Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Maraki S. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Εκανες κολπικες εξετασεις; Τα αμνιακα δε μυριζουν, μηπως εχεις ελαφρα ακρατεια, συνηθιζεται τους τεέυταίους μηνες, ίσως σε συνδυασμό με αυξημενα κολπικα υγρα να σου δίνουν αυτα τα καφε.

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εκανες κολπικες εξετασεις; Τα αμνιακα δε μυριζουν, μηπως εχεις ελαφρα ακρατεια, συνηθιζεται τους τεέυταίους μηνες, ίσως σε συνδυασμό με αυξημενα κολπικα υγρα να σου δίνουν αυτα τα καφε.

όχι δεν έκανα,δεν μου το ζήτησε ο ντόκτορ δηλαδή...μου είπε οτι είναι φυσιολογικό να έχω αυτά τα καφέ...κι εγω νομίζω τσίσα είναι αλλά σου λέω οτι όλα αυτά με αγχώνουν ένα παραπάνω..αφού σκέφτομαι ώρες και φορές ας δώσει επιτέλους μια να σπάσουν τα νερά μια και καλή ή ας ξεκινήσουν οι πόνοι να υσηχάσουμε...ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Γειά σας μανούλες.

Ρηνιώ όσο αφορα το Ελενα ειναι το μόνο δημόσιο που ακόμα δεν κάνεις επισκληρήδιο:shock:

Το Σαββατο βγήκαμε βόλτα. Εγω και τα 3 μικρά. Καλά π'ηγε λίγο κούραση με το καρότσι και τον πιτσιρικα απο δίπλα αλλα τα καταφέραμε. Σήμερα πάμε παιδική χαρά με μάρσιπο. θα δούμε πως είναι με ένα μικρό αγκαλιά και 2 στο χέρι.:rolleyes::rolleyes:

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

Καλησπερα κοριτσαρες, με κοιλιτσες και μωρακια!

Αν εχασα καμια γεννα συγνωμη :(

Εχω μερες να σας γραψω γιατι εμενα στη μαμα μου, μεχρι να ερθει ο αντρας μου. Δε χαιδευτικα στην εγκυμοσυνη, να μη χαιδευτω στη λοχεια?

4 του μηνα ηρθε ο μπαμπας (με 1 ωρα καθηστερηση η πτηση) και την ιδια μερα τα πεθερικα, που φυγαν κυριακη! Ευτιχος κατσαν λιγο γιατι θα σφαζομασταν και φυσικα δεν ηρθαν τις πρωτες μερες και η μαμα μου ετρεχε σαν τρελη να προλαβει την μικρη και το μεγαλο μωρο στο σπιτι (τον πατερα μου) και να μου φερνει καφεδες και φαγιτο στο νοσοκομειο (και ανοστο και λιγο :confused:), ευτιχος οταν γεννησα μας πηγαν φιλοι στο νοσοκ. και τους εστηλα να μου φερουν πιτσα γιατι ειχαν 1 γιαουρτι και 2-3 φρυγανιες (ειχε περασει η ωρα του βραδυνου). Ο μικρος ψαχνει ακομα για ελληνικο ονομα (πειτε καμια ιδεα) και το Μασσιμο, απο 2ο που λεγαμε εκλησε για πρωτο! Μενει ξυπνιος το πρωι και το απογευμα για 15-20 λεπτα και χαζευει (μη ρωτησετε τι βλεπει) και αρχισε να του αρεσει το μπανακι οποτε αν κλαψει ειναι γιατι παρακοιμηθηκε και θελει φαι και αλλαγμα ΤΩΡΑ και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ που συμβενει σπανια! Περασαμε 1 24ωρο με λαχανι κακακια λογο υπερπαραγογης και στρωσαμε.

Το κουλο ειναι οτι γυρναει απο ανασκελα, μπρουμιτα, απ το νοσοκομειο... δεν ειχα δωσει σημασια γιατι νομιζα οτι καποιος τον ειχε γηρισει, ενω ειμουν τουαλετα, το εκανε και στο σπιτι ομως και πιστικα.

Ρινιω μου κουραγιοοοοο! Καπου ειχα διαβασει οτι οι πονοι της προκλησης ειναι πιο δυνατοι απ οτι αν ερθουν μονοι τους, δεν ξερω κατα ποσο υσχιει...

Ριτακι δεν ξερω κατα ποσι ειναι ενδικτικο το βαρος τις πρωτες 10-15 μερες (για μας που δεν μας ζηγισαν στην εξοδο απ το μαιευτηριο ακομα λιγοτερο) αλλα το αν το μωρο ειναι ηρεμο και χαλαρο και φυσικα οι βρεγμενες πανες. Ξεανχοσου και θα δεις οτι μια χαρουλα θα σας βρει ο γιατρος. 2ο ειναι, αν υπηρχε προβλημα θα το ειχες σιγουρα καταλαβει!

