Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια!! Πως είστε;;;

Κατριν, τελεια τα μαφινς... Κι εγω σκεφτομαι να τα φτιαξω κ για το μαιευτηριο κ για το σπιτι για όποιον θα με επισκεπτεται, ειδικα αφού κρατανε ολόφρεσκα στην καταψυξη!!

Ρηνιώ, αστα να πανε με τους φόρους... Εμείς εχουμε φτιαξει σπίτι 3 χρόνια τωρα κι ο αντρας μου συνεχεια μου λεει να κανουμε μια επιχείρηση να το πουλήσουμε... Μας τιμωρούνε που φτιαξαμε σπίτι...

Εγω χτες κοριτσια είχα πολλες συσπασεις, πολύ πετρωμα καθε τρεις κ λίγο κ κατα το βραδακι συνοδευόταν από πονο στη μεση. Είπαμε...προπαρασκευαστικα αλλα για πόσο ακόμη;;;

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Ρινιώ την Παρασκευή που είχες πάει στον γιατρό δεν του είπες για τα καφέ που είχες?? Τον πήρες τηλ?

εμ,δεν του είπα γιατί ξεχάστηκα το ζώον...επειδή τα είχα ως το μεσημέρι γι'αυτό...

δεν τον βρήκα ακόμα,μπορεί ή να ξεγεννάει ή να εξετάζει

να ρωτήσω τις παλιές...αν υτά τα καφέ σημαίνει οτι πάμε επιτέλους για γέννα το μωρό πρέπει να κουνιέται;γιατί εμένα σβουρίζει το βωμοπαίδι και λέω μέσα μου σιγά...άμα ήταν θα καθόταν Παναγία!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγω ποτε δεν είχα καφε υγρά. Εχω ακούσει όμως με μια επιφύλαξη πως μπορεί να βγαλεις καφε μετα από τραυματισμο από εξεταση του γιατρού (όχι αποκόλληση βλεννας) ή μετα από επαφες... Για καθε ενδεχόμενο όμως ρωτα το γιατρό σου!!!!! Μπορεί να ε'ιναι ενα σημαδι!

HgqOp3.png

Καλημερούδια!!!

Ρηνιώ κάτι παίζει με την τάπα σου!!! Βέλε το Νικολάκη ή το γιατρό να δεί τι γίνεται!!!!

Εφόσον δεν έχεις τον πλακούντα εκεικάτω δε νομίζω να είναι τίποτε άλλο! Εξαλλου, καφέ-ξεραμμένο αίμα άρα μικρή ροή... χάνεις αλλά όχι πολύ τουλάχιστον:tongue:

Όσο για τα ιδιόκτητα σπίτια... εδώ το είχαν βάλει τεκμήριο ρε οι μαλάκες!!!

Τι να πεις!!! Σήμερα με τον άντρα πήγαμε εφορίες και Δημαρχεία να τακτοποιήσουμε τα της οικογενειακής μερίδας μας και λοιπά!

Τελικά ξέρει κανείς τι χαρτούρα χρειάζεται για το νεογνό να δικαιολογηθούν οι εξετάσεις τους μέσω ΕΟΠΥΥ (αφού θα γεννήσουμε σε συμβεβλημένο μαιευτήριο) ??????

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

καλημερα! καλο μηνα κ καλη εβδομαδα με πολλα μωρα!

κατερινιω,ρινιω καλα αποτελεσματα στους γιατρους σας!περιμενουμε τα νεα σας!

νεμινα τα ιδια κ εγω.χθες νομιζα οτι θα γεννησω,ειχα κατι σφαχτες,περιμενα να παει 3 για να κοιμηθω,ειχα το νου μου.οχι τιποτα αλλο,η στεναχωρια μου ηταν οτι δεν θα προλαβαινα να φτιαξω τα νυχακια μου..να κατσει εκει που ειναι το παλιοπαιδο,να μπουμε αυριο.σημερα πηγα κ εφτιαξα να νυχακια μου,κ αυριο εχω κομμωτηριο..

το μεσημερι θα παρω τον doc τηλ.να μου πει αν μπω σημερα η αυριο.ουφ...πολλα ειπα παλι..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα! καλο μηνα κ καλη εβδομαδα με πολλα μωρα!

κατερινιω,ρινιω καλα αποτελεσματα στους γιατρους σας!περιμενουμε τα νεα σας!

νεμινα τα ιδια κ εγω.χθες νομιζα οτι θα γεννησω,ειχα κατι σφαχτες,περιμενα να παει 3 για να κοιμηθω,ειχα το νου μου.οχι τιποτα αλλο,η στεναχωρια μου ηταν οτι δεν θα προλαβαινα να φτιαξω τα νυχακια μου..να κατσει εκει που ειναι το παλιοπαιδο,να μπουμε αυριο.σημερα πηγα κ εφτιαξα να νυχακια μου,κ αυριο εχω κομμωτηριο..

το μεσημερι θα παρω τον doc τηλ.να μου πει αν μπω σημερα η αυριο.ουφ...πολλα ειπα παλι..

Άντε δε μένει πολύ ακόμα!!! Κάνε τις δουλίτσες σου με ηρεμία, πάρε το χρόνο σου;)

Ναί Κατερίνα κατάλαβα σε τι απάντησες, για το Ληξιαρχείο και λοιπά. Μωρέ κάτι επιπλέον ζητάνε για να δικαιολογηθούν από τον ΕΟΠΥΥ οι βασικές εξετάσεις που κάνουν στο μωρό (αυτές που είναι στο πακέτο) όχι τίποτε έξτρα! Θα πάρω ένα τηλ στο ΡΕΑ μάλλον να μου τα πουν γιατί στο site του ΕΟΠΥΥ δεν βγάζω άκρη!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Άντε δε μένει πολύ ακόμα!!! Κάνε τις δουλίτσες σου με ηρεμία, πάρε το χρόνο σου;)

Ναί Κατερίνα κατάλαβα σε τι απάντησες, για το Ληξιαρχείο και λοιπά. Μωρέ κάτι επιπλέον ζητάνε για να δικαιολογηθούν από τον ΕΟΠΥΥ οι βασικές εξετάσεις που κάνουν στο μωρό (αυτές που είναι στο πακέτο) όχι τίποτε έξτρα! Θα πάρω ένα τηλ στο ΡΕΑ μάλλον να μου τα πουν γιατί στο site του ΕΟΠΥΥ δεν βγάζω άκρη!

αν μαθεις,θελω να ξερω κ εγω..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Αντε Αννα θα ξελαφρώσεις κι εσύ... αυριο μεθαυριο θα κρατας τον μπεμπακο σου αγκαλίτσα.... Μ' εναν πόνο σου ευχομαι, να εχεις γεννα σαν αυτη της Τατουμ!! Παρεπιπτόντως, ο τατουμακος ετοιμος για γαμπρός βγηκε!! Πολύ μεγαλος φαίνεται στη φωτο ο κουκλακος! Κι η μικρή της εβελίνας κουκλα κι εκείνη!!!

HgqOp3.png

πρωτα δηλωνεις το μωρο στο ληξιαρχειο (στου μαιευτηριου εμεις), πας σε ενα κεπ κ βγαζεις αμκα για το μωρο... και μετα με ολα αυτα τα χαρτια και το βιβλιαριο κανουν αυτοι τις διαδικασιες για τον εοπυυ!! + θελει το χαρτι που λεει τι επιθετο θα παρει το μωρο,αυτο για ληξιαρχειο.

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...