Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

αννα τι σας εχουν πει για την καθυστερηση της κουνιας???

απο που την εχεις παραγγειλει ?

KATRINDM καλουλια, με ακανονιστες συσπασεις συνεχιζω . περιμεν την δευτερα να δω την μικρη :P

απο το λητω..τι μου ειπαν?οτι πεσαν πολλες παραγγελιες κ δεν προλαβαινουν..κ εμενα τι με νοιαζει?δεν ηξερα να την κλεισω απο τοτε που εμεινα εγκυος...

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν τους είπες κι εσυ όλους μαζί μας έπιασαν οι κ@vlες και γεννοβολάμε μαζεμένες...τί άλλο θ'ακούσω;;

Εμένα ο δικός μου γιατρός είναι λίγο...χχμμμ...ευγενικά γδάρτης αλλά ήταν επιλογή μου..τώρα βρε κορίτσια το ζήτημα είναι να υπάρχει εμπιστοσύνη..μπορεί άλλη κοπέλα για τον γιατρό της Άννας να λέει τα χειρότερα...

Κατερινάκι καλό και το απρόοπτο,φυσικά..αλλά κι αυτό που εσυ είσαι λίγο πιο προετοιμασμένη,καλύτερο!!!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

δεν τους είπες κι εσυ όλους μαζί μας έπιασαν οι κ@vlες και γεννοβολάμε μαζεμένες...τί άλλο θ'ακούσω;;

Εμένα ο δικός μου γιατρός είναι λίγο...χχμμμ...ευγενικά γδάρτης αλλά ήταν επιλογή μου..τώρα βρε κορίτσια το ζήτημα είναι να υπάρχει εμπιστοσύνη..μπορεί άλλη κοπέλα για τον γιατρό της Άννας να λέει τα χειρότερα...

Κατερινάκι καλό και το απρόοπτο,φυσικά..αλλά κι αυτό που εσυ είσαι λίγο πιο προετοιμασμένη,καλύτερο!!!!!!

ετσι ειναι ρινιω μου.. ειδικα αν δεν περασεις μια γεννα με τον γιατρο σου,δεν εχεις ολοκληρωμενη αποψη..για αυτο κ αλλαξα τον παλιο μου..κ αυτον τον βρηκα απο φορουμ κ μετα ψαχνοντας το ονομα του,διαβασα ολες τις αποψεις κ οταν πηγα να τον δω,κ με καλυψε,ησυχασα.τον παλιο μου τον ειχα 12-14 χρονια κ αποδειχτηκε μ@λ@κ@ς..

η χαρα μου ειχε στειλει κ εμενα μην στο fb,τωρα το πρωι το ειδα..δεν μπορουσε να μπει λεει στο parents.

S4iNp3.png

BU56p3.png

Τι να πω βρε Άννα!!!Κανονικά αφού δεν έχει γίνει παράδοση, πρέπει να τους ακυρώσεις την παραγγελία και να πάρεις και την προκαταβολή πίσω!!! Και πήγαινε σε κανα άλλο μαγαζί να πάρεις καμιά ετοιμοπαράδοτη!!! Ετσι κ αλλιως για 2-3 μήνες θα κοιμάται στο πορτμπεμπε!!Έχεις καιρο!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Τι να πω βρε Άννα!!!Κανονικά αφού δεν έχει γίνει παράδοση, πρέπει να τους ακυρώσεις την παραγγελία και να πάρεις και την προκαταβολή πίσω!!! Και πήγαινε σε κανα άλλο μαγαζί να πάρεις καμιά ετοιμοπαράδοτη!!! Ετσι κ αλλιως για 2-3 μήνες θα κοιμάται στο πορτμπεμπε!!Έχεις καιρο!!

μα ετσι θα κανω.. θα παρω απο δω κοντα,εκει που ειχα παρει κ της μικρης..αντε τους αχρηστους. αν δεν παρει ΠΑΛΙ τηλ σημερα,αυριο θα παω απο κει κ θα γινει της π.....

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

κ μετα μιλανε για κριση κτλ κτλ .

ποια κριση ? που δεν κανουν τιποτα να εξυπηρετησουν σωστα τον πελατη κ να τον κερδισουν ? μπαινεις μεσα κ δεν σου δινουν σημασια.κανεις τοσες αγορες κ δεν σου δινουν ενα δωρο.αγοραζεις κ σου συμπεριφερονται αθλια. αντε τωρα φορτωσα

88M1p3.pngycQap3.png

κ μετα μιλανε για κριση κτλ κτλ .