Νεμινα αν θες δοκιμασε να μασισεις λιγο μια τσιχλα κανελα (εγω επερνα τριντεντ) και μολις μαλακωσει λιγακι να την κολησεις στο ουλο. Ανακουφιζει απιστευτα απ τον πονο. Λιγο αργα στο γραφω αλλα σαν συμπληρωμα ισως σου ειναι χρησιμο.

Κελλα καλος ορισες!

Ue8pp3.pngI307p3.png

χαρα μου σχεδων 2 εβδομαδες πιο μικρη αποτι ειμαι εγω τωρα γεννησες δηλαδη ε?εσενα τι βαρος ειχε το μωρακι σου οταν γεννηθηκε μας ειχες πει αλλα δεν θυμαμαι νομιζω 2.600 μας ειχες πει?ειχε καθολου δυσκολια στην αναπνοη? ασε με εχει πιασει ενα πραγμα θελω να γεννησω τωραααααααααααα εγω ειμαι σημερα 36 ακριβως αν κανω υπομονη ως τις 37 και παρακαλεσω τον γιατρο μου στην 37η να με γεννησει λετε να υπαρχει προβλημα με τα πνευμονακια του μωρου μου? πρεπει οπως δηποτε να περιμενω ως την 38η??? δεν αντεχω αλλο ρε κοριτσια ειμαι σε ενα ξενο νησι με κανενα γνωστο εδω και μακρια αποτον αντρα μ η αδερφη μ ειναι εδω για παρεα αλλα δεν με νοιαζει εχω κουραστει πολυ πως να περιμενω αλλες 2 εβδομαδες κατω απο αυτες τις συνθηκες???μια εβδομαδα ειμαι εδω κ ειδη ειμαι σκατα ψυχολογικα δεν μπορω να περιμενω αλλες 2!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Manti η νύφη μου γέννησε και τα 2 της παιδιά στο ΕΛΕΝΑ τον έναν το 2007 τον άλλον το 2009 και έκανε και στα 2 επισκληρήδιο...μου κάνει εντύπωση που λες οτι είναι το μόνο νοσοκομείο που ΔΕΝ κάνουν..μάλλον κάποιος δεν σε πληροφόρησε σωστά!!

Χαρα μου τότε όλα καλά!!βρε αν αγχωνόσαστε εσεις οι έμπειρες με τον θηλασμό και το βάρος του παιδιού εμείς τί να πούμε;;που θα είμαστε γκαβάδια τελείως;;;;χαχαχαχα!!!!θα σας τα λέμε εδω και δε θα σας μένει άντεο απο τα γέλια!!!

Tatum ισχύει αυτό που λες με τους πόνους πρόκλησης...είναι γιατί το σώμα δεν έχει προετοιμαστεί και δέχεται όλο αυτό το κύμα ορμονών βίαια,οπότε....πάντως αμφιβάλλω αν τελικά με βάλει με πρόκληση...δεν τον βλέπω καθόλου πρόθυμο απο οσο τον έχω καταλάβει..

Μαριούλα σε καταλαβαίνω γλυκιά μου αλλά προσπαθησε όσο μποείς ν'απασχολείς το μυαλό σου..να σε παίρνει κι η αδερφούλα σου να βγαίνετε για περπάτημα να χαζεύετε την πόλη να μηνν είσαι όλη μέρα μέσα να σκέφτεσαι διάφορα...

Εγω κουρεύτηκα κορίτσια μου σήμερα,ξαλάφωσα και νιώθω κούκλα!!!τώρα πάω να κάνω κι ένα ντουζάκι να μου φύγουν οι τρίχες και μετά νάνι γιατί 18:30 έχουμε γιατρό...λοιπόν τα φιλιά μου και θα σας ενημερώσω πιο βράδυ για τα νεότερα!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια και φρεσκομανούλες!

Μαριούλα υπομονή κι εμένα μανία με έχει πιάσει να γεννήσω ΤΩΡΑ!!!! Δεν ξέρω έχω κουραστεί πάρα πολύ και με τα βραδινά ξυπνήματα, που εξελίσσονται σε αϋπνία, και με τους πόνους στα πλευρά και θέλω να γεννήσω τώρα για να έχω περισσότερο χρόνο με το παιδί μετά, πριν επιστρέψω στη δουλειά. Τώρα είμαι 36 +3 και την Πέμπτη που είχαμε ραντεβού μας είπε ότι και τώρα να γεννηθεί δεν έχει κανένα πρόβλημα και δεν χρειάζεται θερμοκοιτίδα.

