Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Είναι που σηκώθηκα για κατούρημα και μετά δε μπόρεσα να ξαναπλησιάσω την κρεβατοκάμαρα... έπεφταν βόμβες νετρονίου και βολές κατά ριπάς!!!

Είχαμε πει άλλωστε να ξεκινήσουμε σήμερα τη μέρα μας νωρίς...

Έχουμε σούπερ μάρκετ και αυτοκόλλητα να βάλουμε στους τοίχους (και κατά βάθος θέλω να πιάσω να ξύσω το ταβάνι του μπάνιου και να το περάσω κανα 2 χεράκια γιατί έπιασε λίγη μούχλα με το κατσίκι που κάνει μπάνιο και πετάγονται τα νερά!!!!)

Ας περάσουμε από χρωματοπωλείο να πάρω τα υλικά και μια μάσκα τουλάχιστον και βλέπουμε ;)

Χθές είχα πιάσει πινέλο και διόρθωνα τη μπογιά από τα κάγκελα όπου είχε γδαρθεί ή είχε φύγει... είμαι μεγάλο μαστόρι!!!!:tongue:

Αααααα... και τις κλειδαριές να αλλάξουμε στις ντουλάπες! Εδώ και 3,5 χρόνια δεν κλείνουν :rolleyes: πέρασε η μπογιά από πάνω, χάσαμε και τα κλειδιά... αλλαγή εδώ και τώρα και αυτό!!!!

Nemina σιγά σιγά... είπαμε, να γεννήσει και καμία Οκτώβριο:tongue:

Για μένα δε μιλάω γιατί μπορεί να πατήσω και Νοέμβρη, ποτέ δεν ξέρεις!!!!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κι απο μένα!!!

τελικά μου φαίνεται κι εγω στην π.η.τ. θα γεννήσω,όσο κι αν ανυπομονώ κι ελπίζω για γρηγορότερα...

Σήμερα έχουμε έναν γάμο και βάφτιση μαζί,ο αδερφός της κουμπάρας μου,και πρέπει να πάμε κιόλας και βαριέμαι.....τουλάχιστον προς το παρον!!!

Κατά τ'αλλα ποιές αφίξεις περιμένουμε σήμερα;;;;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Άννα τι να κάνουμε , να ναι καθαρό το σπίτι, να υποδεχθεί τα μικρούλια μας!!!!

Την Δευτέρα που θα πάω στον γιατρό , θα του πω για Τετάρτη!!Αυτός μου είχε πει ή Τετάρτη ή Πέμπτη ή Παρασκευή!!!

Την Τρίτη θα φτιάξω καριόκες να έχω στο μαιευτήριο αλλά δεν ξέρω!! Μήπως δεν κρατιούνται εκτός ψυγείου??? Αν έχει πολύ ζέστη, θα λιώσουν λέτε???

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Άννα τι να κάνουμε , να ναι καθαρό το σπίτι, να υποδεχθεί τα μικρούλια μας!!!!

Την Δευτέρα που θα πάω στον γιατρό , θα του πω για Τετάρτη!!Αυτός μου είχε πει ή Τετάρτη ή Πέμπτη ή Παρασκευή!!!

Την Τρίτη θα φτιάξω καριόκες να έχω στο μαιευτήριο αλλά δεν ξέρω!! Μήπως δεν κρατιούνται εκτός ψυγείου??? Αν έχει πολύ ζέστη, θα λιώσουν λέτε???

έλα βρε Κατερίνα πάρε εκείνη την ώρα γλυκά,μην φτιάχνεις..κι αν έχει και ζέστη εκεί μέσα;να στείλεις κάναν άνθρωπο;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

ΧΑΧΑ Ρινιώ λές να τους στείλω όλους τουαλέτα!!!

Μερικές καριόκες σίγουρα θα φτιάξω για μένα, γιατί έχω 1 χρόνο σχεδόν να φάω γλυκό και μου έχουν λείψει!!!Και τις λιγουρεύτηκα!!!ΈΛεγα μήπως φτιάξω παραπάνω , αλλά θέλουν ψυγείο μου φαίνεται και θα λιώσουΝ!!!:(:(:(

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Κατερίνα άσε τις καριόκες... πάρε ένα κουτί φλωρεντίνες από κάπου και έχε το δίπλα σου, ούτε ψυγείο ούτε τίποτα δε θέλουν!

Σίγουρα θα έχει ζέστη στο δωμάτιο... οπότε μόνο τα ανθεκτικά!!!!;)

Όσο για το σπίτι... ποτέ δεν ήμουν η ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ, να με πιάνουν φρίκες με σκόνες και τέτοια και φυσικά βαριόμουν τρελά! Τώρα μέσα σε 1-2 μήνες έχω κανει τόσες δουλειές όσες κάνω σε ένα χρόνο!!!! Μαστορέματα πάντα έκανα αλλά σφουγγαρίσματα και ξεσκονίσματα κάθε τρείς και λίγο...