ποια κριση ? που δεν κανουν τιποτα να εξυπηρετησουν σωστα τον πελατη κ να τον κερδισουν ? μπαινεις μεσα κ δεν σου δινουν σημασια.κανεις τοσες αγορες κ δεν σου δινουν ενα δωρο.αγοραζεις κ σου συμπεριφερονται αθλια. αντε τωρα φορτωσα

ασε ριτακι μου,εγω φορτωνω τοσες μερες τωρα στο τελος θα σκασω,η θα γεννησω..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλημερα κοριτσιαααα!

Πως πανε οι κοιλιτσες? Θελω βολτα, περπατημα, μπαρακι και σεχ! Με βλεπω μολις ερθει ο Γιωργος να τον τρελενω στα χιλιομετρα και στο κρεβατι (θα προλαβουμε αραγε?). Ο μικρος χθες πολυ νοχελικος και με ψιλοανχωσε, αν συνεχισει και σημερα με βλεπω βολτουλα νοσοκομειο ή σε κανα ασχετο γιατρο... Εχω και βλενα οταν παω τουαλετα και δεν ξερω τι ειναι :?

Με τα Λυτω (νομιζω κατι ειχα γραψει οταν λεγαμε για αγορες dunno) εχω κι εγω παραπονα! Η κουνια που ειχαμε παρει στη μικρη μας ηρθε με καθηστερηση κα μισο σχεδιο! Ριχναν την ευθινη στην εταιρια που της παραγει αλλα τηλεφωνο της δε μας δηναν. Ειμασταν και 4 ωρες δρομο απ το κοντινοτερο Λυτω και δεν μπορουσαμε να παμε απο κοντα, το ειχε αναλαβει ο αντρας μου που τοτε δεν φωναζε πολυ, μετα εμαθε και μετα απο μηνες (και αφου αναγκαστικα τη στησαμε για να μπει η μικρη) του ειπαν να στιλει το κομματι να το αλλαξουν, με δικα μας εξοδα. Στο τελος τους εκανε την χαρη και τα παρατησε και μετα απο 1 μηνα μου ελεγε οτι αν το ειχα αναλαβει εγω, θα τα ειχα καταφερει :confused:.

Ue8pp3.pngI307p3.png

τουλάχιστον Tatum έχει το γνώθει σ' αυτόν ο Γιωργος σου!!!!μωρέ την θέλουν όλοι τη φωνή τους...

Για το σεχ συμφωνώ κι επαυξάνω...περπάτημα χτες εγω περίπου 3/4 θα προσπαθήσω και σήμερα το ίδιο και πιο αργά να παίξουμε τον γιατρό με την άτακτη νοσοκόμα με τον Νικολάκη-αναλόγως και της ψυχολογίας..

Σε καμια δεκαριά μέρες έρχεται ο σύζυγος;

Άννα αμόλα καλούμπα και πήγαινε πάρε την προκαταβολή γιατί όπως σου είπαν και τα κορίτσια....εν καιρό κρίσης ΚΑΙ τόσα λεφτά ΚΑΙ ούτε καν ένα δώρο έστω για τα μάτια;

Η Nemina πού να είναι άραγες;;;;;λέτε να γέννησε;;;;

Tatum τί βλέννες βλέπεις;εγω έχω βλέννες καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.έχω κάτι πονάκια που θεωρώ φυσιολογικά και πόνους χαμηλά στα οστά που μου είπε η συννυφάδα μου είναι προετοιμασία της λεκάνης,ανοίγει σιγά-σιγά..Οι βλέννες που βλέπω εγω είναι άλλοτε άσπρες άλλοτε κίτρινες-μάλλον απο τα ούρα

io6Qp3.png

TyPTp2.png

κ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ με πηραν απο τα λητωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

την παρασκευη θα την εχουν λεει.κ σαββατο στο σπιτι.δεχτηκαν ακομη κ εξόφληση μετα την παραδοση...ενω πριν λεγαν οτι πρωτα εξοφληση..αρα αν δω οτι δεν ειναι οκ,θα τους το φορεσω στο κεφαλι.

