Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Maraki S. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρες!!

Μαριούλα μου ............ 52 κιλά ήμουν κάποτε...περπατούσα και φύσαγα,τί μου θύμισες τώρα....περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαίς!!!:tongue::tongue:χαχαχαχα!!!εμ,παιδάκι μου άμα πήρες μόνο 6 κιλά μια σταλιά είσαι!!!πάρε τα 20 τα δικά μου να δεις τη γλύκα!!!!φτού-φτού!!!!κούκλα είσαι!!!Πάντως κι εγω μετά τη γέννα,επειδή είχα πάρει κιολας και είχα ξεκινήσει στα 60,λέω Ρηνιώ τουλάχιστον στα 55 θα ξαναπάς!!!!

Miss Caramel....εμένα το βράδυ με σκούντηξε ο Νίκος κατά τις 2 παρά να κλείσω την τηλεόαση και τελικά κατέληξα κατά τις 3+...να πάρω το μαξιλάρι μου και να μετακομίσω στο σαλόνι στον καναπέ διότι ο ύπνος απλώς δεν με έπαιρνε ούτε για αστείο...και δεν ήθελα να ανοίξω πάλι την τηλεόραση στο δωμάτιο γιατί δεν μπορεί ο κακομοίρης να κοιμηθεί και τον λυπήθηκα...σκέψου και τι ξενύχτι έχουμε να φάμε μετά οπότε δένει το γλυκάκι...και μιας και είπα γλυκάκι ωραία η συνταγή για το cheesecake...απο τα αγαπημένα μου γλυκά...θα τη στείλω σούμπιτη στην αδερφή μου να το απαιτήσω!!!

Nemina μου εμείς μαζί,σταθερα, κι εγω χτες περπάτησα λίγο παραπάνω και ένιωθα πίεση όπως λες στη λεκάνη και το μωρό σαν να σπρώχνει προς τα κάτω μια πίεση δηλαδή...

Evelina.....καταρχήν η κόρη σου είναι κούκλα!!!με το καλό να πάρετε και τον μπέμπη σπίτι κανείς δε σε παρεξηγεί αυτό έλειπε 1 μήνα τώρα να μη σου έχει πάρει τα μυαλά η όλη κατάσταση...γερά να είναι τα μωρά σου και μην σκάς!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Αχ Κατριν μου!!! Να σου ζησει!!! Σε σκεφτόμουν!! Δεν πειράζει, μες στο πρόγραμμα είναι κ η καισαρική, η μπουμπού επρεπε με καποιον τρόπο να βγει επιτελους!! Είναι ησυχούλα;; Υπομονη με το γαλα, δυστυχως δεν είναι όλα ρόδινα στην αρχη με το θηλασμό, τις εχει αυτες τις δυσκολίες, θελει πολύ προσοχή το πετρωμα. Ζεστες κομπρέσες κ μαλάξεις κ να το βγαζεις καλύτερα με το χερι αν ξερεις, πιεζοντας το σημείο που εχει πετρωσει... Χαλάλι όμως, μόλις θα εδραιωθεί θα βγαζεις το στηθος κ θα ταϊζεις κ θα μακαρίζεις που γλίτωσες από αποστειρωσεις, γαλατα σκόνες κ μπιμπερό.... Πολλα φιλακια, καλή αναρρωση να εχεις κ περιμενουμε κ καμια φωτο της μπεμπας στο φβ!!!!!

Κελλα, δε νομιζω πως η εγκυμοσύνη είναι η πιο ωραία περίοδος της ζωης μας, ειδικα μετα από αυτη εδω που είναι η τρίτη... Νομίζω πως αυτό εχει να κανει στο οτι μας φροντίζουν όλοι, μετα κανείς δε μας δίνει σημασία... Για μενα η πιο ωραία στιγμή είναι εκεί που καταλήγει η κύηση, δηλαδή η γεννα! Κατα τ' αλλα εχω γινει βαρέλι, ποναω παντου, δεν εχω μούτα να δω την κοινωνία, δε με χωρανε τα ρούχα μου, περπαταω σαν μεσόκοπη, συνεχως ιδρωνω, δε μπορω να παίξω με τα παιδιά μου κ να τα πάρω αγκαλια.... Αστα δηλαδή....

