Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

είναι σαν αυτές τις ωορρηξίας..αλλά δεν "παίζει" κάτι άλλο εκτός απο αυτό..π.χ. τώρα πήγα τουαλέτα και δεν είχα..

Ε δε θα έχεις συχνά... ακόμα!

Πάντως το καφέ και το κόκκινο είναι αιματάκι...;)

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ε δε θα έχεις συχνά... ακόμα!

Πάντως το καφέ και το κόκκινο είναι αιματάκι...;)

αυτό το κατάλαβα κι εγω...αλλά επειδή δεν έχω σε κάθε σκούπισμα λέω να μην αγχωθώ..και να μην αγχώσω και τον χέστη,γιατί χτες του είπα οτι είχα κάτι πονάκια (τα φυσιολογικά) και μόνο που δεν έφαγε,μετά τα νύχια,τα δάχτυλα...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Χαχαχαχα κι εσύ!!!

Θα μπορούσες απλά να ρωτήσεις το γιατρό, στις πόσες φορές μέσα στην ημέρα θα πρέπει να πας να σε δεί!:cool:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

καλησπέρα κοριτσάκια. Γεννήσαμεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!1 μια κούκλα 3 κιλά. Πήγα για nst είδαμε ότι έκαν συσπάσεις και δεν θα άντεχα πάνω απο 2 ημέρες οπότε μπήκαμε. Όλα πήγαν καλά αλλά είμαι απίστευτα κουρασμένη και ταλαιπωρημένη. Η δυσκολότερη γέννα μου. Αν και καισαρική αυτό που ένιωσα δεν το έχω νιώσει στις προηγούμενες. Πονάω παντού κυριολεκτικά, σαν να έχω φάει ξύλο. Στις προηγούμενες δεν ήταν έτσι. Είχα πολλές συμφήσεις με αποτέλεσμα να είναι όλα κολλήμενα και να κάνω χειρουργείο 1,30 ώρα όταν το 2ο μωρό μου έκανε γύρω στο μισάωρο. Άξιζε τον κόπο όμως και έχω μια κούκλα που κοιμάται στο διπλανό δωμάτιο.:D:D:D Σας έυχομαι με το καλό.

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

καλησπέρα κοριτσάκια. Γεννήσαμεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!1 μια κούκλα 3 κιλά. Πήγα για nst είδαμε ότι έκαν συσπάσεις και δεν θα άντεχα πάνω απο 2 ημέρες οπότε μπήκαμε. Όλα πήγαν καλά αλλά είμαι απίστευτα κουρασμένη και ταλαιπωρημένη. Η δυσκολότερη γέννα μου. Αν και καισαρική αυτό που ένιωσα δεν το έχω νιώσει στις προηγούμενες. Πονάω παντού κυριολεκτικά, σαν να έχω φάει ξύλο. Στις προηγούμενες δεν ήταν έτσι. Είχα πολλές συμφήσεις με αποτέλεσμα να είναι όλα κολλήμενα και να κάνω χειρουργείο 1,30 ώρα όταν το 2ο μωρό μου έκανε γύρω στο μισάωρο. Άξιζε τον κόπο όμως και έχω μια κούκλα που κοιμάται στο διπλανό δωμάτιο.:D:D:D Σας έυχομαι με το καλό.

Manti μου

ΝΑ ΖΗΣΕΙ ! ! ! !

γερή και καλότυχη πάνω απο όλα!!!!

ευτυχώς όλα πήγαν καλά κι ας ταλαιπωρήθηκες!!!

τα παιδιά σου πως το πήραν;;πως τους φάνηκε το νέο μωρό;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Να σου ζήσει!!!!!

Πάντα Καλότυχη :D

Ταλαιπωρήθηκες αλλά χαλάλι της... δώσε σβουριχτά φιλιά στη μικρή από όλες μας!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Μαντι σε σκεφτόμουν!!! Να σου ζήσει η κουκλα σου!!!

Ρηνιώ, υπομονή κι ερχεται κι εσενα... Νομίζω πως είναι φυσικό να το εχεις αυτό καποιο διαστημα πριν πεσει η τραχηλικη βλεννη. Παντως αν ήταν η βλεννη να ξερεις πως θα ήταν καπως σαν ζελε να το πω;; και θα ήταν χρωματισμενη σε καποια σημεία με γραμμουλες αίματος. Και θα εβγαινε συνεχεια κ σε μεγαλη ποσότητα μεχρι να φυγει εντελώς... Παντως εμενα τζίφος τα κόλπα μου Ρηνιώ. Ο γιατρός με κοίταξε τόσο "απαλά" που καθολου δε με τραυματησε... Δε με ξεταπωσε... Είπαμε υπερμαχος του να ερθουν όλα φυσιολογικα αλλα όχι κι ετσι..

Μόλις τελειωσα την τουρτιτσα του μικρού μου με θεμα "Δεινοσαυρακια"... Κουραστηκα.....

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Μαντυ μου να σας ζήσει!!! Να τα χαίρεστε κ τα 3 παιδάκια σας!!!

Κορίτσια σας λέω τα νέα μου!! Ο μπεμπακος μας είναι 3.060!! Κ γενναμε την Τρίτη!!!! Κ είμαι πολυ πολυ χαρούμενη!!! Δευτέρα το βράδυ μπαίνω με ραντεβού κ γενναμε τριτηηηηηηηηη!!!!!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Ευχαριστω πολύ για τις ευχές σας.

