Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

elvina να ζήσει!!!!!!

Κατερινάκι φαντάζομαι τώρα θα ξαναπερνάς άλλη μια ματιά τα πάντα να βεβαιωθείς οτι τα έχεις όλα μαζί!!!άντε κούκλα σου εύχομαι με το καλό και να μπεις να μας τα πεις με την πρώτη ευκαιρία!!

Μαριούλα μου μέχρι τώρα έχουν γεννήσει η Tatum,Elvina,Άννα,rita_ki,χαρά 25,manti δε νομίζω να ξεχνάω κάποια..ο άντρας σου πότε έρχεται;όλα εντάξει τακτοποιηθήκες;πως τα πάει το μωρό;

Καραμελάκι έτσι ήταν και αυτές που είδα στα JUMBO αλλά δεν θυμάμαι σου λέω να είδα λουράκι...ρε μπας και στραβώθηκα;;;θυμάμαι της αδερφής μου είχε δύο μεταλλικά σαν ποδαράκια και στην πάνω πλευρά και στην κάτω...τεσπα...επειδή θα μου την κάνουν δώρο θα ...προωθήσω τα link και τέλος!!

Απο το πρωι έχω συνεχώς πόνους περιόδου...λέτε να έχουμε ευχάριστα;σύμφωνα με κάποια βιντεάκια που είδα,οι πόνοι όσο τους αντέχεις δεν είναι τίποτα..αντίθετα τους πόνους του τοκετού δεν τους αντέχεις..τα καφέ τα έχω συνεχώς πάντως

πωπω γεννησαν ειδη 6 κοπελες:P τι καλα!!! για την τατουμ μας, την χαρα και την μαντι μας το ηξερα και τους ευχηθηκα! τωρα θα ευχηθω και στα υπολοιπα κοριτσια.... ελβινα αννουλα και ριτακι τι τελεια που γεννησατε σας ζηλευω! να σας ζησουν τα μωρακια σας και να τα δειτε οπως επιθυμητε!!!:P αχ ποσο βιαζομαι κ εγω αλλα θελω ακοοοοομα 2μιση εβδομαδες περιπου...

το μωρακι μια χαρα ειναι την παρασκευη θα παω στον γιατρο μ να με δει κ να μου πει σιγουρα ημερομηνια για την καισαρικη...ο αντρας μ ηρθε και με βοηθησε να τακτοποιηθω εμεινε 2 μερες κ εφυγε για το νησι μας θα ερθει ξανα 3 μερες πριν την γεννα. για παρεα εχω μαζι μου την αδερφη μου...

εσυ ποτε θα γεννησεις αντε και αργησες:rolleyes:οταν λες καφε? εχεις καφε υγρα απο ποτε? ειναι καλο αυτο?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Annast 10/10/12 αγοράκι 02/10/2012

tatum 10/10/12 αγοράκι 27/09/2012

manti 12/10/12 κοριτσάκι 22/09/2012

Εlvina 14/10/12 αγοράκι 01/10/2012

Nemina 14/10/12κοριτσάκι

riniw 15/10/12 κοριτσάκι

rita_ki 17/10/12 κοριτσάκι 28/09/2012

ΚΑΤRINDM 17/10/12 κοριτσάκι

Mamma Tomato 19/10/12 αγοράκι

καλλιθέα 20/10/12 κοριτσάκι

v-forvicky 22/10/12 αγοράκι

withu 23/10/12 αγοράκι

katesps 25/10/12 κοριτσάκι

marioula 1234 25/10/12? αγοράκι

miss caramel 28/10/12 κοριτσάκι

χαρα25 30/10/12? αγοράκι 24/09/2012

marant 30/10/12 αγοράκι

evelina.t. 3/11/12 αγοράκι κοριτσάκι 08/09/2012

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Το να χάνεις λίγη βλενίτσα με λίγο αιματάκι ιδίως αν είναι καφέ πολύ νορμάλ είναι μη σκας! Το είχε και μια φίλη για περίπου 10 μέρες πριν την πιάσουν οι πόνοι!!!

