Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

γεια σαςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

παω να σας διαβασω και επανερχομαι με λεπτομερειες

σοφακι οτι θελεις απο χαρτια ή απο οτιδηποτε αλλο πες μου να σου πω

Με τα χαρτιά νομίζω έβγαλα άκρη Thanks ;)

Τις λεπτομέρειές σου περιμένουμε εναγωνίως:rolleyes:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λοιπον κοριτσακια μου εγω τη περασμενη δευτερα το πρωι με πηγε ο αντρουλης μου για εξετασεις αιματος και ουρα γιατι τη πεμπτη θα πηγαινα στο γιατρο στο γυρισμο σταματησε εκεινος σε κατι τραπεχες και τα λειπα και εγω με το μικρο δηλαδη το μεγαλο μου τωρα περιμεναμε στο αμαξι εντωμεταξυ απο το πρωι περπαταγα καπως περιεργα ενιωθα κατι περιεργο απο κατω μου στο γυρισμο λοιπον και ενω κοντευαμε στο σπιτι με πιανουν κατι πονοι ξαφνικη η οποιοι ξεκινησαν καθε 4 λεπτα μετα απο δυο φορες εγιναν 2 λεπτοι και φτανοντας εξω απο το σπιτι μου ειχα πονους καθε 1 λεπτο να κοκκινηζω απο το πονο να ιδρωνω οπως γενναει μια γυναικα φυσιολογικα στο πρωτο μου παιδακι με πονους ειχα παει παλι αλλα αυτο που ενιωσα αυτη τη φορα πραγματικα δε το ειχα νιωσει παιρνει ο αντρας μου το γιατρο του λεει ελατε μαιευτηριο παιρνουμε τη βαλιτσα παω το μικρο στη πεθερα και φευγουμε για το ρεα στο δρομο ενιωθα οτι κατι θα βγει απο κατω κατι με πιεζε πολυ εντονα με το που φτανουμε εκει μου βαζουν αυτο για να δουν τους πονους μου και ακουω να λενε εισαγωγη γρηγορα ετοιμαστε τη για χειρουργιου λογω καισαρικης φερνουν και υπερηχο κοιταει ο γιατρος μου το μωρο ακι απο εγκαρσιο που ηταν ειχε παει με το κεφαλι κατω και εσπρωχνε τελικα στις 13,15 γεννηθηκε το καμαρι μου στις 34+3 2600 κατουρησε πολλες φορες τις κοπελες που το καθαρισαν ου το πηραν αμεσως στην εντατικη μοναδα πηγα στο επισκεπτηριο το απογευμα και τον ειδα μεσα σε ενα κουτι με σωληνακια και καλωδιομενο ευτυχως που ειχαμε κανει και τις ενεσεις κορτιζονης για τα πνευμονια του ευτυχως πολυ γρηγορα αλλαξαμε μοναδα και απο 3 πηγαμε στη 2 εκει μας εκανε και λιγο ικτερο και του βαλανε λαμπα τωρα εχουμε παει στη απλη μοναδα αυριο το πρωι βγαινουμε ευτυχως εγω τοσο καιρο παω και ερχομαι στο μαιευτηριο του παω γαλατακι πινει μονο δικο μου μεχρι τωρα εχει φτασει τα 60μλ ειχε χασει βαρος στην αρχη ειχε παει 2470 ευτυχως τωρα κοντευουμε παλι τα 2600 αυπομονω να ερθει το αυριο και να τον παρω σπιτακι μου να ηρεησουμε λιγο σημερα μας φεραν και τη κουνια ηταν να ερθει τη περασμενη τριτη αλλα μας προλαβε ο μπεμπης ευτυχως που τα ειχα ολα ετοιμα εμεινα πολυ ευχαριστημενη απο το μαιευτηριο και απο τις μαιες μου εκανε εντυπωση οτι ηταν παρα πολυ υπερ του θηλασμου ακομα και οταν μια μαμα ελεγε δωστε του λιγο ξενο ρωτουσαν εκατο φορες ειστε σιγουρη οτι δε θελετε αμα κλαψει να σας το φερω?? ακομα και το δικο μου που ειχε ικτερο και ηθελε καλο φαι του εδιναν μονο απο το δικο μου αυτα τα νεα μου ευχομαι στα κοριτσια που γεννησαν να ειναι τα παιδακια τους γερα και καλοτυχα οι υπολοιπες υπομονη ο μπεμπακος μου εχει πολυ μαλλι και νομιζω μου μοιαζει και φυσικα ειναι πανεμορφος

