Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Ρηνιώ δεν υπήρχαν πολλά που μπορούσες να κάνεις.... όσο για τη μπουμπού, οπως λέω κι εγώ συχνά πυκνά... δεν πειράζει, να τα ακούει/καταλαβαίνει για να μαθαίνει από τώρα!!!

Nemina κάθε πράγμα στην ώρα του... όπως είπε και ο γιατρός σου καλά το πας αλλά ένα περιθώριο το έχεις ;)

Βικάκι σούπερ σε κόβω... μεγειάάάάά!!!!

KATRINDM πόσο δίκιο έχεις... δες και το 1ο σχόλιο στο άρθρο http://www.skai.gr/news/greece/article/213155/apergiako-blak-aout-tin-tetarti/

Και σήμερα να πήγαινα... τσάμπα θα ήταν!!!!!

Μωρέ αν δεν υπήρχε χρονικός περιορισμός δε θα έσκαγα... βέβαια το άφησα κι εγώ για τις τελευταίες εβδομάδες πφφφφ....:?

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κατριν τελεια κοντευεις:Pποτε θα σου πει σιγουρα ποια μερα θα γεννησεις?

μαραντ χαιρομαι που ολα πηγαν καλα με το nst!!!μαραντ με το καλο να ερθουν τα πραγματακια σου κ εσενα:P

αννα αντε επιτελους θα ερθει η κουνια:P

τατουμ χρονια πολλα για χθες δεν ηξερα οτι γιορταζες

καραμελ τουλαχιστον σε προειδοποιησε για την κολπικη εξεταση;)

βικυ μ με γεια τα πραγματακια που αγορασες μεγαλωσε το μωρακι σου πολυ μπραβο:P

ρινιο εγω θα ημουν πολυ σκατα βασικα δεν θα εβγαζα εγω το φιδι απο την τρυπα θα εβαζα τον αντρα μου να μιλαγε στον αντρα της κοπελας αφου μεταξυ τους εχουν το προβλημα... κριμα που χαλαστηκατε:( ε μα και αυτη αμεσως να πει δεν σου ξανα μιλαω???δεν το καταλαβα υποχρεωμενοι ειστε να τους εχετε νονους στο μωρο σας? εσυ κοιτα να μην στεναχωριεσαι γτ στεναχωρεις και το μωρακι σου!

νεμινα μου υπομονη και ολες θα γεννησουμε καποια στιγμη:tongue::tongue:

κοριτσια εγω πηγα εδω στο νησι μ κ εκανα ενα τελευταιο υπερηχο πριν φυγω για την ροδο και ολα ηταν μια χαρα!!! ο μπεμπης μου πηγε 2.410 γραμμαρια τι λετε καλα ειναι για 34+1 που ειμαι???

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλημέραααααααααααααααααααααααα!!!!

Nemina δεν μπήκες χθες και νόμιζα ότι γέννησες!!!:tongue::tongue::tongue:

Βίκυ με γεια τα πραγματάκια!!Μια χαρά ο μπέμπης σου!!!

Ρινιώ τι να πω!!Χαρα στο κουράγιο σου!!!Αφού κατάφερες και το πες!!Εγώ μπορεί να το άφηνα για μετά την γέννα!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Δεν μπορώ τέτοιες συγκινήσεις τώρα!!Αλλά και πάλι, καλύτερα που ήσουν ξεκάθαρη!! Βέβαια αυτό που δεν θα σου ξαναμιλήσει..... :confused::confused::confused: ... δεν ξέρω, αν ήταν πραγματική σου φίλη, μπορεί και να καταλάβαινε ότι πρέπει να συμφωνούν και οι δυο για την κουμπαριά!!!

Καραμελ τελικά θα την πληρώσουμε την προσάυξηση ????

Μαριούλα μια χαρά ο μπέμπης σου και σένα!!Με το καλό να πας στην Ρόδο να περιμένεις την άφιξή του!!!

Περιμένουμε νέα από Ελβίνα και μάντι!!Μου φαίνεται θα έχουν γεννήσει!!!;);)

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημερα κορίτσια!! Πως είστε;;

Μις Καραμελ, μη νομίζεις οτι λεει κατι το οτι εχω λιγο ακομη τραχηλο... Στις πολύτοκες μου είπε οτι η εξαλειψη τραχηλου γινεται ταυτοχρονα με τη διαστολή, ακόμη κι η εμπεδωση μπορεί να γινει τη στιγμη του τοκετού! απλως δεν ήμουν για γεννα χτες,σημερα, αυριο (γιατί του είπα να με δει, μην γυρίσω πίσω κ χρειαστεί να επιστρεψω στο νοσοκομείο) αλλα μπορεί να γινει απροοπτα. τελοσαντων, δε βγαζεις ακρη, οταν είναι να γινει, ας γινει, απλως ησυχασα από τη μια κ δε δίνω σημασία στους πονους που εχω.. Αλλα είναι καλό σημαδι που είναι μαλακός ο τραχηλος, αυτό σημαινει πως όταν αρχισει η διαδικασία, όλα θα γινουν γρηγορα.

