Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αννα σου εβγαλε την ταπα ο γιατρός στην εξεταση;;; Εμενα βρε γ@μωτο γιατί ήταν τοσο σοφτ η εξετασή του;; Μου περασαν οι πονοι... Μονο από χτες νιωθω σαν να ΄χω φαει μπουνιες στην κοιλιά κ τη μεση... Σαν να είμαι απίστευτα πιασμενη κ σαν να κουβαλαω διδυμα τουλαχιστον!!! Ουφ!! Αντε μαλλον γεννας... θα τον προλαβεις τον γιατρό.....

Μις Καραμελ... ωραίο σεναριο να βαραω μεχρι να ξεταπωθω, μα δεν παιζει... κανει πιο πολυ για επιστημονική φαντασία... Δεν εχω κ α μ ι α όρεξη-διαθεση (προς λύπην του αντρος μου)..... Ασε που είναι λιγο... mission imposible

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Καλημέρα!!!!!

Manti να σου ζήσει η κορούλα!!!! Καλότυχη να είναι!!

Άννα τέλεια!!!!! Έφτασε η ώρα τυχαιρούλα!!!

Miss caramel πολύ ζεν σε βρίσκω, σε θαυμάζω ! Εμένα με έχει πιάσει ανυπομονησία και θέλω να γεννήσω, βασικά να περάσουν οι 2-3 εβδομάδες για να είναι ασφαλές πρώτα. Γενικά με έχει κουράσει αυτή η πίεση που νοιώθω στο διάφραγμα και οι πόνοι στα πλευρά, και επίσης μου την έχει δώσει που δεν έχω τίποτα να βάλω και δεν ψωνίζω γιατί σκέφτομαι ότι θα πάνε χαμένα τόσο φαρδιά ρούχα για ένα μήνα μόνο.

Εχτές παραλάβαμε τα τελευταία και βασικά πραγματάκια!!!! Την κούνια μας την έστησαν κι όλας, το καροτσάκια ήταν έτοιμο στη μαζεμένη του μορφή, και απλά βάλαμε επάνω το κάθισμα!!!Μας είχαν και δώρο ένα αρκουδάκι και καρτούλα με ευχές και πολύ συγκινήθηκα :).

Και όλο το απόγευμα όπως καταλαβαίνεται κάναμε test drive το καρότσι χιχιχιχι:D.

ρινιώ σε βλέπω κι εσένα σχεδόν έτοιμη!!!!! μια χαρά!Αλοίμονο από εμάς που έχουμε ένα μήνα μπροστά μας :tongue:

Καλημέραα!!!

Μάντι να σου ζήσει η μπεμπούλα!!!Να ναι γερή και καλότυχη!!!

Άννα μια χαρά τα νέα σου!!! Αν και βλέπω να το προλαβαίνεις το ραντεβού!!!;););)

Ρινιώ απ'ότι μου έχουν πει το καφέ δεν είναι πολύ κακό!!Το κό΄κκινο είναι πολύ κακό και πρέπει να πάρεις τον γιατρό άμεσα!!ΑΛλά καλύτερα ενημέρωσέ τον για το καφέ!!Ποτέ δεν ξέρεις!!!

Εμείς εδώ ούτε πονάκια, ούτε κόκκινα ούτε καφέ ούτε συσπάσεις ούτε τίποτα!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes: ΧΑΧΑ

fyJbp3.png

GCQAp2.png

marikious 6/10/12 κοριτσάκι

Annast 10/10/12 αγοράκι

tatum 10/10/12 αγοράκι

manti 12/10/12 κοριτσάκι 22/09/2012

Εlvina 14/10/12 αγοράκι

Nemina 14/10/12κοριτσάκι

riniw 15/10/12 κοριτσάκι

rita_ki 17/10/12 κοριτσάκι

ΚΑΤRINDM 17/10/12 κοριτσάκι

καλλιθέα 20/10/12 κοριτσάκι

v-forvicky 22/10/12 αγοράκι

withu 23/10/12 αγοράκι

katesps 25/10/12 κοριτσάκι

marioula 1234 25/10/12? αγοράκι

miss caramel 28/10/12 κοριτσάκι

χαρα25 30/10/12? αγοράκι 24/09/2012

marant 30/10/12 αγοράκι

evelina.t. 3/11/12 αγοράκι κοριτσάκι 08/09/2012

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας κορίτσια!!

Άννα μου σε βλέπω σήμερα να μας την σκας!!!στο εύχομαι ολόψυχα!!!

Ρίτα εμένα δεν μου έβαλε πάλι εξετάσεις τις τελευταίες τις είχα κάνει στα μέσα του β' τριμήνου που έκανα την καμπύλη ζαχάρου...στο αυριανό μας ραντεβού ευελπιστώ να με ξε-ταπώσει κι εμένα!!!

Σωτηρούλα μολυ γλυκιά μου κι εγω που του δίνω και καταλαβαίνει (όσο γίνεται τέλοσπάντων!!!) δεν βλέπω ξε-τάπωμα...καλά θα ήταν αλλά μάλλον θέλει ή πιο εντατικά ή άλλο μωρό γιατί η δικιά μου μουλάρωσε μάλλον και μας κάνει πείσματα!!!!!

