Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρηνιώ βρίσκεις πολλές (αλλαξιερες) και στο internet που έχουν ή μικρά ποδαράκια ή ένα λουριδάκι για να τις δέσεις.

Το θέμα είναι βασικά να έχει σκληρό πάτο γιατί μετά που αρχίζει και κουνιέται το παιδί σιγα μη νάζεις την αλλαξιέρα στην κούνια :tongue:

Τέτοια έχω κι εγώ και το έψαξα πολύ! Σε τιμές βρίσκεις από 30-40...

Πες μου να σου στείλω link ;)

Πολλές γέννες express σε αυτό το forum... μακάρυ να μη ταλαιπωρηθούμε και μείς τα newbies!!!

Υπολογίζω ότι μίνιμουμ η μικρή θα είναι τώρα 2500 πες 100+-

Βέβαια επειδή τους λόξυγκες (αμαπνευστικές κινήσεις) τις είχε ξεκινήσει από πολύ νωρίς, φαντάζομαι ότι δε θα έχει πρόβλημα με την αναπνοή της όποτε και αν βγεί τώρα... απλά θα είναι φιτ είπαμε!!!

Καλό για τη μανούλα και μετά για το θέμα του θηλασμού... θα ξεκινήσει με μειωμένες ανάγκες μέχρι να πάρει μπρος και ο βύζος!!!:tongue:

Κατερινάκι με το καλό!!!!:D

marant εγώ πλέον δεν έχω πολλά κουράγια για δουλειές... παρακουράζομαι γαμώτο :?

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Ρηνιώ βρίσκεις πολλές (αλλαξιερες) και στο internet που έχουν ή μικρά ποδαράκια ή ένα λουριδάκι για να τις δέσεις.

Το θέμα είναι βασικά να έχει σκληρό πάτο γιατί μετά που αρχίζει και κουνιέται το παιδί σιγα μη νάζεις την αλλαξιέρα στην κούνια :tongue:

Τέτοια έχω κι εγώ και το έψαξα πολύ! Σε τιμές βρίσκεις από 30-40...

Πες μου να σου στείλω link ;)

Πολλές γέννες express σε αυτό το forum... μακάρυ να μη ταλαιπωρηθούμε και μείς τα newbies!!!

Υπολογίζω ότι μίνιμουμ η μικρή θα είναι τώρα 2500 πες 100+-

Βέβαια επειδή τους λόξυγκες (αμαπνευστικές κινήσεις) τις είχε ξεκινήσει από πολύ νωρίς, φαντάζομαι ότι δε θα έχει πρόβλημα με την αναπνοή της όποτε και αν βγεί τώρα... απλά θα είναι φιτ είπαμε!!!

Καλό για τη μανούλα και μετά για το θέμα του θηλασμού... θα ξεκινήσει με μειωμένες ανάγκες μέχρι να πάρει μπρος και ο βύζος!!!:tongue:

Κατερινάκι με το καλό!!!!:D

marant εγώ πλέον δεν έχω πολλά κουράγια για δουλειές... παρακουράζομαι γαμώτο :?

για στείλε λινκ γιατί όντως αυτό εννοώ να εχει κάποια βάση να μην είναι σκέτο στρώμα...λουράκι δεν θυμάμαι να είδα χτες σε αυτές που κοίταζα στα JUMBO....μπορεί κι απο τη βιασύνη μου να μην το έβλεπα...

κοίτα κι εμένα είχε απο νωρίς λόξυγγα αλλά η αλήθεια είναι την Παρασκευή στον υπέρηχο την είδα να ανεβοκατεβαίνει το στηθάκι της...μεγάλη υπόθεση...δεν ξέρω αν στο δεύτερο θα είναι το ίδιο,τώα όμως μου φαίνονται όλα μαγικά...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

miss caramel κανένα κουράγιο δεν έχω με τα χίλια ζόρια κάνω κάποια πράγματα γιατί μου τη δίνει να βλέπω το χνουδάκι να πηγαινοέρχεται :evil::evil:.

Έχε χάρη που τσιγκουνεύομαι να πάρω γυναίκα γιατί θέλω να μαζέψω κανένα χρήμα να φτι'αξω το μαλί, και αυτή που έπαιρνα με 5 ευρώ την ώρα έφυγε για την πατρίδα της.

