Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Maraki S. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

ρινιω μ τελεια τα νεα σου αντε κ κοντευεις!!! αλιμονο σε εμας!!!

μαραντ μ 3 μερες με περνας εγω σημερα ειμαι 36 ακριβως ποσο βαρος ειχε το μωρακι σου κ σου ειπε ο γιατρος οτι κ να γεννηθει τωρα δεν υπαρχει προβλημα?ουτε με τους πνευμονες δεν θα υπαρχει προβλημα στις 36 εβδομαδες?

κελλα μου 2870 μια χαρα το μπεμπε σου:Pποσο εβδομαδων εισαι?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Manti η νύφη μου γέννησε και τα 2 της παιδιά στο ΕΛΕΝΑ τον έναν το 2007 τον άλλον το 2009 και έκανε και στα 2 επισκληρήδιο...μου κάνει εντύπωση που λες οτι είναι το μόνο νοσοκομείο που ΔΕΝ κάνουν..μάλλον κάποιος δεν σε πληροφόρησε σωστά!!

Τι να σου πω εγω που γεννησα εκει το πρωτο το 2006 δεν εκαναν επισκληρηδιο και κάτι φίλες και πελατισσες που είχα μεχρι και περυσι πάλι δεν έκαναν. Δες εδω http://osholiastis.blogspot.gr/2009/01/blog-post_1934.html και http://forum.eimaimama.gr/t993-topic (άρα οι πληροφορίες μου που έιναι δικες μου εμπειρίες είναι σωστές ) :lol::lol::lol:Μηπως η νυφη σου ή ο γιατρός της έφεραν δικο τους αναισθησιολόγο? Είναι και θέμα γιατρού ίσως.

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

μαριούλα την προηγούμενη Πέμπτη που με είχε δει η γιατρός μου ήταν 2615 και μου είπε μια χαρά, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα όποτε και να έρθει απο εδώ και πέρα. Τώρα κι αυτοί βέβαια σε στατιστικές στηρίζονται, δεν μπορούν να είναι 100% σίγουροι.

Πάντως η κουνιάδα μου που είχε γεννήσει πριν κλείσει την 35η εβδομάδα το μωράκι είχε μείνει στην θερμοκοιτίδα για μία εβδομάδα.

Η γιατρός μου είπε ότι όσο μένει στην κοιλιά απο εδώ και πέρα είναι κέρδος για το ίδιο, ωριμάζει καλύτερα σε όλα τα επίπεδα(εγκέφαλος, μάτια, πνεύμονες, βάρος).

Για πρόκληση δεν το σκέφτομαι, εκτός αν φτάσω τις 40 εβδομάδες, αλλά ελπίζω ότι θα έρθει απο μόνο του νωρίτερα!!!

Διαφημίσεις

kella και μικρός να είναι σημασία έχει να είναι στα πλαίσια του φυσιολογικού γιατί και η δικιά μου πρός τα χαμηλά παίζει!!!

Ρηνιώ μπορεί να είναι με το κεφάλι κάτω η δικιά μου εδώ και 8-9 εβδομάδες αλλά αν δείς εδώ

http://www.honeybeemama.com/2012/08/focus-on-fetal-positioning-for-better.html

Η στάση της είναι αυτή που αναφέρει ως ROP (ίσως και όχι τόσο έντονη κλίση) και δεν έχει εμπεδωθεί... για αυτό και το περπάτημα ;)

Έλιωσα πάλι σήμερα... τουλάχιστον είχα και παρέα χεχεχε:D

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Καλημερα σε ολες κοριτσια!!

caramel δε σκαω και παααρα πολυ γιατι κι εγω γεννηθηκα 2300 μια εβδομαδα μετα απο αυτη που ειχαν δωσει στη μανα μου και μια χαρα αναπτυχθηκα.. απλα θα ηθελα να ειναι οσο γινετε κοντα στο 3κιλο να ειναι πιο "πιασαρικο" :P

πολυ ωραιο το link που παρεθεσες ;)

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!

Manti η αδερφή μου γέννησε Μάϊο του '09 με καισαρική και επισκληρίδιο και αυτή...η νύφη μου τον έναν τον Σεπτέμβρη του '07 και τον άλλον τον Σεπτέμβρη του '09...και οι 2 με διαφορετικούς γιατρούς και οι 2 με επισκληρήδιο...δεν είχαν φέρει δικό τους αναισθησιολόγο..

