Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Σχετικά με τη επίσχεση εργασίας των γιατρών αυτό δεν επηρρεάζει τα ιδιωτικά. Το μόνο που διάβασα είναι ότι λόγω ελλείματος ΕΟΠΥΥ (τι το ήθελαν να βάλουν τα άλλα ταμεία με το ΙΚΑ γαμτ%#$%^$&^) υπάρχουν σκέψεις για το τελευταίο τρίμηνο του έτους τα πληρώνουμε το 50% συμμετοχή και το άλλο 50% το ταμείο... βέβαια μάλλον δε μιλάμε για γέννα γιατί εκεί 1500 περίπου είναι χωρίς ταμείο με ΦΠΑ και 800 παρά θα πληρώσω...

Κατά πάσα πιθανότητα το λένε για εξετάσεις σε μικροβιολογικά ή και ιδιωτικά νοσοκομεία που στα πρώτα σίγουρα δίνεις μόνο το 15%

Όπως και να'χει πρέπει να αποφασιστεί να ψηφιστεί και να τυπωθεί στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως... επειδή μιλάμε για Ελλαδάρα, μπορεί να πάρει λίγο καιρό αυτό:rolleyes:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τάισα και πίνω καφέ!!!!!!!!!

Λοιπόν όσο αφορά την διαφορά της γέννας. Ρώτησα κάτι φίλους γιατρούς και η απάντηση είναι σοκαριστική.Απο την μια είανι σαφώς η σχτικά κοντινή καισαρική τομή αλλά και η οικονομική κρίση:shock::shock: λόγω μείωση των εξόδων και των εσίδων ακόμα και στα ιδιωτικά τα φάρμακά έχουν αλλάξει προς το χειρότερο. και η αλήθεια είναι ότι πράγματι η επισκληρήδιος ήταν εντελώς διαφορετική απο ότι την προηγούμενη φορά. Τέλος ακόμα σέρνομαι. Αισθάνομαι ότι γέννησα φυσιολγικά με τον παλιό τρόπο για 36 ώρες. Πονέι όλο μου το κορμί.

Ωωωωω ρε μάνα μου κωλοσφίξια!!!!

Εδώ που φτάσαμε, μονολογούμε "Από το ολότελα....":?

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

και κάτι άσχετο ............γελάω πολύ με τα thread της βάφτισης.....Προπαθούν να ταιριάξουν τα αταίριαστα.χχαχαχαχ

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

και κάτι άσχετο ............γελάω πολύ με τα thread της βάφτισης.....Προπαθούν να ταιριάξουν τα αταίριαστα.χχαχαχαχ

Αααααχ δώσε και Link... αυτά δεν πρέπει να τα χάνουμε!!!!:tongue:

Εδώ εμείς στο δωμάτιο της μικρής θα έχουμε πεταλούδες στους τοίχους και τα αστέρια που φωσφωρίζουν το βράδυ στο ταβάνι που τα αγαπάει τόσο πολύ ο μπαμπάς της και το θεωρώ too much!!!:rolleyes:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

στις 18:30 έχω γιατρό άντε ελπίζω να είναι η τελευταία στο ιατρείο!!!

Manti με ποιά ακριβώς threads γελάς;;οχι μ'αυτά που ανοίγουν και λένε "πείτε μας ένα όνομα για το μωρό μας"...αυτά τα θεωρώ χαζά...σκέψου να πεις αύιο στο παιδί το ονομά σου το διάλεξε ένας άγνωστος στο διαδύκτιο...μπλιαχ!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

στις 18:30 έχω γιατρό άντε ελπίζω να είναι η τελευταία στο ιατρείο!!!

Manti με ποιά ακριβώς threads γελάς;;οχι μ'αυτά που ανοίγουν και λένε "πείτε μας ένα όνομα για το μωρό μας"...αυτά τα θεωρώ χαζά...σκέψου να πεις αύιο στο παιδί το ονομά σου το διάλεξε ένας άγνωστος στο διαδύκτιο...μπλιαχ!!

Βρε κουτό, αν είσαι αναποφάσιστη γενικά και έχεις 20 ονόματα στο μυαλό σου κάνεις μια δημοσκόπηση στο φόρουμ :tongue:

Μη γίνεσαι κακούλα!!!!!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Σχετικα με τα υλικα, φαρμακα κ ποιότητα λογω κρίσης.... Μια φιλη νοσοκομα στη μαιευτικη μου ειπε πως τους τεευταίους μηνες εχουν αυξηθεί οι μολύνσεις σε καισαρικες λογω κρισης.... Τι να πει κανείς...Μπαγκλαντές!!

