Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλημερούδιαααα!!!

Χαρά να σου ζήσει το μικρουλι σου, πάντα γερό και καλότυχο!!!

Βρε κορίτσα... αυτό που άλλες περιμέναμε να γεννήσουν πρώτες και άλλες γεννάνε... κοιτάζω τη λίστα και ξύνω το κεφάλι μου, μετά κοιτάζω την κοιλιά μου και λέω "Μέσα εσύ... μη κάνεις κανά αστείο!!!":tongue:

Το θέμα της μαίας είναι σκετικό... φαντάζομαι ότι αν δεν ήμουν τόσο κολλημένη με το γιατρό ή γεννούσα σε δημόσιο με τον εφημερεύοντα, θα πλήρωνα μια μαία και θα στηριζόμουν σε αυτή για τα πάντα σχεδόν.

Όταν ρωτήσαμε το γιατρό αν χρειαζόμαστε συγκεκριμένη μαία, μας είπε απλά ότι όποια και να είναι βάρδια τη δουλειά της ξέρει να την κάνει και πρόσθεσε "Αν ησουν δασκάλα/καθηγήτρια θα σου έλεγα να πάρεις μια δική σου μαία..." δεν εξήγησε περισσότερο... τραυματική εμπειρία μου μυρίζει:tongue:

tatum πραγματικά με αυτά που λες σε μια βδομαδούλα το πολύ θα γεννήσεις... που θα πάει!!!

Όσο για τα μαγαζιά και την εξυπηρέτηση είναι αρχικά θέμα υπαλλήλου και μετά θέμα εταιρείας (αν το πρωτόκολλο είναι για το πέος πχ. τι να κάνει και ο υπάλληλος!!!)

Είχα να πάω εφορία σήμερα αλλά ήμουν κουρασμένη από χθές και το βράδυ... έφαγα γίγαντες η λαίμαργη οπότε δεν κοιμήθηκα καλά! Πρέπει οποσδήποτε να παω πριν το τέλος του μήνα και το χειρότερο είναι ότι αύριο έχουν απεργίες, Παρασκευές δε δέχονται κοινό και από κει που η εφορία ήταν 3 τετράγωνα από το σπίτι μου, την έχουν πάει στην ηλιούπολη :evil::evil::evil::evil: 15 λεπτά περπάτημα, να περιμένεις λεωφορείο αιωνίως... πφφφφφ!!!!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Katrin 200-300 ευρω μου είχε πει για τη μαία και η γιατρός μου παίρνει 1500 για τη γέννα και 40 το μήνα. Απλά αυτό που σκέφτομαι είναι ότι σε ιδιωτικό μαιευτήριο θα γεννήσω και θα τα σκάσω, δεν μπορούν να μου παρέχουν μαία???Τι σκ@τ@ θα μου παρέχουν δηλαδή?

Άννα μια χαρά τελικά με την κούνια, αλλά αυτό που θέλουν βρίσιμο για να πάρουν μπρος...απαπαπαπα!!!! Σκάνε γάιδαρο, και να πεις ότι ήταν κανένα μικρό μαγαζί άιντε και έπεσαν μαζικές παραγγελίες και δεν προλαβαίνουν. Αλλά ολόκληρο ΛΗΤΩ και να μην είναι συνεπείς....

Με πήραν κι εμένα απο τα lapin σήμερα και μου είπαν ότι φορτώθηκαν τα πράγματα και θα μας τα παραδώσουν αύριο. Ελπίζω αύριο που θα τα δω να μου φτίξει λίγο το κέφι γιατί σήμερα είμαι πολύ :(:(. Χωρίς λόγο έτσι ξύπνησα με άσχημη διάθεση και πολύ άγχος..... ουφφφφφφ ελπίζω να μου φύγει.

Να μαι παλι! Τελικα ειχε κοτοπουλο με κρεμα γαλακτος και κονιακ, μονο ετσι τρελενομαι για κοτοπουλο και ειχε χροοοονια να το κανει. Αυριο φασολαδα!