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

Εμείς γεννήσαμε 04/10 09:30 μια κουκλίτσα 3.460 kg!!!!!

Μπήκα Τετάρτη μεσάνυχτα, με ετοιμάσανε, μου βάλανε και υπόθετο στον τράχηλο για να ανοίξει και όλο το βράδυ με είχαν nst!!!άρχισαν και οι πόνοι και όλο το βράδυ είχα συσπάσεις!!!Αλλά ο τράχηλος δεν άνοιγε με τίποτα και σκληρός και μακρύς!!!! Οπότε μας είπε ο νεογνολόγος να προχωρήσουμε σε καισαρική γιατί λόγω σακχαρου στρεσαριζόταν το μωρό και δεν μπορούσαμε να περιμένουμε και πολλές ώρες τον τράχηλο να ανοίξει!!!! Με πιάνουν τα κλάματα μόλις το άκουσα γιατί δεν είχα προετοιμαστεί ψυχολογικά για καισαρική και βουλώνει η μύτη ΧΑΧΑ!!!Μπάινω κατευθείαν χειρουργείο, μου κάνουν επισκληρίδιο!!!Αρχίζω να ζαλίζομαι , να έχω τάση για εμετό και να μην μπορώ να αναπνεύσω λόγω βουλωμένης μύτης!!Ο γιατρός να κόβει και να ράβει και εγώ να είμαι έτοιμη να καταρεύσω , με 2 αντιεμετικά , να μου παίρνουν συνέχεια την πίεση να μου μετράνε σάκχαρο!!Αλλά σε χρόνο dt μου φέρανε την μπεμπυλιτσα μου αγκαλιά και τα ξέχασα όλααααα!!!!!

Η αναρρωση λόγω καισαρικής δύσκολη!!! Γυρίσαμε από το μαιευτήριο Δευτέρα απόγευμα!!! Και τώρα προσπαθούμε να προσαρμοστούμε λίγο!!! Θηλάζουμε αποκλειστικά!!!Αλλά στο ένα στήθος έχει ψιλοπετρώσει το γάλα και προσπαθούμε να το επαναφέρουμε!!!

Αυτά τα νέα μας!!!

Εδώ είχαμε καμία άλλη γέννα????

να ζήσει η μπεμπούλα Κατερινάκι μου!!!!να είναι πάντα τυχερούλα χαρούμενη και γελαστή!!!!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Κατερινάκι μεγειά τον κορίτσαρο!!!!

Πάντα γερή και δυνατή να είναι :D

Δεν πειράζει που τελικά έκανες καισαρική.. είναι λίγο πίκρα το μετά αλλά με τέτοια κούκλα που έφερες στον κόσμο, άξιζε τον κόπο!;)

Άντε να συνεχίσεις με το θηλασμό να δώσεις κουράγιοκαι συμβουλές και σε μας τις υπόλοιπες που το κοιτάμε το θέμα με απορία και ίσως λίγο άγχος... (πιο πολύ με αγχώνει ο θηλασμός από ότι ο τοκετός :rolleyes:)

Όσο για το cheesecake είμαι περισσότερου του ψημμένου και σφιχτού.... να νιώθω το τυρί και όχι κρέμα! Εσείς??

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!!

ΚΑι σεις σύντομα και με κανένα πόνο!!!

¨Οτι θέλετε για θηλασμό εδώ στην έμπειρη!!ΧΑΧΑ Προσπαθώ πολύ πάντως!!!

