Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλημεραααααα!!!!!!!!!!!!

Ριτακι με το καλό..... Ευχαριστα νεα πρωί πρωί!!! Εχεις τις ευχες όλων μας, όλα να πανε καλά, μ' εναν πόνο που λενε, όσο αυτό είναι εφικτό!!!

Αχ, να γεννησε κι η Τατουμ, αραγε;;;;;;

Τι ωραία......:):):)

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ριτακι με κανέναν πόνο!!!! Με το καλο να κρατήσεις την μπεμπα σου αγκαλια!!!

Απο τατουμ έχουμε κανά νέο;;

Εγω πήρα χθες τον γιατρο κ του ζήτησα σαν χάρη να γέννησω Τετάρτη κ όχι Τρίτη, για να έχουν τα μωρά μου γενέθλια την ίδια μέρα. Εκτός απροόπτου φυσικά!!!

Τα υπόλοιπα κοριτσακια τι κάνετε;;;;

S4iNp3.png

BU56p3.png

Ριτακι με κανέναν πόνο!!!! Με το καλο να κρατήσεις την μπεμπα σου αγκαλια!!!

Απο τατουμ έχουμε κανά νέο;;

Εγω πήρα χθες τον γιατρο κ του ζήτησα σαν χάρη να γέννησω Τετάρτη κ όχι Τρίτη, για να έχουν τα μωρά μου γενέθλια την ίδια μέρα. Εκτός απροόπτου φυσικά!!!

Τα υπόλοιπα κοριτια σακια τι κάνετε;;;;[/QuOTE]

Annast, το δέχτηκε ο γιατρός; Μια χαρά σε βρίσκω!

Εγώ δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ και τώρα σέρνομαι. Κι έχω να πάω και για υπέρηχο το μεσημέρι να δούμε τη θέση του μπέμπη.

Caution: The author has a tendency to google margarita recipes when life hands her lemons. :D

Διαφημίσεις

Annast, το δέχτηκε ο γιατρός; Μια χαρά σε βρίσκω!

Εγώ δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ και τώρα σέρνομαι. Κι έχω να πάω και για υπέρηχο το μεσημέρι να δούμε τη θέση του μπέμπη.

σαν χαρη του το ζητησα,κ μου ειπε,καλα παρε με τηλ την δευτερα να σου πω τι να κανεις..

ελπιζω να τον βολευει κ εκεινον τεταρτη,αλλιως δεν πειραζει.θα τον παρω εγω το απογευμα κ βλεπουμε τι θα μου πει.

καλα αποτελεσματα να εχεις με τον doc!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλημέρα!!

Ριτάκι και Μυρσινούλα άντε με το καλό και να μας πείτε τα ευχάριστα!!!!με κανέναν πόνο εύχομαι να έρθουν τα μπεμπάκια σας!!!!

Άννα πολύ όμορφο να έχουν γενέθλια ίδια μέρα...εμένα δεν μου την έκανε τη χάρη να έχει γενέθλια με τον μπαμπά της...μάλλλον πάμε για την αδερφή μου 2/10 !!!χαχαχα!!!!

Δεν άκουσα κάτι για αυτό που ανέφερες με τον ΕΟΠΠΥ...αλλά έχω βάλει Τσαπανίδου τώρα οπότε θα δούμε...αλλιώς πάω σήμερα του λέω ντόκτορα ξετάπωσέ μας..ή να μας πει κάνα κόλπο να ξετελεύουμε!!!χτες έκανα δυο φορές σεχ (ένεκα το καθησιό+τα γενέθλια) και τίποτις!!!κατσικώθηκε το βρωμόπαιδο!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημερούδιααααα!!!!

Ριτάκι με έναν πόνο!!!!

Ωραίο thread Μαμάδες Οκτωβρίου είμαστε ρε καθάρματα.... Πάλι καλά που τελειώνει ο Σεπτέμβρης και θα υπάρχουν και καναδυό γέννες στην εβδομάδα τους :tongue::tongue::tongue::tongue:

Αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά... μέχρι το τέλος του μήνα θα με έχετε να γκρινιάζω για το πότε θα γεννήσω κι εγώ!!!! :P

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Tatum ελπίζω να έχεις γεννήσει μέχρι τώρα και να είναι όλα καλά!

Ριτάκι με το καλό κι εσύ!!!!

mamma tomato κι εγώ φουλ αυπνία το βράδυ. Μαλλον μου έπεσε βαριά η επίσχεση εργασίας που ακούστηκε εχτές :tongue:.

Έχω κάτι ελαφρά πονάκια χαμηλά σαν περιόδου, αλλά πολύ ελαφρά όμως, και επίσης όταν πηγαίνω για τσίσα νοιώθω σαν να είναι μόνιμα ανοιχτά τα κάτω πατώματα...Τι να πω, την ερχόμενη Πέμπτη θα πάω στη Γιατρό μου πάλι και θα δούμε τι και πως...

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Tatum ελπίζω να έχεις γεννήσει μέχρι τώρα και να είναι όλα καλά!

Ριτάκι με το καλό κι εσύ!!!!

mamma tomato κι εγώ φουλ αυπνία το βράδυ. Μαλλον μου έπεσε βαριά η επίσχεση εργασίας που ακούστηκε εχτές :tongue:.

