Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

πηγα και εβαλα καινουργια εκανα αντιγραφη πανω στην εικονα και επικολληση μετα στην επεξεργασια αλλα μου βγαζει το λινκ κατι εγω κανω λαθος μαλλον

Χαρά στον κώδικα που σου δείχνει πρέπει λογικά να είναι κάπως έτσι

[url!=http://lilypie.com]tVdap3.png[/url]

[url!=http://lilypie.com]2Mznp3.png[/url]

χωρίς το θαυμαστικό στο url

κανονικά διαλέγεις το PseudoHTML, UBBCode and BB Code

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κι από μένα. Ο μπέμπης τρώει ανά 3ωρο περίπου και στο ενδιάμεσο κοιμάται οπότε τότε μπορώ να ξεκλέβω λίγο χρόνο. Έχω μια γλυκιά κούραση που δεν συγκρίνεται όμως με την περίοδο της λοχείας στην κόρη μου όπου ήμουν έτοιμη να καταρρεύσω από την κούραση. Τώρα σαν πιο έμπειρη μαμά τα έχω πιο οργανωμένα όλα και κοιμάμαι και καλύτερα και με λιγότερο άγχος. Να την ακούτε τη Χαρά που είναι δευτερομανούλα κι αυτή και ξέρει. Κοιμηθείτε τώρα που μπορείτε γιατί μετά τα ωράριά σας θα είναι απρόβλεπτα. Παρεπιπτόντως Χαρά μου να σου ζήσει ο μπεμπούλης σου!

Nemina περαστικά με τον φρονιμίτη!

riniw μου δεν εννοούσα ότι με το συμπλήρωμα αύξησα το γάλα μου. Απλά δεν είχα πολύ γάλα τις πρώτες μέρες ούτε και πρωτόγαλα και έδινα αρκετό συμπλήρωμα αλλά μετά μου κατέβηκε και μείωσα το συμπλήρωμα. Δεν το έκοψα τελείως γιατί ο μπέμπης έχει ανεβάσει τη χολερυθρίνη του, την οποία και παρακολουθώ και το μητρικό γάλα γενικά επιδεινώνει τον ίκτερο. Αν μπορείτε αποφύγετε να δώσετε ξένο γάλα από την αρχή, ώστε να εδραιωθεί καλύτερα ο θηλασμός. Εγώ λόγω εισεχουσών θηλών δεν μπορώ να αποφύγω τελείως το συμπλήρωμα, ενώ χρησιμοποιώ και θήλαστρο. Και τα δύο αυτά καλό είναι να τα αποφύγετε, γιατί μειώνουν το γάλα σε μια γυναίκα που μπορεί απρόσκοπτα να θηλάσει.

Φιλιά πολλά σε όλες.

8dkvp3.png

VcWhp3.png

Αν έχεις μεγάλη αυτοπεποίθηση και δεν είσαι κολλημένη με ένα συγκεκριμένο γιατρό κάλλιστα γεννάς με όποιον εφημερεύει και του δίνεις και ένα κατοστάρικο για τον κόπο του!;)

Από την άλλη αν θες συγκεκριμένο γιατρό, τον πληρώνεις. Απλά στο Δημόσιο είναι καραμαύρα ενώ στον ιδιωτικό σου κόβει ολόκληρη ή μερική απόδειξη.:rolleyes:

Η πίπ@ είναι στον ιδιωτικό ότι τόσο καιρό έχουμε φτιάξει ένα budget και περιμένουμε το δωμάτιο να κοστίσει πχ 800 λόγω ΕΟΠΥΥ, αν ξαφνηκά μας πούν όχι σκάτε 1600 και τα παίρνετε μετά από το ταμείο, φιλαράκο τα άλλα 800 που είναι εκτός προϋπολογισμού που θα τα βρω??? Σάμπως μπορώ να πάρω γεννοδάνειο?:evil:

και αυτό όχι πάντα. Στο 2ο παιδί μου έσκασα 3.600 αμοιβή γιατρού καταμαύρα συν 120 επίσκεψη επίσης μαύρα. Αυτή τη φορά πήγα με άγριες διαθέσεις. Αλλαξα γιατρό, έψαξα σε δημόσιο μου ζήτησε 1.500 αμοιβή για να γεννήσω στο ελενα που δεν έχουν ούτε αφρόλουτρα για τα μωρά. Αν δεν ήμουν συστημένη θα γεννούσα μαζίτου και θα του έκανα σίγουρα καταγγελία.Πήγα ιασω έδωσα ίδια αμοιβή στον γιατρό με απόδειξη και όλες οι επισκέψεις φυσικά συν το νοσοκομείο αλλα 1.000. Δεν βρήκα τον λόγο να γεννήσω στο Ελενα που ακόμα δεν έχει μάθει την επισκληρήδιο ανισθησία και μετά την κρίση οι παροχες έιναι άθλιες. Τι να πληρώσω επειδή με έβλεπε μια φορά τον μήνα?

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

και αυτό όχι πάντα. Στο 2ο παιδί μου έσκασα 3.600 αμοιβή γιατρού καταμαύρα συν 120 επίσκεψη επίσης μαύρα. Αυτή τη φορά πήγα με άγριες διαθέσεις. Αλλαξα γιατρό, έψαξα σε δημόσιο μου ζήτησε 1.500 αμοιβή για να γεννήσω στο ελενα που δεν έχουν ούτε αφρόλουτρα για τα μωρά. Αν δεν ήμουν συστημένη θα γεννούσα μαζίτου και θα του έκανα σίγουρα καταγγελία.Πήγα ιασω έδωσα ίδια αμοιβή στον γιατρό με απόδειξη και όλες οι επισκέψεις φυσικά συν το νοσοκομείο αλλα 1.000. Δεν βρήκα τον λόγο να γεννήσω στο Ελενα που ακόμα δεν έχει μάθει την επισκληρήδιο ανισθησία και μετά την κρίση οι παροχες έιναι άθλιες. Τι να πληρώσω επειδή με έβλεπε μια φορά τον μήνα?

πρώτη φορά ακούω κατι τέτοιο για το ΕΛΕΝΑ...κι εμένα στο ΑΤΤΙΚΟ μου είπαν οτι το μόνο που θα χρειαστώ είναι φορμάκια και σεντονάκια με κουβερτούλες -δεν τα ντύνουν δηλαδή όπως στα ιδιωτικά.

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Ρηνιώ άστα... άλλο το Αττικό και άλλο το Έλενα από ότι έχω ακούσει!!!:rolleyes:

Ελβίνα έχω ακούσει το αντίθετο... ότι το μητρικό γάλα βοηθάει να μην εμφανιστεί ικτερος όπως και το να κοπεί ο λώρος τουλάχιστον 3-4 λέπτά μετά τον τοκετό (από ότι μου είπε και ο γιατρός μου)

Το έχω λίγο άγχος αυτό με το θηλασμό... μπορεί να έχω δεί και να έχω διαβάσει τα πάντα αλλά και πάλι προυπηρεσία μηδέν!!!:|

manti η γέννα και ο θάνατος είναι μεγάλη εκμετάλλευση... άστα να πάνε!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

χαρα μ τι κανεις?δεν πολυ μπαινεις... να σου πω ποσες εβδομαδες ακριβως ησουν οταν γεννησες?

ρινιω μ εδω ειναι η αδερφη μ αλλα τι να την κανω?εγω τον αντρα μ θελω:cry:δεν εχουμε μεινει ποτε ξανα για τοσο καιρο χωριστα!καλα εισαι 39 εβδομαδων και το σηζητας? εγω στην θεση σου εννοειται κ θα εκανα προκληση εδω σκεφτομαι να κανω προκληση και τωρα που αυριο θα ειμαι 36 εβδομαδων αλλα φοβαμαι μηπως δεν ειναι καλο για το μωρο να γεννηθει τοσο νωρις???

νεμινα μ περαστικα!

83tdp2.pngcWE4p3.png

χαρα μ τι κανεις?δεν πολυ μπαινεις... να σου πω ποσες εβδομαδες ακριβως ησουν οταν γεννησες?