Αυτό με το πέτρωμα έχω ξεκινήσει και βάζω ζεστέ κομπρέσες και βγάζω και με το θήλαστρο κανω και μαλλάξεις!!Μακάρι να φύγει!!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

επιτελους ανθρωπος να συνεννοηθω!!! συμφωνω απολητα πως το μονο καλο ειναι το αποτελεσμα :D εμενα ειναι πρωτο αλλα δε θεωρω οτι ειμαι γκρινιαρα αμα πω οτι ποναω.. αφου ποναω τι να πω, τι καλα? :rolleyes:

caramel εγω ημουν παντα γλυκατζου και σε ολη σχεδον τη διαρκεια της εγκυμοσυνης εχω φαει ελαχιστα γλυκα , μαλλον ο μικρος θα βγει χορτοφαγος .. οποτε οπως και να ειναι το cheese μ'αρεσει.. ζαχαρη να εχει ;)

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Στο πρωτο μου Κελλα ήταν πολύ διαφορετικα τα πραγματα... Δεν είχα κανενα σύμπτωμα εκτός από τον τελευταίο μηνα που επειδή είχα παρει παρα πολλα κιλα (16-17) δε μπορούσα να περπατησω παλι. Στο δευτερο κ το τρίτο (στις κόρες) ξεκίνησα με στομαχόπονο κ αναγούλες (είμαι δυσκολη στον εμετό κ δε μπορουσα να ξελαφρωσω!! Παρακαλούσα να κανω εμετό!!) Κατα τ' αλλα η 2η εγκυμοσύνη περασε πολύ πιο χαλαρα γιατί ήταν μες στο καταχειμωνο, σ' αυτην εδω εφαγα όλες τις ζεστες που επιδείνωναν όλα μου τα συμπτώματα!!!!! Ποτε εγκυμοσύνες που να περνας τους μεγαλους μηνες καλοκαίρι! Κορίτσια θυμηθειτε με, το χειμωνα είναι παραδεισος! (1 Φεβρ. είχα γεννησει) Προγραμματιστε τις επόμενες!

HgqOp3.png

Κι εκεί που λεγαμε θα 'ρθει ο Σεπτεμβρης να δροσιστούμε λίγο, μπήκε κι ο Οκτώβρης, κοντευει στα μισα κι ακόμη λ ι ω ν ο υ μ ε.........

HgqOp3.png

Διαφημίσεις

κι εγω που ελεγα μονη μου ζεσταινομαι σημερα.. χαχαχαχαχα

εγω εφτασα μεχρι μεσα εβδομου με εμετους ατελειωτους, εκει γυρω στον πεμπτο χτυπαγα καμια 15αρια τη μερα, για ενα μηνα περιπου την εβγαλα μονο με καουρες-αναγουλες, και τωρα παλι εμετοι ευτυχως μονο πρωι απογευμα.. κιλα δεν εχω παρει πολλα 8 μεχρι εδω και τα τρια απο αυτα τον τελευταιο μηνα. καλα οι πονοι σε ολο το σκελετο και κυριως μεση λεκανη δε το συζητω.. αυτα τα ωραια :D:D

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

δεν μπορώ να πω οτι παραπονέθηκα ιδιαίτερα...χαίρομαι που όλα πήγαν καλά,η εγκυμοσύνη μου ήταν α-συμπτωματική,δεν ταλαιπωρήθηκα εκτός απο τις αυπνίες μου και "τεμπέλιασα" αρκετά μιας κι είχα την πεθερά μου και με βοήθαγε υερ του δέοντος...

εγω δεν ζεσταίνομαι νιώθω μια χαρά...αυτός ο καιρός,ο συννεφιασμένος με το χώμα νοτισμένο είναι πολύ ωραίος...μακάρι να γεννήσω σημερα

io6Qp3.png

TyPTp2.png

μακαρι ρινιω μου να ξαλαφρωσεις :tongue:

αμ,έλα μου που δεν με κόβω!!!!!!χαχαχαχαχα!!!!είμαι τόσο σίγουρη οτι θα μπω με πρόκληση...και φοβάμαι μην καταλήξω σε καισαρική...

σας είπα και το άλλο το κουφό που άκουσα χτες;;μίλαγα με την κουμπάρα μου στην Κρήτη χτες και μου λέει αμα θες να γεννήσεις σήμερα να κάνεις τροχάδην στο σπίτι και πηδηματάκια να σου σπάσουν τα νερά...ΕΛΕΟΣ βρε κορίτσια,τα πιστεύουν αυτά;;να χοροπηδάω σαν την τρελλή να φάω καμια τούμπα να σπάσω κάνα παϊδι να τρέχουμε;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...