Έχω κάτι ελαφρά πονάκια χαμηλά σαν περιόδου, αλλά πολύ ελαφρά όμως, και επίσης όταν πηγαίνω για τσίσα νοιώθω σαν να είναι μόνιμα ανοιχτά τα κάτω πατώματα...Τι να πω, την ερχόμενη Πέμπτη θα πάω στη Γιατρό μου πάλι και θα δούμε τι και πως...

Marant, πάλι καλά, εσύ έχεις και κάποια συμπτώματα και είναι και νωρίς. Εγώ τίποτα, ο μπέμπης έχει βολευτεί....

Εγώ αγχώθηκα γιατί χτες που πήγα στη μαία, η πρώτη ανάλυση έδειξε πρωτείνες στα ούρα (σόρρυ πρωί πρωί) που θα μπορούσε να είναι ένδειξη προεκλαμψίας, αν η πίεση μου δεν ήταν 10 & 5,5. Μάλλον είναι ουρολοίμωξη, θα δείξει η υπόλοιπη ανάλυση.

Caution: The author has a tendency to google margarita recipes when life hands her lemons. :D

Διαφημίσεις

Marant, πάλι καλά, εσύ έχεις και κάποια συμπτώματα και είναι και νωρίς. Εγώ τίποτα, ο μπέμπης έχει βολευτεί....

Εγώ αγχώθηκα γιατί χτες που πήγα στη μαία, η πρώτη ανάλυση έδειξε πρωτείνες στα ούρα (σόρρυ πρωί πρωί) που θα μπορούσε να είναι ένδειξη προεκλαμψίας, αν η πίεση μου δεν ήταν 10 & 5,5. Μάλλον είναι ουρολοίμωξη, θα δείξει η υπόλοιπη ανάλυση.

Εύχομαι να μην είναι τίποτε σοβαρό αλλά για καλό και για κακό πίνε λίγα νερά παραπάνω για μερικές μέρες!!!! ;)

Έχω γλιτώσει κάτι ουρολοιμώξεις στις αρχές τους με το πολύ νερό!!!

Στην χειρότερη περίπτωση δεν έχεις τίποτα αλλά έχεις πάει μερικές φορές παραπάνω στην τουαλέτα:rolleyes:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Ντοματό-μανούλα όπως σου είπε η Καραμελένια...νεράκι και για καλό και για κακό κάνε και τίποτα πλύσεις με χαμομήλι..για τον φόβο μυκητίασης..

Marant τα έχω κι εγω αυτά...μερικές φορές εν τω μεταξύ πάω για τσίσα...κάνω..και μόλις βγω απο την τουαλέτα τσουπ!!!ξανά πάω...βγάζω 3 σταγόνες...διψάω...πίνω νερό...τσουπ!!!ξανά-μανά.....μου είπαν κιόλας οτι η αίσθηση που σου δίνει το σπάσιμο των νερών είναι αυτή της ούρησης απλώς δεν μπορείς να κρατηθείς-όπως συμβαίνει με τα τσίσα που μπορείς να τα κρατήσεις ως την τουαλέτα!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Πωπωωωωω.... σοκαρίστηκα!!!!

Έχω ένα μήνα ακριβώς ακόμα....:shock:

Σκέφτομαι, διαβάζω, βλέπω ή ακούω για γέννες και κλαίω ή κρατιέμαι με το ζόρι... ΧΑΛΙΑ οι ορμόνες μου Χ Α Λ Ι Α!!!!:rolleyes:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Ρηνιω απ' ότι διαβασα η επίσχεση εχει να κανει για τα ιδιωτικα κεντρα που συνεργαζονται με ΕΟΠΥΥ. Όσες γεννησουμε σε δημοσιο δε νομιζω πως θα αντιμετωπισουμε καποιο προβλημα.

Μαραντ καλο σημαδι τα πονακια.....

Μαμα-τοματο συμφωνω με τη μις καραμελ, πινε οσο πιο πολυ νερο μπορεις!! Κι εγω ετσι γλιτωσα την ουρολοιμωξη!!

HgqOp3.png

Ρηνιω, από εμπειρια μου, πιστεψε με θα το καταλαβεις.... δεν ειναι μονο οτι τρεχουν σαν ουρα, ειναι κ ζεστα, θα τρεξουν στα μπουτια σου ακομη κι αν δεν τρεξουν ολα μαζι! Σκεψου μιλαμε για μεγαλη ποσοτητα νερων!! Εμενα στην πρωτη γεννα μου τα σπασε ο γιατρος κ γεμισε ενα λεκανακι, στη 2η σπασαν μονα τους κι ετρεξαν σε 3-4 δοσεις σαν να εκανα τσισα μου πανω μου καθε φορα!!

Μις Καραμελ, μην αγχωνεσαι... κι εγω τι να πω που περασα ολο το καλοκαιρι ακινησια με μητροχαλαρωτικα κ φοβομασταν μη γεννησω προωρα, που είχα πόνους συνεχεια κ τωρα εχω λιωσει στο περπατημα κ προβλεπω να παιρνω ΟΛΟΝ τον καιρό μου;;;; Τουλαχιστον αν δεν πονας, μια χαρα σε βρισκω...

HgqOp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...