Ελβίνα να σου ζήσει το μπεμπάκι και μη μασάς με το θηλασμό... θα τα καταφέρεις μια χαρά ;)

Μαριούλα πως τα βλέπεις τα πράγματα εκεί στη Ρόδο!!!

withu έτσι και αλλιώς η πιο πιθανή εβδομάδα τοκετού η 40η είναι... μην είμαστε και παράλογες :rolleyes:

Εγώ μετράω τις ώρες που θα πάμε στο γιατρό και δεν περνάνε με τίποτα πφφφφ:|

ασε καραμελ μου πολυ βαρεμαρα!!!δεν ξερω απο ροδο κ ειμαι συνεχεια μεσα στο σπιτι δεν εχω που να παω:rolleyes: εσυ πως πας?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Μπήκα μια τελευταία φορά πριν μπω μαιευτήριο!!Ετοιμάζομαι σιγά σιγά να πάω!!!

Μόλις μπορέσω θα σας στείλω μήνυμα!!!

Ελβίνα να σου ζήσει ο μπέμπης!!!

κατριν μ τι εγινε καλε εχω χασει πολλα επεισοδεια μου φαινεται!!!! γεννας????? ποτε????

83tdp2.pngcWE4p3.png

Μαριούλα μου καφέ έχω εδω και περίπου 1 εβδομάδα..απλώς τις πρώτες μέρες τα έβλεπα μόνο το πρωι και ως το μεσημέρι κι αυτό όχι σε κάθε σκούπισμα και απο την Κυριακή έχω όλη μέρα,δηλαδή το εσώρουχο λερωμένο (βάζω σερβιετάκια) και σε κάθε σκούπισμα...με τον γιατρό που μίλησα μου είπε οτι είναι φυσιολογικό,να μην ανυσηχώ οτι έχει ξεκινήσει η διαδικασία κι οτι απλώς περιμένουμε...εκείνος είπε για 2-3 μέρες εγω πιστεύω ως το τέλος της βδομάδας (ελπίζω μάλλον γιατί βλέπω κι η πίστη να χάνεται χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!)

Καλλιθέα εύχομαι όλα καλά με τον γιατρό να πάνε!!να μπαίνεις συχνότερα!!!

Κατερινάκι άντε σου εύχομαι με έναν πόνο που λένε!!!γερό παιδί να βγει και να μην ταλαιπωρηθείς πολύ!!

Καραμέλα μου...λες να πλησιάζω κι εγω;;αυτά τα καφέ έχω,δεν έχω κόκκινο μόνο καφέ και ένα παιδί που δεν βάζει κώλο...μακάρι να ήξερα κάνα κολπάκι να την έκανα να κάτσει εκεί που πρέπει να τελειώνουμε...ώρες-ώρες νιώθω να με πιάνουν τα κλάμματα απο το άγχος,την κούραση,την αναμονή...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Οχι βρε Ρηνιώ, με παρεξηγησες, δεν εννοώ να εχει τίποτε το παιδί προς Θεού, απλώς μήπως είναι καμια κολπική μόλυνση!! Απλώς δε μπορώ να καταλάβω τι σόι βλεννες είναι αυτες. Εγω μονιμως εχω βλεννες και πριν μια βδομάδα με θεαματικό τρόπο (που νόμιζα πως μου σπασαν τα νερα) εβγαλα ενα τεραστιο κομματι κι ανησυχησα αλλα ο γιατρός που είπε πως αν δεν είναι διαφανες με αίμα δε σημαίνει τίποτε, δεν είναι η τραχηλική.

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Σας ευχαριστω πολυ κορίτσια για τις ευχές σας!! Κ εσείς να χαίρεστε τα παιδάκια σας κ όσες είναι εγκυουλες, με το καλο να έρθουν τα μωρακια σας!!