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

τουλάχιστον Tatum έχει το γνώθει σ' αυτόν ο Γιωργος σου!!!!μωρέ την θέλουν όλοι τη φωνή τους...

Για το σεχ συμφωνώ κι επαυξάνω...περπάτημα χτες εγω περίπου 3/4 θα προσπαθήσω και σήμερα το ίδιο και πιο αργά να παίξουμε τον γιατρό με την άτακτη νοσοκόμα με τον Νικολάκη-αναλόγως και της ψυχολογίας..

Σε καμια δεκαριά μέρες έρχεται ο σύζυγος;

Άννα αμόλα καλούμπα και πήγαινε πάρε την προκαταβολή γιατί όπως σου είπαν και τα κορίτσια....εν καιρό κρίσης ΚΑΙ τόσα λεφτά ΚΑΙ ούτε καν ένα δώρο έστω για τα μάτια;

Η Nemina πού να είναι άραγες;;;;;λέτε να γέννησε;;;;

Tatum τί βλέννες βλέπεις;εγω έχω βλέννες καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.έχω κάτι πονάκια που θεωρώ φυσιολογικά και πόνους χαμηλά στα οστά που μου είπε η συννυφάδα μου είναι προετοιμασία της λεκάνης,ανοίγει σιγά-σιγά..Οι βλέννες που βλέπω εγω είναι άλλοτε άσπρες άλλοτε κίτρινες-μάλλον απο τα ούρα

9 και σημερα μετραω! Μας ετιχαν πολλα σκηνικα που επαναλαμβανονταν και στην αρχη τα αναλαμβανε αυτος με πολυυυυ ηρεμια και μολις επερνα εγω το τηλεφωνο τελιωναν ολα! Μαλον φοβοταν τον πονοκεφαλο χαχαχα. Τωρα φωναζει και αυτος αν χριαστει, εμαθε :P. Το σεχ αν προλαβουμε επιβαλετε! Απ τις αρχες εχουμε απαγορευτικο και αφου γεννησω θα τον ξαναδω 2 δεκεμβρι!!! Δε θα την παλεψω! :oops:.

Βλενες δεν ειχα ποτε τοσες πολλες και συνεχια και κιτρινες, σπιτι δε φοραω τιποτα και μονο στη μαμα μου παω και μολις γυρισω το εσορουχο ειναι για πλησιμο, τωρα τις βλεπω και στο χαρτι και με ανχοσαν λιγο.

Τα πονακια μου εχουν γινει συσπασεις πλεον αλλα ακανονιστες (εδω και μερες, το μονο που μου ελιπε με την αυπνια). Η μεση θριψαλακια, τουλαχιστον απ τη μερα που κουνηθικε ο μικρος αντεχετε και ηταν τοσο απλο να γινει... Η λεκανη (να ναι καλα 1 ινδη στη Ντοχα) αν δεν ηταν μαζι με τη μεση θα ηταν τελεια, μονο πονακια, οπως οταν ψιλωνα αποτομα και περνανε με μερικες επαναληψεις απο 1 ασκησουλα, πλεον δυσκολευομε να την κανω σωστα αλλα παλι βοηθαει! Ορθια, με τα ποδια ανοιχτα και λιγισμενα και πλατι οσο πιο καθετα στο πατωμα γινετε (σαν να εισαι ορθια κανονικα), τα χερια στη μεσα μερια απο τα γονατα να σπροχνουν προς τα εξω. Σε μενα κανει θαυματα!

Ue8pp3.pngI307p3.png

κ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ με πηραν απο τα λητωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

την παρασκευη θα την εχουν λεει.κ σαββατο στο σπιτι.δεχτηκαν ακομη κ εξόφληση μετα την παραδοση...ενω πριν λεγαν οτι πρωτα εξοφληση..αρα αν δω οτι δεν ειναι οκ,θα τους το φορεσω στο κεφαλι.

Μπραβοοοοοο!!!! Αντε καλος να τη δεχτεις, δεν εχουμε αναγκη για χαζοανχοι τωρα!

edit χαζοανχοι ενοω για πραγματα που θα επρεπε να ειναι αυτονοητα και μας τα κανουν δυσκολα χωρις λογο. Το διαβασα, αφου το ποσταρα, και μου φανηκε καπος!