Από αναπνευστική λειτουργία και εμάς μας είχε πει ότι είχε απο νωρίς και κινήσεις καταπωσης είχαν δει απο νωρίς, βασικά είναι το μόνο που με αγχώνει σε προώρο τοκετό, κατά τα άλλα προτιμώ χίλιες φορές να γεννήσω πιο νωρίς για να μπορέσω να μείνω όσο το δυνατόν περισότερο με το μωρό. 7 Ιανουαρίου επιστρέφω στη δουλειά, αλλά προς τις 20 Νοεμβρίου ξεκινάω σε κάποιο άλλο εγαστήριο εποχιακά για 2-3 φορές την εβδομάδα απο 2 ώρες, να βγει και κανένα φράγγο για πετρέλαιο, και είναι μέχρι αρχές Ιανουραρίου.....άτιμη κοινωνία δεν μας αφήνει να χαρούμε τίποτα...:tongue:

Διαφημίσεις

λοιπον κοριτσακια μου εγω τη περασμενη δευτερα το πρωι με πηγε ο αντρουλης μου για εξετασεις αιματος και ουρα γιατι τη πεμπτη θα πηγαινα στο γιατρο στο γυρισμο σταματησε εκεινος σε κατι τραπεχες και τα λειπα και εγω με το μικρο δηλαδη το μεγαλο μου τωρα περιμεναμε στο αμαξι εντωμεταξυ απο το πρωι περπαταγα καπως περιεργα ενιωθα κατι περιεργο απο κατω μου στο γυρισμο λοιπον και ενω κοντευαμε στο σπιτι με πιανουν κατι πονοι ξαφνικη η οποιοι ξεκινησαν καθε 4 λεπτα μετα απο δυο φορες εγιναν 2 λεπτοι και φτανοντας εξω απο το σπιτι μου ειχα πονους καθε 1 λεπτο να κοκκινηζω απο το πονο να ιδρωνω οπως γενναει μια γυναικα φυσιολογικα στο πρωτο μου παιδακι με πονους ειχα παει παλι αλλα αυτο που ενιωσα αυτη τη φορα πραγματικα δε το ειχα νιωσει παιρνει ο αντρας μου το γιατρο του λεει ελατε μαιευτηριο παιρνουμε τη βαλιτσα παω το μικρο στη πεθερα και φευγουμε για το ρεα στο δρομο ενιωθα οτι κατι θα βγει απο κατω κατι με πιεζε πολυ εντονα με το που φτανουμε εκει μου βαζουν αυτο για να δουν τους πονους μου και ακουω να λενε εισαγωγη γρηγορα ετοιμαστε τη για χειρουργιου λογω καισαρικης φερνουν και υπερηχο κοιταει ο γιατρος μου το μωρο ακι απο εγκαρσιο που ηταν ειχε παει με το κεφαλι κατω και εσπρωχνε τελικα στις 13,15 γεννηθηκε το καμαρι μου στις 34+3 2600 κατουρησε πολλες φορες τις κοπελες που το καθαρισαν ου το πηραν αμεσως στην εντατικη μοναδα πηγα στο επισκεπτηριο το απογευμα και τον ειδα μεσα σε ενα κουτι με σωληνακια και καλωδιομενο ευτυχως που ειχαμε κανει και τις ενεσεις κορτιζονης για τα πνευμονια του ευτυχως πολυ γρηγορα αλλαξαμε μοναδα και απο 3 πηγαμε στη 2 εκει μας εκανε και λιγο ικτερο και του βαλανε λαμπα τωρα εχουμε παει στη απλη μοναδα αυριο το πρωι βγαινουμε ευτυχως εγω τοσο καιρο παω και ερχομαι στο μαιευτηριο του παω γαλατακι πινει μονο δικο μου μεχρι τωρα εχει φτασει τα 60μλ ειχε χασει βαρος στην αρχη ειχε παει 2470 ευτυχως τωρα κοντευουμε παλι τα 2600 αυπομονω να ερθει το αυριο και να τον παρω σπιτακι μου να ηρεησουμε λιγο σημερα μας φεραν και τη κουνια ηταν να ερθει τη περασμενη τριτη αλλα μας προλαβε ο μπεμπης ευτυχως που τα ειχα ολα ετοιμα εμεινα πολυ ευχαριστημενη απο το μαιευτηριο και απο τις μαιες μου εκανε εντυπωση οτι ηταν παρα πολυ υπερ του θηλασμου ακομα και οταν μια μαμα ελεγε δωστε του λιγο ξενο ρωτουσαν εκατο φορες ειστε σιγουρη οτι δε θελετε αμα κλαψει να σας το φερω?? ακομα και το δικο μου που ειχε ικτερο και ηθελε καλο φαι του εδιναν μονο απο το δικο μου αυτα τα νεα μου ευχομαι στα κοριτσια που γεννησαν να ειναι τα παιδακια τους γερα και καλοτυχα οι υπολοιπες υπομονη ο μπεμπακος μου εχει πολυ μαλλι και νομιζω μου μοιαζει και φυσικα ειναι πανεμορφος

Μπραβο,Χαρουλακι!Τελος καλο,ολα καλα!Με το καλο να παρετε τον μπεμπακο σας σπιτι!

