Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

νομιζω ολες βιαζομαστε :tongue::tongue: χαχαχαχαχα εγω ανυπομονω να κρατησω το μικρακι μου αγκαλιτσα να το ζουζουνισω και επιτελους να σταματησουν κι αυτοι οι παλιοεμετοι .. δε την παλευω αλλο :shock:

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

κελλα καλως ηρθες στην παρεα μας!!! τι μωρακι περιμενεις?

ρινιω μου καλα ειμαι εσυ? να εδω ειμαι στην ροδο δεν μπορω να πω οτι περναω και τελεια!!! μου λειπει ο αντρας μ κ γενικα δεν ξερω απο ροδο και δεν εχω που να παω και βαριεμαι αντε 15 μερουλες μου εμειναν ακριβως!!!:shock: πως περνανε βρε κοριτσια???

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλησπέρα κορίτσια. Ο μπεμπούλης κοιμάται και βρήκα ευκαιρία να μπω. Κουράγιο, θα γεννήσετε κορίτσια σε λίγο πού θα πάει. Εγώ αισθάνομαι μια γλυκιά κούραση. Το γάλα μου αυξήθηκε και δίνω λιγότερο συμπλήρωμα πλέον. Είναι ήσυχος προς το παρόν, κλαίει μόνο όταν φτάσει στο αμήν για το γάλα του. Η αδερφούλα του είναι τρελαμένη μαζί του. Τον κοιτάζει και μου λέει : Σαν ποντικάκι είναι. Βασικά τον περίμενε μεγάλο σαν παιδάκι, να τρέχει και να πειράζει τα παιχνίδια της και τώρα που τον είδε μικρό κι ακίνδυνο επαναπαύθηκε. Η μητρότητα είναι ένα θαύμα και είμαστε πολύ τυχερές που το ζούμε. Τα λέμε κορίτσια και υπομονή στις εγκυούλες. Το θαύμα πλησιάζει και για εσάς.

αχ ελβινα μου ποσο σε ζηλευω εσενα και τα υπολοιπα κοριτσια που γεννησαν!!!αντε να δουμε εμεις ποτε θα γεννησουμε?????κουραστηκα!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Μαριούλα μου εμενα που αρχικα το προέβλεπαν οτι θα γεννηθει θηρίο (3800 περ) τελικα το μετανιωσε κ στις 37 εβδ είχε βαρος 2770!!!

οποτε κ εμενα που ηταν 35+5 και ηταν 2.800 μια χαρα σαν βαρος ε?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!

Τα νέα μας απο τη γιατρό εχτές: Ο μικρούλης έχει φτάσει 2613gr, φυσιολογική η ανάπτυξη ως προς όλα και απο αμνιακό υγρό μια χαρά!Ο τράχηλος έχει κοντύνει και έχει μαλακώσει αρκετά, μου είπε ότι δεν με βλέπει να παίρνω όλο το μήνα :D. Θα κάνω και εξετάσεις γεν. αίματος, ούρων και σάκχαρο, και καλλιέργεια για στρεπτόκοκο(πήραμε ήδη δείγμα) και την ερχόμενη Πέμπτη θα ξαναπάμε για nst.

Μας είπε για την επίσχεση ότι θα ξεκινήσει πιθανότατα απο Δευτέρα, ελπίζω να μη γίνει τελικά γιατί είναι ψιλοαναστάτωση. Κατά τα άλλα η αυπνία συνεχίζεται, έχω κάτι πονάκια, κάτω πετρώματα, συχνοουρία και ελπίζω να φτάσουμε στον τοκετό σύντομα ;).

μαραντ μου για θυμισε μου ποσο εβδομαδων εισαι? κ εγω την πεμπτη θα ξανα παω για τοκογραφημα:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε??

