Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

αχ miss caramel αυτο με τα κιλα μην μου λες εμενα...χθες πηρα μεζουρα κ τελικα πηρα 3 ποντους απο την αρχη..αχ θεε μου μπομπα θα γινω..κοιτα καλο ειναι οτι το καλοκαιρι αν κανω μπανιο στη θαλασσα θα επιπλεω κ δεν θα βουλιαζω...κιλα φοβαμαι να ανεβω στη ζυγαρια..αλλα δεν πρεπει να εχω παρει πανω απο 1 με 1,5κιλο.εμενα μου ειπε να σηκωνω τα παντα κ να κανω κ δουλειες..η κορη μου ζυγιζει 15 κιλα,προσπαθω να αποφευγω να την σηκωνω,αλλα οπως καταλαβαινεις δεν γινεται...

Φαντάζομαι ότι επειδή είναι και η πρώτη μου εγκυμοσύνη και δεν ξέρουμε πως θα προχωρήσει ότι μου βάζει τέτοια όρια... τι να πω! Όταν του είπα ότι περπατάω στο βουνό του ήρθε μια σύγχιση να φανταστείς και τον καθυσήχασα λέγοντας του ότι πάω σιγά σιγα και κάνω 45'-60' για ένα χιλιόμετρο γιατί έχει και λίγη ανηφορίτσα για να μη λαχανιάζω πολύ.... τι να πω... Άντρες, δεν έχουν ιδέα πόσο μπορεί να ζυγίζει μια κατσαρόλα με φαγητό αλλά αν πας να σηκώσεις 2-3 κουτιά γάλα παθαίνουν εγκεφαλικό!!!:tongue:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φαντάζομαι ότι επειδή είναι και η πρώτη μου εγκυμοσύνη και δεν ξέρουμε πως θα προχωρήσει ότι μου βάζει τέτοια όρια... τι να πω! Όταν του είπα ότι περπατάω στο βουνό του ήρθε μια σύγχιση να φανταστείς και τον καθυσήχασα λέγοντας του ότι πάω σιγά σιγα και κάνω 45'-60' για ένα χιλιόμετρο γιατί έχει και λίγη ανηφορίτσα για να μη λαχανιάζω πολύ.... τι να πω... Άντρες, δεν έχουν ιδέα πόσο μπορεί να ζυγίζει μια κατσαρόλα με φαγητό αλλά αν πας να σηκώσεις 2-3 κουτιά γάλα παθαίνουν εγκεφαλικό!!!:tongue:

Σε αυτο Έχεις δίκιο!!:wink: κ Εγω επειδή μου έδωσε το ελεύθερο, όταν Πάω λαϊκή φορτωνομαι σαν γαιδουρι.. Χαχα, πρέπει να τα κόψω κ αυτα..πάντως κ στην Πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν με άφηνε να περπατάω,τώρα κάνω 3-4 φορές την εβδ καμία ωριτσα περπάτημα..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Σε αυτο Έχεις δίκιο!!:wink: κ Εγω επειδή μου έδωσε το ελεύθερο, όταν Πάω λαϊκή φορτωνομαι σαν γαιδουρι.. Χαχα, πρέπει να τα κόψω κ αυτα..πάντως κ στην Πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν με άφηνε να περπατάω,τώρα κάνω 3-4 φορές την εβδ καμία ωριτσα περπάτημα..

Το περπάτημα που κάνω στο βουνό, έτσι και αλλιώς το έκανα απλά λίγο πιο γρήγορα... είναι και στα πλαίσια βόλτας του σκύλου, για αυτό και το συνεχίζω!

Σήμερα βέβαια έκανα πολύ ώρα και μεγαλύτερη διαδρομή μέχρι τη λαϊκή και δεν κουβάλησα πάνω από 2 κιλά γιατί είχα χιλιόμετρα ακρετά και ανηφόρα... έκανα περίπου 2 ώρες με πολλές πολλές στάσεις.