Κατριν,κ σε ενα με ενα πονο ευχομαι!

Εκανα νστ σημερα!Ολα καλα!Με αυτα που ειδαν μου ειπαν πως εχω δρομο ακομα κ ισως παω ως 40η εβδομαδα!Περιμενω πως κ πως να ερθει!

για στείλε λινκ γιατί όντως αυτό εννοώ να εχει κάποια βάση να μην είναι σκέτο στρώμα...λουράκι δεν θυμάμαι να είδα χτες σε αυτές που κοίταζα στα JUMBO....μπορεί κι απο τη βιασύνη μου να μην το έβλεπα...

κοίτα κι εμένα είχε απο νωρίς λόξυγγα αλλά η αλήθεια είναι την Παρασκευή στον υπέρηχο την είδα να ανεβοκατεβαίνει το στηθάκι της...μεγάλη υπόθεση...δεν ξέρω αν στο δεύτερο θα είναι το ίδιο,τώα όμως μου φαίνονται όλα μαγικά... ;):D:mrgreen:

http://www.oneira.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=4757

http://www.oneira.gr/justbaby-8008-gr.html

http://www.irabebe.gr/product/203072%CE%A0%CE%A1/allaxiera-pvc-krevatiou-little-village

Η πρώτη δεν έχω ιδέα αν έχει ποδαράκια ή άλλο στηριγμα, ούτε στο site της justbaby δεν αναφέρει κάτι

Η δευτερη έχει ένα λουράκι που το δένεις στην κούνια

Την τελευταία μας την έφεραν δώρο και έχει ποδαράκια (δες τη μαλακή Version Για το σχέδιο) και είναι τεράστεια!!

Όπως και να έχει όταν το μωρό αρχίσει να χορεύει break dance την πετάς στο κρεβάτι, καναπέ, πλυντήριο, πάτωμα.... κάπου πιο σταθερά από την κούνια:tongue:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Κορίτσια καλησπέρα. Όπως λέει και το ticker μου τελικά γέννησα τη Δευτέρα στις 1/10 τον μπέμπη μου, αφού πρώτα μπαινόβγαινα στο μαιευτήριο με τη βαλίτσα έτοιμη να γεννήσω κάθε φορά. Δεν έμπαινα στο ενδιάμεσο γιατί ήμουν αγχωμένη και έτσι σας έχασα. Να χαίρεστε τα μπουμπούκια σας όσες γεννήσατε και μ'έναν πόνο οι επόμενες. Γέννησα με ΦΤ μετά από 5,5 ώρες σχετικά εύκολα και το μωρό μου είχε βάρος 3200 gr. Δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου, σήμερα γύρισα σπίτι και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα γιατί και με τον θηλασμό δεν τα πολυκαταφέρνω. Σας αφήνω γιατί με περιμένει δουλειά πρώτη μέρα λεχώνα στο σπίτι.

8dkvp3.png

VcWhp3.png

κοριτσια μου τι κανετε ειστε καλα? δεν εμπαινα τοσες μερες γτ ηρθα στην ροδο που σας ελεγα και επρεπε να τακτοποιηθωστο καινουργιο σπιτι.......ας μου πει καποια ποιες γεννησαν για να μπορω να ευχηθω!

83tdp2.pngcWE4p3.png

elvina να ζήσει!!!!!!

Κατερινάκι φαντάζομαι τώρα θα ξαναπερνάς άλλη μια ματιά τα πάντα να βεβαιωθείς οτι τα έχεις όλα μαζί!!!άντε κούκλα σου εύχομαι με το καλό και να μπεις να μας τα πεις με την πρώτη ευκαιρία!!

Μαριούλα μου μέχρι τώρα έχουν γεννήσει η Tatum,Elvina,Άννα,rita_ki,χαρά 25,manti δε νομίζω να ξεχνάω κάποια..ο άντρας σου πότε έρχεται;όλα εντάξει τακτοποιηθήκες;πως τα πάει το μωρό;

Καραμελάκι έτσι ήταν και αυτές που είδα στα JUMBO αλλά δεν θυμάμαι σου λέω να είδα λουράκι...ρε μπας και στραβώθηκα;;;θυμάμαι της αδερφής μου είχε δύο μεταλλικά σαν ποδαράκια και στην πάνω πλευρά και στην κάτω...τεσπα...επειδή θα μου την κάνουν δώρο θα ...προωθήσω τα link και τέλος!!