Κατερινάκι δεν είναι κόκκινες...είναι μάλλον καφέ-κίτρινες βλέννες..(Θεέ μου συζήτηση!!!χαχαχα!!!) δηλαδή σαν να είναι μαζί με ούρα...και χτες πάλι ως το μεσημέρι είχα...και σήμερα αν έχω πιστεύω πάλι έτσι θα είναι..αύριο έχω ραντεβού και θα το πω..

Σήμερα έχει γνέθλια ο αντρούλης μου...δεν δουλεύει λόγω απεργίας των τελωνείων (δεν εκτελωνίζονται καύσιμα άρα είναι κλειστές οι εγκαταστάσεις) και ελπίζω να ξεσηκωθεί να πάμε JUMBO για τα τελευταία..το απόγευμα μάλλον θα του πάρω τουρτίτσα να κόψουμε..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημέρα κορίτσια, αχ αρχίσατε να γεννάτε όλες και δε σας προλαβαίνω!

Μάντυ, Χαρά, να σας ζήσουν και να τα δείτε όπως ποθείτε!

Το retail therapy τις τελευταίες εβδομάδες επιβάλλεται, πήγα κι εγώ για ψώνια χτες, πήρα δυο μπλουζάκια θηλασμού και ένα τζην για τον μπέμπη με ζακετάκι και καφέ μποτάκια. (τα πρώτα του παπούτσια επιτέλους, η άσπλαχνη μάνα :tongue:)

36+6 σήμερα και δεν έχω ούτε πονάκια ούτε τίποτα, ούτε ο μπέμπης άλλαξε θέση, μόνο κουνάει χεράκια-ποδαράκια κι έχει λόξυγγες ο γλυκός μου. Έχω ραντεβού με τη μαια σήμερα, για να δούμε τι θα δούμε.

Θεωρητικά κι εγώ θέλω να καθαρίζω συνέχεια, στην πράξη όμως κάνω τα πιάτα και μετά κοιμάμαι ένα τριωρο, κάνω το φαγητό κι άλλον έναν τρίωρο υπνάκο, έτσι για το καλό. Εσείς δεν είστε κομμάτια συνέχεια;

Την άλλη βδομάδα περιμένω τη μανούλα μου, οπότε από τα κόλπα για να επισπεύσεις τον τοκετό, το πιο σίγουρο (το κοκό ντε ;)) αποκλείεται στο δυάρι. Μάλλον θα βάλω το μεγάλο το μωρό να μου κάνει ινδικό που το κάνει τέλειο.

Caution: The author has a tendency to google margarita recipes when life hands her lemons. :D

καλημερα κοριτσια μου!!!ειμαι ακομα εδω!!!

νεμινα μου,δεν μου εβγαλε ταπα,κ μαλιστα δεν πονεσα κ καθολου.(ο ελαφροχερης)χαχαχα!!αλλα χθες κοιμηθηκα με πονους,σημερα βεβαια ειμαι περδικι!!

μαραντ,μεγεια τα πραγματα!!κ εμεις τωρα μιλαγαμε με το λητω,το σαββατο πρωι θα μας τα φερουν.θα παει ο αντρας μου απο κει σημερα το μεσημερι να την δει την κουνια,αν ειναι οκ,γιατι ειναι κ εξυπνοι,μου λενε βαλτε τα λεφτα στην τραπεζα κ αν εχετε καποιο παραπονο,γινεται αλλαγη.. τι λετε ρε??? ε οχι βεβαια,θα πληρωσω εγω κ θα περιμενω παλι 2 μηνες???αν ειναι καποιο λαθος,δεν την παιρνω καν κ παιρνω κ προκαταβολη πισω..

ρινιω να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!!κ με το καλο να ερθει η μπουμπουκιτσα!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

marikious 6/10/12 κοριτσάκι

Annast 10/10/12 αγοράκι

tatum 10/10/12 αγοράκι

manti 12/10/12 κοριτσάκι 22/09/2012

Εlvina 14/10/12 αγοράκι

Nemina 14/10/12κοριτσάκι

riniw 15/10/12 κοριτσάκι

rita_ki 17/10/12 κοριτσάκι

ΚΑΤRINDM 17/10/12 κοριτσάκι

Mamma Tomato 19/10/12 αγοράκι

καλλιθέα 20/10/12 κοριτσάκι

v-forvicky 22/10/12 αγοράκι

withu 23/10/12 αγοράκι

katesps 25/10/12 κοριτσάκι

marioula 1234 25/10/12? αγοράκι

miss caramel 28/10/12 κοριτσάκι

χαρα25 30/10/12? αγοράκι 24/09/2012

marant 30/10/12 αγοράκι

evelina.t. 3/11/12 αγοράκι κοριτσάκι 08/09/2012

fyJbp3.png

GCQAp2.png

η χαρα μου εστειλε αυτο το μην

αννουλα;

τι κανεις;

περιμενεις τι τριτη? μπαινω σας διαβαζω αλλα για καποιο λογο δε μπορω να βαλω τους κωδικους και δε μπορω να γραψω

εγω ειμαι ακομα μεσα βγαινω αυριο το μικρο μου ειναι ακομα στη μοναδα υτυχως χτες ξεκινησε και πινει γαλα και βγηκαμε απο τη 3 και πηγαμε στγ 2

εγω θα πηγαινοερχομαι τωρα πιστευω να βγει γρηγορα γιατι το βλεπω μονο μεσα απο τη θερμοκιτιδα και δε το εχω παρει ουτε μια αγκαλια.

να της στειλουμε την αγαπη μας ολες,να γυρισει γρηγορα το μωρακι της σπιτι!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...