Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

άντε Nemina μου τυχερούλα!!!μακάρι να σου πει σάββατο,να τελειώνεις κι εσυ...τα παιδιά σου περιμένουν κι αυτά,ε;;κι εμένα τα ανήψια μου με έχουν πιο πολύ ζαλίσει παρά όλοι οι άλλοι!!!

kella κι εγω αυτό λέω...ολοι έχουν άποψη...καταλαβαίνω οτι μπορεί να είναι καλοπροαίρετοι αλλά ο τρόπος ίσως είναι λίγο άκομψος,κι αυτό το στυλ του ξερόλα πια είναι το πιο τραγικό...ε η θεία του Νίκου αυτό το στυλ έχει..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kella κ Ρηνιώ, τι Σαββατο, τι Δευτερα, τι Τρίτη.... Φαγαμε τον γάιδαρο, στην ουρά θα κολλησουμε;;;;;;; Σε λίγο όλες θα εχουμε τα μωρακια μας αγκαλίτσα, το θεμα είναι να ευχηθούμε να είναι υγιέστατα κ να πανε όλα καλα΄στη γεννα... Όλα τ' αλλα φτιαχνονται...

Μαριούλα, ανυπομονείς κι εσύ, σε καταλαβαίνω απόλυτα όμως να ξερεις πως καθε μερα στην κοιλιά είναι πολυτιμη για το μωράκι σου! Κανε υπομονή, δες το σαν την πρώτη θυσία για κείνο κ σκέψου με πόσο λαχταρα θα το αγκαλιάσεις όταν θα ερθει!!

Τατούμ, μακάρι να είχα παρει κι εγω τόσο λίγα κιλά που πηρες κι εσύ... Που τετοια τύχη.. Πώς τα πάει η μικρή με το νεο μέλος;;

Αννα, άρχισε το οιδιπόδειο συμπλεγμα από τώρα μου φαίνεται.... σαν να εχεις τρελαθεί με το γιο... το ΄χουμε εμείς οι μαμαδες με τους γιους!!! Σ' εχει τρελανει ε;

3380 η μικρη...πως θεριεψε σε 2 βδομαδες;; 2780 ήταν στις 37!!

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Καλωσόρισαν τα νέα κορίτσια…

ʽΌλοι οι συγγενείς muffins θα τρώνε μου φαίνεται, έτσι που σας ακούω λέω να φτιάξω κι εγώ…

Νεμίνα περαστικά με τα δοντάκια σου, ευτυχώς ότι είχα από σφραγίσματα τα είχα φτιάξει πριν και οι φρονιμίτες μου ευτυχώς δεν με ταλαιπώρησαν ποτέ.

Χαρούλα τι καλά που σε ακούω να μιλάς για το μωράκι σου, κι εγώ ήσυχο ευελπιστώ να είναι… μου λέει η συννυφάδα θα δεις… θα δεις.. και εγώ της λέω οκ… άσε με να ζω το όνειρο ότι όλα θα πάνε καλά και ήρεμα / ήσυχα, αφού θα το φάω το πακέτο γιατί πρέπει να το τρώω από τώρα!!!

Ρηνιώ δεν βλέπω να τα πηγαίνεις καλά με το μπεμπάκι σου… από τώρα κόντρα σου πάει… σε ακούω που του λες να βγει εδώ και εβδομάδες χιχιιχιχ ξεκίνα να του λες να μην κάνει ρούπι πριν τις 41 εβδομάδες, μπας και τσαντιστεί και βγει μόνο και μόνο για να σου τη σπάσει!!! Αχαχα

Σήμερα ήταν το ραντεβού με το γιατρό, αλλά ήρθε η τρις κατάρατη και τώρα θα πάμε την Πέμπτη. Το αντράκι μου ήρθε την Κυριακή και 2 μέρες τώρα ξαμοληθήκαμε για τα τελευταία ψώνια!!! Πήραμε και τα πρώτα μας babylino και τις κρεμούλες μας και είμαστε έτοιμη! Από αύριο θα ξεκινήσουμε περπάτημα και την Πέμπτη ότι μας πει ο γιατρός… πιστεύω ότι μιας και το μωρό πριν 2 εβδομάδες ήταν 2900 τώρα θα έχει πάρει επιπλέον βάρος και δεν θα με αφήσει μέχρι τις 22 που έχω ΠΗΤ, καθώς αν πάει 4 κιλά από πού θα βγει. Ακούω για εξέταση στρεπτόκοκκου, εγώ δεν έχω κάνει ακόμα, μου έδωσε όμως ούτως ή άλλως θεραπεία με υπόθετα, προληπτικά..

