Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλημερούδιααααααααααααααα!!!!

Χαρά υπομονή μανάρι μου.... σε λιγάκι δε θα το χωρταίνεις το μικρό σου από τις αγκαλιές!!!

Τη βλέπω τη δουλειά τελευταία και καταϊδρωμένη θα γεννάω!

marant μη βιάζεσαι βρε... αυτό με τα ρούχα το έχω κι εγώ! Από την άλλη επειδή έχω πάρει τα της γέννας και κάτι παραπάνω (σε κιλά) τα 3-4 πράγματα που μου κάνουν τώρα θα συνεχίσω να τα φοράω και κανα 2 μήνες μετά μέχρι να επανέλθει η μήτρα και λοιπά και λοιπά!

Ο άντρας μου με κοροϊδευει γιατί έχει γεννέθλεια 1/11 και λέει μήπως του την κάνω δώρο τότε :tongue:

Όλα πιθανά είναι!:rolleyes:

Ρηνιώ να τον χαίρεσαι τον καλό σου.... το δώρο του πες του σε λίγες μέρες θα φτάσει :P

Αν θεωρείς ότι η κουβέντα για τις βλενες είναι "κάπως" σκέψου μετά που θα λέμε για τα κακάκια των μωρών :tongue: (Ήδη έχω περάσει αυτό το στάδιο με το που μπήκα σε φόρουμ για σκυλιά... μιλάμε αναλυτική περιγραφή κουραδακίου αχαχαχαχαχα αφού κοροϊδευόμασταν αναμεταξύ μας!!!!)

Ο άντρας μου δε μου κάθεται αυτό τον καιρό... περιμένει να ακούσει ότι μπήκαμε στην τελική ευθεία (μη τυχόν παραμαλακώσει ο τράχηλος και η μικρή δεν είναι έτοιμη)

Την επόμεη εβδομάδα στο γιατρό μετά το δάχτυλο... όσο ζω ελπίζω!!!:cool:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

kοριτσακια,να μαι κ γω!Ειχα προβληυμα με το ιντερνετ κ χαθηκα.Προσπαθησα να διαβασω τα νεα σας.Χαρηκα πολυ με αυτα!

Μαντι κ Χαρα να σας ζησουν τα βλασταρια σας!Να ειναι καλοτυχα κ γερα!

Μiss caramel k marant εμαθα οτι ειχατε επετειο!Να τα χιλιασετε με τους αντρες σας!

Ρινιω να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!

Αναστ,υπομονη!Κοντευεις!Με το καλο!Με ενα πονο!

Εγω συναντηθηκα για 1η φορα με τη μαια μου.Ηταν πολυ καλη!Μου εξηγησε αρκετα πραγματα κ με ξεναγησε στην αιθουσα τοκετν του μαιευτηριου!Νιωθω καλυτερα που δεν παω στο αγνωστο με βαρκα την ελπιδα.

Ειδα τον μπεμπη χθες στο γιατρο.Ειναι 2690γρ.

Την αλλη βδομαδα παω για νστ κ τη μεθεπομενη για καλιιεργεια κολπικου για ελεγχο στρεπτοκοκκου.1 στις 5 γυναικες εχουν ,χωρις συμπτωματα.Οποτε καλο ειναι να γινεται ενας ελεγχος μη τυχον κ κολλησει το μωρο σε περιπτωση φ.τ..

Τα φιλια μου σε ολες!

Μαντι και Χαρα συνχαριτηριααααααα! Να τα χερεστε και παντα τυχερα και με υγεια!

Αννουλα ερχετεεεεε! :-P 5 μερουλες και θα το εχεις αγκαλια, δεν αργει!

Χρονια πολλα και να τους χερεστε οσες εχετε συζηγους με γενεθλια ή επαιτιους! Δεν μπηκα 2 μερες (δεν ειχα κουραγιο να γραψω βασικα, μονο κλικ εκανα :oops:) και πεσαν μαζεμενα!

Να στε καλα κοριτσια για τις ευχες! Δεν πολυπιστευω και δε γιορταζω ονομαστικη και οι μονοι που την θημουντε ειναι τα πεθερικα, οποτε μην ανχονεστε που δεν το ξερατε :wink:. Τοσα χρονια πολλα ειχα να μαζεψω απ οταν ειμουν Πυλο που ειναι η εκκλησια της Μυρτιδιοτησας και το ξερουν ολοι χαχαχα. Μεχρι και παζαρι καναν εκεινες τις μερες.

Ποιός το άγχωσε καλέ το παιδί έτσι;τί ήταν αυτό;;ακους εκεί οτι θα έχει την ευθύνη του μωρού...

Εδω το εχουν συνηθιο να λενε στα κοριτσακια "θα το αλλαζεις, θα το ταιζεις, θα θα θα" και τα "τυχερη που το 1ο ηταν κοριτσι και θα σε βοηθαει" και απ οτι φενετε και στην Αρτα που ειναι τα πεθερικα. Μεχρι και ξενη γιαγια στο δρομο μας εχει σταματισει για να "συμβουλεψει" τη μικρη μου :(. Το κακο ειναι οτι η δικια μου ειναι πολυ υπευθηνη και τα περνει και της μετρητης (οπως ολα τα μικρα)! Εδω και καιρο αποφευγω τις γιαγιαδες της γειτονιας οσο μπορω, την εβλεπα οτι ανχονοταν (μαλοσα και με 1 που το παρακανε). Πηραν κι αυτοι τηλ. και 30 λεπτα ολο τετια της ελεγαν και τρομαξε το ματι της της μικρης! Απ τους ξενους δε με πειραζει τοσο, τους αποφευγεις και δεν εχουν τοσο βαρος τα λογια τους... Απ τα πεθερικα ομως που την πιεζουν και με τον τροπο τους την προσβαλουν κι ολας ειναι αλλη ιστορια! Το καλο ειναι οτι της βρηκαμε απαντηση "ναι και θα περνω το μωρο με το καροτσι μονη μου και θα το βγαζω βολτα στους δρομους!" και της φανικε πολυ αστειο (δεν κατεβενει απο πεζοδρομιο χωρις χερι αν δεν της πω εγω) και γενικα, προσπαθουμε να το γυρισουμε σε αστειο το ολο θεμα :rolleyes:.