ρινιω μ εδω ειναι η αδερφη μ αλλα τι να την κανω?εγω τον αντρα μ θελω:cry:δεν εχουμε μεινει ποτε ξανα για τοσο καιρο χωριστα!καλα εισαι 39 εβδομαδων και το σηζητας? εγω στην θεση σου εννοειται κ θα εκανα προκληση εδω σκεφτομαι να κανω προκληση και τωρα που αυριο θα ειμαι 36 εβδομαδων αλλα φοβαμαι μηπως δεν ειναι καλο για το μωρο να γεννηθει τοσο νωρις???

νεμινα μ περαστικα!

πολύ νωρίς για σένα!!!δε νομίζω οτι τα πνευμονάκια του μωρού θα είναι οκ!!

εγώ πάλι την προηγούμενη φορά που πήγα είδα το παιδί να κάνει αντανακλαστικές αναπνευστικές κινήσεις οπότε είναι έτοιμο...μόνο που δε λέει να πάρει φόρα το βρωμοπαίδι!!!!να πάρει φόρα να κάνει ντου να βγει!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Ελα βρε Ρηνιω τωρα, γιατι να κανεις πρόκληση, ασε τα πραγματα να ερθουν φυσιολογικα! 1 βδομαδα εμεινε, τίποτε δηλαδή! Εφαγες 39, στη μια θα κολλησεις;; Στο λεω γιατί κ στο γιο μου, θα εμπαινα Δευτερα για πρόκληση κ τελικα ξημερωματα Κυριακής το πήρε απόφαση ο μικρός! Είναι μαγικα όταν ερχονται ετσι τα πραγματα! Το σκεφτόμουν κι εγω λόγω ανυπομονησίας να πω κατι αυριο στο γιατρό, όμως το μετανιωσα. Τωρα κ με το δόντι, τόσο πόνο που περνω ξεχασα κ τα πονακια κ τις συσπασεις κι όλα... Δεκα γεννες να περναγα μπροστα στον πόνο του φρονιμιτη.. Πήρα κ τον γυναικ. μου κ λεει να παω στον οδοντίατρο κ να παρω ό,τι φαρμακο μου δωσει γιατί τα βακτήρια περνανε μεσω του αίματος στο παιδί (κουφό ε;;;;;;)

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

kalhmera μανουλιτσες , ζουζουνακια κ κοιλουμπιτσες!!!

καλη βδομαδα σε ολες!

ολα καλα ????

εμεις σημερα κλεινουμε μια βδομαδα στο σπιτακι μας κ περιμενουμε την παιδιατρο μας να μας δει . ελπιζω να εχει παρει βαρος η μικρουλα μου γιατι ενα ανχος με τον θηλασμο το εχω . η υπολοιπες πως τα πατε?????

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Nemina κι εγω αυτό θα σού λεγα,να πας οδοντίατρο και να μην τ'αφήσεις μην έχεις τρεχάματα...τα δόντια τα έχει φοβηθεί το μάτι μου,απο αυτά που έχω δει και που έχω ακούσει...

Σκεφτόμουν για πρόκληση -αμφιταλαντεύομαι,μη νομίζεις- για να ηρεμήσω και σκέφτομαι οτι με την αποβολή του άγχους θα έρθει μόνο του...ο Νίκος μου λέει να μην κάνω τίποτα,να τον ρωτήσω να δω τί θα μου πει και να μη βιάζομαι!!!Εν τω μεταξύ χτες βράδυ που κουβεντιάζαμε του λέω οτι αγχώνομαι κιόλας γιατί τώρα το μωρό δεν έχει πολύ χώρο να κουνιέται και δεν κουνιέται όπως παλιά -όχι οτι δεν το καταλαβαίνω,καμία σχέση- και αγχώνομαι επιπλέον και κοιμήθηκε όλο το βράδυ με το χέρι στην κοιλιά!!

rita_ki αγάπη μου πως τα πάνε τ'αδερφάκια;;;εύχομαι καλά αποτέλεσματα σήμερα με την παιδίατρο..Γιατί αγχώνεσαι με τον θηλασμό;;δευτερόμανούλα κιόλας,θα έπρεπε να του είχες πάρει τον αέρα!!

