Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια μου...όλα καλά μανούλες;

Σοφία δυστυχώς δεν μου ανοίγει το link οπότε ενημέρωσε εν τάχει που αναφέρεται;Πως τα πας με το περπάτημα;

Σωτηρούλα μου τί έγινε;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμένα δεν με πονάει προς το παρόν η μέση...

θα τα βάλεις κατάψυξη όπως η Άννα;εγω δεν έχω ούτε την όρεη ούτε την υπομονή άσε που όπως σας ξανάπα η ζαχαροπλαστική δεν είναι το φόρτε μου!!!το μόνο που φτιάχνω γιατί μ'αρέσει να το τρώω είναι η καρυδόπιτα!!!

Έχουμε μια βάφτιση σήμερα στις 5 και σκέφτομαι οτι θα χάσω τον μεσημεριανό ύπνο...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημερα!!!!!!!!!

Χθες το βραδυ που εβλεπα tv ειχα κατι εντονα τσιμπηματα απο κατω(εσωτερικα) κ σκεφτηκα μηπως εναι τιποτα προεορτια γεννας.Αυτα τα ενιωθα για μιαμιση ωρα περιπου.Μετα,τιποτα.Μου περασαν κ σημερα ειμαι οκ.Παντως εγω πιστευω πως δεν θα φτασω ως την 40η εβδομαδα.Δεν μπορει,νιωθω πως κοντευει!

Αυριο εχω κ γω μια βαπτιση κ πρεπει οπωσδηποτε να βρω θεση να κατσω γιατι δεν αντεχω την ορθοστασια ουτε 10 λεπτα!

Καλημερα!!!!!!!!!

Χθες το βραδυ που εβλεπα tv ειχα κατι εντονα τσιμπηματα απο κατω(εσωτερικα) κ σκεφτηκα μηπως εναι τιποτα προεορτια γεννας.Αυτα τα ενιωθα για μιαμιση ωρα περιπου.Μετα,τιποτα.Μου περασαν κ σημερα ειμαι οκ.Παντως εγω πιστευω πως δεν θα φτασω ως την 40η εβδομαδα.Δεν μπορει,νιωθω πως κοντευει!

Αυριο εχω κ γω μια βαπτιση κ πρεπει οπωσδηποτε να βρω θεση να κατσω γιατι δεν αντεχω την ορθοστασια ουτε 10 λεπτα!

Σε ποια βδομάδα είσαι?

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!!!!!!

άσε withu αγάπη μου!!!αν σου πω εγω πόσο σίγουρη ήμουν οτι θα γεννήσω την προηγούμενη εβδομάδα.....!!!!!χαχαχαχα!!!!

αν δεις και στο τικεράκι μου λέει 9 ημέρες έμειναν...ε,πολύ φοβάμαι οτι θα τις ξεπεράσω στο τέλος!!

φυσικά και θα βρεις να κάτσεις...μη νομίζεις όλο και κάποιος θα σηκωθεί..

τσιμπιματάκια εννοείς στον κόλπο,ε;κι εγω τα έχω αυτά

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημερούδια

withu Σφάχτες και τσιμπήματα στον τράχηλο... μμμμ δε σημαίνουν τίποτα όπως διαπιστώσαμε με τον doc αλλά είναι μέσα στο πρόγραμμα!!!!

Εγώ είχα την αίσθηση λόγω της πίεσης και λοιπές ενοχλήσεις στον τραχηλο ότι η μικρή έχει κατέβει λίγο και μου είπε ο γιατρός ότι ακόμα "επιπλέει":?

Όσο για το άρθρο, ο ΕΟΠΥΥ χρωστάει (ο κάθε έλληνας χρωστάει στον άλλο βέβαια σιγά το νέο) και οι ιδιωτικές κλινικές και λοιποί λένε από 8/10 εκτός από τις αγωγές που θα κάνουν, να πληρώνουν οι ασφαλισμένοι όλο το ποσό και μετά να τα παίρνουν από τον ΕΟΠΥΥ (κόψε το λαιμό σου φάση):rolleyes:

Από περπάτημα να δούμε σήμερα που έχουμε δουλειές και επισκέψεις πόσο θα καταφέρω να κάνω... Ίσως το πάω μέρα παρά μέρα για αρχή όμως για να βρω πιο εύκολα ρυθμό!;)

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Καλημερούδια

withu Σφάχτες και τσιμπήματα στον τράχηλο... μμμμ δε σημαίνουν τίποτα όπως διαπιστώσαμε με τον doc αλλά είναι μέσα στο πρόγραμμα!!!!

Εγώ είχα την αίσθηση λόγω της πίεσης και λοιπές ενοχλήσεις στον τραχηλο ότι η μικρή έχει κατέβει λίγο και μου είπε ο γιατρός ότι ακόμα "επιπλέει":?