Χθες γιορταζα και με πηραν τα πεθερικα για χρονια πολλα και 1η φορα (κιριολεκτικα 1η) δεν πηραν χαραματα να με ξυπνισουν!!! Παιζει βεβαια περσι να μου φυγε κανενα... γαλικο μες τον υπνο. Απ τις 12 που πηραν μεχρι το απογευμα η μικρη ηταν στα χειροτερα της. Γκρινια, κλαμα και να μην ακουει (τα κανει τελευταια αλλα οχι τοσο εντονα). Τελικα εβγαλα ακρη!!! Με τις αιδιες που της λενε οσοι μας βλεπουν, της ειχε κολησει οτι θα εχει οοολη την ευθηνη του μωρου και της εβγενε ανχος! Μοθ πηρε 3 ωρες να της το βγαλω απο το κεφαλακι της και σημερα ειναι αλλο παιδι! Ειναι στο δωματιο της και παιζει χωρις να χριαστει να φωναξω για να φυγει απ το κρεβατι μου!!!!!!!!!! Τελευταια τα μεσημερια ηταν διπλα μου στο κρεβατι και χοροπηδαγε και κλοτσουσε (η μεση που λεγαμε), απο χθς ολο φιλια και χαδια στην κιλια και γλυκες! Μακαρι να κρατισει να ηρεμισω, μπας και κανει και ο μικρος υπομονη γιατι οσο με ποναει και με συνχιζει τοσο περισσοτερες συσπασεις εχω τη νυχτα!

Καλημερούδιαααα!!!

Χαρά να σου ζήσει το μικρουλι σου, πάντα γερό και καλότυχο!!!

Βρε κορίτσα... αυτό που άλλες περιμέναμε να γεννήσουν πρώτες και άλλες γεννάνε... κοιτάζω τη λίστα και ξύνω το κεφάλι μου, μετά κοιτάζω την κοιλιά μου και λέω "Μέσα εσύ... μη κάνεις κανά αστείο!!!":tongue:

Το θέμα της μαίας είναι σκετικό... φαντάζομαι ότι αν δεν ήμουν τόσο κολλημένη με το γιατρό ή γεννούσα σε δημόσιο με τον εφημερεύοντα, θα πλήρωνα μια μαία και θα στηριζόμουν σε αυτή για τα πάντα σχεδόν.

Όταν ρωτήσαμε το γιατρό αν χρειαζόμαστε συγκεκριμένη μαία, μας είπε απλά ότι όποια και να είναι βάρδια τη δουλειά της ξέρει να την κάνει και πρόσθεσε "Αν ησουν δασκάλα/καθηγήτρια θα σου έλεγα να πάρεις μια δική σου μαία..." δεν εξήγησε περισσότερο... τραυματική εμπειρία μου μυρίζει:tongue:

tatum πραγματικά με αυτά που λες σε μια βδομαδούλα το πολύ θα γεννήσεις... που θα πάει!!! Δε θελωωωωωω :(.

Όσο για τα μαγαζιά και την εξυπηρέτηση είναι αρχικά θέμα υπαλλήλου και μετά θέμα εταιρείας (αν το πρωτόκολλο είναι για το πέος πχ. τι να κάνει και ο υπάλληλος!!!)

Είχα να πάω εφορία σήμερα αλλά ήμουν κουρασμένη από χθές και το βράδυ... έφαγα γίγαντες η λαίμαργη οπότε δεν κοιμήθηκα καλά! Πρέπει οποσδήποτε να παω πριν το τέλος του μήνα και το χειρότερο είναι ότι αύριο έχουν απεργίες, Παρασκευές δε δέχονται κοινό και από κει που η εφορία ήταν 3 τετράγωνα από το σπίτι μου, την έχουν πάει στην ηλιούπολη :evil::evil::evil::evil: 15 λεπτά περπάτημα, να περιμένεις λεωφορείο αιωνίως... πφφφφφ!!!!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Καραμελάκι μου τράβα εκεί με την κοιλιά και μην αγχώνεσαι...θα εξυπηρητηθείς γρήγορα αν παίξεις και λίγο θέατρο και κάνεις οτι ....ζαλίζεσαι...ότι σε πιάσαν πονάκια....

