Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

περυσι σαν σημερα εκανα αποξεση στο μωρακι μου,κ φετος περιμενω απο ωρα σε ωρα τον μπεμπακο μου..τι περιεργα παιχνιδια παιζει η ζωη,τι περιεργο συναισθημα..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια μ τι κανετε ειστε καλα?

μολις εκλεισα απο ενα πολυ αυχαριστο τηλεφωνημα! η τατουμ μας γεννησε:P:p:p με πηρε τηλ και την ωρα που μου μιλαγε κρατουσε αγκαλισα τον πριγκιπα της:P:p:pγεννησε χθες το βραδυ ειχε πολυ ευκολη γεννα με 3 σπρωξιες βγηκε το μωρακι της ουτε που το καταλαβε:P 3.400 μου ειπε αν δεν κανω λαθος το βαρος του μωρου!!! αχ τελεια πολυ χαρηκα για την τατουμ μας αντε κοριτσια να περνουμε μια μια σειρα! τατουμ μου καλοριζικο να σας ζησει και να δειτε το μωρακι σας οπβς επιθυμητε!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

μολις εκλεισα απο ενα πολυ αυχαριστο τηλεφωνημα! η τατουμ μας γεννησε:P:p:p με πηρε τηλ και την ωρα που μου μιλαγε κρατουσε αγκαλισα τον πριγκιπα της:P:p:pγεννησε χθες το βραδυ ειχε πολυ ευκολη γεννα με 3 σπρωξιες βγηκε το μωρακι της ουτε που το καταλαβε:P 3.400 μου ειπε αν δεν κανω λαθος το βαρος του μωρου!!! αχ τελεια πολυ χαρηκα για την τατουμ μας αντε κοριτσια να περνουμε μια μια σειρα! τατουμ μου καλοριζικο να σας ζησει και να δειτε το μωρακι σας οπβς επιθυμητε!!!

τατουμ!!να σας ζησει το τατουμακι σας!!!!μπραβο!!!γερο κ τυχερο να ειναι!!!!!καλη λοχεια να εχεις~!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Ρηνιω, από εμπειρια μου, πιστεψε με θα το καταλαβεις.... δεν ειναι μονο οτι τρεχουν σαν ουρα, ειναι κ ζεστα, θα τρεξουν στα μπουτια σου ακομη κι αν δεν τρεξουν ολα μαζι! Σκεψου μιλαμε για μεγαλη ποσοτητα νερων!! Εμενα στην πρωτη γεννα μου τα σπασε ο γιατρος κ γεμισε ενα λεκανακι, στη 2η σπασαν μονα τους κι ετρεξαν σε 3-4 δοσεις σαν να εκανα τσισα μου πανω μου καθε φορα!!

Μις Καραμελ, μην αγχωνεσαι... κι εγω τι να πω που περασα ολο το καλοκαιρι ακινησια με μητροχαλαρωτικα κ φοβομασταν μη γεννησω προωρα, που είχα πόνους συνεχεια κ τωρα εχω λιωσει στο περπατημα κ προβλεπω να παιρνω ΟΛΟΝ τον καιρό μου;;;; Τουλαχιστον αν δεν πονας, μια χαρα σε βρισκω...

Πλέον δεν κοιμάμαι καλά...

Καθιστή στο κρεββάτι πως διάολο να κοιμηθείς... αυτό το παλιοστομάχι μου φταίει για όλα!!!!

Έχει σε κανά μισάωρο το nutricia club webinar για θηλασμό... να δω τι θα ακούσω :tongue:

Πρακτική σε ένα μήνα... ε ρε γλέντια!!!!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Μπράβο, τέλειααααα!!!!!!:D

tatum να σου ζήσειιιιιιιιιιι

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

μαντυ μου τωρα διαβασα οτι γεννησες κ εσυ να σας ζησει η κουκλιτσα σας να ειναι παντα καλα και να την δειτε οπως επιθυμητε!!! ριτακι αντε με το καλο να μπεις να μας πεις πως γεννησες!!!

καλε τι εγινε πηραμε φορα η μου φαινεται???

εγω κοριτσια δεν πολυ μπαινω γτ εχω πολλες δουλειες ετοιμαζω το σπιτι για να φυγω για την ροδο...φευγω την κυριακη κ θελω να ειναι ετοιμο καθαρο και στρωμενο για οταν θα επιστρεψω κ ετσι τα κανω ολα τωρα...

83tdp2.pngcWE4p3.png

Μαριούλα με το μαλακό οι δουλειές εεε.... ξέρω πως είναι να σε έχει πιάσει να κάνεις τα πάντα με τη μια, πόσο μάλλον που θα λείψεις και λίγο από το σπίτι σου αλλά σιγά σιγά!!!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Αχ βρε κορίτσια καθε μερα θα εχουμε γεννητουρια μου φαινεται!!!!!!!!!!!!!!!

Τατουμ να σου ζήσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

marikious 6/10/12 κοριτσάκι

Annast 10/10/12 αγοράκι

tatum 10/10/12 αγοράκι 27/09/2012

manti 12/10/12 κοριτσάκι 22/09/2012

Εlvina 14/10/12 αγοράκι

Nemina 14/10/12κοριτσάκι

riniw 15/10/12 κοριτσάκι

rita_ki 17/10/12 κοριτσάκι

ΚΑΤRINDM 17/10/12 κοριτσάκι

Mamma Tomato 19/10/12 αγοράκι

καλλιθέα 20/10/12 κοριτσάκι

v-forvicky 22/10/12 αγοράκι

withu 23/10/12 αγοράκι

katesps 25/10/12 κοριτσάκι

marioula 1234 25/10/12? αγοράκι

miss caramel 28/10/12 κοριτσάκι

χαρα25 30/10/12? αγοράκι 24/09/2012

marant 30/10/12 αγοράκι

evelina.t. 3/11/12 αγοράκι κοριτσάκι 08/09/2012

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

tatum να σου ζήσει ο μπεμπούλης!!!!!!

Άντε και στα δικά μας οι υπόλοιπες και έτσι εύκολα σαν την tatum!!!!

miss caramel κι εγώ το ίδιο ακολούθησα με τα πολλά νεράκια και σώθηκα, γιατί στην αρχή μου είχε πει σαν να είχα μία ελαφριά ουρολοίμωξη αλλά με πολλά νερά και χωρίς αντιβίωση έφυγε μόνη της. Γενικά είμαι και πολύ του νερού αλλά τώρα τα έδωσα όλα....

τι εγινε βρε κοριτσια?Αρχισαν τα γεννοβολητα???????:D:D

Ταtum να σου ζήσει ο αγόραρος. Υγεία και τύχη να έχει τα υπόλοιπα θα τα φροντίσεις εσύ.;););)

Εφυγα ....κλαιει..................

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

Τάισα και πίνω καφέ!!!!!!!!!

Λοιπόν όσο αφορά την διαφορά της γέννας. Ρώτησα κάτι φίλους γιατρούς και η απάντηση είναι σοκαριστική.Απο την μια είανι σαφώς η σχτικά κοντινή καισαρική τομή αλλά και η οικονομική κρίση:shock::shock: λόγω μείωση των εξόδων και των εσίδων ακόμα και στα ιδιωτικά τα φάρμακά έχουν αλλάξει προς το χειρότερο. και η αλήθεια είναι ότι πράγματι η επισκληρήδιος ήταν εντελώς διαφορετική απο ότι την προηγούμενη φορά. Τέλος ακόμα σέρνομαι. Αισθάνομαι ότι γέννησα φυσιολγικά με τον παλιό τρόπο για 36 ώρες. Πονέι όλο μου το κορμί.

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...