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Nemina μη φτάσουμε μέχρι εκεί... άσε γιατί πέρσυ που είχα πάει Μαδαγασκάρη κατάλαβα τι θα πει φτώχια και ευτυχώς ακόμα και με κρίση απέχουμε πολύ!!!!:rolleyes:

Το Παγκόσμιο στατιστικό είναι ότι 1 στις 10 καισαρικές τομές μολύνεται και δε νομίζω ότι φταίνε μόνο τα φάρμακα για αυτό... υπάρχει πάντα και ο ανθρώπινος παράγοντας!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Βρε κουτό, αν είσαι αναποφάσιστη γενικά και έχεις 20 ονόματα στο μυαλό σου κάνεις μια δημοσκόπηση στο φόρουμ :tongue:

Μη γίνεσαι κακούλα!!!!!

χαχαχα!!!οχι βρε Καραμελάκι και κακούλα!!!!απλώς δεν θα κουβέντιαζα κάτι τόσο σοβαρό μέσω διαδυκτίου...θα προτιμούσα με φίλους κοντινούς αδέρφια με ανθρώπους αγαπημένους,αυτό εννοούσα..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Ναί βρε εννοείται αυτό... άσε που όσες δημοσκοπήσεις και να κάνεις τελικά λογικά θα καταλήξεις σε όνομα με τους δικούς σου ανθρώπους! ;)

Πόσο θέλω να περάσουν οι μέρες να πάμε στο γιατρό να δούμε τη μικεή μπουμπουκίτσα μας... αααααααχ!!!!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

επειδή βιαζόμουν πριν δεν σας τα είπα...

λοιπόν τσσακώσαμε άλλα 2 κιλά μέσα σε 2 εβδ.......:mad::-x:-x:-x

η μπουμπού μας είναι στα 2900...μου είπε θα με δει πάλι στις 8/10 σε τακτικό ραντεβού και μετά στο νοσοκομείο για το nst..δεν με εξέτασε κολπικά τελικά σήμερα,μου είπε την άλλη φορά...γιατρέ,τον ρώτησα,για πότε μας βλέπεις;;;άμα ήξερα,μου λέει,δε θα σε κούραζα να ρθεις μέχρι εδω!!!!

αυτά τα ολίγα απο μας!!!!φιλούμπες στις κοιλούμπες!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημέραα καλημέραα!!!

Καραμελ πρωινή πρωινή σήμερα!!!

Πωπω σήμερα έχουμε γενική και σε λίγο το σπίτι θα είναι σαν βομβαρδισμένο!!!Αλλά τι να κάνουμε πρέπει να γίνει!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημέραα καλημέραα!!!

Καραμελ πρωινή πρωινή σήμερα!!!

Πωπω σήμερα έχουμε γενική και σε λίγο το σπίτι θα είναι σαν βομβαρδισμένο!!!Αλλά τι να κάνουμε πρέπει να γίνει!!!

καλημερα κ απο μενα!!!

αχ κατερινιω κ εγω αυριο θα κανω.. πρεπει να γινει..ουφ..

φωναζει κ ο αντρας μου να μην κανω δουλειες,αλλα τι να κανω..

καραμελενια τι εγινε κ εισαι τοσο πρωινη?

ρινιω.τα ιδια κιλα ηταν κ ο δικος μου την προηγουμενη εβδ.αρα την αλλη θα ειναι γυρω στα 3100 θα δεις!!ελα μωρε,τι ειναι +2κιλα? στα τοσα που εχουμε παρει μεχρι τωρα δεν ειναι τιποτα!!! χαθηκαν!!

κανα νεο απο το ριτακι εχουμε??

νεμινα? οσες ειναι στο τσακ να γεννησετε,για δωστε το παρον!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλημερα κοριτσια

Anna γραψε λάθος!! Εγω ακυρο, δεν είμαι καθολου στο τσακ, απ' ότι βλεπω τελευταία θα γεννησω κ δεν το λεω από απογοήτευση... Απλα μου περασαν όλα τα συμπτωματα!!! Πριν μια βδομαδα ήμουν με τις βαλιτσες στο χερι κ τωρα... χαλαρα!!!

Η Ριτα λογικα θα εχει γεννησει, αφου χτες το πρωι είχε 2 διαστολή!!! Και η Ελβινα σιγουρα θα εχει γεννησει!

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...