Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

kella ποτέ δεν ξέρεις χεχεχεχε!!! Τα δωμάτια έχουν internet από ότι ξέρω οπότε δε θα χαθούμε ;)

Από φαγητό μαλλον ψητό και σαλάτα θα πέσει γιατί έχουμε μείνει χωρίς κρεατικό και θα πάμε να εφοδιαστούμε από τον κουνιάδο;)

Όλο το βράδυ χώνευα το σουβλάκι... δεν κοιμηθηκα φυσικά οπότε τώρα είναι ώρα να ετοιμάζομαι για λίγα νανάκια:tongue:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οντως εχουν ιντερνετ :D.. ασε αυτο με τον υπνο ειναι μεγαλο θεμα. κι εγω θα την πεσω λιγο .. το περισσοτερο που κοιμαμε σερι ειναι 2ωρο και μετα απο καμια ωρα αλλο λιγο και δωσ'του .. και ολη μερα μετα κουτουλαω..

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Απαίσια ελληνικα νοσοκομεία.... 9-1.30 σημερα... αφού δε γεννησα στην αναμονη παλι καλα... Ηταν 5 κοπελες πριν από μενα στο νστ, ηρθε κι αλλη μια κ μου πηρε στα μουλωχτα τη σειρα η ηλίθια, είπα να μη τσακωθω, τελευταίο νστ, χαλαλι... Παω στο γιατρό, είχε καισαρική κι εκεί που ηρθε μετα από κανα 45λεπτο, τον τσακώνουν οι κύριοι ιατρικοι επισκεπτες....γκρρρ...ευτυχως με πηρε πρωτη λόγω νστ (επειδη περίμενα κ κατω). Εγω να ποναω, ήμουν σίγουρη πως θα με κρατησει για γεννα αλλα τα σημαδια αλλα εδειξαν. Ακόμη ποναω. 14,5 η μεγαλη πίεση αλλα μαλλον μου ανεβηκε από το "περιμενε"! Αν τη δω κ στο σπίτι τόσο, κανουμε εισαγωγη, ειδάλλως τη Δευτερα πρόκληση. Αυτα τα νεα μας, σας αφηνω πρεπει επειγόντως να οριζοντιοποιηθώ για κανα 2ωρο, ούτε να φαω δεν εχω όρεξη, είμαι χιλια κομματια............

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

μαραντ και κελα μου εμενα με ειδε την πεμπτη και ημουν 35 εβδομαδων και 3 ημερων και ηταν 2.800 καλα μου φανηκε σαν βαρος.ε μεχρι να γεννησω ολο και κατι θα παρει ακομα.

ρινιω μου μικρη η κοιλιτσα μου? τωρινη ειναι η φωτο:tongue:

κοριτσια δεν αντεξα κ πηρα σημερα τηλ τον γιατρο μου και του λεω πειραζει αντι στις 38 να γεννησω στις 37??? μου λεει το βαρος του μωρου μου ειναι καλο απλα φοβαται γαι το ικτερο αλλα και παλι θα το συζητησουμε μου ειπε την πεμπτη που θα ξανα παω για τοκογραφημα:rolleyes:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Απαίσια ελληνικα νοσοκομεία.... 9-1.30 σημερα... αφού δε γεννησα στην αναμονη παλι καλα... Ηταν 5 κοπελες πριν από μενα στο νστ, ηρθε κι αλλη μια κ μου πηρε στα μουλωχτα τη σειρα η ηλίθια, είπα να μη τσακωθω, τελευταίο νστ, χαλαλι... Παω στο γιατρό, είχε καισαρική κι εκεί που ηρθε μετα από κανα 45λεπτο, τον τσακώνουν οι κύριοι ιατρικοι επισκεπτες....γκρρρ...ευτυχως με πηρε πρωτη λόγω νστ (επειδη περίμενα κ κατω). Εγω να ποναω, ήμουν σίγουρη πως θα με κρατησει για γεννα αλλα τα σημαδια αλλα εδειξαν. Ακόμη ποναω. 14,5 η μεγαλη πίεση αλλα μαλλον μου ανεβηκε από το "περιμενε"! Αν τη δω κ στο σπίτι τόσο, κανουμε εισαγωγη, ειδάλλως τη Δευτερα πρόκληση. Αυτα τα νεα μας, σας αφηνω πρεπει επειγόντως να οριζοντιοποιηθώ για κανα 2ωρο, ούτε να φαω δεν εχω όρεξη, είμαι χιλια κομματια............

πω πω βρε νεμινα μ τι τραβηξες? καλη ξεκουραση και για οτι νεοτερο να μας ειδοποιησεις!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

ελπίζω να ξεκουράστηκες Σωτηρία μου!!μαζί εμείς τα δυο μας θα γεννήσουμε σ/κ!!!!

βρε Μαράκι μια σταλιά μου φάνηκες γενικώς!!!!χαχαχαχα!!!!ή εγω με βλέπω τελείως βόδι και νομίζω οτι οι άλλες γκαστρωμένες είναι πιο αδύνατες!!!!πάντως η κοιλίτσα μου φάνηκε μινιόν,δεν ξέω αν φταίει και το φόρεμα..