Όσο για το άρθρο, ο ΕΟΠΥΥ χρωστάει (ο κάθε έλληνας χρωστάει στον άλλο βέβαια σιγά το νέο) και οι ιδιωτικές κλινικές και λοιποί λένε από 8/10 εκτός από τις αγωγές που θα κάνουν, να πληρώνουν οι ασφαλισμένοι όλο το ποσό και μετά να τα παίρνουν από τον ΕΟΠΥΥ (κόψε το λαιμό σου φάση):rolleyes:

Από περπάτημα να δούμε σήμερα που έχουμε δουλειές και επισκέψεις πόσο θα καταφέρω να κάνω... Ίσως το πάω μέρα παρά μέρα για αρχή όμως για να βρω πιο εύκολα ρυθμό!;)

κι εγω αυτό σκεφτόμουν.......ρωτάς ρε φίλε αν έχω;εντάξει συμφωνήσαμε με τον ντόκτορα να πάρει 1,5 χιλιάρικο..γουστάραμε εμείς...κι ας είναι και πιο μαύρα απο τον Πίου...εις γνώση μας..επίσης είς γνώση μας και με γνώμωνα την τσέπη μας είπαμε Δημόσιο Νοσοκομείο γιατί δεν μας έπαιρνε σε ιδιωτικό...ρωτάς άμα τα έχω;ε και δε γ.......έστε σε μια τελική;ένα παιδί είπαμε να κάνουμε όχι την αναγέννηση ενός έθνους...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Εγώ η χαζή να ρωτήσω κάτι? Αν μια ετοιμόγεννη πάει σε ένα δμόσιο νοσοκομείο να γεννήσει στον εφημερεύοντα ιατρό θα της ζητήσουν λεφτα? Κι αν δεν έχει? Θα την διώξουν?

Εγώ η χαζή να ρωτήσω κάτι? Αν μια ετοιμόγεννη πάει σε ένα δμόσιο νοσοκομείο να γεννήσει στον εφημερεύοντα ιατρό θα της ζητήσουν λεφτα? Κι αν δεν έχει? Θα την διώξουν?

δε νομίζω αλλιώς απο τους τσιγγάνους θα είχαν πλουτίσει!!και απο όλους τους μετανάστες φυσικά..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

δε νομίζω αλλιώς απο τους τσιγγάνους θα είχαν πλουτίσει!!και απο όλους τους μετανάστες φυσικά..

Άρα το πρόβλημα ξεκινάει από όταν θέλεις παρακολούθηση από έναν γιατρό κι όχι από τον εφημερεύοντα. Τί απαιτήσεις έχουμε κι εμείς βρε παιδί μου...:rolleyes:

Ενταξει τα εφτιαξα!!! Εγιναν υπεροχα κι είναι κ πανευκολα!!

Οσο για τους γιατρούς, ο γιατρος που σε παρακολουθεί δεν είναι καθολου υποχρεωμενος να σε ξεγεννησει εκτός ωραρίου του... Το αν επιλεγουμε εμείς τον συγκεκριμενο γιατρό είναι επιλογή μας, εμενα παντως δεν είχε γινεί ποτε κουβεντα για λεφτα κ να πω την αλήθεια πολύ λίγα του δωσαμε στα αλλα δυο παιδιά κ θα του δωσουμε τα μισα τωρα... αλλα θελουμε τον συγκεκριμενο κ το κανουμε, με κανει να νιωθω ψυχραιμη κ ασφαλής. Αν κατι τυχαινε κ ελειπε κ γεννουσα στον εφημερευοντα δε θα με πείραζε, (μιας κ τριτη γεννα) αλλα δε θα του εδινα φραγκο καθως δεν ήταν η επιλογη μου!!!

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Αν έχεις μεγάλη αυτοπεποίθηση και δεν είσαι κολλημένη με ένα συγκεκριμένο γιατρό κάλλιστα γεννάς με όποιον εφημερεύει και του δίνεις και ένα κατοστάρικο για τον κόπο του!;)

Από την άλλη αν θες συγκεκριμένο γιατρό, τον πληρώνεις. Απλά στο Δημόσιο είναι καραμαύρα ενώ στον ιδιωτικό σου κόβει ολόκληρη ή μερική απόδειξη.:rolleyes:

Η πίπ@ είναι στον ιδιωτικό ότι τόσο καιρό έχουμε φτιάξει ένα budget και περιμένουμε το δωμάτιο να κοστίσει πχ 800 λόγω ΕΟΠΥΥ, αν ξαφνηκά μας πούν όχι σκάτε 1600 και τα παίρνετε μετά από το ταμείο, φιλαράκο τα άλλα 800 που είναι εκτός προϋπολογισμού που θα τα βρω??? Σάμπως μπορώ να πάρω γεννοδάνειο?:evil:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...