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

λοιπον κοριτσακια μου εγω τη περασμενη δευτερα το πρωι με πηγε ο αντρουλης μου για εξετασεις αιματος και ουρα γιατι τη πεμπτη θα πηγαινα στο γιατρο στο γυρισμο σταματησε εκεινος σε κατι τραπεχες και τα λειπα και εγω με το μικρο δηλαδη το μεγαλο μου τωρα περιμεναμε στο αμαξι εντωμεταξυ απο το πρωι περπαταγα καπως περιεργα ενιωθα κατι περιεργο απο κατω μου στο γυρισμο λοιπον και ενω κοντευαμε στο σπιτι με πιανουν κατι πονοι ξαφνικη η οποιοι ξεκινησαν καθε 4 λεπτα μετα απο δυο φορες εγιναν 2 λεπτοι και φτανοντας εξω απο το σπιτι μου ειχα πονους καθε 1 λεπτο να κοκκινηζω απο το πονο να ιδρωνω οπως γενναει μια γυναικα φυσιολογικα στο πρωτο μου παιδακι με πονους ειχα παει παλι αλλα αυτο που ενιωσα αυτη τη φορα πραγματικα δε το ειχα νιωσει παιρνει ο αντρας μου το γιατρο του λεει ελατε μαιευτηριο παιρνουμε τη βαλιτσα παω το μικρο στη πεθερα και φευγουμε για το ρεα στο δρομο ενιωθα οτι κατι θα βγει απο κατω κατι με πιεζε πολυ εντονα με το που φτανουμε εκει μου βαζουν αυτο για να δουν τους πονους μου και ακουω να λενε εισαγωγη γρηγορα ετοιμαστε τη για χειρουργιου λογω καισαρικης φερνουν και υπερηχο κοιταει ο γιατρος μου το μωρο ακι απο εγκαρσιο που ηταν ειχε παει με το κεφαλι κατω και εσπρωχνε τελικα στις 13,15 γεννηθηκε το καμαρι μου στις 34+3 2600 κατουρησε πολλες φορες τις κοπελες που το καθαρισαν ου το πηραν αμεσως στην εντατικη μοναδα πηγα στο επισκεπτηριο το απογευμα και τον ειδα μεσα σε ενα κουτι με σωληνακια και καλωδιομενο ευτυχως που ειχαμε κανει και τις ενεσεις κορτιζονης για τα πνευμονια του ευτυχως πολυ γρηγορα αλλαξαμε μοναδα και απο 3 πηγαμε στη 2 εκει μας εκανε και λιγο ικτερο και του βαλανε λαμπα τωρα εχουμε παει στη απλη μοναδα αυριο το πρωι βγαινουμε ευτυχως εγω τοσο καιρο παω και ερχομαι στο μαιευτηριο του παω γαλατακι πινει μονο δικο μου μεχρι τωρα εχει φτασει τα 60μλ ειχε χασει βαρος στην αρχη ειχε παει 2470 ευτυχως τωρα κοντευουμε παλι τα 2600 αυπομονω να ερθει το αυριο και να τον παρω σπιτακι μου να ηρεησουμε λιγο σημερα μας φεραν και τη κουνια ηταν να ερθει τη περασμενη τριτη αλλα μας προλαβε ο μπεμπης ευτυχως που τα ειχα ολα ετοιμα εμεινα πολυ ευχαριστημενη απο το μαιευτηριο και απο τις μαιες μου εκανε εντυπωση οτι ηταν παρα πολυ υπερ του θηλασμου ακομα και οταν μια μαμα ελεγε δωστε του λιγο ξενο ρωτουσαν εκατο φορες ειστε σιγουρη οτι δε θελετε αμα κλαψει να σας το φερω?? ακομα και το δικο μου που ειχε ικτερο και ηθελε καλο φαι του εδιναν μονο απο το δικο μου αυτα τα νεα μου ευχομαι στα κοριτσια που γεννησαν να ειναι τα παιδακια τους γερα και καλοτυχα οι υπολοιπες υπομονη ο μπεμπακος μου εχει πολυ μαλλι και νομιζω μου μοιαζει και φυσικα ειναι πανεμορφος

