Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Τα νέα μας... η μικρή δε θέλει να βγεί :rolleyes:

Ο τράχηλος θεόκλειστος και λοιπά...

Η συνταγή της επιτυχίας

1 ώρα περπάτημα την ημέρα τουλάχιστον (προβλέπω να το αυξάνουμε σύντομα)

και Γκάστρο Σούτρα από το ΣΚ και μετά!!!

Τελικά ναί προτιμάμε δάχτυλο από κολποδιαστολέα, η δοκιμή μας έπεισε:tongue:

Το ύψος της μικρής είναι λίγο στα χαμηλά και βάρος θα τσεκάρουμε την επόμενη εβδομάδα που θα κάνουμε και nst να δούμε τι ψάρια πιάνουμε!

Καλά έβλεπα εγώ στη μαγική μου γυάλα, τοκετό το Νοέμβρη....:?

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τα νέα μας... η μικρή δε θέλει να βγεί :rolleyes:

Ο τράχηλος θεόκλειστος και λοιπά...

Η συνταγή της επιτυχίας

1 ώρα περπάτημα την ημέρα τουλάχιστον (προβλέπω να το αυξάνουμε σύντομα)

και Γκάστρο Σούτρα από το ΣΚ και μετά!!!

Τελικά ναί προτιμάμε δάχτυλο από κολποδιαστολέα, η δοκιμή μας έπεισε:tongue:

Το ύψος της μικρής είναι λίγο στα χαμηλά και βάρος θα τσεκάρουμε την επόμενη εβδομάδα που θα κάνουμε και nst να δούμε τι ψάρια πιάνουμε!

Καλά έβλεπα εγώ στη μαγική μου γυάλα, τοκετό το Νοέμβρη....:?

μια ώρα,ε;;τουλάχιστον είναι ευνοϊκός ο καιρός να μην έχει ζέστη να το ευχαριστηθείς...γκαστρο σούτρα που κάνω κι εγω ποκοπή δε βλέπω πάντως!!!

Σωτηρία μου,έλα μου ντε...μιλάω κι εγω που είναι πιο πολύ η λαχτάρα μου απο την κούραση...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!

Τα νέα μας απο τη γιατρό εχτές: Ο μικρούλης έχει φτάσει 2613gr, φυσιολογική η ανάπτυξη ως προς όλα και απο αμνιακό υγρό μια χαρά!Ο τράχηλος έχει κοντύνει και έχει μαλακώσει αρκετά, μου είπε ότι δεν με βλέπει να παίρνω όλο το μήνα :D. Θα κάνω και εξετάσεις γεν. αίματος, ούρων και σάκχαρο, και καλλιέργεια για στρεπτόκοκο(πήραμε ήδη δείγμα) και την ερχόμενη Πέμπτη θα ξαναπάμε για nst.

Μας είπε για την επίσχεση ότι θα ξεκινήσει πιθανότατα απο Δευτέρα, ελπίζω να μη γίνει τελικά γιατί είναι ψιλοαναστάτωση. Κατά τα άλλα η αυπνία συνεχίζεται, έχω κάτι πονάκια, κάτω πετρώματα, συχνοουρία και ελπίζω να φτάσουμε στον τοκετό σύντομα ;).

Καλημέρα κορίτσια...

Marant ξεκινάει κι η επίσχεση την είχα ξεχάσει αυτή....και πες οτι με πιάνουν οι πόνοι την Δευτέρα,ο ντόκτορ θα μας κάνει τη χάρη για θα το παίζει συνδικαλιστής;ή μόνο για το οικονομικό θα αφορά ή επίσχεση;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημέρα κορίτσια...

Marant ξεκινάει κι η επίσχεση την είχα ξεχάσει αυτή....και πες οτι με πιάνουν οι πόνοι την Δευτέρα,ο ντόκτορ θα μας κάνει τη χάρη για θα το παίζει συνδικαλιστής;ή μόνο για το οικονομικό θα αφορά ή επίσχεση;

Kαλημερα σε ολα τα κοριτσακια!Ωχ!Εχεις δικιο!Αυτο δεν το ειχα σκεφτει!Αυτο μας ελειπε!

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!!!

marant μια χαρά σε κόβω;)

Εμείς να δούμε τι πρόοδο θα κάνουμε σε μια εβδομάδα:|

Θα ξεκινήσω από σήμερα να ανεβαίνω στο βουνό... σιγά σιγά στην πρώτη ανηφόρα και μετά είναι ίσιωμα η διαδρομή.

Απλά λόγω ενός *&%^%#%$^#&%^& που ανεβαίνει με το χρέπι του σε 2 από τους δασικούς δρόμους και την έχει δεί ΟΔΗΓΑΡΑ (που να του καεί η φλάτζα!) θα πρέπει να ανέβω πιο πάνω γιατί αν με πετύχει θα με σκοτώσει :evil:

Με το δήμο έχουμε κάνει καταγγελία στην τροχαία για την πάρτη του από τον Ιούνιο αλλά δυστυχώς τα ξύνουν με τον κασμά! :?

Ουφφφφφ...

Πάω να βάλω τα αθλητικά μου!!!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!