Μπορεί αυριο, μεθαυριο, μπορεί κ σε 20 μερες!! ¨οπως κ να χει όμως, δεν είναι πολλες! Το πολύ σε 20 μερες θα κραταω τη μικρη Λυδία στην αγκαλίτσα μου!! Πλακα θα εχει να γεννησω στις 29 Σεπτεμβρη!! Πριν από 4 χρόνια γεννησα εκείνη τη μερα τον ζουζουνο μου.... Τι ωραίες αναμνησεις...

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Καλημέρα!!!!

Miss caramel και Katrin γιατί πηγαίνεται στην εφορία για τη δόση??? Εμείς εφοφλούμε στην τράπεζα και γλιτώνουμε και τα ξινά μούτρα των υπαλλήλων της εφορίας ;).

Βικυ ένα shoping therapy είναι πάντα καλοδεχούμενο!!!!!! Κι εγώ βλέπω ένα σωρό πραγματάκια φθινοπωρινά και ζηλεύω!!!!!!!!! Θέλω να ψωνίσω παντελονάκια αλλά πως να δοκιμάσω για να βρω το νούμερο??? Οπότε αναμένω στο ακουστικό μου....

βρε κορίτσια εσείς πονάτε σε άσχετα σημεία??? Εγώ πονάω στο διάφραγμα λες και έχω φάει μπουκέτο....και τα πλευρά μου πονάνε επίσης σαν να έχω χτυπήσει....μάλλον δεν χωράμε όλοι εδώ μέσα :tongue::tongue::tongue::tongue:.

Η γιατρός που της το είπα μου είπε υπομονή περίμενε άλλες 3 εβδομάδες και μετά κάνε ότι θες...

Πήγα εχτές και απο τον ΟΑΕΔ να ρωτήσω πως υπολογίζουν τα υπόλοιπα χρήματα που παίρνουμε απο εκεί και πότε μπαίνουν αλλά όπως καταλαβαίνεται αυτά είναι μυστήρια πράγματα που βγαίνουν απο ένα πρόγραμμα το οποίο δεν γνωρίζουν ακριβώς πως δουλεύει και θα το δουν όταν είναι να τα πάρω......

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Ευτυχώς δεν γεννησε καμιά μας χτες,οκ!!γιατί έχω αρχίσει και πιστεύω οτι είμαστε επίφοβες!!!!

Σωτηρία μου αφού δεν ανυσήχησε ο γιατρός...πάντως αυτό που λες πόνους και στη μέση εγω το έχω αραιά και που..ελπίζω να προλάβεις να πας πάντως αν σε πιάσουν ΟΛΑ ξαφνικά!!!

Marant εγω δεν ψώνισα τίποτα,ζηλεύω ΟΛΕΣ τις βιτρίνες που βλέπω αλλά εχω την εντύπωση οτι θα ξαναμπώ στα ρούχα μου (αν ξαναμπώ) κατά Πάσχα μεριά που θα έχει κλείσει και το μωρό τον 6ο μήνα!!!οπότε ψώνια του χρόνου!!!

Εντάξει μπορεί και πάνω στο θυμό της να μου είπε το "μην περιμένεις να σου ξαναμιλήσω"....πάνω στα νεύρα λες πολλά...απο όλη την κουβέντα που έγινε πάντως φάνηκε οτι κι εκείνη το είχε κουβεντιάσει με τον άντρα της και ήταν κι εκείνη με μια κουβέντα σχετικά με την απόσταση των σχέσεων μεταξύ μας...χαρακτηριστικά μου είπε:ο Νίκος σαφώς θα προτιμήσει κάποιον φίλο του που κάνει παρέα και έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα..