Ριτακι μου να σου ζήσει!!!autoeditadmin

Χαρα μου εξπρές κ η γέννα σου ε; Λίγο νωρίτερα αλλα τουλάχιστον όλα πήγαν καλα! Να σου ζήσει κ πάλι!!λογικά θα το έχεις Σπιτι πια!!!:)

Κατερίνα μου με το καλο κ ΕΣΥ!! Όλα θα πανε καλα κ περιμένουμε τα νέα σου!

Μαραντ καλα αποτελ. Στον γιατρο αύριο!!

Έλβινα να σας ζήσει! Πάντα γερο κ τυχερό!!

autoeditadminΘα σας γράψω ΤΏΡΑ την δικη μου ιδτορια όσο προλαβαίνω, γιατί σε λίγο θα φέρουν τονφαταουλεν κ δεν θα προλάβω τίποτα.autoeditadmin

Λοιπόν, πήγα στον doc κ με εξέτασε, μου λεει θα πας μαιευτήριο, τα έχω κανονίσει όλα. Με εξετάζει κ μου λεει έχεις διάστολη 2, άρα χαλαρά. Ποτε του λέω με βλέπετε να γενναω; Μου λεει ουουου, στην καλύτερη περίπτωση μεσημέρι, μπορει κ απόγευμα.

Πάω με προετοιμάζουν,τρώω την αναμενωμενη κλισμα, κ 11.30 είμαι στο δωμάτιο τοκετού. Με συνδέουν κ δείχνει κάτι συσπασεις στο 40-47. Ανα 2 λεπτο. Με ρωτάνε πονας όχι τους λέω.12.10 μου βάζουν το υποθετο κ μου λένε θέλει 4-5 ώρες για να ενεργήσει. Κ ότι οι συσπασεις αυτές που έχω είναι καθαρά δικές μου. Μετα απο καμία ώρα να αρχίζω να ποναω κ με συσπασεις στο 20, δηλαδή στη μισή ένταση. Μου λένε θα σου κάνουμε επισκληριδιο να είμαστε έτοιμοι, αλλα δεν θα περάσουμε το φάρμακο. Οκ λέω αφού έχουμε κ τόσες ώρες μπροστά, χαλαρά.

6.30 έρχεται η Μαια μου( κορίτσια χάρηκα τόσο που την είδα) ( άσχετο βέβαια)autoeditadmin

Στις 7 άλλαξαν βάρδια τοπροσωπικο κ φεύγοντας η προϊσταμένη λεει στην επόμενη προϊσταμένη. Έχουμε διαστολη 4 μεσα σε 7 ωρεσ κ πολυ χοντρό τραχηλο, το παιδι ειναι ψηλα ακομα ...μάλλον απόγευμα. Μου βάζουν έναν όρο να δυναμώσουν τους πονους. Παίρνω κ Τρίτη δόση επισκληριδιου. Α, στις 5.30 πήραν τον γιατρο μου κ του εξήγησαν την κατάσταση κ του είπαν να ερθεικατα τις 8να μου σπάσει τα νερα..

4-5 κοιμήθηκα κιόλας λιγάκι..

7.30 ώρα σπανε τα νερα. Χαμπαρι εγω..λογω επισκληριδιου..με γυρνάνε στο πλάι, να δουν μήπως κατέβει τομωρο. Ξαφνικά με πιάνει ένας τρελός πόνος πουδεν ήξερα απο που μου ήρθε.. Της λέω, δεν ξέρω τι γίνεται μάλλον δεν έπιασε η επισκληριδιος..μου λεει η Μαια μου κάτσε να δω, πλάκα θα έχει να γεννας.. Μπάααα της λέω, δεν νομίζω.. Με εξετάζει κ εχωδιαστολη 10. Έτσι ξαφνικά.. Αρχίζουν να τρέχουν όλοι πανικοβλητοι κ να παίρνουν τον γιατρο μου τηλ( ήταν στο μαιευτήριο ήδη)

Κ να μου φωναζουννα παίρνω γρήγορες κ κοφτες ανασες, κ να μην σπρωχνω.. Για να μην σκιστει ο τραχηλος. Γιατί δεν Έχει προλάβει να εξαληφθει.. Ανάμεσα στους πονους να γελάμε μεταξύ μας ποιος θα πιάσει το μωρό στον αέρα.. Παίρνω άλλη μια δόση επισκληριδιου.