Μαριούλα τι κοιλίτσα έχεις καλέ;;η φωτό που έβαλες απο πότε είναι;;πλησιάζει ο καιρός σου μην αγχώνεσαι και μην βιάζεσαι όπως εγω γιατί τα βλέπεις τα καλά μου....την άλλη Τρίτη θα μπω μες πρόκληση,είμαι πια σίγουρη!!!

Miss Caramel εμένα έχει εμπεδωθεί,απο όσο μου είπε και κατάλαβα...θα κοιτάξω κι εγω να περπατήσω σήμερα αρκετά να την "κατεβάσω" κι άλλο..

Marant κι εγω όπως θα είδες τις τρωω τις 40 εβδ.....και τις χωνεύω κιόλας!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχα!!!!!!μ'αρέσει που την έχω στην κοιλίτσα μου αλλά αυτό το άγχος να κουνιέται,να την κουνάω,να έχω το νού μου...να τρέχω στην τουαλέτα να λεώ "κατουρήθηκα ή γεννάω;" δεν παλεύεται με τίποτα...τώρα λοιπόν απλώς θα κοιτάζω να την ακούω μέχρι να πεάσουν οι μέρες να την δούμε επιτέλους τη Φειδερίκη!!!!

kella που γεννάς;;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

riniw μου στο ρεα θα παμε. η γιατρος μου ειναι και σε αλλα μαιευτηρια αλλα επιλεξαμε το ρεα λογω καινουριας υποδομης, πιο οικονομικο και πιο κοντα μας. εσυ??

εγω στο ΑΤΤΙΚΟ θα γεννήσω,είναι δίπλα στο σπίτι μου στην κυριολεξία!!αν και ο γιατρός μου ξεγεννάει και σε ΛΗΤΩ,ΡΕΑ εγω απο την αχή του είχα πει για ΑΤΤΙΚΟ και λόγω οικονομικού αλλά και απόστασης...το ΡΕΑ πάντως είναι ξενοδοχείο!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

kella μαζί μου εσύ στο ΡΕΑ :tongue:

Λόγω γιατρού αρχικά έγινε η επιλογή αλλά και σε μας το πιο κοντινό είναι!

Που να τρέχεις κέντρο ή στα ΒΠ!!!!

Χθες έκανα σχεδόν 2 ώρες περπάτημα, περίπου 8 χμ... που θα πάει!!!:rolleyes:

Μέχρι την Πέμπτη ή και το Σάββατο να δω μια ασπρη μέρα θέλω η γυναίκα!

Πονάει και η κοιλιά μου από τα τεντώματα της μικρής... απαπαπα:(

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

πλάκα θα έχει να πάτε μαζί!!!

εγω να σου πω την αλήθεια μου kella δεν είχα γιατρό χρόνια για αυτό και έψαξα απ'ευθείας στο ΑΤΤΙΚΟ...αν είχα μείνει με τον γιατρό της αδερφής μου κι εγω στο ΡΕΑ θα γεννούσα,η άλλη μου αδερφή που είναι έγκυος και τον έχει εκεί θα γεννήσει αλλά μένει και Π.Φάληρο οπότε κουτί της ήρθε!!!

τί μαγειρεύετε σήμερις;;εγω κορίτσια φασολάδα κάνω και απο τώρα γλύφομαι κι ο Νίκος με κοροϊδεύει...μου λέει άμα γεννήσεις σήμεα κλανιάρικο θα βγει το παιδί!!!χαχαχαχα!!!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

εγω την εχω περιπου 4 χρονια τη δικια μου και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενη. ειχαμε καποια θεματα με τον αντρα μου, εχουμε κανει 2 εξωσωματικες μια δε μας εκατσε η δευτερη παλινδρομη και η αληθεια ειναι πως τελικα ο αντρας της που ειναι γεννετιστης τελικα "τα καταφερε" να μας ερθει ο μικρος φυσιολογικα. οποτε δε θα την αλλαξω ευκολα, εχω δεθει μαζι της.

εγω αρακα εβαλα για σημερα μου εχει μεινει και λιγη μανιταροπιτα απο την κυριακη.. αυριο βλεπουμε παλι.. τι πραγμα κι αυτο καθε μερα με το φαγητο :?

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...