Έχω την ατυχία ή ευτυχία να μένω απέναντι από το βουνό οπότε οι ανηφόρες είναι αναπόφευκτες. Σήμερα κουράστηκα είναι η αλήθεια... σε σημείο που ίσως ξαπλώσω λίγο για μεσημέρι αλλά σε γενικές γραμμές αισθάνομαι καλά, χωρίς πονάκια και σφιξίματα!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

καλησπέρα κορίτσια!!

το πρωι έκανα κάτι δουλείτσες και μετά είχα παρείτσα για καφέ οπότε τώρα μπήκα λίγο!

κι εγω προσπαθώ με προσεκτικές κινήσεις να τα κάνω όλα.Σκούπα ας πούμε βάζω και πάω σαν τη γρια...1ώρα κάνω να σκουπίσω το σπίτι και χωρίς πολλες λεπτομέρειες.Ε δε θα σκάσω κιόλας!!!Εντάξει να μην είναι μες στη βρώμα αλλά οχι και να βλέπεις τη μούρη σου καθρεύτη στο πάτωμα!!!!!

Και το βάρος προσπαθώ να το περιορίσω και να μην κάνω μαγκιές.Όσα μπορώ,λίγα-λίγα και με το πάσο μου.

Μόνο χτες που λαχταρίσαμε λίγο με τον πεθερό μου μ'επιασαν κάτι κράμπες και ανυσήχησα....ευτυχώς δεν συνεχίσαν κι ελπίζω να είναι όλα καλά με το μωρό μου...ως τώρα έχει αποδειχτεί άξιος μαχητής,ελπίζω να συνεχίσει έτσι.

Ελπίζω να χαρείτε τον ήλιο και την παρέλαση αύριο!

φιλιά!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ όσο προχωράει ο καιρός είμαι και λιγότερο πανικόβλητη. Ας πουμε ότι απολαμβάνω την εγκυμοσύνη μου ακριβώς γιατί δεν έχω και σοβαρές δυσκολίες.

Βέβαια έχω πάντα το νου μου στα κιλά, μη τυχόν και πάρω γραμμάριο τους επόμενους 3 μήνες πφφφφ!!!

Μου τη δίνει που δε μπορώ να κάνω όλες τις δουλειές στο σπίτι... εκτός από το ότι κουράζομαι μου έχει πει και ο γιατρός να μη σηκώνω πάνω από 2 κιλά όσο hulk και να νιώθω:(

Η αυχενική μου είναι αμέσως μετά το Πάσχα οπότε προτεραιότητα έχει το αρνί, το κοκορέτσι και η μαγειρίτσα:tongue:

Να δω πως δε θα παχύνω το Πάσχα που ψοφάω για αρνί!!! Mission Impossible!!!!:P

μαζι παμε και εγω μετα το πασχα και φυσικα προτεραιοτητα εχει το αρωι το κοντοσουβλι και η μαγειριτσα με το κοκορετσι εχω μαλωσει χαχαχχα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

καλημερα καλημερα σε ολες τις ομορφες μανουλες πως πατε κουκλες ολα καλα βλεπω μπραβο χαιρομαι για εσας

και εμεις ολα καλα απο ανακατωσουρες και ζαλαδες κατι λιγα πια αυριο θα παω στο ρεα για τις αιματολογικες και την αλλη εβδομαδα στο γιατρο αντε περιμενω πως και πως να παω και για την αυχενικη αμεσως μετα το πασχα να δουμε τι θα δουμε με το φασολακι μας λετε να δουμε και φυλλο??? εμενα μια γνωστη μου πηγε στο ρεα και την εκανε (εκει θα παω και εγω) και ειδανε και το φυλλο λετε να ειμαι τυχερηηηηηη???

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

καλημερα κοριτσια!!!οχι απλα τελειο το σ/κ αλλα υπεροχο,καλοκαιρινο!!!!

λοιπον κοριτσια σημερα ζυγιστηκα,πηρα 1,5 κιλο..κ +3 cm στην κοιλια.. τωρα δεν ξερω αν ειναι πολλα,...............κ χθες για καποιο λογο πονουσα συνεχεια στην αριστερη ωοθηκη..