Το Σάββατο το μεσημεράκι είχα συνέχεια πετρώματα και πολλές βλέννες διάφανες και καφέ. Πήρα τη γιατρό και μου είπε να είμαι γενικά προετοιμασμένη γιατί ο τοκετός δεν είναι μακριά, αλλά μέχρι τώρα τίποτα....Πολύ θα ήθελα πάντως μέχρι το Σκ να έχω γεννήσει ;) .

Θα φτάσω να κάνω 6 χμ την ημέρα περπάτημα... αλοίμονό της αν δεν αρχίσει να χώνει την κεφάλα της η μικρή!!!!

Συνεχίζω να μην έχω τίποτε, ούτε βλέννες ούτε πονάκια, από την άλλη σκέφτομαι ότι δεν πρέπει να βιάζομαι γιατί στην τελική θα αποφασίσει εκείνη όταν θα είναι έτοιμη να βγεί.

Ναι μεν είμαι στην 37η και θεωρητικά όποτε και να βγεί θα είναι καλά, από την άλλη όμως δε μπορεί να είναι τυχαίο το γεγονός ότι τα περισσότερα παιδιά γεννιούνται την 40η εβδομάδα:rolleyes:

25 λεπτά περπάτησα (1,5km) με το σκύλο σήμερα που τον πήγα για beaute και mani-pedi και σε λίγο θα με πάρει ο άντρας να πάμε Άγιο Κοσμά για 2η δόση περπατήματος! ΟΥΦΦΦΦΦ.....:D

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Kοριτσακια καλησπερα!Χαιρομαι που μαθαινουμε ευχαριστα νεα απο τις μαμαδες που εχουν γεννησει!

Κελα,καλως μας ηρθες!Με το καλο το μπεμπε σου!

Νεμινα,σε καταλαβαινω!Ειχα κ γω 2-3 μερες πονο στα δοντια σε ολη τη δεξια πλευρα πανω-κατω.Μετα μου περασε κ χθες με ποναγε μονο ο τελευταιος κατω τραπεζιτης κ σκεφτομουν μηπως κατι δεν παει καλα με ασβεστιο κ μεινω κουτσοδοντα!Σημερα ευτυχως καλα ειμαι.Αντε,να γεννησουμε ,να παμε οδοντιατρο για ελεγχο.

Χθες πηγα σε μια βαπτιση που ειχαμε κ κουραστηκα χωρις να εχω κανει τιποτα στην ουσια.Το βραδυ καλοπερασα!Σηκωθηκα 3 φορες κατα τη διαρκεια της νυχτας για τουαλετα κ καθε φορα που ξυπναγα αισθανομουν το βαρος του μωρου στην κοιλια κ δεν βολευομουν με τιποτα!

τί κάνετε κοριτσάκια μου;;

Λοιπόν τα νέα μας...ΌΟΟΟΟΟΟΟΛΑ καλά,η μικρή στα 3100,αμνιακά καλά,όλα υπέροχα με εξέτασε και απο κάτω -παρεπιμπτόντως δεν με πόνεσε καθόλου- και μου είπε οτι αν δεν έχουμε πόνους ή σπάσιμο νερών ως το σ/κ-Δευτέρα να τον πάρω τηλ. να με δει στο ΑΤΤΙΚΟ την Τρίτη και βλέπουμε...οπότε όπως καταλαβαίνετε υποθέτω θα με δει την Τρίτη το πρωί και θα μου πει ή Τρίτη βράδυ να πάω ή Τετάρτη,ώστε να μπω με πρόκληση!!τσάμπα δηλαδή που με έτρωγε ο κώλος μου τόσο καιρό!!τελοσπάντων καλύτερα έτσι τώρα νιώθω πιο ήρεμη!!

Miss Caramel ακόμα δεν πήρε θέση;

Marant....... κι εγω εδω και 10 μέρες περίπου έχω καφέ όπως της περιόδου αλλά niente!!κι εγω περίμενα οτι θα γεννούσα ως το σ/κ αλλά όπως βλέπεις δεν!!εσένα πάντως εύχομαι να συμβεί!!

Αυτά!!!πήραμε ταινιούλα να δούμε πάω να φτιάξω ποπ-κορν κορίτσια μου!!!φιλιά!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

καλησπερα κοριτσια καλως σας βρηκα ολες :D κι εμεις σημερα ειχαμε γιατρο ο μικρος μας ειναι 2870 αλλα δεν εχει εμπεδωθει ακομα. καναμε και την εξεταση για το στρεπτοκοκκο. μας ειπε την αλλη εβδομαδα θα κανει την κολπικη εξεταση για να δει το τραχηλο. ελπιζω να μου ξεκινησει τον τοκετο με αυτο δεν κρατιεμαι αλλο :tongue:

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...