Taum πολύχρονη!!!δεν ήξερα οτι γίορταζαν οι Μυρσίνες χτες!!!!ο,τι επιθυμείς!!!

Ποιός το άγχωσε καλέ το παιδί έτσι;τί ήταν αυτό;;ακους εκεί οτι θα έχει την ευθύνη του μωρού...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Χρόνια Πολλά βρε tatum... τώρα θα το θυμάμαι για του χρόνου, δηλαδή το κινητό μου γιατί ακόμα και τη επέτειο θα μπορούσα να έχω ξεχάσει εγώ!!!

Κοτόπουλο, κρέμα γάλακτος και κονιάκ... αχ τη συνταγή θέλωωωωωω!!!! Με έκανες και γλύφομαι!

Δε μ'αρέσει να βγαίνω μπροστά μωρέ στις υπηρεσίες... αν μου παραδώσουν τη θέση έχει καλώς αλλιώς περιμένω στην ουρά μου και δε λέω πολλά γιατί ήταν που ήτανο κόσμος βλαμμένος, τώρα με την κρίση τα νεύρα είναι ακόμα πιο τσίτα...

Συνήθως πάντως εξυπηρετούμαι νωρίτερα, με βλέπουν μικρή χαριτωμένη και φουσκωμένη;)

Πήγα στο γιατρό σήμερα να μου γράψει τις τελευταίες εξετάσεις και από Οκτώβρη επίσκεψη.

Με προειδοποίησε, "Θα έχουμε και κολπική εξέταση"

Γουρλώνω τα μάτια παίρνω το σοβαρό μου ύφος "Τι εννοείτε??? Δεν καταλαβαίνω!!!"

"Δε θα έχει κολποδιαστολέα πάντως" μου κάνει

Του δείχνω το δάχτυλο, μου κάνει νεύμα και του λέω "Ουφφ και με αγχώσατε για λίγο:tongue: "

"Ε καλά!" μου λέει "δε θα είσαι και τόσο άνετη!"

"Αφού δεν έχει κολποδιαστολέα, δε με νοιάζει τίποτα!!!":rolleyes:

Σουρεάλ τελείως!!!!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Χρόνια Πολλά βρε tatum... τώρα θα το θυμάμαι για του χρόνου, δηλαδή το κινητό μου γιατί ακόμα και τη επέτειο θα μπορούσα να έχω ξεχάσει εγώ!!!

Κοτόπουλο, κρέμα γάλακτος και κονιάκ... αχ τη συνταγή θέλωωωωωω!!!! Με έκανες και γλύφομαι!

Δε μ'αρέσει να βγαίνω μπροστά μωρέ στις υπηρεσίες... αν μου παραδώσουν τη θέση έχει καλώς αλλιώς περιμένω στην ουρά μου και δε λέω πολλά γιατί ήταν που ήτανο κόσμος βλαμμένος, τώρα με την κρίση τα νεύρα είναι ακόμα πιο τσίτα...

Συνήθως πάντως εξυπηρετούμαι νωρίτερα, με βλέπουν μικρή χαριτωμένη και φουσκωμένη;)

Πήγα στο γιατρό σήμερα να μου γράψει τις τελευταίες εξετάσεις και από Οκτώβρη επίσκεψη.

Του δείχνω το δάχτυλο, μου κάνει νεύμα και του λέω "Ουφφ και με αγχώσατε για λίγο:tongue: "

Σουρεάλ τελείως!!!!

