Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Δεν είναι θεμα αυτοπεποίθησης μονο, στο λεω εκ πείρας πως στο πρωτο παιδί χρειαζεσαι απαραιτητως καποιον που να σου εμπνεει σιγουρια!(εγω τουλαχιστον ετσι ενιωθα μιας κ ημουν πολυ μικρη κ απειρη) Στο τριτο είναι αλλιως...γεννας σα γιδούλα... Θα το σκεφτομουν κ για γεννα στο σπίτι ακόμη (με μαια)!! Ύστερα στην πρωτη μου γεννα ο γιατρός ηρθε 12 τη νυχτα κι εφυγε 4 το πρωι κ είχε ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ!!! Το ενιωθα υποχρεωση να του δωσω κι εκείνος δεν τα ηθελε.

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοιτάχτε ο δικός μου ο γιατρός ξεγεννάει και σε ιδιωτικό...η δική μου επιλογή ήταν το ΑΤΤΙΚΟ και να είμαι μαζί του,αλλιώς θα πήγαινα στα εξωτερικά και θα με έβλεπε ο εκάστοτε γιατρός....

Ωραία η βάφτιση...εγω γιατί πεινάω πάλι;;;;

Καραμελάκι μόλις διάβασα αρθρο οτι αναστέλλονται οι κινητοποιήσεις ως το τέλος του μήνα όσον αφορά τις ιδιωτικές κλινικές http://dlvr.it/2Gxvn0

ελπίζω να προλάβεις γιατί έχεις ΄δίκιο ο προυπολογισμός τώρα πια δεν είναι να βγαίνει εκτός

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Σε ποια βδομάδα είσαι?

Γεια σου Αντιγονη.Καινουρια δεν εισαι στο φορουμ;Καλως ορισες κ με το καλο το μωρακι σου!Αγορακι ή κοριτσακι περιμενεις;

Εγω ειμαι στην 37η εβδομαδα+4 μερες.

Πραγματι 3 κ ο κουκος μειναμε στο φορουμ.Αντε να ερθουν με το καλο κ τα δικα μας ζουζουνακια!:)

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια. Ο μπεμπούλης κοιμάται και βρήκα ευκαιρία να μπω. Κουράγιο, θα γεννήσετε κορίτσια σε λίγο πού θα πάει. Εγώ αισθάνομαι μια γλυκιά κούραση. Το γάλα μου αυξήθηκε και δίνω λιγότερο συμπλήρωμα πλέον. Είναι ήσυχος προς το παρόν, κλαίει μόνο όταν φτάσει στο αμήν για το γάλα του. Η αδερφούλα του είναι τρελαμένη μαζί του. Τον κοιτάζει και μου λέει : Σαν ποντικάκι είναι. Βασικά τον περίμενε μεγάλο σαν παιδάκι, να τρέχει και να πειράζει τα παιχνίδια της και τώρα που τον είδε μικρό κι ακίνδυνο επαναπαύθηκε. Η μητρότητα είναι ένα θαύμα και είμαστε πολύ τυχερές που το ζούμε. Τα λέμε κορίτσια και υπομονή στις εγκυούλες. Το θαύμα πλησιάζει και για εσάς.

8dkvp3.png

VcWhp3.png

Ελβίνα μου χαίρομαι που η μικρή σου το έχει πάρει με καλό μάτι το αδερφάκι της...

Άντε και σε λίγο που θα μεγαλώσει και θα περπατάει τσακίρ κέφι!!!

Μπράβο που μειώνεις το συμπλήρωμα... συνήθως γίνεται το αντίθετο!

Άντε να δούμε κι εμείς οι πρωτομανούλες τι ψάρια θα πιάσουμε και με την εγκυμοσύνη και με το θηλασμό μετά... ουφφφφ!!!!

Καλησπέρα στα καινούρια κορίτσια :D Πείτε μας 2 λόγια... πρώτη φορά μανούλες ή έμπειρες πλέον???

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

και για μενα ειναι πρωτο παιδακι και με εχει πιασει ανπομονησια.. δεν περνουν οι μερες :D .. εγω δυστυχως δε θα θηλασω γιατι εχω αφαιρεσει τους γαλακτοφορους πορους :( τι να κανουμε?? να ειναι καλα τα μωρακια μας ..

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

kella η κάθε μάνα κάνει το καλύτερο που μπορεί για το παιδί της!

Ναί καλός ο θηλασμός αλλά δεν είναι και το παν, μη τρελλαθούμε!!!

