Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Kαλο μηνα σε ολα τα κοριτσια!Καθε φορα που μπαινω διαβαζω κ για μια γεννα,για κατι ευχαριστο!Με το καλο Αννουλα,Κατερινακι,Ρινιω!Με γεννες ευκολες οπως το Τατουμακι!Κ σε ολες τις υπολοιπες που δεν εχουμε γεννησει ακομα.

Εγω τις τελευταιες μερες αισθανομαι κατι πονακια περιοδου κ ενα "γουργουρισμα γατας" χαμηλα.Μου ειπε η μαια οτι ειναι συσπαση μυων,να μην ανησυχω.Σημερα ειχα παει σουπερ με τον αντρουλη μου κ με κουρασε η ορθοστασια.Πονεσε η κοιλια κ η μεση μου κ τα χρειαστηκα!Ευτυχως συνηλθα μολις γυρισα σπιτι κ ξεκουραστηκα.Αληθεια,τα προεορτια ποσο κρατανε;Η μαια μου λεει πως οι πρωτοτοκες παιρνουν συνηθως ολο το χρονο.Ως τις 40 εβδομαδες μου φαινεται παντως πολυ μακρια!:shock:

Τα φιλια μου σε ολες!

Τα φιλια μου σε ολα τα μωρακια που εχουν ως τωρα γεννηθει!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

withu εγώ πάντως ούτε συσπάσεις δεν αισθάνομαι ακόμα!

Έχω βάρος στην κοιλιά ιδίως από το απόγευμα και μετά και με κουράζει η ορθοστασία αλλά μέχρι εκεί!!!!

Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι θα ξεπεράσω την 40η εβδομάδα και θα γεννήσω κοντά στην 42η :tongue:

Καλό Νοέμβρη δηλαδή!!!!

Πέμπτη πάμε στο γιατρό μας για έλεγχο, να δούμε και αυτός τι θα μας πεί!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

τί γίνεστε κορίτσια;;μόλις είδα στο fb οτι η Ρίτα έβγαλε ανακοινωθέν!!!

ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΡΙΤΑΚΙ ! ! !

εγω εξέδωσα σχετική ανακοίνωση στον χέστη (καλά έπρεπε να βλέπατε τη φάτσα του!!!!χαχαχαχαχαχαχα!!!!!) και στους δικούς μου..υποθέτω οτι σε αύριο τέτοια ώρα μπορεί να έχω πόνους..μακάρι...

Κατερινάκι άντε κι εσυ με το καλό!!!τουλάχιστον ξέρεις και το πότε ακριβώς!!!εμένα μου έλεγε η συννυφάδα να ξανακοιτάξω την τσαντούλα!!να πάρω πιο καλοκαιρινά ρουχαλάκια!!

Σωτηρία εσύ ακόμα τίποτα;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημερούδια κοιλουμπίτσες και σια!!!!:D

Ναί ναί, γκρεμίστηκε φούρνος... δε μεταλλάχτηκα σε πρωινή τύπισσα:tongue:

Πως είστε σήμερα???

Εγώ έχω το μπαμπά μου εδώ και θα πάμε μαζί σε ραντεβού με καρδιολόγο να πάρουμε μια 2η γνώμη για το τι πρέπει να κάνει (εγχείριση τώρα ή σε λίγο κατ εμέ, τέλοσπάντων!) Ουφφφφ... για να δούμε!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

kαλημερα κοριτσια!

δεν σας εχω διαβασει (κλασσικα δυστυχως)

μπηκα με πονους παρασκευη ξημερωματα κ γεννησα το μεσημερι την κουκλιτσα μου !

με παιδεψε λιγακι αλλα εχω πολυ καλυτερη αναρρωση απτην πρωτη γεννα.

2700 γεννηθηκε κ 50 ποντους δοξα το Θεο ολα πηγαν καλα κ την εχω υγιεστατη στην αγκαλια μου

εχτες ηρθαμε κ σπιτι κ ο γιωργης την γυροφερνει κ ειναι λιγο περιεργα τα πραγματα .

με το καλο σε ολες ευχομαι .

να εχουμε γερα μωρακια κ γερες μανουλες

88M1p3.pngycQap3.png

Καλημέρα !!!!