Όπως καταλάβατε δεν γέννησα, αλλά δεν μπορώ να μπαίνω και συχνά, όταν γεννήσω θα πέσουν ανακοινώσεις από FB από φίλους σίγουρα, οπότε θα τα μάθετε τα νέα μου…

Μαριούλα υπομονή κι εγώ μόνη μου κάθε μέρα σχεδόν να βάλω τα κλάματα ήθελα και είχα μαζί και αδερφή και ανίψια και όλα… τπτ δεν μου έκανε όσο έλειπε το μωρό μου…

Σας φιλώ πολύ πολύ

V μη βιάζεσαι... σου δίνω 5 μέρες να αποφασίσει να βγεί το μικρό:tongue:

Άννα μη λες χαζά σε πεθυμήσαμε εννοείται αλλά έχεις και 2 τέκνα να σε παιδεύουν γλυκά :D

kella έχει και ωραία μηλόπιτα:tongue:

Ρηνιώ πότε είπαμε ότι έχεις ΠΗΤ????

Nemina λίίίίίγο ακόμα:cool:

Tatum αυτά λες... μετά κοιτάζομαι στον καθρέφτη και στη ζυγαριά και κάνω γκριμάτσες το βόδι!!!! Επειγόντως γυμναστική και διατροφή μετά τη γέννα λέμεεεεεε:rolleyes:

Το παλιόπαιδο σήμερα με έχει τσακίσει... πονάωωωωωωω και ΟΧΙ δεν είναι από συσπάσεις!!!!

Άντε την Πέμπτη εξέταση, το Σάββατο nst... μακάρυ να έχουμε κάποια πρόοδο! Τουλάχιστον να αλλάξει λίγο στάση η μικρή δεν αντέχω άλλο... όλη η δεξιά μου πλευρά είναι σαν μελανιασμένη, την ακουμπάω και πονάει!!!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσακια μου!!!!

Ξέρω ότι χάθηκα αλλά ποντάρω στην κατανόηση σας... Όλο αυτό τον καιρό είμαι ανάμεσα στο Σπιτι και στο Ιασω.. Πριν 10 μέρες πήρα σπιτι την μπεμπουλα μου και περιμένω σε λίγες μέρες να πάρω και το αγοράκι μου...

Με την μικρή τα πάμε πολύ καλά.. Είναι πολύ ήσυχη.. Αν εξαιρέσουμε κάτι ψιλοπονακια που έχει είμαστε σαν να μην έχουμε παιδί στο σπιτι.. Να δούμε τώρα τι θα κάνει ο μπουλης όταν θα έρθει Σπιτι.. Βέβαια και ήσυχος σαν την μπεμπα να είναι θα πρέπει να τρέχω σαν την τρελή για να τα βγάλω πέρα...

Να ευχηθω σε όλα τα κοριτσακια που έχουν ήδη πάρει αγκαλιτσα τα μωρακια τους να είναι πάντα γερά αυτά και οι οικογένειες τους και στα κορίτσια που είναι ακόμα στην αναμονή με το καλό να έρθουν τα μπεμπακια σας!!!

Θα προσπαθήσω όσο μπορώ να σας παρακολουθώ και να συμμετέχω...

Σας φιλώ γλυκά....

tJYkp3.png

πω πω βρε εβελινα μ ειδα το τικερακι σου τωρα πως περασε ετσι ο καιρος?ενος μηνου κ 2 ημερων τα μωρακια σου!!!:Pτελεια! πηρες και την μπεμπα σπιτι αντε ο μικρος εμεινε τωρα να ερθει και ολα καλα μετα!

τατουμ πιτσα κ μπυρα μετα την γεννα?μπραβο δυναμη:tongue::tongue:

ρινιω μ δεν πηρα πολλα κιλα γι'αυτο σου φανηκα μια τσαλια...οταν εμεινα εγκυος ημουν 52 κιλα και τωρα ειμαι 58 δλδ πηρα συνολικα μονο 6 κιλα

βικυ μου κ ελεγα που χαθηκες?νομιζα πως γεννησες αλλα θεμα χρονου ειναι να γεννησεις κ εσυ:P εγω να δουμε ποτε θα γεννησω:rolleyes:

83tdp2.pngcWE4p3.png

καλημερα κοριτσια!!! τι εγινε γεννησε καμια το βραδυ???

αννα μου τι κουκλος που ειναι ο γιος σου τωρα ακομα ειδα τις φωτο που ανεβασες στο facebook σκετη γλυκα:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλημερα κοπελιές! Πως ειστε;; Εγω εχω απίστευτο πόνο στη λεκανη, δε μπορω να περπατησω, τα κοκκαλα μου δε μπορουν πλέον να κρατησουν το βαρος της γιγαντοκοιλιάς μου...

Βικυ σε χασαμε...

Εβελίνα να παρεις συντομα τον μπουμπούκο σου σπίτι να τελειώσει η ταλαιπωρία η δικη σου κ του μικρού! Πω-πω, εναν μηνα τι εχετε τραβηξει κι εσεις....

Εγω βαριεμαι.............. Βρηκα μια συνταγη για cheesecake κ λεω να τη φτιαξω από τη βαρεμαρα μου, πριν μπει για τα καλα ο χειμωνας... Γιατί μετα τη γεννα εχω κ διαιτολόγο, όχι τπτ αλλο.....