Η μάνα φαίνεται και στα μετά και κρίνεται...

Τα παιδιά πρέπει να μεγαλώνουν με αγάπη... τα υπόλοιπα έρχονται μετά ή πηγάζουν από αυτό!;)

Ωραίο τικεράκι ;)

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια, καλως μας ηλθατε οι καινούριες με το καλό να υποδεχτείτε τα βλασταρακια σας!

Ελβινα μου, τι ομορφες στιγμες που ζεις!! Σε καταλαβαινω απολυτα, τα εχω περασει στη 2η γεννα, μολις ηλθε στο σπιτι η μικρη. Τωρα να δουμε πως θα είναι που τα άλλα δυο θα εχουν κανει "κομμα". Θα δείξει, παντως πιστευω πως τα εχω προετοιμασει αρκετα καλα.

Περασα ενα βασανιστικό βραδυ, υποφερω από φρονιμήτη. Μου ερχόταν να σπασω το κεφαλι μου στον τοίχο. Το πρόβλημα εχει χειροτερεψει τις τελευταίες 3-4 μερες κ χτες εφτασε στο αποκορύφωμα. Δεν ξερω τι να κανω σε αυτη τη δυσκολη φαση, δε θα αντεξω μια βδομαδα να βγει το μωρό. Δεν ξερω αν το εχετε περασει αλλα είναι από τους πιο δυνατούς πόνους.... Τι να κανω;;;;

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Καλημέρα κορίτσια!!!

Καλώς μας ήρθες kella!!!με το καλό κι εσύ!!παρακολουθείς καιρό το καφέ μας;

Elvina τί πανέμοφο που η κορούλα σου λέει το μωρό ποντικάκι!!Θα ήθελα πάντως να μοιραστείς μαζί μας το μυστικό του πως γίνεται με συμπλήρωμα να σου αυξάνεται η παραγωγή γάλακτος!!!

Nemina εμένα σκάει εδω και 15 χρόνια ο φονιμήτης...τον πιάνει όποτε γουστάρει και μένα μου έρχεται να γκρεμίσω τον τοίχο οχι απλώς να βαρέσω το κεφάλι μου στον τοίχο!!!δεν ρώτησες τον γιατρό να σου δώσει κάτι;εμένα επειδή τα δόντια μου γενικώς είναι ολόϊσια αλλά απο πάστα.....βράστα έχω κουραστεί να δίνω λεφτά να τα φτιάχνω...απο το καλοκαίρι π.χ. μου φέυγει σιγά-σιγά ένα σφράγισμα και νομίζω οτι έχω αρχίσει και νιώθω σε ορισμένες φάσεις να μου δίνει πόνο αν πιω κρύο νερό π.χ....Τα μωρά σου περιμένουν το νέο μέλος,ε;;με περιέργεια,φαντάζομαι

Κατά τ'αλλα εγω μανούλες....όλο καφέ,όλη μέρα αλλά ούτε πόνοι,ούτε νερά ούτε τίποτα!!!αύριο βράδυ έχω επίσκεψη στον γιατρό και σκέφτομαι πολύ σοβαρα μήπως του πω να πάμε με πρόκληση...ούτως ή άλλως δεν έχει άλλο,μια εβδομάδα έμεινε...εκτός αν έχουμε εξελίξεις ΄σημερα-αύριο...η κοιλιά πάντως έχει κατέβει

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημερα σας :D

ειχα γραφτει πιο παλια αλλα δεν ειχα καθολου χρονο να σας παρακολουθω, καποιες φορες χαζευα στο parents αλλα τωρα που εχω πιο πολυ χρονο ειπα να δω τι γινετε εδω και μου αρεσε η ιδεα της πιο αμεσης επαφης ;)

Βλεπω δε μετραω μονο εγω τις ωρες για το τελος... χαχαχαχα

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Καλημερα σας :D

ειχα γραφτει πιο παλια αλλα δεν ειχα καθολου χρονο να σας παρακολουθω, καποιες φορες χαζευα στο parents αλλα τωρα που εχω πιο πολυ χρονο ειπα να δω τι γινετε εδω και μου αρεσε η ιδεα της πιο αμεσης επαφης ;)

Βλεπω δε μετραω μονο εγω τις ωρες για το τελος... χαχαχαχα

xaxaxaxa!!!!!!

όντως είναι πολύ κουαστικό το τέλος...μου το έλεγαν και δεν το πίστευα

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...