Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Εγώ πάλι που προλαβαίνω χρειάζομαι ένα νέο τεψάκι 12άρι (είχα ένα παλιό 6αρι... τι να φτάσει!!!) να πάρω τα χαρτάκια, κορδέλα και ζελατίνη....

Φανταστική η ιδέα σου, δε το συζητώ!!! Θα τα φτιάξω οπωσδήποτε!:cool:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Tatum,να σου ζησει το μωρακι σου!Να ειναι γερο κ καλοτυχο!Καλα σαραντα!

Ριτακι,με το καλο!Πιστευω οως να εχεις γεννησει κιολας.Περιμενουμε ευχαριστα νεα σου!:D

Kalispera koritsia!

Epitelous leitourgise to akatoikito kai brika to No gia na exw internet sto kinhto!

Prwti mera den eixa kan karta xaxaxa.

Ta nea mas! Pempti 27_9 kata tis 7, enw milousa me ton antra mou sto til, arxisa na ponaw ana 7,5 lepta kai tou lew malon tha gennhsw! Pernw til ti mama mou, erxete, teleiwnoume ti balitsoula kai kanw mpanio mazi me tin kori. 8.30 pou sas estila mnm eixe paei I mama mou na ntithei kai na til stous filous pou tha mas pigenan sto nosokomeio. Odigouse o antras pou nomize oti paw me ponakia xaxaxa. Tou eipa 2_3 fores na perasei me kokkino (pire to makri dromo, 6 fanaria anti gia 3, ola kokkina ki egw ponous ana 1.30_2 lepta).

Ftanw stI meaiftiki kai blepw to giatro mou, ana 2 tou lew, bazei xeri kai leei 7 mia maia leei gia klisma kai tis leei den prolabeneis, me pane mesa kai me arxizei 1 nosokoma gia 3irisma sta grigira, sto teleutaio xrats lew den mporw, enoontas na mi spro3w kai o doc katalabenei (me 3erei kala) I... 3iristra paei na me malwsei (oti den mporw ton pono) kai ti diwxnei o giatros, xeri, leei "10 spro3e" kai stin o8isi mou spaei nera. Sprwxnw alli mia kai mou leei "1 menei", den ton pisteuw, sprwxnw kai blepw ton gio mou! Entasi ponwn sto 1/3 apo tin prwti genna, poli xalara! Epiase thili amesos kai me zorise mono to prwi pou katebasa mpoliko gala, ta mona klamata einai otan ton gdineis.

3ipnaei!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Μυρσίνη μου να σου ζήσει ο μικρός να τον χαίρεστε!!!Καλέ τι κουκλί είναι αυτό!!!

Μακάρι να έχουμε όλες τόσο εύκολή γέννα σαν κ εσένα!!!

Καλημέρααααααααααααααααααααααααααα!!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Μυρσίνη μου να ζήσει και απο δω!!!

μακάρι να έχουμε όλες τη γέννα σου,να τον φιλήσεις τον κούκλο!!

μην αγχώνεσαι που κλαίει στο γδύσιμο...τα αρσενικά είναι λίγο γυφτάκια με το μπάνιο οπότε άντε να σου βγει λίγο βρωμύλος!!!(άμα μεγαλώνεις με 4 αδέρφια βλέπεις πολλά!!!!)

Εγω χτες χόρεψα κι ένα τσιφτετελάκι κορίτσια πρέπει να είχα πολύ πλάκα!!!!μη φανταστείτε τρελλά πράγματα αλλά το κούνησα το (πρωην) φιδίσιο μου κορμί!!!κι ο Νικολάκης είχε κοπανήσει κάτι κρασάκια και κάτι ουισκάκια και δεν άφηνε την κοιλιά!!!συνήθως κομπλάρει και δε το κάνει!!!

Κατά τ'αλλα κορίτσια...εδω...στην αναμονή...με βάρκα την ελπίδα...και την Καραμελένια να μας λέει οτι μπορεί να τραβήξει.....

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημερούδιαααααα!!!

tatum ο μικρός είναι μούρλια, τρελό τσουρεκάκι μιαμ μιαμ!!!!!:D

Πάλι καλά που πρόλαβες να φτάσεις στο νοσοκομείο, με το που το πήρε απόφαση ο μικρός ήθελε να βγεί άρων άρων χεχεχεχε!!!!