Τα νέα μας απο τη γιατρό εχτές: Ο μικρούλης έχει φτάσει 2613gr, φυσιολογική η ανάπτυξη ως προς όλα και απο αμνιακό υγρό μια χαρά!Ο τράχηλος έχει κοντύνει και έχει μαλακώσει αρκετά, μου είπε ότι δεν με βλέπει να παίρνω όλο το μήνα :D. Θα κάνω και εξετάσεις γεν. αίματος, ούρων και σάκχαρο, και καλλιέργεια για στρεπτόκοκο(πήραμε ήδη δείγμα) και την ερχόμενη Πέμπτη θα ξαναπάμε για nst.

Μας είπε για την επίσχεση ότι θα ξεκινήσει πιθανότατα απο Δευτέρα, ελπίζω να μη γίνει τελικά γιατί είναι ψιλοαναστάτωση. Κατά τα άλλα η αυπνία συνεχίζεται, έχω κάτι πονάκια, κάτω πετρώματα, συχνοουρία και ελπίζω να φτάσουμε στον τοκετό σύντομα ;).

Μπραβο Μαραντ!Καλα τα νεα του μπεμπη σου!Τον τραχηλο σου τον ελεγξε με κολποσκοπηση;Δειγμα για στρεπτοκοκκο θα μου παρει κ μενα την αλλη βδομαδα.Λες αυτο να επιταχυνει τις διαδικασιες κ να παμε για γεννα μετα απο λιγες μερες;Οσο για τη συχνοουρια ,μην τα συζητας!Το χειροτερο ειναι τη νυχτα!Να ξυπνας κ να φευγεις τρεχοντας για τουαλετα!Σορι κιολας...

Καλημερούδια!!!

marant μια χαρά σε κόβω;)

Εμείς να δούμε τι πρόοδο θα κάνουμε σε μια εβδομάδα:|

Θα ξεκινήσω από σήμερα να ανεβαίνω στο βουνό... σιγά σιγά στην πρώτη ανηφόρα και μετά είναι ίσιωμα η διαδρομή.

Απλά λόγω ενός *&%^%#%$^#&%^& που ανεβαίνει με το χρέπι του σε 2 από τους δασικούς δρόμους και την έχει δεί ΟΔΗΓΑΡΑ (που να του καεί η φλάτζα!) θα πρέπει να ανέβω πιο πάνω γιατί αν με πετύχει θα με σκοτώσει :evil:

Με το δήμο έχουμε κάνει καταγγελία στην τροχαία για την πάρτη του από τον Ιούνιο αλλά δυστυχώς τα ξύνουν με τον κασμά! :?

Ουφφφφφ...

Πάω να βάλω τα αθλητικά μου!!!

Καλο περπατημα!Εγω παντως νιωθω πολυ κουραση οταν περπατω κ εντονη πιεση στην κοιλια κ γιάυτο το ψιλοαποφευγω.

Ακόμα δεν έχουμε νέα από την Κατερίνα... πιστεύω όμως ότι όλα καλά θα είναι!

2.72 χμ σε 43:13 καλά είναι γιατί είχα και ανηφόρα στην αρχή που με πέθανε λίγο.... (3 στάσεις χρειάστηκε να κάνω)

Πίεση αισθάνομαι κι εγώ και σφάχτες στον τράχηλο αλλά όπως μου είπε και ο γιατρός τα θέλουμε αυτά, είναι νορμάλ αλλά εσύ περπάτα!!!:rolleyes:

Άντε να δούμε.... θα εμπεδωθεί η μικρή ή θα βάλω τις φωνές????:D

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Κι εγω περπατούσα για 2 χλμ απο τις 35 εβδ τι κατλαβα;;; Απλως τα βραδια δε μπορούσα να κοιμηθω απο πονους λεκανης κ τωρα λεω αη στο καλό, οτι είναι να γινει ας γινει κ χωρις περπατημα. Βαρεθηκα. Χτες είχα πετρωματα-συσπασεις, σημερα εχουν γινει εντονα εως κ επίπονα κ δε με αφηνουν καθολου.Πολλα τσιμπίματα νιωθω κι απο κατω

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Ε καλά είσαι συ... έχεις τουλάχιστον και πετρώματα... εγώ τίποτα απολύτως!

Απογοητευτική κατάσταση ΤΕΛΕΙΩΣ!! :(

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

τίέγινε κορίτσια;;

Σωτηρία εγω απο το πρωι ένιωθα μια "πίεση" προς τα κάτω....πως να στο περιγράψω;;σαν να νιώθω το μωρό να σπρώχνει προς τα κάτω...σαν η μήτρα να σπρώχνει το μωρό προς τα κάτω....κάπως έτσι.Και πόνο στη μέση μαζί...

Καραμελάκι κι εγω κουράστηκα,όπως λέει κι η Σωτηρία,απο το περπάτημα...άμαν λέω βαέθηκα,ας βγει όποτε θέλει νιώθω πολύ κούραση...

Επίσης με εκνευρίζει που βλέπω την πεθερά μου να κάνει δουλειές εδω κι εγω δεν μπορώ ούτε το δαχτυλάκι μου...ίσα-ίσα το φαγητό,ειδικά σήμερα..Ξαφνικά ξύπνησε ο Mr Hide εκνευρίστηκα αφάνταστα με την καημένη λες και με σκότωνε!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Γ@@&$@ το κέρατο!

Θα γεννήσουμε τελικά σαν άνθρωποι ή όχι?

http://www.skai.gr/news/health/article/213769/idiotikes-klinikes-bloko-stous-asfalismenous-tou-eopuu-/

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...