Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!

καλημερα ρινιω κ Miss caramel για τα ομορφα νεακια!

ρινιω κ γω εχω στιγμα αλλα ευτυχως οχι ο μπαμπας , (τα γνωριζαμε πριν την εγκυμοσυνη του γιωργου μας) μαζι θα κανουμε περιπου την αυχενικη οπου εκει θα αποτρελαθεις στο υποσχομαι!

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια!

ρινιω κ γω εχω στιγμα αλλα ευτυχως οχι ο μπαμπας , (τα γνωριζαμε πριν την εγκυμοσυνη του γιωργου μας) μαζι θα κανουμε περιπου την αυχενικη οπου εκει θα αποτρελαθεις στο υποσχομαι!

κ αν κανετε κ 3d θα δειτε τελεια φωτο!!!!μπραβο ρινιω μου!!ευχομαι τα καλυτερα!!!κ να μεγαλωνει το μπεμπακι!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

καλημερα κοριτσια!

kalimera Ritaki!!den exw stigma,aplws me ebgale sta oria.ap'oti eipe i pe8era mou den exoun problima apo kei alla kalou-kakou 8a to elegksoume (se 2-3 meres 8a exw ton ypologisti mou kai 8a grafw an8rwpina ellinika,to yposxomai!!!toulaxiston tis wres pou 8a eimai spiti)

poso na apotrella8w pia????1,5 xrono prospa8ousame gia paidaki kai twra den exw ypomoni na perasoun oi mines..nomizw oti olo to prin pou zousa perase kai eksafanistike....

κ αν κανετε κ 3d θα δειτε τελεια φωτο!!!!μπραβο ρινιω μου!!ευχομαι τα καλυτερα!!!κ να μεγαλωνει το μπεμπακι!!!

an to zitisw 8a mou kanei 3D?

glykia mou Anast de mporeis na fantasteis...latreuw ta paidia...kai tosa xronia laxtarousa pote 8a kanw diko mou....eixa ws ypokatastato ta anipsia mou...meta apo 1,5 xrono prospa8eiwn ir8e stin pio dyskoli stigmi,pou exasa ton patera mou kai o Nikos perimenei ton diko tou..pisteuw oti o 8eos mas to esteile gia na meinoume dynatoi se oli autin ti dokimasia....

makari na fanei kai to fylo tou na to anakoinwsoume kai ston monadiko pappou na exei mia elpida na kratietai kai na pleuei me tin arrwsteia tou oso akoma kratisei.

ante mi sas rixnw!!o ilios eksw lampei kai ta xamogela prepei na perisseuoun!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

ρινιω ολα θα πανε ονειρικα θα δεις !!!!!!!!

λυπαμαι για την απωλεια σας , ευχομαι ολοχυχα να ειναι το τελευταιο ασχημο που συμβαινει στην οικογενεια σας .μονο χαμογελα κ αγαπη απο δω κ περα!

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

kalimera Ritaki!!den exw stigma,aplws me ebgale sta oria.ap'oti eipe i pe8era mou den exoun problima apo kei alla kalou-kakou 8a to elegksoume (se 2-3 meres 8a exw ton ypologisti mou kai 8a grafw an8rwpina ellinika,to yposxomai!!!toulaxiston tis wres pou 8a eimai spiti)

poso na apotrella8w pia????1,5 xrono prospa8ousame gia paidaki kai twra den exw ypomoni na perasoun oi mines..nomizw oti olo to prin pou zousa perase kai eksafanistike....

an to zitisw 8a mou kanei 3D?

glykia mou Anast de mporeis na fantasteis...latreuw ta paidia...kai tosa xronia laxtarousa pote 8a kanw diko mou....eixa ws ypokatastato ta anipsia mou...meta apo 1,5 xrono prospa8eiwn ir8e stin pio dyskoli stigmi,pou exasa ton patera mou kai o Nikos perimenei ton diko tou..pisteuw oti o 8eos mas to esteile gia na meinoume dynatoi se oli autin ti dokimasia....

makari na fanei kai to fylo tou na to anakoinwsoume kai ston monadiko pappou na exei mia elpida na kratietai kai na pleuei me tin arrwsteia tou oso akoma kratisei.

ante mi sas rixnw!!o ilios eksw lampei kai ta xamogela prepei na perisseuoun!!

ρινιω μου εγω στην αυχενικη δεν το ηξερα για 3d κ μου το ειπαν μετα..κ θα ηταν τελεια φωτο στην β επιπεδου που πηγα πιο οργανωμενη το ζητησα κ εχω μια τελεια φωτο που φαινονται ολα τα χαρακτηριστηκαμ της μπεμπας μου..θα ρωτησεις στο ταμειο,ειναι 15-20 ε ακριβοτερα απο απλη αυχενικη..κ αν δεν εχει καλη γωνια ληψης θα στα γυρισουν τα λεφτα..τουλαχιστον στο μητερα που το ειχα κανει ετσι ηταν,τωρα που θα παω στο λητω,δεν ξερω τι θα εχει..