Ρηνιώ ποιά τσιφτετέλια ρε... ότι και να χορεύουμε τώρα, χορός της κοιλιάς είναι :tongue:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Μυρσίνη να σας ζήσει ο μικρουλης!!! Τελικά δεν πρόλαβε ο αντρουλης σου να παραβρεθεί στην γέννα! Δεν πειράζει όμως, θα τον βρει έτοιμο!!! Μακάρι να γεννησουμε όλες σαν κ εσένα κ να μην φάνε κλισμα!!! Χαχαχα!!!

Καλημέρα κοριτσακια! Μπηκα να δώσω το παρόν! Το πρωι είχαμε παει μια βόλτα κ μετα για καφεδάκι με τους κουμπάρους μας.. Ήταν η τελευταία Κυριακη σαν τριμελή οικογένεια!! Απο Τρίτη η Τετάρτη έρχεται ο μανωλιος!!!!

Φιλία δε όλες!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Μυρσίνη να σας ζήσει ο μικρουλης!!! Τελικά δεν πρόλαβε ο αντρουλης σου να παραβρεθεί στην γέννα! Δεν πειράζει όμως, θα τον βρει έτοιμο!!! Μακάρι να γεννησουμε όλες σαν κ εσένα κ να μην φάνε κλισμα!!! Χαχαχα!!!

Καλημέρα κοριτσακια! Μπηκα να δώσω το παρόν! Το πρωι είχαμε παει μια βόλτα κ μετα για καφεδάκι με τους κουμπάρους μας.. Ήταν η τελευταία Κυριακη σαν τριμελή οικογένεια!! Απο Τρίτη η Τετάρτη έρχεται ο μανωλιος!!!!

Φιλία σε όλες!

Με το καλο,γλυκια μου!

Διαφημίσεις

ΤΑΤΟΥΜ Να σου ζήσει ο μπεμπάκος! Έβαλα τα κλάματα απο την περιγραφή!!!

Εγώ είμαι καλά, στις 9/10 έχω το ραντεβού που θα με εξετάσει και απο κάτω... τότε θα μου πει και πότε θα γεννήσω!!!

Φιλιά σε όλες, κάθε φορά που μπαίνω έχουμε και μια μανούλα, χιχιχχι ευχάριστα όλα αυτά!

Αντε και στα δικά μας βρε!!!

Καλό Βράδυ!!!

Άντε σιγά σιγά το τελειώνουμε το δωμάτιο της μικρής....

Θα έρθει και το στρώμα και μετά???? Τι θα κάνω μετά???

Δε νομίζω να μπορώ να κάθομαι να περιμένω να γεννήσω... κάτι πρέπει να βρω να κάνω :tongue:

Έχει αρχίσει να με κουράζει η ορθοστασία πφφφφφ.....

Άντε ξεκίνησα τη γκρίνια..

Καλό μήνααααααα!!!!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Καλημέρα και καλό μήνααααα με πολλά μωράκια!!!!

Αχ δεν μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ!! Με είχε πιάσει ένα περίεργο άγχος!!!Σκεφτόμουν διάφορα!!! Σήμερα πάω στον γιατρό να μου πει πότε γεννάμε!!!ΟΥΦ

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημέρα!!!

Δεν είχαμε καμια γέννα χτες,ε;;;;;

Το Τατουμάκι είναι κουκλι καλέ και το ένα και το άλλο!!!το ίδιο κι η μικρή της Γιώτας!!!κάθομαι και τα χαζεύω...άντε λέω,τόσο μικρούλι θα είναι και το δικό μου;πότε θα μου την κάνει την χάρη;

Εγώ χτες είχα όλη μέρα στο εσώρουχο αυτό το καφέ..ξέρετε το πρώτο σημάδι περιόδου...σε λίγο θα πάρω τον γιατρό να μου πει ΄

Εν τω μεταξύ διάβαζα τώρα στο yahoo οτι θα πληρώνουμε και φόρο όσοι μένουμε σε ιδιόκτητα σπίτια.....δηλαδή εγω μαμακία έκανα που έφυγα απο το νοίκι....ήμαρτον πια

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...