Μαριούλα μου δεν θα έβαζα τον Νίκο να βγάλει το φίδι απο την τρύπα απο τη στιγμή που η Μαρία ήταν δική μου φίλη...θεώρησα οτι ήταν το πιο σωστό να της μιλήσω εγω γιατί οι άντρες είναι κοκκόρια και μπορεί να τσακωνόντουσαν άσχημα...θα της περάσει ο θυμός κι η στεναχώρια κάποια στιγμή και θα καταλάβει οτι όλο ήταν για το καλύτερο...και οτι θα ήταν πιο καλό να βαφτίσουν μαζί ένα παιδάκι που να έχουν επαφές...Μετά τη γέννα δεν υπήρχε περίπτωση να το πω,σκέφτεσαι να μου ερχόταν με το δώρο στο μαιευτήριο;;τί θα της έλεγα πάρ' το πίσω;Μου είπε οτι είχε αγοράσει δώρο για το μαιευτήριο και σταυρό και κοίταζε και βαφτιστικά----ΜΕΓΑ βλακεία απο τη στιγμή που εμείς δεν ξέρουμε ΚΑΝ αν θα γίνει η βάφτιση μες στο '13....

Τελοσπάντων ο,τι έγινε έγινε...οκ στεναχωρήθηκα,έκλαψα αλλά κι εγω για το παιδί προτιμώ ανθρώπους που κάνουμε παρέα,ταιριάζουν τα χνώτα μας και το κυριότερο...ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ σε λιγότερο απο 4μηνο...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

καλημερα κοριτσια!!νεμινα παραλιγο ε? κ εγω ειχα συσπασεις χθες κ τσιμπιματα στον κολπο,ζοριστηκα.νομιζω οτι ξεκινησε η διαστολη,κ τωρα που πλησιαζω,με εχει πιασει ενα αγχος..σημερα εχω γιατρο,να δουμε τι θα μας πει,παντως εγω θα παω με απαιτησεις!!χαχαχα.αν δεν μου τις κοψει..

σημερα πηρα μεζουρα κ μετρηθηκα κ εχω χασει 5-6ποντους στην κοιλια,τι κουφο ειναι παλι αυτο???

μαριουλα σουπερ το μωρακι σου!εγω που πηγα 37 εβδ ηταν 2940γρ,αρα το ζουζουνακι σου ειναι μια χαρα!!

ρινιω,τι να πω,επρεπε να γινει κ καλυτερα που εγινε τωρα..παντως εγω δεν πιστευω να εχει παρει τον σταυρο.sorry κιολας.

τα φιλια μου σε ολες!

S4iNp3.png

BU56p3.png

kαλημερουδια!!!!

τι εγινε εχτες ? ολες μας ειχαν πιασει πονους ?

κ γω ειχα συσπασεις καθε 20λεπτο κ ελεγα στον αντρα μου να δεις κ η μικρη τεταρτη θα γεννηθει (σαν τον γιωργη)

τελικα αντι να ερχονται πιο συχνα αρχισαν να αραιωνουν κ ετσι εληξε ο συναγερμος .

να σας ρωτησω στο τελευταιο πακετο εξετασεων (αιματολογικων κτλ) σας εχουν γραψει να κανετε κ καλλιεργεια κολπικου υγρου ?

88M1p3.pngycQap3.png

kαλημερουδια!!!!

τι εγινε εχτες ? ολες μας ειχαν πιασει πονους ?

κ γω ειχα συσπασεις καθε 20λεπτο κ ελεγα στον αντρα μου να δεις κ η μικρη τεταρτη θα γεννηθει (σαν τον γιωργη)

τελικα αντι να ερχονται πιο συχνα αρχισαν να αραιωνουν κ ετσι εληξε ο συναγερμος .

να σας ρωτησω στο τελευταιο πακετο εξετασεων (αιματολογικων κτλ) σας εχουν γραψει να κανετε κ καλλιεργεια κολπικου υγρου ?

καλημερα ριτακι,εγω δεν θα σε βοηθησω,γιατι δεν εχω κανει..πηγα απο μονη μου κ εκανα, για να δω που ειναι ο αιματοκρ.μου... κ εσυ πονακια ε?ολες μαζι θα γεννησουμε μου φαινεται..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλημερούδια πουλάκια μου!!!

Εφορία εγώ δε θα πάω τόσο πολύ για τη δόση, που φυσικά δε θα είναι καν ολόκληρη και έπρεπε να έχει πληρωθεί από τον Αύγουστο αλλά για ανανέωση συμβολαίου ενοικίου που πρέπει να κατατεθεί και να πάρει τζίφρες μέχρι και 1 μήνα από την ισχύ του... εξού και ο χρονικός μου περιορισμός!:rolleyes:

Όσο για την προσαύξηση... ΝΑΙ... στανταράκι το 1% το μήνα! Και καλά αν έχεις κάποιο μικρό ποσό... χέστηκες, αν είναι μεγαλο όμως... πφφφφφ!!!

marioula μια χαρά είναι το μικρό σου... αν εμείς έχουμε πιάσει αυτά τα κιλά στην 36η εβδομάδα θα κάνω πάρτυ :tongue:

Ρίτα εμένα που θα κάνω τώρα τις τελευταίες εξετάσεις δε μου έβαλε καλλιέργεια κολπικού υγρού... Ξέρω ότι το κάνουν για να ελένξουν για στρεπτόκοκκο. Ίσως επειδή δεν έχω κάποια ενόχληση και έχουμε κάνει πρόσφατα και κολποσκόπηση και έχει δεί από κοντά τι γίνεται εκεικάτω να μη μου έγραψε κάτι τέτοιο. Συνηθίζεται πάντως!