S4iNp3.png

BU56p3.png

καλημερα καλημερα σε ολες τις ομορφες μανουλες πως πατε κουκλες ολα καλα βλεπω μπραβο χαιρομαι για εσας

και εμεις ολα καλα απο ανακατωσουρες και ζαλαδες κατι λιγα πια αυριο θα παω στο ρεα για τις αιματολογικες και την αλλη εβδομαδα στο γιατρο αντε περιμενω πως και πως να παω και για την αυχενικη αμεσως μετα το πασχα να δουμε τι θα δουμε με το φασολακι μας λετε να δουμε και φυλλο??? εμενα μια γνωστη μου πηγε στο ρεα και την εκανε (εκει θα παω και εγω) και ειδανε και το φυλλο λετε να ειμαι τυχερηηηηηη???

χαρα μου καλημερα κ εγω στην κορη μου ειδα το φυλλο μια εβδ πριν παω για αυχενικη κ οταν πηγα για αυχενικη απλα μου το επιβεβαιωσαν..κ εγω ελπιζω να δω το φυλλο αν κ δεν με νοιαζει αλλα εχω αγωνια..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Εγώ για αυχενική πάω την άλλη Πέμπτη...μου είπαν οτι αν είναι σε θέση το παιδί θα δούμε φύλο...αλλιώς θα ρωτήσω για τους χτύπους της καρδιάς!!!!(το καλό το παλληκάρι ξέρι κι άλλο μονοπάτι!!!)

ο δικός μου ο καημός είναι να το δω να κουνιέται!!!!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημέρα!!

Εγώ για αυχενική πάω την άλλη Πέμπτη...μου είπαν οτι αν είναι σε θέση το παιδί θα δούμε φύλο...αλλιώς θα ρωτήσω για τους χτύπους της καρδιάς!!!!(το καλό το παλληκάρι ξέρι κι άλλο μονοπάτι!!!)

ο δικός μου ο καημός είναι να το δω να κουνιέται!!!!!!!

καλημερα σε ολα τα κοριτσια!! ρινιω μου κ εγω την ιδια εννοια εχω..να δω την καρδουλα να χτυπαει κ δεν με νοιαζει τιποτα αλλο...

S4iNp3.png

BU56p3.png

καλημερα σε ολα τα κοριτσια!! ρινιω μου κ εγω την ιδια εννοια εχω..να δω την καρδουλα να χτυπαει κ δεν με νοιαζει τιποτα αλλο...

Σε συζητήσεις που κάνω τώρα με άλλες εγκυμονούσες και μη παρατηρώ τπ εξής (σας το λέω για να μου πείτε αν αντιομετωπίζετε τα ίδια):

(όπου Ε:=ερώτηση όπου Α:=απάντηση δική μου)

Ε:πότε πας για αυχενική;

Α:στις 5/4.

Ε:μην αγχώνεσαι όλα καλά θα πάνε.

Α:ελπίζω,γιατί φοβάμαι απο όλη αυτή τη στεναχώρια που έχω τραβήξει.

Ε:έλα ρε,μην αγχώνεσαι!βλάκα!!

Α:άντε να ΤΟΝ δω επιτέλους!!!να δω αν όντως είναι αγόρι.

Ε:καλά κοίτα να είναι όλα καλά τα υπόλοιπα...

Α:εννοείται!!δηλ. αν μου πουν κορίτσι θα το γυρίσω πίσω;απλώς θέλω να είναι αγοράκι.

Ε:αμάν λύσσαξες να είναι αγόρι.

Όπου και μου γυρνάνε τα μάτια απο τα νεύρα...σαφώς και μέχρι τη γέννα (που μπορείς να προλάβεις λίγα πράγματα-χτύπα ξύλο-αν είναι να συμβεί κάτι κακό) έχεις άγχος...κάθε ώρα και λεπτό..προσπαθείς να το μετριάσεις...να το κοροιδέψεις...και χαζογελάς με το φυλο του παιδιού και την προτίμηση....μα τόσο κακό είναι πια;;;λες να μη θέλω εγω να είναι καλά το παιδί μου;;;λες αμα έχω προτίμηση στο ένα φύλο (λέμε τώρα) και είναι το παιδί το αντίθετο να στραβώσω;;μα είμαστε καλά;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Σε συζητήσεις που κάνω τώρα με άλλες εγκυμονούσες και μη παρατηρώ τπ εξής (σας το λέω για να μου πείτε αν αντιομετωπίζετε τα ίδια):

(όπου Ε:=ερώτηση όπου Α:=απάντηση δική μου)

Ε:πότε πας για αυχενική;

Α:στις 5/4.