εμένα πάλι ήρθε η θεία του Νίκου η γνωστή και μου σήκωσε την τρίχα!!να επιμένει σώνει και ντε να σκεπάσω την κούνια μ'ενα σεντόνι για να μη σκονίζεται-τώρα,μετά απο 1 μήνα που έχω φτιάξει το δωμάτιο- καθώς επίσης και ότι ΌΠΩΣ και νε γεννήσω (φ.τ. ή κ.τ.) δε θα φάω αμέσως αλλά την πρώτη μέρα θα φάω φιδέ και τσάι...καταλαβαίνετε....δυσκολεύομαι ΚΑΙ να κουβεντιάσω!!αφήστε που επειδή είδε οτι είχα φασολάδα μου λέει "φασολάδα τρως σήμερα;;αν πας για γέννα 2 κλύσματα θα φας μέχρι να σου αδειάσει το έντερο" ισχύει κάτι τέτοιο,ξέρετε;γιατί αν ήταν έτσι την Κυριακή που έφτιαξα μπεκρή μεζέ και το έσβησα με κρασί μπόλικο θα έπρεπε μάλλον να με πάνε για αποτοξίνωση πρώτα!!!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

εμένα πάλι ήρθε η θεία του Νίκου η γνωστή και μου σήκωσε την τρίχα!!να επιμένει σώνει και ντε να σκεπάσω την κούνια μ'ενα σεντόνι για να μη σκονίζεται-τώρα,μετά απο 1 μήνα που έχω φτιάξει το δωμάτιο- καθώς επίσης και ότι ΌΠΩΣ και νε γεννήσω (φ.τ. ή κ.τ.) δε θα φάω αμέσως αλλά την πρώτη μέρα θα φάω φιδέ και τσάι...καταλαβαίνετε....δυσκολεύομαι ΚΑΙ να κουβεντιάσω!!αφήστε που επειδή είδε οτι είχα φασολάδα μου λέει "φασολάδα τρως σήμερα;;αν πας για γέννα 2 κλύσματα θα φας μέχρι να σου αδειάσει το έντερο" ισχύει κάτι τέτοιο,ξέρετε;γιατί αν ήταν έτσι την Κυριακή που έφτιαξα μπεκρή μεζέ και το έσβησα με κρασί μπόλικο θα έπρεπε μάλλον να με πάνε για αποτοξίνωση πρώτα!!!!!!

ΧΑΧΑΧΑ! Για γελια και για κλαματα η θειτσα!

Για μετα απο ΦΤ ειμαι σιγουρη οτι τρως οτι θες (πιτσα και 1 γουλια μπυρα εφαγα και αν δεν ηταν η αντιβιοση...).

Για πριν απο ΦΤ... στη μικρη που το εφαγα το κλησματακι δεν ηρθε κανεις να τσεκαρει τι εβγαλα στην τουλετα ουτε τι περιειχε το εντερακι...

Nemina ηταν που ηταν πριν την κρηση τωρα εχουν και δικαιολογια για να ταλαιπορουν κοσμο! Εδω Ξανθη αλλαξε το μπος της μαιευτικης και μες την κρηση αρχισαν να λειτουργουν ολα σωστα και καπου εκει αναροτιεμαι εγω ποσο ΠΟΛΥ μας δουλευουν!

Μαριουλα καλη τυχη την πεμπτη!!

Η μανουλα μου μας ειχε ρεβιθια σημερα, πολυ οσπριο το θεματακι :D

Ue8pp3.pngI307p3.png

Χαθηκα η γαιδουρα το ξέρω.. Υρεχω σαν τρελη..Τι κάνετε κοριτσαρες με τα κοιλουμπακια;; Εμείς κλείσαμε 1 εβδομάδα σήμερα.. Χθες ήρθε κ παιδιατρος, έχουμε κ λίγο ικτερο κ παλεύουμε να μας περάσει με καλο φαΐ κ φως.. Κατα τα αλλα ο μπεμπακος μου είναι αξιαγαπητος. Παλεύω με θυλασμο, κ ο πεινουκλας μου πειναει συνέχεια.. Είμαι με το βυζι στο χέρι όλη μέρα. Ζυγιστηκα κ είμαι -8 κιλά. Αυτο είναι το ευχάριστο. Άντε να δούμε..

Κελλα καλώς ορισες, με το καλο το μωρακι σου!!!

Η Κατερίνα κανά νέο;

Απ΄οτι είδα δεν γέννησε καμία ακόμη..

Τα φιλία μου σε όλες σας!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Tatum άσε...."πεθερά" δεν έχω και απέκτησα με το έτσι θέλω!!άσε που μ'εκνεύρισε γιατί άνοιξε την πότα του παιδικού,και είμαι σίγουρη για να δει αν μου έφερε η αδερφή μου την κουρτίνα (το μαγαζί που την βρήκα είναι δίπλα στο κέντρο που δουλεύει) αλλά λέω άσ'τη γιατί την βρήκαν και πολλά μαζεμένα τελευταία....