Απο το πρωι έχω συνεχώς πόνους περιόδου...λέτε να έχουμε ευχάριστα;σύμφωνα με κάποια βιντεάκια που είδα,οι πόνοι όσο τους αντέχεις δεν είναι τίποτα..αντίθετα τους πόνους του τοκετού δεν τους αντέχεις..τα καφέ τα έχω συνεχώς πάντως

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

γειά σας μανούλες.

πως τα πάτε όλα καλά;εγώ πήγα την Δευτέρα στο γιατρό με είδε και εκτός απροόπτου την επόμενη Παρασκευή θα με δει ξανά.

να σου ζήσει το ζουζούνι σου και με το καλό στις υπόλοιπες μανούλες:P

Xwy7p2.png

YXlxp3.png

Ελβινανα σου ζησει το μπεμπακι σου!! Σε σκεφτόμουν συνεχως κι απορούσα αν γεννησες!!

Ρηνιω, ασε για τα πονακια, δε λενε κατι, εγω τα εχω από τον 5ο μηνα!!! Πραγματι ισχυει αυτο που λες, ουτε καν συγκρίνονται οι πόνοι... Οι πονοι τις γεννας ξεκινανε από τη μεση και αντανακλούν μπροστα χαμηλα στην κοιλιά, σαν να γινεται όλο το μερος μια μαζα...... ανυπόφοροι όμως.. όΤαν σε πιανει πόνο δε μπορείς να κανεις βημα αν περπατας! Αυτο θυμαμαι!! Οσο για τα καφε, πολύ περίεργο μου φαινεται, πρώτη φορα το ακούω.Δε θελω να σε ανησυχήσω αλλα εχεις κανει κολπικες εξετασεις μήπως είναι κατι άλλο;; Σαν πολλες μερες δε βγαζεις; εγω Ρηνιώ (θα μου πεις δεν είναι όλες οι γυναίκες ίδιες) είχα δει βλεννες σαν ασπραδι αυγού, μπόλικες με γραμμες από αίμα κ μετα από καμια εικοσαρια ώρες γεννησα!

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Ελβινανα σου ζησει το μπεμπακι σου!! Σε σκεφτόμουν συνεχως κι απορούσα αν γεννησες!!

Ρηνιω, ασε για τα πονακια, δε λενε κατι, εγω τα εχω από τον 5ο μηνα!!! Πραγματι ισχυει αυτο που λες, ουτε καν συγκρίνονται οι πόνοι... Οι πονοι τις γεννας ξεκινανε από τη μεση και αντανακλούν μπροστα χαμηλα στην κοιλιά, σαν να γινεται όλο το μερος μια μαζα...... ανυπόφοροι όμως.. όΤαν σε πιανει πόνο δε μπορείς να κανεις βημα αν περπατας! Αυτο θυμαμαι!! Οσο για τα καφε, πολύ περίεργο μου φαινεται, πρώτη φορα το ακούω.Δε θελω να σε ανησυχήσω αλλα εχεις κανει κολπικες εξετασεις μήπως είναι κατι άλλο;; Σαν πολλες μερες δε βγαζεις; εγω Ρηνιώ (θα μου πεις δεν είναι όλες οι γυναίκες ίδιες) είχα δει βλεννες σαν ασπραδι αυγού, μπόλικες με γραμμες από αίμα κ μετα από καμια εικοσαρια ώρες γεννησα!

βρε Σωτηρία μου είπε οτι είναι φυσιολογικό...το μωρό το ακούω συνεχώς..πονάω και στη μέση αλλά όπως στην περίοδο..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Το να χάνεις λίγη βλενίτσα με λίγο αιματάκι ιδίως αν είναι καφέ πολύ νορμάλ είναι μη σκας! Το είχε και μια φίλη για περίπου 10 μέρες πριν την πιάσουν οι πόνοι!!!

Ελβίνα να σου ζήσει το μπεμπάκι και μη μασάς με το θηλασμό... θα τα καταφέρεις μια χαρά ;)

Μαριούλα πως τα βλέπεις τα πράγματα εκεί στη Ρόδο!!!

withu έτσι και αλλιώς η πιο πιθανή εβδομάδα τοκετού η 40η είναι... μην είμαστε και παράλογες :rolleyes:

Εγώ μετράω τις ώρες που θα πάμε στο γιατρό και δεν περνάνε με τίποτα πφφφφ:|

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...