χαχαχαχα!!!!εγω σκεφτόμουν να του πω:γιατρέ με εξετάζει συχνά-πυκνά ο άντρας μου θέλετε να σας πει εκείνος;;;;;:D:D:D:Dφαντάζεσαι;;;;;;

συνήθως εξυπηρετούν αλλά έχεις δίκιο για τα νεύρα..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Σουρεάλ τελείως!!!!

xaxaxa,σοφια πολυ πλακα κ εσυ κ ο γιατρος σου.. εγω μαλλον θα το φαω το χερακι αυριο..δηλαδη θα τον παρακαλεσω να φαω η μαζοχα.. να γεννησω καποια στιγμη κ εγω η εγκυα... μετα εχουμε να παμε για καφεδακι με τους κουμπαρους..λετε να γεννησω εξω???χαχαχα

S4iNp3.png

BU56p3.png

xaxaxa,σοφια πολυ πλακα κ εσυ κ ο γιατρος σου.. εγω μαλλον θα το φαω το χερακι αυριο..δηλαδη θα τον παρακαλεσω να φαω η μαζοχα.. να γεννησω καποια στιγμη κ εγω η εγκυα... μετα εχουμε να παμε για καφεδακι με τους κουμπαρους..λετε να γεννησω εξω???χαχαχα

Όποια βιάζεται, στο τέλος γεννάει στην ΠΗΤ της!!!!:rolleyes:

Μη τα βάζεις με το μωρό.... βλέπω να χάνεις:tongue:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Μόλις άκουσα ότι οι εφορίες θα είναι κλειστές μέχρι την Παρασκευή!!Σοφία ακούς???

Και εμείς έχουμε να πληρώσουμε την 2η δόση και νομιζώ δεν έχουμε πάει!!Θα πληρώσυμε με τόκο??

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Χαρά να σου ζήσει το μωρούλι, όλα καλά θα πάνε κοριτσάρα!!! :D

Σήμερα βγήκα παγανιά! Βρέθηκα με μια φίλη μου και πήγαμε στην Ερμού για ψώνια, πήγα HnM πήρα 2 σουτιενάκια θηλασμού και μια φόρμα, μια ζακέτα σε προσφορά από τα spider 3 ζευγάρια μπαλαρίνες πολύ όμορφες και βρήκα και ωραιότατες νυχτικιές με ρομπάκι σε καλή τιμή σχετικά και κομψότατες. Επίσης στα Hondoʼs έχει διάφορα καλλυντικά σε 1+1 και πήραμε από ένα ρουζ και μια πούδρα ξοδεύοντας 17 ευρώπουλα η κάθε μία! Δεν θυμάμαι αν πήρα κάτι άλλο… α και μια φόρμα για τη βαφτιστήρα μου τώρα που θα πάω να την δω.

Μετά τα ψώνια φάγαμε και ήπιαμε καφεδάκι! Φυσικά σε όλη την διαδρομή μου κουβαλούσε τα ψώνια, το λόγο δεν τον ξέρω, αφού δεν ήταν τόσο βαριά, αλλά για αυτό είναι οι φίλες! Πέρασα πολύ ωραία και είχα να το κάνω κοντά ενάμιση χρόνο αυτό με φίλη μου ( λόγω του νησιού και του ότι όποτε έρχομαι εγώ εδώ αυτές δουλεύουν και εγώ τρέχω να προλάβω όλες τις δουλειές μέσα σε πολύ λίγο χρόνο )

Μετά πήγα στο γιατρό! Ο μπέμπης πήρε θέση σωστή και θα γεννήσω πρώτα ο θεός … φυσιολογικά. Είναι θρεφτάρι 2900 και θα με ξαναδεί σε 2 εβδομάδες! Τότε θα μου πει και πότε γεννάμε. Το grade είναι 1 προς 2. Μου έδωσε να πάρω και 2 κουτιά υπόθετα ντακταρίν προληπτικά και όλα οκ.

Μου είπε να περπατάω όχι γιατί θα γεννήσω πιο γρήγορα ή θα αλλάξει κάτι, αλλά γιατί βοηθάει στην κυκλοφορία του αίματος και δεν πρήζονται τα πόδια!!!