Καλά τι ξαφνηκό ήταν αυτό??? Πρόλαβες τουλάχιστον να φτάσεις στο μαιευτήριο με τόσους ξαφνηκούς πόνους!!!! Πάλι καλά για τις ενέσεις, γεννήθηκε και αρκετά γραμμάρια ...όλα καλά!!!! :D

Χαίρομαι που επιβεβαιώνεις ότι είναι υπερ του θηλασμού οι μαίες... δε θέλω όταν έρθει η ώρα μας να γίνει καμιά παρεξήγηση ;)

Άντε με το καλό να το πάρεις σπίτι το λουκουμάκι σου :)

Να πάμε κι εμείς στο γιατρό μας την Πέμπτη να δούμε αν πιάσαμε τα 2500γρ τουλάχιστον γιατί το βάρος στην κοιλιά έχει αρχίσει να είναι πιο έντονο και ενώ συσπάσεις δεν ξεχωρίζω, οι σφάχτες που αισθάνομαι στον τράχηλο που και που έχουν γίνει πιο έντονοι!:rolleyes:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Καλημέραααα!!!!

Χαρά να σου ζήσει και πάλι!!Να ναι γερός και ότι επιθυμείτε και γιατα 2 παιδάκια σας!!!Και με το καλό να τον πάρετε σπίτι!!!!

ΟΥΦ σήμερα η μεγάλη μέρα!!!Το βράδυ κάνουμε και μεις εισαγωγή!!!

Η νέμινα που είναι, μήπως γέννησε???

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημερα στις εναπομείνουσες κοιλίτσες!! Σαν λίγες να είμαστε πια, ή μου φαινεται;;;

Χαρα με το καλό να παρεις τον μπουμπούκο σου αγκαλίτσα!!

Εγω χτες πήγα για νστ, τα ίδια, η μήτρα μου σαν να ειχε αδρανήσει, όσες συσπάσεις έκανα παλιότερα, τόσο εχει ησυχασει τωρα.. Τελοσπαντων, δε βαριεσαι, σε λιγοτερο από δυο βδομαδες θα βγει θελει δε θελει!!

Ρωτησα το γιατρό κ για το βαρος γιατί στις 35 εβδ ήταν 2590 κ 2 βδομ μετα είχε παρει μονο 180 γραμ κ έκατσε κ μου εξηγησε με βαση καποια αλλα στοιχεία του υπερήχου πως όλα είναι οκ... κ μου είπε να μη κοιτάζω τι λενε τα βιβλία!!

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

Οχι Κατριν, εγω εδώ θα μείνω να κάνω παρέα στο Σοφακι (αν δε με προλαβει κι εκείνη!!)

Φυσιολογικά γεννας, ή καισαρική; Με το καλό να αγκαλιασεις το μωρακι σου!

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Νεμινα και εμένα τις τελευταίες εβδομάδες δεν είχε πάρει και πολλά γρ.!!

Πάμε με φυσιολογικό τοκετό γι'αυτό μπάινω σήμερα, βάζουν ένα υπόθετο για να μαλακώσει ο τράχηλος, και βλέπουμε στην πορεία , αν δεν κάτσει!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Χαρά να ζήσει και πάλι!!!!η περιγραφή σου συγκλονιστική!!μακάρι να πάω κι εγω προλαβαίνω-δεν προλαβαίνω!!!σου εύχομαι ΄σήμερα να τον πάρεις σπίτι και να τον χορτάσεις,έτσι που σας λαχτάρησε!!να μπεις να μας πεις πως τα πήγαν τ'αδερφάκια!!!

Καραμελάκι μόνο εμένα πήρε σε 2 εβδ. 400γρ.;;;μάλλον φταίει που πλάκωσα το σταφύλι!!!μην αγχώνεσαι πάντως...(μπορεί η μικρή Μαρλέν να βγει μοντέλο και να προσέχει απο τώρα τη σιλουέτα της...) εδω οι υπόλοιπες βλέπω κάνουν θηρία τα δικά μας μάλλον τείνουν προς το φυσιολογικό βάρος!!!