Ε,μα θα τρελλαινόμουν κι εγω με το φαί!!!εδω λέω κ.τ. κάνεις και σου δίνει 1 μέρα τσάι και την άλλη φαγητό κανονικά σκέψου αν έχεις γεννήσει φυσιολογικά!!!!α πα-πα!!!ο μπαινάκης κι ο βγαινάκης έχουν γίνει κολλητοί μου!!!!χαχαχα!!!

Πως τα πάνε μπαμπάς και γιος;;;

Άννα μου δεν είσαι γαϊδούρα αλοίμονο!!!με 2 παιδιά μαζί λογικό είναι να μην έχεις τον ίδιο χρόνο..ο γιος σου πάντως είναι καρμπον!!!!άντε και στις χαρές μας να δούμε κι εμείς σε ποιόν μοιάζει η μικρή...έχω τόση αγωνία...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Και μετα σου λενε οτι ειναι τυχερη η νυφη που δεν εχει πεθερα... λες και δεν θα βρεθει καπια να την αντικαταστισει...

Ο μπαμπας εχει αναλαβει το ξεσκατισμα που ειναι και πολυ συχνο χεχε (τα κανει 1-2 φορες ανα γευμα και αν δεν τον αλλαξουμε δεν τρωει) και ετσι και κανει κιχ ο μικρος αμεσος αγκαλιτσες, θα μου τον κατσιασει! Ευτιχος καταφερνει και μοιραζει το χρονο του και στην μικρη που δεν πιστευα οτι θα τα καταφερνε με τον ενθουσιασμο για το νεο μελος! Οσο για το φαγιτο μετα τη γεννα μου ειπαν φαε οτι θες κι εγω το παρακανα :oops: μπηκα για γεννα 63,300 και βγηκα... 59,000! 3 φορες ανεβηκα στη ζηγαρια για να το πιστεψω... Τωρα πηγα 57 και την εγκυμοσυνη την ξεκηνισα με 56, οτι να ναι... Στο νοσοκομειο μας ειχαν τα κλασικα νεροβραστα (γιαουρτι 1% μπλιαχ) και 1 ωρα μετα ερχοταν η μαμα μου με το ταπερακι, τι να αφησω? του νοσοκομειου και να εχω γκρινιες γιατι λογο κοιλων δεν πιστευουν οτι τρωω? ή της μαμας μου να στρωση η γευση? Βαλε και τα γλυκα που ολοι οι επισκεπτες φερναν απο 1 κουτι και αλληλοκερνιομασταν, τοσο καιρο λειπω απο Ελλαδα να μην τσεκαρω ποσο αλλαξαν τα ζαχαροπλαστια?

Αννουλα υπομονη με το θηλασμο, μεχρι να ρυθμιστει το στηθος και το στομαχακι ειναι! Κι εγω τωρα που γραφω ειμαι στο κρεβατι με το ενα εξω και τον μικρο να το εχει κανει μαξιλαρι :P.

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Πεθερες , θειαδες , κουνιαδες ολες με αποψη επιστημονικη :rolleyes: χαχαχαχχα

εμεις χαλαρα .. δε μασαμε οτι κι αν μας λενε :cool:

Αννα καλως σας βρηκα , να σου ζησουν τα παιδακια σου να εχουν παντα υγεια

Μαριουλα σιγουρα θα παρει , φαντασου ο δικος μας πηρε σε μια εβδομαδα 350γρ:shock: ειπε να αναπληρωσει χαχαχααχα

kella άσε γιατί πραγματικά η πεθερά μου ΔΕΝ ασχολείται και η θεία μου τσιτώνει το νεύρο!!!!

Tatum εμένα για το catering του ΑΤΤΙΚΟ πάντως μου έχουν πει τα καλύτερα!!!!σε λίγες μέρες θα σας πω,χαχαχαχα!!!!είμαι και φαγού εγω άλλο που δεν θέλω!!!και το κυλικείο πάντως (θυμαμαι όταν είχαμε τον πεθερό μου) έχει ωραία πράγματα...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

ρινιω μου κι εμενα πιο πολλα λεει η αδερφη και η γιαγια του Μαριου παρα η μανα του..

λοιπον εμενα αυτο που μου εμεινε απο την επισκεψη στο ρεα ηταν στο ισογειο το μαγαζακι με τις πραλινες :rolleyes::rolleyes::rolleyes: περιμενω πως και πως να φαω και φαγητο και γλυκα χωρις καουρες...

Ξεχασα να ρωτησω το γιατρό πότε να μπω αν δε γεννησω κ τον πήρα τηλ πριν λίγο κ μου είπε να πάω την Παρασκευη να με δει... Μαλλον για Σαββατο με βλεπω, είναι κι αυτός πιο χαλαρός..

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Ξεχασα να ρωτησω το γιατρό πότε να μπω αν δε γεννησω κ τον πήρα τηλ πριν λίγο κ μου είπε να πάω την Παρασκευη να με δει... Μαλλον για Σαββατο με βλεπω, είναι κι αυτός πιο χαλαρός..

αντε αντε να περνουμε σειρα και οι υπολοιπες :D ολα τελεια θα πανε σε λιγες μερες θα εχεις αγκαλια το μικρακι σου :!::!::!:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...