εγω ενα εχω να πω στα κοριτσακια που ανυπομονουν κοιμηθητε τωρα που προλαβαινετε για να μαζεψετε δυναμεις θα τις χρειαστειτε ακομα και ανα εχετε το πιο ησυχο μωρο

εμεις τα παμε υπεροχα με το νεο μου αντρακι ειναι ησυχο και κανει αυτο που λεμε μαμ,κακα και νανι ειναι υπεροχη αισθηση αυτη η μυρωδια που βγαζουν τα μωρα μου ερχετε να το φαω

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

κελλα καλως ηρθες στην παρεα μας!!! τι μωρακι περιμενεις?

ρινιω μου καλα ειμαι εσυ? να εδω ειμαι στην ροδο δεν μπορω να πω οτι περναω και τελεια!!! μου λειπει ο αντρας μ κ γενικα δεν ξερω απο ροδο και δεν εχω που να παω και βαριεμαι αντε 15 μερουλες μου εμειναν ακριβως!!!:shock: πως περνανε βρε κοριτσια???

δεν έχεις την αδερφούλα σου παρέα;;

μακάρι να ήξερα απο Ρόδο δυστυχώς μόνο στον ΄χαρτη την έχω δει!!!

πως αισθάνεσαι κοιλουμπίτσα;;ανυπομονείς;εγω νιώθω κουρασμένη...σκέφτομαι πολύ σοβαρά μήπως του πω να πάμε με πρόκληση,αύριο που θα με δει,να ξέρει κι ο Νίκος να είναι μαζί αλλά δεν ξέρω αν θα το δεχτεί ή αν θα με αφήσει να φάω όλον τον γαϊδαρο και με βάλει μετά τις 40 ημέρες...γκρρρ!!!!!!!!!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε??

εγω ενα εχω να πω στα κοριτσακια που ανυπομονουν κοιμηθητε τωρα που προλαβαινετε για να μαζεψετε δυναμεις θα τις χρειαστειτε ακομα και ανα εχετε το πιο ησυχο μωρο

εμεις τα παμε υπεροχα με το νεο μου αντρακι ειναι ησυχο και κανει αυτο που λεμε μαμ,κακα και νανι ειναι υπεροχη αισθηση αυτη η μυρωδια που βγαζουν τα μωρα μου ερχετε να το φαω

Καλημέρα Χαρούλα!!!!

χαχαχαχα!!!ωραίο αυτό με τον ύπνο εχτές μπορώ να πω οτι κοιμήθηκα σερί...ξύπνησα κατά τις 4 και κοιμήθηκα κατά τις 5+...!!!!πως τα πάει ο μεγάλος αδερφός;;πως του φαίνεται;;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

marioula καλως σας βρηκα!! αγορακι περιμενω. παντως κι εγω που ειμαι στην αθηνα δεν μπορω να κανω και πολλα :rolleyes: που θα παει θα περασουν..

χαρα μου πραγματικα μακαρι να μπορουσα να κοιμηθω και θα το εκανα με πολυ μεγαλη μου ευχαρηστηση ;)

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

κοριτσια μια βοηθεια παρακαλβ γιατι δε μπορω να βαλω το τικερακι μου τι κανω λαθος μου βγαζει το λινκ αντι την εικονα

κι εμένα σήμερα για κάποια ώρα μου το έβγαζε εκτός το τικερ....

για πήγαινε στην επεξεργασία στην υπογραφή σου μήπως χρειάζεται ν'αλλάξεις τον κώδικα αλλιώς ζήτα απο τους διαχειριστές μήπως και χρειάζεται κάπως να τα μικρύνεις

io6Qp3.png

TyPTp2.png

πηγα και εβαλα καινουργια εκανα αντιγραφη πανω στην εικονα και επικολληση μετα στην επεξεργασια αλλα μου βγαζει το λινκ κατι εγω κανω λαθος μαλλον

η αλήθεια είναι οτι κι εγω μόλις πατάω στο link μου βγάζει το τικεράκι σου

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...