Σωτηρία μου είσαι περίτρανο παράδειγμα οτι τελικά όταν θέλει εκείνο να βγει θα βγει!!

Κατερινάκι εσένα σκεφτόμουν χτες...αχ έλεγα τη χάρη της να είχα να γένναγα κι εγω αύριο το πρωι!!!!κοριτσάκι μου σου εύχομαι να πανε όλα καλά να γεννήσεις γρήγορα και φυσιολογικά..ολα έτοιμα;

Εγώ εχτές ξεσήκωσα τον Νικολάκη και πήγαμε στα JUMBO για τα τελευταία αυτές οι θηλές για τα μπουκάλια πολύ μου έσπασαν τα νεύρα!!!είχα και τον άλλον μαζί να φυσάει-να ξεφυσάει γιατί βαριότανε και μου έσπαγε διπλά τα νεύρα,το ζώον..έψαξα και να βρω αλλαξιέρα κούνιας αλλά αυτή που είχε βρε κορίτσια δεν είχε βάση απο κάτω να στηρίζεται ,ήταν σαν να πρεπει να τη βάλεις πάνω στο πλυντήριο ή σε σταθερό σημείο...μήπως έκανα λάθος και δεν την πήρα;

Κατά τ'αλλα δεν έχουν κορυφωθεί τα συμπτώματά μου όπως ήλπιζα..απλώς απο χτες έχω την εντύπωση οτι έχω περισσότερα πονάκια περιόδου..για πείτε οι παλιές...να ελπίζω;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Ρινιώ μήπως είναι απ'αυτές τις αλλαξιέρες που τις στηρίζεις πάνω στην κούνια???

ναι Κατερίνα μου αυτές εννοώ γιατί κάτι άλλο δεν χωράει ούτε στο μπάνιο ούτε στο δωμάτιο

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Κατερίνα με το καλό, με έναν πόνο σου εύχομαι!!!!:D:D

Νομίζω η riniw εννοεί ότι έβρισκε μόνο το στρωματάκι της αλλαξιέρας που πρέπει να το βάλεις κάπου να πατήσει.

Αχ όσο περνάνε οι μέρες τόσο αγχώνομαι, αύριο έχουμε κι εμείς ραντεβού με τη γιατρό να δούμε πόσο θα έχει φτάσει, πριν 3 εβδομάδες ήταν 1930.

Ρηνιώ να έβλεπες εχτές τον δικό μου να προσπαθούμε να βάλουμε τα καλυματάκια και τους ιμάντες στο κάθισμα αυτοκινήτου....φύσαγε-ξεφύσαγε, ίδρωνε.....μου ερχόταν να κάτσω κάτω και να αρχίσω να γελάω:tongue::tongue::tongue:.

Σήμερα, απο εχτές βασικά το έχω πιάσει, προσπαθώ να κάνω γενική στο σπίτι. Στάνταρ με βλέπω να έχω και αύριο συνέχεια.....με τους ρυθμούς που πάω.

Φυσάει και συνέχεια και γεμίζει το σπίτι χωματάκι ψιλό :evil::evil::evil::evil:, τα νεύρα μου. Και έχω και όλους πάνω απο το κεφάλι μου να μου λένε μην κάνεις δουλειές και κουράζεσαι μην έχεις κανένα απρόοπτο, αλλά το χεράκι δεν το σηκώνει κανείς να βοηθήσει.....τέλος πάντον.

Άντε καλό κουράγιο και καλή συνέχεια σε όλες!!!!!

Κατερινα δεν την πήρα γιατί αν τη στήριζα στην κούνια δεν θα ήταν σταθερή...σαν να μην είχε στοπ...όπως τα είπε η Marant ήταν σκέτο στρώμα..

Maant ευτυχώς έχω την πεθερούλα μου...ο Θεός μου πήρε τη μαμά νωρίς αλλά με αξίωσε να έχω καλή πεθερά!!γιατί και οι αδερφές μου θέλουν αλλά δεν προλαβαίνουν..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...