Σημερα ηρθε η μαμα μου και κατεβασε τις σακουλες με τα χειμερινα για να βρουμε τις πιτζαμες για τη γεννα και βρηκαμε σε ενα σακουλακι (ξεχασμενο απο τις μετακομισεις) με 4 φορμακια της μικρης 0-3 που δεν ειχε προλαβει να φορεσει ουτε 1 φορα! Ουτε απ το ραφι του μαγαζιου χαχαχα! Εκει που ελεγα οτι τελειωσα με τα πλυσιματα!

Οι πονοι σαν περιοδου και οι συσπασουλες καθε μερα και αισθητα πιο εντονοι, οπως και η μεση, τοσο που χθες δεν αντεξα και βγηκα για περπατημα που μου χαλαρωνει τη μεση. 7 και σημερα για Πατ, το ειπα στη μαμα μου και πεθανε απ το γελιο! Χθες κατι πειραξε τη μαμα μου κι εμενα στο εντερο και ξυπνισα με τρελους πονους στην κοιλια και κατατρομαξα, ευτιχος περασε γρηγορα γιατι με εβλεπα να γενναω στην τουαλετα χαχαχαχα

Ue8pp3.pngI307p3.png

Κοριτσια το ακουσατε; Μολις τωρα ειπαν στο σκαι οτι προχωρουν σε επισχεση εργασιας οι φορεις του εοπυυ( κλινικες, μαιευτηρια, εργαστηρια κλπ). Ειναι προγραμματισμενη για 8-12 αλλα κατα 90% θα τραβηξει μεχρι τελη οκτωβριου γιατι τα χρεη ειναι πολλα!!

Θα πληρωσουμε δλδ οσες γεννησουμε μετα τις 8/10 το 100% της αξιας!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Κοριτσια το ακουσατε; Μολις τωρα ειπαν στο σκαι οτι προχωρουν σε επισχεση εργασιας οι φορεις του εοπυυ( κλινικες, μαιευτηρια, εργαστηρια κλπ). Ειναι προγραμματισμενη για 8-12 αλλα κατα 90% θα τραβηξει μεχρι τελη οκτωβριου γιατι τα χρεη ειναι πολλα!!

Θα πληρωσουμε δλδ οσες γεννησουμε μετα τις 8/10 το 100% της αξιας!

Κατι ακουσα τις προαλες για απεργια γιατρων και στα νοσοκομεια μια απο αυτες τις μερες, δεν εμπιστευομαι αυτην που μου το ειπε... μηπος ακουσατε τιποτα? Με εχουν πιασει τρελες συσπασεις, τελειος ακανονιστες και το μονο που μου λιπει ειναι αυτο...

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Άννα αυτό διάβαζα μόλις τώρα και μου άνοιξε η καρδιά......δεν σου λέω τίποτα. Είναι που είναι τα οικονομικά χάλια ήρθε κι αυτό κι έδεσε.....όλο μ@λ@κίες ρε γαμώτο. Έλεος πια.......ξινό μας το έχουν βγάλει......Και άντε να δούμε πότε θα τα δίνει πίσω ο ΕΟΠΥΥ.

Κατι ακουσα τις προαλες για απεργια γιατρων και στα νοσοκομεια μια απο αυτες τις μερες, δεν εμπιστευομαι αυτην που μου το ειπε... μηπος ακουσατε τιποτα? Με εχουν πιασει τρελες συσπασεις, τελειος ακανονιστες και το μονο που μου λιπει ειναι αυτο...

κ εγω τατουμ ολο το απογευμα χαλια ειμαι..

εγω ειδα κ ανακοινωση στο ιντερνετ,αλλα δεν θυμαμαι το λινκ να στειλω τωρα..

S4iNp3.png

BU56p3.png

εκανα μπανακι (μαζι με τη μικρη) και μολις ντυθει η μαμα μου θα ερθει να με παρει και παμε για γεννα 99%

αντε καλε αληθεια????? ειδοποιησε μας!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Τατουμ τι εγινε;;;;; Εγω παντως βρε κορίτσια οταν πηγα στο νοσοκομείο την Τριτη επειδη εκαναν επισχεση εργασ'ιας δεν πλήρωσα τιποτα κ πληρωνα 5 ευρω για το νστ

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

tatum καλό βόλι!!!!!

Αυτό με την επίσχεση θα δούμε πως θα πάει γιατί γενικά πολλά λέγονται!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

εκανα μπανακι (μαζι με τη μικρη) και μολις ντυθει η μαμα μου θα ερθει να με παρει και παμε για γεννα 99%

Άχ, με το καλό Tatum!

Caution: The author has a tendency to google margarita recipes when life hands her lemons. :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...