Ριτάκι να σου ζήσει η μικρούλα !! Να την χαίρεστε !!! Και καλή λοχεία να έχεις!!!

Άννα ελπίζω να πάνε όλα κάλά!!'Η θα γεννάς ή θα έχεις γεννήσει!!Περιμένουμε νέα σου!!!

Σοφία τι έχει ο πατέρας σου ??? Ελπίζω να είναι κάτι περαστικΌ!!!

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΧΑΘΕΙ???

Annast 10/10/12 αγοράκι

tatum 10/10/12 αγοράκι 27/09/2012

manti 12/10/12 κοριτσάκι 22/09/2012

Εlvina 14/10/12 αγοράκι

Nemina 14/10/12κοριτσάκι

riniw 15/10/12 κοριτσάκι

rita_ki 17/10/12 κοριτσάκι 28/09/2012

ΚΑΤRINDM 17/10/12 κοριτσάκι

Mamma Tomato 19/10/12 αγοράκι

καλλιθέα 20/10/12 κοριτσάκι

v-forvicky 22/10/12 αγοράκι

withu 23/10/12 αγοράκι

katesps 25/10/12 κοριτσάκι

marioula 1234 25/10/12? αγοράκι

miss caramel 28/10/12 κοριτσάκι

χαρα25 30/10/12? αγοράκι 24/09/2012

marant 30/10/12 αγοράκι

evelina.t. 3/11/12 αγοράκι κοριτσάκι 08/09/2012

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημέρα!!!

Τι ωραία που ξεκίνησαν τα γεννητούρια!!!!! Με έχει πιάσει βέβαια και ένα μικρό άγχος όσο πλησιάζουν οι μέρες..:tongue:. Την Πέμπτη θα πάμε στη γιατρό για υπέρηχο και nst πιθανόν...Έχω κάτι πονάκια μέσα στη μέρα σαν ελαφρά περιόδου και βάρος χαμηλά, και νοιώθω ότι η κοιλιά μου έχει γίνει τεράστια....

Ανυπομονώ να δω τι θα μας πει την Πέμπτη η γιατρός, πάντως πριν 10 μέρες που είχα κάνει nst μου είχε πει ότι δεν είδε κάτι το ιδιαίτερο.

Μια εβδομάδα-10 μέρες ακόμα τις θέλω πάντως γιατί δεν έχω τελειώσει όλες τις δουλίτσες ακόμα χχιχιχι!!!

Το Σάββατο παντρεύτηκε η κουμπάρα μου και είχα πάει κομωτήριο για κούρεμα-χτένισμα, και είπαμε με την κομώτρια να πάω πριν τη γέννα για καμία διαφάνεια γιατί μετά αν θηλάζεις απαγορεύεται. Σκέφτομαι να πάω προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας, ελπίζω να προλάβω ;).

Miss caramel καλά αποτελέσματα με το μπαμπά σου. Αν δεν έχει βρει καρδιολόγο και θέλεις, μου λες να σου δώσω γιατί είχε περάσει περιπέτεια και ο μπαμπάς μου.

Φιλάκια σε όλες!!!!!! Καλημέρα!

Καλημέρα κορίτσια!!!

Η Άννα λογικά θα έχει γενήσει μέχρι τώρα!!ελπίζω Άννα μου να είναι όλα καλά να μπεις να μας τα πεις απο πρώτο χέρι!!!

Ριτάκι μην αγχώνεσαι ούτως ή άλλως τωρα για γέννες θα διαβάζεις ως επί το πλείστον...οπότε χαλαρά!!!

Τατουμ πως τα πάτε;έρχεται κι ο άντρας σου σε 2 μέρες και θα τον βρει έτοιμο τον παίδαρο!!!

Εγω ακόμα ψάχνομαι...και ψάχνω!!!σήμερα θα ξανακοιτάξω την τσάντα του νοσοκομείου...θα δω μηπως πάρω κάτι ελαφρύτερο για το μωρό και για μένα γιατί δε βλέπω ο καιρός να κρυώνει...θα ξανακοιτάξω τις "προμήθειες" μου...κόλλησα που μου είπε χτες η κουμπάρα μου οτι έβλεπε στον ύπνο της οτι γέννησα Τετάρτη και λέω κοντός ψαλμός αλληλούια τελειώσαν τα ψέμματα!!!αλλά απο άλλα συμπτώματα δεν έχουμε εκτός αν ξεκινήσουν ξαφνικά...

