 21 του μηνα να παω 8 η ωρα να μου κανουν τον προεγχειρητικο ελεγχο με ολες τις απαραιτητες εξετασεις και να κουβεντιασω με τον αναισθησιολογο, με ρωτησε αν θελω να ειμαι μονη μου στο δωματιο η με αλλες κοπελες και ειπα θελω να ειμαι με αλλες κοπελες γτ αν εισαι με αλλες κοπελες δεν πληρωνεις τιποτα ενω αν εισαι μονη σου στο δωματιο δινεισ 55 την βραδια!!! μου ειπε με το ικα δεν πληρωνω τιποτα στο νοσοκομειο αλλαδεν θα παρω και επιδομα τοκετου. και τελος να ειμαι εκει την δευτερα 22 του μηνα στις 6μιση το πρωιicon_razz.gif

83tdp2.pngcWE4p3.png

αχ βρε ρινακι μου με το καλο ολα καλα να πανε σου ευχομαι και να μην ταλαιπωρηθεις!!!πας και εσυ αντε και λιγοστευουμε! και αργησες μην σου πω ακους εκει 20λεπτο εγω αμεσως μολις εσπαγαν θα ετρεχα για το νοσοκομειο:tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

κορίτσια μου καλημέρα προ 20 λέπτου μου έσπασαν τα νερά και ξεκινάμε για το μαιευτήριο σε λίγο!!

σας φιλώ!!

Αν σου πω οτι απο εχθες το βράδυ σκεφτόμουν για σένα ότι μπορεί να γεννήσεις και έμπαινα συνεχως?

Με το καλό Ρινιώ όλα καλά να πάνε.

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

Μαριούλα μπράβο, πολύ καλά τα νέα σου. Καλα σου είπε ο γιατρός, λίγη υπομονή κι εφτασε ο καιρός, σε μιαμιση βδομαδα θα το εχεις αγκαλίτσα, κι αφού αυτό είναι το καλύτερο για κείνο (να μεινει λίγο παραπάνω μεσα) γιατί να το ζορίσεις να βγει;;

λετε η Ρηνιω να αρχισε τα κόλπα που της ελεγε η κουμπαρα της κ να της εσπασαν τα νερα;; Χαχα, πλακα θα είχε!

HgqOp3.png

Ρινιω ειχες δεν ειχες πριν τη 40 θα γεννησεις! Ολα οπως τα θες να πανε και με μια δυνατη μαμα με δυνατο μωρακι!!!

KΑΤRINDM να την χερεσε τη γυναικαρα σου και παντα υγεια να εχει και χαρες!

Marant περαστικα σου!!

Ελβινα σε καταλαβαίνω απόλυτα τι περνας τα βραδια... Το ειχα περασει κι εγω με το γιο μου. Δεν ξερω τα αγόρια είναι πιο φαγανούλικα, πιο απαιτητικά... Φαίνεται οι αντρες φτιαχτηκαν να ταλαιπωρουν τις γυναίκες της ζωης τους από κούνια...

Οσες εχετε κοριτσια παρτε σειρα, εχω εδω την εξερεση! Ακομη κι αν κλαψει ερχετε η αδερφη του και του μιλαει και το κοβει στον υπνο ο μικρος! Δεν ξερω αν το κανει για να τον ερωτευτουμε παραπανω (γινετε?) ή απλα ειναι ησιχος :) .

Οσο για το σπιτι, απορω πως τα βγαζετε περα με 2 και τωρα 3!!! Πραγματικα σας θαυμαζω! Τι στον κικιρικι, τοσο αχρηστη ειμαι και δεν το προλαβενω με 1?

marioula1234 ολα τελεια μου ακουγοντε!! 11 μερουλες ακομα υπομονη! Ο αντρας σου ποτε θα ερθει?

Ue8pp3.pngI307p3.png

Οσες εχετε κοριτσια παρτε σειρα, εχω εδω την εξερεση! Ακομη κι αν κλαψει ερχετε η αδερφη του και του μιλαει και το κοβει στον υπνο ο μικρος! Δεν ξερω αν το κανει για να τον ερωτευτουμε παραπανω (γινετε?) ή απλα ειναι ησιχος :) .

Οσο για το σπιτι, απορω πως τα βγαζετε περα με 2 και τωρα 3!!! Πραγματικα σας θαυμαζω! Τι στον κικιρικι, τοσο αχρηστη ειμαι και δεν το προλαβενω με 1?

?

Τελεια, είσαι πολύ τυχερη που είναι ησυχούλης!!! Όσο για το σπίτι, δεν εχεις κι αδικο, αν δεν εχεις βοηθεια δεν γινεται τιποτε, πας για φούντο!! Εγω ευτυχώς εχω πρωτα πρωτα τον αντρα μου που είναι πολύ τακτικός αλλα κ με βοηθάει πολύ. Καταρχην παίρνει βολτες τα μικρα κ μου αφηνει χρόνο, αλλα κανει κ αρκετες δουλειες στο σπίτι (συμμαζεμα κ τετοια). Πανε όμως και στο σχολείο τα μικρα (παιδικό κ νηπια) κ μου μενει όλο το πρωινο ελευθερο! Τωρα με το τρίτο δεν ξερω, παντως διαισθανομαι πως θα είναι πολύ γκρινιαρα!

HgqOp3.png

Τα νέα μας είναι συγκρατημμένα αισιόδοξα!:D

Δεν έριξα τόσο περπάτημα τσάμπα...

Κουνήθηκε λίγο προς τα κάτω το μικρό μου κάθαρμα, κοιτάζει προς τα πίσω και ο τράχηλος είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από πριν μια εβδομάδα;)

Από ότι κατάλαβα αν συνεχίσω έτσι θα τα πάμε μια χαρά... άντε και το Σάββατο να κάνουμε το nst μας να δουμε τι ψάρια θα πιάσουμε:tongue:

Πήρα 2 κιλά βέβαια.... που μέχρι χθες είχα πάρει μόνο 1.... δεν ξέρω τι σκατά έγινε:shock:

Μαριούλα καλά το πας... μη βιάζεσαι;)

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...