Κατά τ'αλλα εμείς τσακώσαμε απο κάπου έρπη επιχείλιο -πιθανών απο το άγχος- ευτυχώς έβαζα απο χτες zovirax και ούτε που φούσκωσε...χτες βράδυ πήγαμε εδω στο Παλατάκι που έκαναν Γιορτή Τσικουδιάς η Εστία Κρητών Χαϊδαρίου και ήπιαμε και ρακί φάγαμε και ντάκο ακούσαμε και άσμα πατριώτικο!!!!μού φυγε κι ο καημός!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

ritaki μην αγχωνεσαι με το θηλασμό, όλα καλα θα πάνε, μια χαρα βαρος θα εχει παρει η μπουμπού σου! Πως την βλεπει ο μεγαλος αδελφός;;;

Ρηνιω, μολις γυρισα από τον οδοντίατρο, μου εβαλε ενα φαρμακο που θα καταπραύνει τον πόνο κ όταν με το καλό γεννησω κι ηρεμήσω, θα τον κανουμε εξαγωγη να τελειώνουμε...

Απλως σου λεω για την πρόκληση γιατί ετσι κ με τη μικρή μου, επειδη νομιζα τοτε πως εχανα υγρα κ την πιεσαμε να βγει (συνεχεια με σκαλιζαν από κατω κλπ, ήμουν μεσα στο νοσοκομείο) στις 39 εβδ για κατι μερες κ το μωρό που δεν ήταν ο καιρός του (ακομη κι η μερα μετραει) δυσφορησε, μου σπασαν τα νερα κι είχε κανει κακα. Εκ των υστερων εμαθα πως τα μωρα κανουν κακα στην κοιλιά είτε οταν εχει περασει κατα πολύ ο καιρός τους είτε όταν νιωθουν πίεση. Ασε που αν δεν εχεις τις προϋποθεσεις από κατω (μαλακό τραχηλο κλπ) μπορεί να μη σε πιασουν οι τεχνητοί κ να καταλήξει καισαρική...

HgqOp3.png

Μην ανησυχείς, ξερει πολύ καλα αυτη πότε θα ερθει! Να ευχεσαι να είναι ησυχούλα γιατί εγω με τον γιό μου, αρχισα πολύ γρηγορα να νοσταλγω τις μερες που ήταν μεσα στην κοιλιά κι ειδικά κατι βραδια που εκλαιγε από τις 12 ως τις 5 το πρωι ασταματητα!! Ελεγα "Χαλαλι η γεννα, αυτα γιατί κανείς δε μου τα 'πε;;;;;;;;;;;;;;;;;" Ξερω πως σου φαίνεται λίγο κουφό αυτό τωρα..........

HgqOp3.png

Σωτηρία μου σήμερα το απόγευμα έχω ραντεβού κι ελπίζω να μας τα πεί όλα καλά...μ'εχει φάει η ανυπομονησία το ξέρω...μια ζωή έτσι είμαι αφού ώρες και φορές απορώ πως άντεξα να περιμένω να τελειώσει η εγκυμοσύνη...!!!!Αυτά τα καφέ τα έχω ακόμα...ασταμάτητα...έχω μόνο πόνους πειόδου και φοβάμαι οτι αν φεύγουν και νερά δεν θα το καταλάβω γιατί αυτά τα καφέ μόλις έρθουν σε επαφή με τον αέρα μυρίζουν,οπότε δεν ξέρω μερικές στιγμές που νιώθω ας πούμε υγρασία αν είναι τσίσα,ιδρώτας η αμνιακό υγρό...ΚΑΙ όλα υτά μαζί συντελούν στο να θέλω να τελειώνω μια ώρα αρχίτερα..

Πως με βρίσκεις;;;

άντε ευτυχώς θα ηρεμήσεις απο το δόντι,προσωρινά..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

καλημερα κοριτσια μου τι κανετε???

μαριουλα 34+3 ημουν οταν γεννησα

σοφακι και στο πρωτο μου παιδακι επειδη και αυτο ειχε ικτερο του εδιναν συμπληρωμα για να το βοηθησουν να πεσει ο θηλασμος δυστυχως δε βοηθαει επισης και ο δευτερος εειχε ικτερο και ακομα του δινω συμπληρωμα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...