αυτά κορίτσια μου....κάπου έπιασε το μάτι μου οτι μας ήρθε καινούργια κοπέλα;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Ριτάκι να σου ζήσει η κουκλίτσα!!!

Η πλάκα είναι ότι ο καρδιολόγος που παρακολουθεί το μπαμπά μου τα τελευταία χρόνια, είναι συνεργάτης του ΡΕΑ άρα δεν κάνει για τον πατέρα μου (χειρουργικά τουλάχιστον) :tongue:

Όποτε τώρα θα δούμε κανα 2 χειρούργους να μας πουν τη γνώμη τους! Άτιμες βαλβίδες...:evil:

Ήδη ξέρουμε ότι πρέπει να κάνει στεφανιογραφία (που είναι πίκρα αλλά τι να κάνουμε)

Όλο λέει να το μεταθέσουμε για αργότερα κ αι μετά τη γέννα.... όλο δικαιολογίες είναι!!!! Όποτε και να το κάνει εγώ το ίδιο σκασμένη θα είμαι αλλά δε το καταλαβαίνει!

Όπως και να έχει του ξεκαθάρισα ότι αν πεί ό γιατρός να κάνουμε κάτι ΤΩΡΑ, θα γίνει ΤΩΡΑ... δεν πα να γεννάω, να περιμένω να γεννήσω ή να έχω ήδη γεννήσει... μη τρελλαθούμε!!!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Ελπίζω να πάνε όλα καλά Σοφία!!Ναι δεν παίζουν με αυτά!!Αν πει ο γιατρός ότι πρέπει να γίνει τώρα!!! Έκανε πέρσι ο πατέρας μου στεφανιογραφία, έκανε και μπαλονάκι γιατί βρέθηκε κάτι βουλωμένο!!!Έμεινε 2 νύχτες στο νοσοκομείο!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Σοφία καλή επιτυχία με το μπαμπά σου! Εμένα είχε κάνει στεφανιογραφία πριν απο 3,5 χρόνια στο υγεία, σε γιατρό που του πρότεινε οικογενειακός φίλος μας και γιατρός στο ίδιο νοσοκομείο(έχει συμβληθεί και με τον εοπυυ και πληρώνεις μειωμένα), είχαμε βρει όμως κι έναν πολύ καλο στον Ευαγγελισμό. Αν θέλετε δεύτερη γνώμη ... στο ξαναλέω γιατί είναι λιγάκι ζόρικη εξέταση. Εγώ απο όταν έκανε ο μπαμπάς μου αυτή την εξέταση έκοψα το κάπνισμα ;).

Ριτάκι να σου ζήσει η μπουμπούκα σου!!!!!!!!

Σοφία καλή επιτυχία με το μπαμπά σου! Εμένα είχε κάνει στεφανιογραφία πριν απο 3,5 χρόνια στο υγεία, σε γιατρό που του πρότεινε οικογενειακός φίλος μας και γιατρός στο ίδιο νοσοκομείο(έχει συμβληθεί και με τον εοπυυ και πληρώνεις μειωμένα), είχαμε βρει όμως κι έναν πολύ καλο στον Ευαγγελισμό. Αν θέλετε δεύτερη γνώμη ... στο ξαναλέω γιατί είναι λιγάκι ζόρικη εξέταση. Εγώ απο όταν έκανε ο μπαμπάς μου αυτή την εξέταση έκοψα το κάπνισμα ;).

Ριτάκι να σου ζήσει η μπουμπούκα σου!!!!!!!!

marant Από Ευαγγελισμό ξέρουμε κι εμείς δυστυχώς πολλούς γιατρούς... όταν το πάρει απόφαση να κάνει κάτι, θα σου πω να μου δώσεις τα στοιχεία για το υγεία ;)

Ευχαριστώ πολύ πολύ!!!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Εμένα την έκανε στο Αττικό και έμεινα άφωνη!!Δεν περίμενα σε δημόσιο νοσοκομείο να είναι τόσο καλά!!!Βέβαια είναι πανεπιστημιακό και προ ΕΟΠΥΥ!!Τώρα δεν ξέρω τι κατάσταση επικρατεί!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...