την παραθετω για όποια εχει λιγουρες:

http://www.gastronomos.gr/grigores_sintages/1996/Kruo-tsizkeik-me-marmelada-fraoulas

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Καλημερούδια...

Στραβά ξύπνησα σήμερα!

Από τη μια ήρθε άντρας να με κάνει μάκια πριν φυγει από τη δουλειά και τραβούσε τα μαλλιά μου με το χέρι του όπως στερεώθηκε στο κρεβάτι, 2 λεπτά αργότερα χτύπησε το κουδούνι (ήταν ο ασανσεράς) αμέσως μετά με το που ανέβηκε άρχισε ο lucky να ορίεται και να γαυγίζει (κλασσικά) και μετά μου χτύπησε την πόρτα για να μου εξηγήσει ότι η διαχειρήστρια δε τον ενημέρωσε ακόμα (για να απενεργοποιήσει το εσωτερικό πορτάκι του ασανσερ που δεν κλείνει αν βάλουμε το καρότσι) :evil::mad::?

Έσπασα και μια κούπα πρωί πρωί.... ΟΥΦΦ

Όχι ότι δεν έχω και δουλειές να κάνω αλλά δε θα με χαλούσε να κοιμόμουν καμιά ώρα ακόμα...

Άντε να πιω λίγο καφέ και μετά να πάω στο Δημαρχείο να πάρω τα παλίοχαρτα που θέλω να κάνω και 2 άλλες δουλίτσες... και μη τολμήσει κανείς να μου πεί όχι γιατί τον γ&^@%$α

Εβελίνα μου άντε με το καλό να πάρετε και το μπεμπούλη σας σπίτι :D

Μαριούλα ούτε γραμμάριο δεν έχεις πάρει φτου φτου!

Nemina, τι μου κάνεις πρωι πρωι με το cheesecake!!!! Επιτέλους βρήκα την κατάλληλη συνταγή αλλά πρέπει να πάρω τα υλικά... :cool:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια,

βλεπω ολες με κεφια ξεκιναμε

caramel αφου εσπασε η κουπα ολα καλα εφυγε η κακη ενεργεια :P

nemina μου κι εγω απορω αν αυτοι οι πονοι περιλαμβανονται στην "πιο ωραια περιοδο " της ζωης μας. ουτε πλευρο δε μπορω να γυρισω απο τους πονους.. θα βγουν δε θα βγουν???

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

Εμείς γεννήσαμε 04/10 09:30 μια κουκλίτσα 3.460 kg!!!!!

Μπήκα Τετάρτη μεσάνυχτα, με ετοιμάσανε, μου βάλανε και υπόθετο στον τράχηλο για να ανοίξει και όλο το βράδυ με είχαν nst!!!άρχισαν και οι πόνοι και όλο το βράδυ είχα συσπάσεις!!!Αλλά ο τράχηλος δεν άνοιγε με τίποτα και σκληρός και μακρύς!!!! Οπότε μας είπε ο νεογνολόγος να προχωρήσουμε σε καισαρική γιατί λόγω σακχαρου στρεσαριζόταν το μωρό και δεν μπορούσαμε να περιμένουμε και πολλές ώρες τον τράχηλο να ανοίξει!!!! Με πιάνουν τα κλάματα μόλις το άκουσα γιατί δεν είχα προετοιμαστεί ψυχολογικά για καισαρική και βουλώνει η μύτη ΧΑΧΑ!!!Μπάινω κατευθείαν χειρουργείο, μου κάνουν επισκληρίδιο!!!Αρχίζω να ζαλίζομαι , να έχω τάση για εμετό και να μην μπορώ να αναπνεύσω λόγω βουλωμένης μύτης!!Ο γιατρός να κόβει και να ράβει και εγώ να είμαι έτοιμη να καταρεύσω , με 2 αντιεμετικά , να μου παίρνουν συνέχεια την πίεση να μου μετράνε σάκχαρο!!Αλλά σε χρόνο dt μου φέρανε την μπεμπυλιτσα μου αγκαλιά και τα ξέχασα όλααααα!!!!!

Η αναρρωση λόγω καισαρικής δύσκολη!!! Γυρίσαμε από το μαιευτήριο Δευτέρα απόγευμα!!! Και τώρα προσπαθούμε να προσαρμοστούμε λίγο!!! Θηλάζουμε αποκλειστικά!!!Αλλά στο ένα στήθος έχει ψιλοπετρώσει το γάλα και προσπαθούμε να το επαναφέρουμε!!!

Αυτά τα νέα μας!!!

Εδώ είχαμε καμία άλλη γέννα????

fyJbp3.png

GCQAp2.png

εμενα με εχει πιασει λιγουρα για μια ταρτα καραμελα σοκολατα που βρηκα κοιταξτε εδω αμαρτια http://www.lottieanddoof.com/2009/04/chocolate-caramel-tart/ αλλα δε το φτιαχνω γιατι μετα θα αναθεματιζω τις καουρες

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...