Γενικά στις αγορές σας γερά με τσαμπουκά! Μην μασάτε γιατί ειδικά τα μεγάλα καταστήματα σε γράφουν κανονικά, ο υπάλληλος δεν έχει ιδιαίτερες ευθύνες όπως το συνοικιακό μαγαζί που τρέχει και ο ιδιοκτήτης και ο υπάλληλος για να σε εξυπηρετήσει τις περισσότερες φορές σωστά… στα μεγάλα Βγαινάκης και Μπενάκης είναι….

Σας φιλώ πολύ πολύ!!! Χαίρομαι που είστε όλες καλά!!! Ρηνιώ ώρες ώρες με αυτά που λες ζωγραφίζεις!

Αννα βλέπω να μένεις τελευταία…. Χιχιχι μας προσπερνάνε μέχρι και οι 34 εβδομάδες… Τατουμ με το καλό να δεχθείς τον άντρα σου. Μαριούλα, λογικά στο επόμενο ραντεβού που θα ξέρω πότε γεννάω θα κανονίσει να έρθει και ο άντρας μου αν δεν έχει ήδη έρθει… ευτυχώς δεν είναι πολύς καιρός 2 με 2μισι εβδομάδες υπομονή.

Καλησπέρα κορίτσια

Μόλις γύρισα απο τον καφέ της παρηγοριάς...εντάξει όπως ήταν φυσικό μου είπε οτι δεν θα μου ξαναμιλήσει..χίλια δίκια έχει...κι εγω στη θέση της το ίδιο θα έκανα...είμαι σκατά κι ο Νίκος δεν γύρισε ακόμα θα έρθει κατά τις 11+..Αλλά βρε κορίτσια τί να έκανα;;δυστυχώς δεν ήθελα με τίποτα να βρεθώ σ'αυτή τη θέση είτε απο τη μια πλευρά είτε απο την άλλη είναι πολύ δύσκολο΄...ελπίζω μόνο να μην επηρρεαστεί η μπουμπού απο τη στεναχώρια...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Χαρά να σου ζήσει ο μπεμπακος σου!!!!!

Κορίτσια εγω χτες το βραδυ είχα βαλιτσούλες έτοιμες να παω στην κλινική... Περπατησα όπως σας είπα 2-3 χλμ κ το βραδακι αρχισαν κατι πονακια στη μεση. Κατα τις 2 ξυπνησα από πολύ δυνατούς πόνους κκ ταυτόχρονα τραβηγμα μπροστα προς τα κατω, για 1 λεπτό καθε 15 περίπου λεπτα. Βαζω ενα υπόθετο μήπως ήταν γαστρεντερικό (ενας περίεργος πόνος που ελεγες: με ποναει η κοιλιά ή γενναω;;;;) κανω κι ενα ζεστό μπανιο αλλα οι πόνοι συνεχιζαν δυνατοί (πιο δυνατοί από καθε άλλη φορα, δαγκωνα τα χείλη μου!!), ξυπναω τον αντρα μου, του λεω αν δυναμωσουν ή πυκνωσουν φευγουμε. Χαρηκε ο καημενος, στο τσακ δε με πηρε σηκωτή (κι ευτυχώς) γιατι μετα από 2 ωρες επιτελους (ή δυστυχώς;) περασαν....

Σημερα το πρωί πήγα στο νοσοκομείο, εκανα 1η ΝΣΤ για πρωτη φορα στα χρονικά (συνηθως περιμενω διωρο:evil:) και μετα πήγα στο γιατρό, του είπα για τη βλεννα που είδα το Σαββατο, του είπα για τους πονους κ για τις φοβίες μου οτι δε θα προλαβω να φτασω εγκαιρως στο νοσοκομείο κ μου είπε αν γίνουν κατω από 10λεπτο να ξεκινησω. Του είπα να με εξετασει κολπικώς και είπε πως έχω ακόμη τραχηλο, μαλακό μεν. Δε με τραυματησε καθολου, ούτε με πόνεσε, ούτε αίμα είδα, ούτε βλεννα. Τελοσπαντων, αν κ θελω πολύ να γεννησω, με καθησυχασε καπως γιατί στις 29 εχει γενεθλια ο μικρός κ θα του κανω μια γιορτούλα την Πεμπτη.

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...