Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Αντε Αννα θα ξελαφρώσεις κι εσύ... αυριο μεθαυριο θα κρατας τον μπεμπακο σου αγκαλίτσα.... Μ' εναν πόνο σου ευχομαι, να εχεις γεννα σαν αυτη της Τατουμ!! Παρεπιπτόντως, ο τατουμακος ετοιμος για γαμπρός βγηκε!! Πολύ μεγαλος φαίνεται στη φωτο ο κουκλακος! Κι η μικρή της εβελίνας κουκλα κι εκείνη!!!

οντως,αλλα δεν θελω τοσο γρηγορη,θελω να προλαβω την επισκληριδιο!χαχαχα

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μόλις έκλεισα με τον γιατρό...

λοιπόν μου είπε οτι δεν μας ανυσηχεί απο μόνο του αλλά μόνο σε συνδυασμό με πόνο ή σπάσιμο νερών...είναι μεν σημάδι αλλά απο μόνο του δεν μας ανυσηχεί και μάλλον σε 2-3 μέρες θα έχουμε τα ευχάριστα.Δηλαδή κορυφώνεται σταδιακά το φαινόμενο...κι αφού δεν ανυσήχησε κοριτσάκια μου εκείνος εγω συν Αθηνά και χείρα κίνει!!!θα πάω στα JUMBO θα περπατήσω και ας ελπίσουμε οτι όσο γρηγορότερα τόσο καλύτερα.

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Άντε Ρηνιω μου με το καλό τα ευχαριστα!!

Αννα ετσι επαθε κ η συννυφαδα μου στο δευτερο αργησε να φτασει στο 4 διαστολή κ ενω ο αναισθησιολόγος ήταν δίπλα της, εφτασε στα ξαφνικα 7 (!!) κ δεν πρόλαβε επισκληρίδιο!! Τα είδε όλα!!

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

καλησπερα και απο εμάς.

Τατουμ τι εύκολή γέννα είχες καλέεεεεεεεεεε???????????

η μικρή μου κορίτσια είναι ένας άγγελος. Πολύ ήρεμο παιδάκι προς το παρόν;) Τρώει και νάνι. Το βράδυ κοιμόμαστε σχεδόν κανονικά μιας και ξυπνάει μόνο μια φορά. Τρώει και στήθος και συμπλήρωμα λόγω ανεπάρκειας γάλακτος και όλα καλά. Σήμερα βγήκα και έξω και είμαι λίγο καλύτερα.

Για τα γλυκα στο νοσκομείο ε΄γω έφτιαξα μπισκοτάκια με ζαχαρόπαστα που κρατάνε μια χαρα σε σχήμα πεταλούδας και λουλουδάκια που ξετρελάθηκαν όλοι και τα τσακίσαμε κιόλας.;);)

Έφυγα γιατι έιμαι και πολύτεκνη εγώ.:D:D:D

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

πρωτα δηλωνεις το μωρο στο ληξιαρχειο (στου μαιευτηριου εμεις), πας σε ενα κεπ κ βγαζεις αμκα για το μωρο... και μετα με ολα αυτα τα χαρτια και το βιβλιαριο κανουν αυτοι τις διαδικασιες για τον εοπυυ!! + θελει το χαρτι που λεει τι επιθετο θα παρει το μωρο,αυτο για ληξιαρχειο.

Αααα Thanks...

Κάτι τέτοιο έχω μαζέψει κι εγώ,... βιβλιάρια, ΑΜΚΑ, οικ. κατάστασης και Ληξ. πράξη γάμου και μετά αυτή της γέννησης. Όσο για το επίθετο είναι ήδη δηλωμένο από τον πολιτικό γάμο ;)

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Τέρμα τα ψέμματα!!! Σήμερα μπαίνουμε! Απο το άγχος μου βέβαια κοντευω να γέννησω τωρα.. Ουφφφφφφ..

Με το καλό μανάρι!!!!

Σου εύχομαι μια εύκολη γέννα και μη ξεχάσεις να δώσεις πολλά φιλιά στο νέο μέλος ;)

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Τέρμα τα ψέμματα!!! Σήμερα μπαίνουμε! Απο το άγχος μου βέβαια κοντευω να γέννησω τωρα.. Ουφφφφφφ..

Κουραγιο κοριτσαρα και ολα θα πανε μια χαρουλα! Φιλακια πολλα και απο μας στο νινακι σου!!!!