S4iNp3.png

BU56p3.png

ρινιω μου εγω στην αυχενικη δεν το ηξερα για 3d κ μου το ειπαν μετα..κ θα ηταν τελεια φωτο στην β επιπεδου που πηγα πιο οργανωμενη το ζητησα κ εχω μια τελεια φωτο που φαινονται ολα τα χαρακτηριστηκαμ της μπεμπας μου..θα ρωτησεις στο ταμειο,ειναι 15-20 ε ακριβοτερα απο απλη αυχενικη..κ αν δεν εχει καλη γωνια ληψης θα στα γυρισουν τα λεφτα..τουλαχιστον στο μητερα που το ειχα κανει ετσι ηταν,τωρα που θα παω στο λητω,δεν ξερω τι θα εχει..

an einai gia 15-20 eurw de to syzhtw kan!!!!kala pou mou to eipes na paw enimerwmeni na to zitisw apo tin arxi.

emena me esteile sto PROGENNESIS einai se A8ina kai Peiraia ,sygkekrimena stous Ampelokipous ekei mou eipe na paw 8a parw apo bdomada na kleisw rantebou kai 8a rwtisw ap'eu8eias.

extes pantws itan plati fainotan merikws,dystyxws den kouniotan opote mallon 8a einai koimisiko san ton patera tou pou ton exei ton ypno sto tsepaki!!!!!

elpizw stin auxeniki na exei drastiriotita.

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημερα σε ολες τις μανουλες!!

Ρηνακι καλα ειμαι , σημερα θα παω να δω το σπορι και αυχενικη εχω την τεταρτη στις 28.

Μαριαλενακι κουραγιο κοπελα μου, ευχομαι να μεινεις εγκυουλα συντομα και ολα να πανε τελεια.

Ρηνιω γινεται να γραφεις ελληνικα;;; Δυσκολευομαι να σε διαβασω! Σορυ!

Οσο για την ωρα που ξαπλωνω ειναι οταν κοιμαται και η κορη μου( κοιμαται μαζι μας) εννια και κατι η κορη δεκα και κατι εγω !

Πηρα και εξετασεις και μου βρηκε εντεροκοκκο ο γιατρος και πηρα αντιβιωση 5 μερες, αιματοκριτης 35,5

Καλημερα σε ολες τις μανουλες!!

Ρηνακι καλα ειμαι , σημερα θα παω να δω το σπορι και αυχενικη εχω την τεταρτη στις 28.

Μαριαλενακι κουραγιο κοπελα μου, ευχομαι να μεινεις εγκυουλα συντομα και ολα να πανε τελεια.

Ρηνιω γινεται να γραφεις ελληνικα;;; Δυσκολευομαι να σε διαβασω! Σορυ!

Οσο για την ωρα που ξαπλωνω ειναι οταν κοιμαται και η κορη μου( κοιμαται μαζι μας) εννια και κατι η κορη δεκα και κατι εγω !

Πηρα και εξετασεις και μου βρηκε εντεροκοκκο ο γιατρος και πηρα αντιβιωση 5 μερες, αιματοκριτης 35,5

καλημερα τι κανετε κοριτσια????? marikious τι νεα?πως ειναι το φασολακι σου?

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα ρινιω ! καλημερα σε ολη την παρεα!

στην εγκυμοσυνη του γιου μου ο ιδιος γιατρος με εστελνε ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ για γενικη αιματος κ ουρων αποτι βλεπω το ιδιο κανει κ τωρα . δεν χανεις κατι να τον ρωτησεις, ειναι σημαντικο να εχεις εμπιστοσυνη στον γιατρο σου ρινιω μου .

καλοκαιρινα λεει να κατεβασει καμια σας ?? το σκεφτομαι λιγουλακι

88M1p3.pngycQap3.png

s'euxaristw Ritaki.mallon einai i taktiki tou auti.alla 8a rwtisw pali otan paw.

kalokairina oxi epeidi exoume metakomisi ws telos Maiou mia kai kali 8a ta bgalw.

na rwtisw kati,se oles tis erwtiseis pou exw kanei ston giatro mou den ton exw rwtisei ka8e pote allazw mina...

teleutaia periodos itan stis 8/1.

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Τα καλοκαιρινά βλέπω να έρχονται σύντομα φέτος... βέβαια το ποιός θα το κάνει είναι το θέμα...

riniw σύμφωνα με την τελευταία περίοδο είσαι 10εβ 3ημ περίπου... το θέμα με τους μήνες είναι λίγο μπερδεμένο αλλά νομίζω ότι έχεις μπεί στον τρίτο.

Ξεκίνησα σίδηρο και μαγνήσιο σήμερα... ευτυχώς σε χάπια:D

Ο άντρας μου φρόντισε να κορνιζάρει τον υπέρηχο... τι χαζομπαμπάς:tongue:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...