8.10 μπαίνει ο γιατρός μου κ λεει τι γίνεται;; Τρεχα του λέω γιατί γενναμε. Μου κανει την τομή κ μου λεει μην σπρωχνεις, βγαίνει μόνο του.. Πολυ γέλιο κορίτσια. Κ μόλις βγήκε το κεφάλι, σπρωχνω κ πετάχτηκε ο μικρός. Εγω το μονοπου κατάλαβα ήταν μια πίεση στη λεκάνη μου, τίποτα άλλο.. Αρχίσαμε να κλαίμε με τον σταύρο σαν μωρά κ εμείς..

( πλάκα ο δικός μου) γιατί το είδε με βλεννα κ λεει ήταν σαν γαλακτομπουρεκο, κ αγχωθηκε, ρώταγε την Μαια μου αν είναι όλα καλα.. Το ζυγιζουν κ είναι 3630γρ( η εκτίμηση ήταν γύρω στα 3100)Κ ύψος 53.50. Ψηλός ο παιδαρος μας!!!ευτυχώς που πήγα με πρόκληση σαν να ήξερα κάτι παραπάνω, θα έχει φτάσει Τα 4 κιλά για πλάκα, μπορει κ παραπάνω..

Αυτή είναι η ιστορία μου. Δεν σας άφησα παραπονεμενες..

Θα έρθει σε λίγο το κουκλι μου. Που όταν πειναει ξυπνάει κ όλα τα μωρο στον θάλαμο..έχω αποκλειστικό θυλασμο( τον βλέπω κ πιο συχνά έτσι) κ μετα μας παίρνει ο ύπνος κ τους δυο..νομίζω ότι είναι το πιο όμορφο μωρό του κόσμου!! Μετα την κοράκλα μου φυσικά!! Έχει ξανθές βλεφαριδες κ ξανθα φρυδακια!! Αλλα μαύρο μαλλακι!! Τον αγαπώ τον αγαπώ τον αγαπώ!!!autoeditadmin

Εγω είμαι καλύτερα σήμερα, με πονάνε λίγο τα ραμματακια κάτω, αλλα κάθε μέρα κ καλύτερα!!! Σας σκέφτομαι κ θα επανέλθω!! Φιλία πολλα σε όλες σας!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Ελβινα να σου ζησει το μπεμπακι σου.

Αννα τέτοια περιγραφή γέννας ανα λεπτό πρώτη φορά άκουσα:D:Dμε το ρολοι στο χέρι ήσουν?

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

Ελβινα να σου ζησει το μπεμπακι σου.

Αννα τέτοια περιγραφή γέννας ανα λεπτό πρώτη φορά άκουσα:D:Dμε το ρολοι στο χέρι ήσουν?

Έλα βρε ακόμα δεν κατάλαβες τι έγινε!!?? Δεν έβλεπε την ώρα να γεννήσει και κοιτούσε συνέχει το ρολοϊ :tongue::tongue::tongue::tongue:

Αννούλα μια χαρά με το φαταούλα σου... κουκλί λέμε!!! Τελικά από την ώρα που πήγες στο μαιευτήριο μέχρι και να γεννήσεις χρειάστηκες λίγες ώρες

(άντε γιατί με τόσες γέννες εξπρές είχα αρχίσει να απορώ!!!!)

Για να καταλάβω τώρα... το nst μπορεί να δείχνει ότι η μήτρα βαράει στο γάμο του καραγκιόζη αλλά έσυ να μη το καταλαβαίνεις καθόλου????