Ε:μην αγχώνεσαι όλα καλά θα πάνε.

Α:ελπίζω,γιατί φοβάμαι απο όλη αυτή τη στεναχώρια που έχω τραβήξει.

Ε:έλα ρε,μην αγχώνεσαι!βλάκα!!

Α:άντε να ΤΟΝ δω επιτέλους!!!να δω αν όντως είναι αγόρι.

Ε:καλά κοίτα να είναι όλα καλά τα υπόλοιπα...

Α:εννοείται!!δηλ. αν μου πουν κορίτσι θα το γυρίσω πίσω;απλώς θέλω να είναι αγοράκι.

Ε:αμάν λύσσαξες να είναι αγόρι.

Όπου και μου γυρνάνε τα μάτια απο τα νεύρα...σαφώς και μέχρι τη γέννα (που μπορείς να προλάβεις λίγα πράγματα-χτύπα ξύλο-αν είναι να συμβεί κάτι κακό) έχεις άγχος...κάθε ώρα και λεπτό..προσπαθείς να το μετριάσεις...να το κοροιδέψεις...και χαζογελάς με το φυλο του παιδιού και την προτίμηση....μα τόσο κακό είναι πια;;;λες να μη θέλω εγω να είναι καλά το παιδί μου;;;λες αμα έχω προτίμηση στο ένα φύλο (λέμε τώρα) και είναι το παιδί το αντίθετο να στραβώσω;;μα είμαστε καλά;

αυτες που το λενε μαλλον δεν εχουν περασει δυσκολιες σε εγκυμοσυνη τους για αυτο κ διαλεγουν το φυλλο... απαραδεκτο!!!!! οταν ημουν εγκυος στη κορη μου ηρθε μια μακρινη θεια κ μας ρωταει τι εχετε?της λεω κοριτσι,κ μου λεει ε δεν πειραζει..την αλλη φορα θα ειναι αγορι..πως δεν την πατησα την κοντη,ακομα αναρωτιεμαι..τι σημαιναι δεν πειραζει??????????????κ φυσικα δεν πειραζει.. κ 10 παιδια να εκανα κ τα 10 να ηταν κοριτσια η αγορια αντιστοιχα παλι δεν θα πειραζε..γερΑ ΝΑ ειναι κ τιποτα αλλο...

S4iNp3.png

BU56p3.png

αυτες που το λενε μαλλον δεν εχουν περασει δυσκολιες σε εγκυμοσυνη τους για αυτο κ διαλεγουν το φυλλο... απαραδεκτο!!!!! οταν ημουν εγκυος στη κορη μου ηρθε μια μακρινη θεια κ μας ρωταει τι εχετε?της λεω κοριτσι,κ μου λεει ε δεν πειραζει..την αλλη φορα θα ειναι αγορι..πως δεν την πατησα την κοντη,ακομα αναρωτιεμαι..τι σημαιναι δεν πειραζει??????????????κ φυσικα δεν πειραζει.. κ 10 παιδια να εκανα κ τα 10 να ηταν κοριτσια η αγορια αντιστοιχα παλι δεν θα πειραζε..γερΑ ΝΑ ειναι κ τιποτα αλλο...

Annast εγώ το δήλωσα απο την αρχή...μακάρι να είναι αγόρι..γιατί πέθανε ο πατέρας μου και πεθαίνει κι ο πεθερός μου (σκέψου κάνα δυο μήνες έχει) κι έχουν το ίδιο όνομα...αν είναι κορίτσι δηλ. θα το αγαπώ λιγότερο;;;προς Θεού δηλαδή....

Και κρυφά κι ενδόμυχα νομίζω ΟΛΟΙ οι γονείς,και οι δυο..κι ο πατέρας κι η μάνα,έχουν προτίμηση...μα κακό είναι;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...