Δεν προλαβα να γραψω στο προιγουμενο μηνημα οτι οταν βγηκε ο μικρος και κοιταξα αναμεσα στα ποδια να τον δω, ειδα κατι ασπρο και αφου μου πηραν το μωρο για πλυσιμο αξιοθηκα να ρωτησω τι ηταν χεεχε, ηταν σαπουναδα απ το ξηρισμα που δεν τελειωσε ποτε χαχαχα! Το αλλο που δεν εγραψα ειναι οτι δεν ειχα καμια ορεξη να φαω το χερι της αρκουδας παλι 100 φορες και να σουλατσερνω στους διαδρομους με τις ωρες και χρονοτριβουσα αφανταστα στο μπανιο, μεχρι ποδια μασχαλες ξηρισα και οταν ειχα πονο απλα εριχνα ζεστο νερο και χαλαρωνε απιστευτα πολυ σε ενταση! Μιλησα με μια μαια χθες πριν βγω απ το νοσοκομειο και μου ειπε οτι νομιζε οτι την μικρη την εκανα στο εξωτερικο και γι αυτο εκανα αυτα που εκανα (οτι ειχα ξαναζησει την εμπιρια με αυτο τον τροπο και ηξερα τι επρεπε να κανω για να μην εχω πολι "ζορι" στο νοσοκομειο, εχει δουλεψει χρονια αγγλια η μαια), να ναι καλα το ιντερνετ! Το μονο στραβο ειναι οτι ξανακατεβικαν οι αιμοροιδες (τις ειχα σε μικροτερο βαθμο στην πρωτη γεννα που δεν εδωσα σημασια γιατι ειχα αλλους πονους) και εμαθα τι ειναι και αυτο (ο στοκος στην πρωτη νομιζα ηταν απ τα ραματα χεχε).

Ο μικρος τελικα γεννηθικε 3400 και 53 εκ και μου ειπε ο γιατρος "καλυτερα που βγηκε τωρα, αν εμενε αλλες 12 μερες θα εβγενε τοφαλακι και αυτα εχουν προβληματα, αντιστοιχα με τα προωρα! Σημερα βγηκαμε την πρωτη μας βολτα για φαρμακιο (ξιλοκαινη για αν χριαστει στις αιμοροιδες), γαλα για την μικρη (μονο στο περιπτερο) και γαλα για μενα (μονο στο γαλακτοπολιο) και βρηκα και μια φιλη και αντι για 20 λεπτα η βολτα εγινε 1,30 ωρα χαχαχα. Ο μικρος στο μαρσιπο (για να μην τον φτανουν με τα χερια αναγωγοι ανθροποι, μια σκ@τογρια και ετσι προσπθησε και απλα τραβιχτικα χεχε) και σε οοοολη τη διαδρομη κοιμοταν μια χαρουλα. Η μικρη που στο σπιτι ειναι μες τη διαολια καμαρωνε και εδινε σε οποιον μας μιλουσε πληροφοριες χαχαχα. Εχει κανει και προγραμμα το τερατακι! Ολη μερα ξυπναει ανα 3ωρο, θηλαζει και αν δεν κανει το χοντρο του ξανακοιματε στα 5-10 λεπτα, μονο το απογευματακι μενει λιγο παραπανω! Τρωει για βραδυ κατα τις 10 και ξαναξυπναει στις 6 το πρωι για γρηγορο φαι και νανι αμεσος!!! Σε σχεση με την κορη ειναι τοσο ησιχος και υπναρας που ρωτησα το γιατρο αν ειναι καλα και εσκασε στα γελια :oops:. Μου ειπε οτι ειναι ζοιρος :confused: και δυνατος, μαλον δεν εχει δει βρεφος την κορη μου για ζοηραδα...

Σας ζαλισα για τα καλα η χ@ζοκουκουβαγια.... ουτε το πρωτο μου να ηταν...

Μακαρι να γεννησετε ολες (οσες μηνατε, καφε νοεμβριου γιναμε χαχαχα) οπως πιστευετε καλυτερα και με οσο το δυνατον λιγοτερη ταλεπορια και πονο!!!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Άννα μου άντε με το καλό!!!εσύ άνοιξες το θέμα και τελικά τα κατάφερες να είσαι μάλλον η πρώτη μαμά Οκτωβρίου!!!σε ακολουθώ κατά πόδας!!!

Τατουμάκι υπέροχη περιγραφή!!!μακάρι να είναι και τα δικά μας έτσι...να μην κουραστούμε οι πρωτομανούλες να βγούνε...προγραμματισμένα!!!!η μικρή σου ξετρελλάθηκε,ε;;άντε΄-άντε ανυπομονώ κι εγω να έρθει η σειρά μου!!!

Οι υπόλοιπες κορασίδες;;καλά;;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Tatum δεν παίζεσαι!!! Μωρό με σαπουνάδα LoL:D

Όσο για το ωράριο που έχει... μιλάμε για παιδί μάλαμα!!! Φτού Φτού!!!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Tatoum τελειος ο μπεμπακος σου!! Θρεφταρακι!! Τυχερη είσαι που είναι ήσυχος γιατί εμενα ο δικός μου με είχε ταλαιπωρησει!!! Να μας φιλησεις το μπεμπακο!!

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...