(Το έχω απορία η αναίσθητη)

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Αχ Αννα πολύ γλυκιά η ιστορία σου!!! Αυτο με τις συσπασεις το είχα κ ιεγω στη 2η γεννα, εγω είχα κανει 10 διαστολή κ οι μαίες κοιτούσαν το μηχανημα κι ελεγαν ΔΕΝ ΠΟΝΑΣ! Να δωσεις πολλα φιλακια στο μπουμπούκο σου!!! Σε περιμενουμε να μας γραψεις ξανα συντομα!!

Οι υπολοιπες πως ειστε;;; Ολες εδω ή είχαμε άλλη καμια γεννα εξπρες το βραδυ;;;;;;;; ΡΗνιώ γεννησες;;;;;;;;

Μις Καραμελ, εμας τις δυο μας βλεπω να κραταμε άμυνα εως τελους... Εμενα η εγκυμοσύνη μου παει αναποδα, από τον 5ο με κραταγαν μη γεννησω με χαπια κ οι συσπασεις δεν με εγκατελειπαν κ τώρα εχουν εξαφανιστει ΟΛΑ!!!

HgqOp3.png

Καλημερούδιαααα!!!!

Ανωμαλιάρα Nemina:tongue:... όχι βρε δεν είσαι ανάποδη!

Σου έκανε κόλπα το μικρό οπότε σε βλέπω εκεί που θα είσαι τελείως χαλαρή να σου κάνει ένα ΜΠΡΑΦ!!!!!;)

Εγώ έχω αρχίσει να σκέφτομαι την πιθανότητα μήπως με πιάσει ο Νοεμβρης για να γεννήσω...:rolleyes:

Ποτέ δεν ξέρεις βέβαια! Από ότι διάβασα, τα πονάκια που έχω στον τράχηλο όταν νιώθω πολύ βάρος χαμηλά είναι μάλλον από τη μικρή που παίρνει θέση και χώνεται όλο και πιο κάτω.

Από ότι μου είχε πει ο γιατρός πριν κάποιες εβδομάδες, το γεγονός ότι δε με ενοχλεί η μέση μου είναι καλό γιατί δείχνει ότι κατεβαίνει κανονικά χωρίς πρόβλημα.

Τώρα περιμένω να περάσουν οι ώρες να κάνουμε το κ@λοδάχτυλο-exam και υπέρηχο να δούμε που βρισκόμαστε και ιδανικά μετά να δω μια άσπρη μέρα μετά την "απαγόρευση απόπλου" του άντρα μου μη τυχόν και τη βγάλουμε πιο νωρίς και δεν πρέπει (άκου τι σκεφτόταν όταν μου έλεγε "όχι" και "ΜΗ"):rolleyes:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Μπα...δε το βλεπω να κανει ξαφνικη-θεαματική εμφάνιση... Πιο προβλεψιμο από ποτε θα είναι, ορός κ πόνοι... Βεβαια εγω θα πω την Τρίτη στον ντοκτορ αν μπορούμε να το βοηθήσουμε-επισπευσουμε λιγακι με μια αποκολληση μεμβρανων, δεν ξερω αν θα συμφωνήσει, αλλα θα το προτείνω! 39 εβδ θα είμαι, τι στο καλό (επεσα κ σε γιατρό που προς τιμην του φυσικά, θελει όλα να ακολουθήσουν το δρόμο τους τελειως φυσιλογικα......)

HgqOp3.png

καλημερα κοριτσια!!!

αννα μου τελεια η ιστορια σου ποσο σας ζηλευω που εχετε γεννησει και ολα πηγαν καλα βιαζομαι και εγω τοοοοοοοοοοοσο πολυ αλλα εχω μελλον ακομα 3 εβδομαδες!!!

ρινιω μ αφου ο γιατρος σου σου ειπε οτι ειναι φυσιολογικα τα καφε τοτε μια χαρα:P

βρε κοριτσια μηπως ξερετε να μου πειτε σε ποια εβδομαδα ακριβως μια εγκυμοσυνη θεωρειται τελειομηνη? και να μην υπαρχει προβλημα για το μωρο?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...