Έχω πάθει μετάλλαξη... με βλέπει ο άντρας μου να κάνω δουλειές στο ξαφνηκο και στο άσχετο και με αρχίζει.... "Μα τι σε έπιασε?:shock:"

Τα έχει δεί όλα και αυτός!!!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Καραμελ της εγκυμοσύνης είναι η πολύ καθαριότητα!!

Φλωρεντίνες??? Δεν ξέρω θα το σκεφτώ, για τους άλλους όχι για μένα, γιατί εμένα αν δεν είναι σοκολατένιο και με πολλά λιπαρά δεν μ'αρέσει!!ΧΑΧΑ

fyJbp3.png

GCQAp2.png

παντως κ εγω εφτιαξα μαφινς τα εβαλα σε ζελατινα με μπλε κορδελες κ ενα ταμπελακι it's α

boy..κ ειμαι μουρλια!!

λοιπον,το ελεγα,δεν το ελεγα???φεραν τα πραγματα κ αντι για παντα κ στρωμα αλλαξιερας,φεραν 2 αλλαξιερες.τους μ@λ@κες!πρωι πρωι μου την σπασαν παλι.ηξερα οτι θα κανουν καποια κουτσουκελα.

S4iNp3.png

BU56p3.png

παντως κ εγω εφτιαξα μαφινς τα εβαλα σε ζελατινα με μπλε κορδελες κ ενα ταμπελακι it's α

boy..κ ειμαι μουρλια!!

λοιπον,το ελεγα,δεν το ελεγα???φεραν τα πραγματα κ αντι για παντα κ στρωμα αλλαξιερας,φεραν 2 αλλαξιερες.τους μ@λ@κες!πρωι πρωι μου την σπασαν παλι.ηξερα οτι θα κανουν καποια κουτσουκελα.

Καλή ιδέα τα muffins ;) Αν βάλεις και χρωματιστή ζαχαρόπαστα από πάνω... πολύ εορταστικά!!!

Τι ηλίθιοι... δε τους φάνηκε καθόλου περίεργο το 2 αλλαξιέρες???? Τι να πεις!

Κατερίνα κάνε παιδί μου καριόκες να φας εσύ, πες μετά ότι δεν έφτασαν και πάρε άλλα γλυκά για τους επισκέπτες!!!!:tongue:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Ax Αννα τι ωραία ιδεα!!!! Τελεια! Μαφινς σε ζελατινα, πόσο να κρατανε αραγε;;;

εγω τα εφτιαξα εδω κ μια εβδ. κ τα εχω βαλει καταψυξη,χθες εβγαλα το ενα να δοκιμασω πως θα ειναι αν ξεπαγωσει κ ηταν μουρλια!!σαν να το εβγαλα μολις απο τον φουρνο

S4iNp3.png

BU56p3.png

δηλαδη τα εχεις ετοιμα με τη ζελατίνα κ τα εχεις στην καταψυξη κ μετα τα εβγαλες τα ξεπαγωσες κ φαγωμα;;; Πόση ωρα ήθελε να ξεπαγωσει;; Πες μου με ενδιαφερει παρα πολύ, το βρισκω εξαιρετικη ιδεα!! Η ζελατινα δεν ίδρωσε στο ξεπαγωμα;;

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

δηλαδη τα εχεις ετοιμα με τη ζελατίνα κ τα εχεις στην καταψυξη κ μετα τα εβγαλες τα ξεπαγωσες κ φαγωμα;;; Πόση ωρα ήθελε να ξεπαγωσει;; Πες μου με ενδιαφερει παρα πολύ, το βρισκω εξαιρετικη ιδεα!! Η ζελατινα δεν ίδρωσε στο ξεπαγωμα;;

τιποτα δεν επαθε.. ηθελε περιπου 1,5 ωρα κ ξεπαγωσε.κ εγω φοβομουν οτι θα νερουλιασει,αλλα ηταν σουπερ. μου εδωσε την συνταγη μια κοπελα απο αλλο φορουμ. ειναι νοστημοτατα κ πανευκολα!εμενα μου βγηκαν με 2 δοσεις 44τεμ,εχω την ειδικη φορμα για μαφινσ με 12 θηκες..πηγα αγορασα σακουλακια μικρα,σαν αυτα για καραμελες,κορδελες κ χαρτονι,στο οποιο εγραψα its a boy κ το περασα σε κορδελα. τα εβαλα σε κουτια ζαχαροπλαστειου κ ειναι ετοιμα προς καταναλωση.

http://www.sintagespareas.gr/sintages/eykola-paidika-sokalatenia-muffins.html

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...