Anna λες να σου κάνει τη χάρη ο γιατρός αυτή τη φορά????

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Katrin στειλαμε τα μνμ μας στο λεπτό κ δεν το είδα το δικό σου!! Δε γεννησα δυστυχως-ευτυχώς.. Δεν ξερω βρε κορίτσια από χτες εχω αλλαξει τελειως ψυχολογία.. Μου φαίνεται πως θα παρω όλον τον καιρό μου, μα δεν απελπίζομαι καθολου! Ίσα-ισα λεω τελευταια εγκυμοσυνη, ας την απολαυσω! Μαλλον επειδη συνειδητοποιησα πως ότι κι αν γινει, ο καιρός είναι πολύ λίγος, μόλις 20 μερες το αργότερο κι η μπουμπου θα ερθει! Ασε με τα τρία, θα αναπολώ την εγκυμοσύνη...

Αννα, νομίζω πως αυτό λέγεται "ξελαφρωμα" που επαθες κ -μαλλον- σημαινει πως το μωρακι μπήκε στη λεκανη! Ε τι, την αλλη βδομαδα κλεινεις 39, τι στο καλό, πόσο θα κατσει, μου φαινεται πως πρεπει να αρχίσεις να φορτωνεις τα μπογαλακια σου... (Σημ. στις πολύτοκες η εμπεδωση συμβαίνει λίγο πριν τη γεννα κ η διαστολή-εξαλειψη μαζί κατα τον τοκετό!! Όλα τσακ-μπαμ!! Λεω για τις πρωτομανούλες να μην ανησυχούν που θα το εχουν ηδη εμπεδωμενο το παιδακι τους από καιρό...)

Μην αγχωνεστε κοπελιές! Είναι πολύ λίγος ο καιρός!!!!!!! Σε λίγο όλες θα κραταμε τα μπουμπουκακια μας!!!

(Βρε κορίτσια κανα νεο απο τη Μαντι;;; Την Ελβίνα;;;; Λετε να εκανε ποδαρικό στις Φυσιολογικες Γεννες; Γιατί οι καισαρικες εχουν ηδη δρομολογηθεί από καιρό...)

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

βρε κορίτσια ανά διαστήματα έχω κάτι βλέννες..όχι υπερβολική ποσότητα..κιτρινό-κόκκινες;κιτρινό-πορτοκαλιές;κιτρινό-καφέ;οι παλιές για πέιτε...δεν έχω πάρει τον γιατρό γιατί είχα π.χ. χτες και μετά το μεσημέρι δεν είχα...κι είχα πάλι σήμερα το πρωί..θα δω και μετά το μεσημέρι αν θα έχω πάλι...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

βρε κορίτσια ανά διαστήματα έχω κάτι βλέννες..όχι υπερβολική ποσότητα..κιτρινό-κόκκινες;κιτρινό-πορτοκαλιές;κιτρινό-καφέ;οι παλιές για πέιτε...δεν έχω πάρει τον γιατρό γιατί είχα π.χ. χτες και μετά το μεσημέρι δεν είχα...κι είχα πάλι σήμερα το πρωί..θα δω και μετά το μεσημέρι αν θα έχω πάλι...

Να πάρεις το γιατρό βρε βούρλιο!!!! Αν δεν είναι ασπρο κίτρινες... κάτι άλλο θα είναι!:P

Είσαι και μακρυά μου να πεταχτώ να σου δώσω λίγη ταινία να δείς...

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Να πάρεις το γιατρό βρε βούρλιο!!!! Αν δεν είναι ασπρο κίτρινες... κάτι άλλο θα είναι!:P

Είσαι και μακρυά μου να πεταχτώ να σου δώσω λίγη ταινία να δείς...

είναι σαν αυτές τις ωορρηξίας..αλλά δεν "παίζει" κάτι άλλο εκτός απο αυτό..π.χ. τώρα πήγα τουαλέτα και δεν είχα..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...