Τα μικρά έχουν τρελάθει απο την χαρά τους...............προς το παρόν:tongue::tongue:

αντε κορίτσια και χωρίς πόνο και στα δικά σας.

Δεν έχω διαβάσει τίποτα θα σας μελετήσω και θα επανελθω.

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

Μπράβο Μάντι μου!!!

Άννούλα μου τυχερήήήήήή!!!!!!!!!!!!!!!!λες κι εγω την Παρασκευή που θα πάω να μου κάνει το χατήρι;;;;;;;

Σωτηρία πότε έχει γενέθλια ο μικρός;;

κοίτα είναι σαν ζελέ αυτά που έχω,ξέρεις σαν της ωορρηξίας,είναι κιτρινό-καφέ απλώς δεν τα έχω όλη την ημέρα...παρατήρησα κιόλας -αφού με τρυπάρησε η Καραμέλα- οτι συνδυάζονται με πόνους περιόδου και ευελπιστώ οτι ετοιμαζόμαστε και (το κυριότερο) ΔΕΝ αργούμε...απλώς είναι απο το πρωι ως το μεσημέρι..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Nemina πιάσε το Κάμα Σούτρα και άσε το γιατρό σου να μένει στα "απαλά"

Έλα μη γκρινιάζεις... :tongue:

Τουρτίτσα δεινοσαυράκια :D ΤΕΛΕΙΑ Μιαμ Μιαμ!!!!!

Άννα θα αντέξεις μέχρι την Τρίτη???:tongue::tongue::tongue::tongue:

Άντε άντε με το καλό :)

Ρηνιώ έχεις καιρό, βλέπε και τέλος της επόμενης εβδομάδας.... αυτό το τσούκου τσούκου βλένα μπορεί να πάει λίγο μακρυά (όχι και πολύ βέβαια γιατί έχεις φάει ολόκληρο γαϊδαρο!)

Εγώ πάλι στο όρθιο παρατήρησα ότι πρέπει να σκύψω λίγο για να δω τον πεταχτό αφαλό μου... πρέπει να πήγε λίγο πιο κάτω η μικρή!

Εντωμεταξύ είναι τόσο υπερκινητική... ώρες ώρες πολύ τη βασανίζει τη μανούλα, ιδίως όταν με χεράκι ή ποδαράκι πιέζει στα ίδια ακριβώς σημεία... πονάω η woman! Αν μπορούσα να κοιτάξω τη μήτρα μου από μεσα σίγουρα σε αυτά τα σημεία έχω μελανιές!!!!

Κατά τα άλλα, δεν έχω βλένες εγώ ακόμα ούτε πονάκια... είναι νωρίς βέβαια και η μικρή από θέμα βάρους ζήτημα να είναι 2500 πάνω κάτω οπότε ΥΠΟΜΟΝΗ... άσε που δεν έχω φτιάξει ακόμα το βαλιτσάκι, το δωμάτιο... περιμένουμε να έρθει και το στρώμα, έχουμε δουλειές βρε παιδί μου!!!!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Αννα μπραβο!!!!!! Αντε με το καλο!!! Θα κανεις ποδαρικό μου φαινεται στους ΦΤ!!!

Ρηνιω στις 29 Σεπτ εχει αλλα θα του κανω αυριο μια γιορτούλα για πιο σιγουρα!

Μις Καραμελ τι να το κανω το καμα σούτρα; Ο τραχηλος είναι ηδη μαλακος οποτε δε μπορεί να μου προσφερει τιοτε περα από ποοοοοολυ κόπο......

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Αννα μπραβο!!!!!! Αντε με το καλο!!! Θα κανεις ποδαρικό μου φαινεται στους ΦΤ!!!

Ρηνιω στις 29 Σεπτ εχει αλλα θα του κανω αυριο μια γιορτούλα για πιο σιγουρα!

Μις Καραμελ τι να το κανω το καμα σούτρα; Ο τραχηλος είναι ηδη μαλακος οποτε δε μπορεί να μου προσφερει τιοτε περα από ποοοοοολυ κόπο......

Βάρα βάρα μπορεί να φύγει καμιά τάπα βρε...;):tongue::cool:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Σοφακι τι να κάνω, θα κάνω υπομονή. Κοντά είναι η Τρίτη.. Αν κ ποναω πολυ σήμερα κ σκέφτομαι.. Λες να μην προλάβω να μπω με ραντεβού; Είναι δεύτερη μέρα σήμερα που ποναω. Ενώ η εξέταση δεν με πονεσε, ΤΏΡΑ ποναω πολυ χαμηλά κ έχω πονακια περιόδου κ κάτι τσιμπήματα στον κόλπο.. Για να δούμε τι θα κάνουμε..όχι τίποτα άλλο, κανονιζω κ τούρτα το σάββατο για την μικρη κ έχω να κάνω κ κάτι ψώνια στοmall,

S4iNp3.png

BU56p3.png

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ Η ΚΟΥΚΛΑ !!!

να σας ζησει κ με το καλο σπιτακι σας !!!!!!!!!!!!!!!

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...