Ue8pp3.pngI307p3.png

9 και σημερα μετραω! Μας ετιχαν πολλα σκηνικα που επαναλαμβανονταν και στην αρχη τα αναλαμβανε αυτος με πολυυυυ ηρεμια και μολις επερνα εγω το τηλεφωνο τελιωναν ολα! Μαλον φοβοταν τον πονοκεφαλο χαχαχα. Τωρα φωναζει και αυτος αν χριαστει, εμαθε :P. Το σεχ αν προλαβουμε επιβαλετε! Απ τις αρχες εχουμε απαγορευτικο και αφου γεννησω θα τον ξαναδω 2 δεκεμβρι!!! Δε θα την παλεψω! :oops:.

Βλενες δεν ειχα ποτε τοσες πολλες και συνεχια και κιτρινες, σπιτι δε φοραω τιποτα και μονο στη μαμα μου παω και μολις γυρισω το εσορουχο ειναι για πλησιμο, τωρα τις βλεπω και στο χαρτι και με ανχοσαν λιγο.

Τα πονακια μου εχουν γινει συσπασεις πλεον αλλα ακανονιστες (εδω και μερες, το μονο που μου ελιπε με την αυπνια). Η μεση θριψαλακια, τουλαχιστον απ τη μερα που κουνηθικε ο μικρος αντεχετε και ηταν τοσο απλο να γινει... Η λεκανη (να ναι καλα 1 ινδη στη Ντοχα) αν δεν ηταν μαζι με τη μεση θα ηταν τελεια, μονο πονακια, οπως οταν ψιλωνα αποτομα και περνανε με μερικες επαναληψεις απο 1 ασκησουλα, πλεον δυσκολευομε να την κανω σωστα αλλα παλι βοηθαει! Ορθια, με τα ποδια ανοιχτα και λιγισμενα και πλατι οσο πιο καθετα στο πατωμα γινετε (σαν να εισαι ορθια κανονικα), τα χερια στη μεσα μερια απο τα γονατα να σπροχνουν προς τα εξω. Σε μενα κανει θαυματα!

η μέση με πονάει τις τελευταίες μέρες που έχω και τα πονάκια περιόδου/προετοιμασίας κι αυτό όχι πάντα...με τα χέρια ευτυχώς έβγαλα άκρη με αυτές τις ασκησούλες http://antonis.me/2009/04/02/ctunel/ κι ελπίζω να μην κάνω καμιά βλακεία και τα καταστρέψω αλλά να τρέχω σε ορθοπεδικό ή φυσιοθεραπευτή δεν μπορώ..χτες πάντως δεν μουδιάσανε!!!αλλά πάλι αύπνη έμεινα!!!μάλλον κι αυτό προετοιμασίας είναι!!!χαχαχαχα!!!!!!

κοίτα οι βλέννες που βλέπω εγω είναι σαν αυτές τις ωορρηξίας,που είναι σαν ρευστή κόλλα...πριν 10 μέρες που με είχε δει μου είχε πει και τα υγρά και όλα τέλεια είναι...

Άννα ευτυχώς...κι αφού τους είπες εξόφληση μετά πιστεύω θα σε προσέξουν και δε θα σου στείλουν σκάρτο πράγμα!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Κι εμενα σε... ποιοτητα... σαν οοριξιας, σε ποσοτητα ομως... παω τουαλετα και σε 15-20 λεπτα τις νιωθω παλι, ξαναπαω.... ολο αυτη η δουλεια γινετε.

Την κανω, να δουμε τι καλο μας εφτιαξε η μαμα μου σημερα :P

Ue8pp3.pngI307p3.png

Κι εμενα σε... ποιοτητα... σαν οοριξιας, σε ποσοτητα ομως... παω τουαλετα και σε 15-20 λεπτα τις νιωθω παλι, ξαναπαω.... ολο αυτη η δουλεια γινετε.

Την κανω, να δουμε τι καλο μας εφτιαξε η μαμα μου σημερα :P

μια απο τα ίδια.....

εγω έχω λίγη φασολάδα απο χτες,θα κάνω και κάνα αυγουλάκι συμπλήρωμα αν και θα ήθελα λίγο φασουλόριζο,όπως μας το έκανε η γιαγιά μου αλλά τί να κάνω,ένα πιάτο;;ααχχχ...τουλάχιστον για το φαί θα έπρεπε να παίρνεις παπούτσι απο τον τόπο σου!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...