Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

καλημερα σε ολες!!

χαραααα!!!!!!!!!να σας ζησει!!!!!!!οαντα γερο να ειναι κ τυχεροοοο!!! μας εξεπληξες!!!μπραβο!!αντε,κ συντομα σπιτακι σας!!!

κατερινα,μαραντ μια χαρα τα νεα σας!κοντευετε!! εγω εχω αυριο γιατρο,κ εχω σκοπο να του πω να μπω με ραντεβου το σκ. οπως κ να εχει,θα ηθελα να προετοιμαστω ψυχολογικα..το προτιμω απο το να σπασουν τα νερα κ να τρεχουμε μες στην νυχτα μαζι με το παιδι..

εμενα δεν εχει παρει ουτε μια επισκεψη οσο καιρο ειμαι εγκυος,κ κορδελα δεν μου εχει κανει μεχρι τωρα..δεν ξερω καν αν εχει στο ιατρειο του. η μεση μου ποναει απιστευτα,οχι για γεννα,αλλα απο το βαρος που εχω παρει..κ σερνομαι,ουτε τα μαξιλαρια δεν βοηθανε,ουτε τιποτα.εχω σταματησει κ το μαγνησιο γυρω στις 10 μερες κ με πιανουν κ κραμπες τρελες.. ολα τα καλα μαζι.. ουφφφφφφφφ...........

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Να ζήσει στη Χαρούλα ο "γρηγοράκης" της!!!

Κι εγω κι η Άννα που βιαζόμαστε ίσως περισσότερο απο όλες βλέπω να μένουμε ουραγοί!!!

Marant να ζήσετε και να είστε πάντα ευτυχισμένοι!!εμείς επετειο το Μάη και γάμου τον Απρίλη..nst εμένα δε μου έκανε...δεν ξέρω την Παρασκευή που θα πάω αν μου κάνει ή αν μου κλείσει κάνα ραντεβού στο ΑΤΤΙΚΟ να κάνω,πράγμα που θεωρώ απίθανο...το πενηντάρικο πάντως απο οτι φαίνεται θα το πάρει!!!

Κατερινάκι κι εσυ καισαρική;θυμησέ μου γιατί;

Εγω σήμερα θα πάω να βγάλω το φίδι απο την τρύπα με την κουμπαρα που σας έλεγα και χτες...μια ψυχή που είναι να βγει ας βγει μια ωρα αρχίτερα,λέτε να γεννήσω απο το άγχος και τη στεναχώρια;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Ρινιώ δεν θα κάνω καισαρίκη!!Απλώς θα με βάλει με πρόκληση 38η εβδομάδα , λόγω αντιπηκτικών και σακχάρου!! Μάλλον για φυσιολογικά με πάει , αλλά αν δεν κάτσει δεν τρέχει κ τίποτα!!Αρκεί να βγει η μπουμπου και νε ναι υγιής!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Katrin αρχικά ήθελα να πάρω, απλά τα χρήματα που μου δίνει το ΙΚΑ για όσο ακιρό δεν εργάζομαι είναι λιγότερα απο αυτά που παίρνω κανονικά και δεν μου βγαίνει το επιπλέον 300άρι της μαίας. Εξάλου η γιατρός είναι πολύ κοντά και πολύ φιλική, δλδ έχω άνεση να την πάρω τηλ. να τη ρωτήσω κάτι ή ακόμα και να πεταχτώ απο εκεί αν αγχωθώ με κάτι.

Εχθές να φανταστείς μου έλεγε η γιατρός μου ότι ξεγέννησε μία κοπελίτσα(το πρώτο της παιδάκι) και της πήρε 14 ώρες και κάθισε όλη την ώρα εκεί και τη βοήθησε με τη διαστολή που είχε κολλήσει σε κάποιο σημείο. Οπότε αφού έχει τη διάθεση γιατί να χρεωθώ και μαία?

Εσύ τυχαιρή μετράς αντίστροφα!!!!!!!!!! Με καισάρική θα γεννήσεις? και πως και τόσο νωρίς, εννοώ ότι δεν θα περιμένεις τις 40 εβδομάδες.

Διαφημίσεις

αντε καλε που θα γεννησεις..χαχαχα,οχι οτι θα σε χαλασει.. παντως αν γεννησεις,πες το μου πως το εκανες,να παω να τσακωθω,μηπως γεννησω κ εγω..αν κ κοντα το βλεπω,γιατι 2 μερες τωρα τσακωνομαστε με το λητω..γιατι οπως την ειδατε εσεις την κουνια,ετσι την ειδα κ εγω..:evil::evil::evil::evil:

S4iNp3.png

BU56p3.png

Άννα πολύ υπεράνω είναι ο γιατρός σου, ούτε επίσκεψη παίρνει και η τιμή του χαμηλή απ΄ότι θυμάμαι!!! Μπράβο!!!

κ αν δεν εχεις οικονομικη δυνατοτητα,δεν σου παιρνει λεφτα.. αυτο κ αν ειναι κουφο..το ειχα ακουσει πιο παλια αλλα δεν περιμενα να το ακουσω απο κεινον..

S4iNp3.png

BU56p3.png

αντε καλε που θα γεννησεις..χαχαχα,οχι οτι θα σε χαλασει.. παντως αν γεννησεις,πες το μου πως το εκανες,να παω να τσακωθω,μηπως γεννησω κ εγω..αν κ κοντα το βλεπω,γιατι 2 μερες τωρα τσακωνομαστε με το λητω..γιατι οπως την ειδατε εσεις την κουνια,ετσι την ειδα κ εγω..:evil::evil::evil::evil:

χαχαχαχα!!!!

καλά δεν έχω σκοπό να τσακωθώ,ήρεμα θα τα πούμε αλλά οτι εντάξει δεν είναι και ότι πιο ευχάριστο είναι γεγονός...

τί σου λένε με την κούνια;;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Ρινιώ δεν θα κάνω καισαρίκη!!Απλώς θα με βάλει με πρόκληση 38η εβδομάδα , λόγω αντιπηκτικών και σακχάρου!! Μάλλον για φυσιολογικά με πάει , αλλά αν δεν κάτσει δεν τρέχει κ τίποτα!!Αρκεί να βγει η μπουμπου και νε ναι υγιής!!

ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΤΥΧΕΡΗ ΕΙΣΑΙ;;;;;;;;;

όχι λόγω της αγωγής που παίρνεις φυσικά αλλά λόγω του οτι γνωρίζεις ποτε θα γεννήσεις...πιο καλά προετοιμασμένη και νομίζω και για τον σύζυγο καλύτερα,και τους υπόλοιπους φυσικά!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Katrin αρχικά ήθελα να πάρω, απλά τα χρήματα που μου δίνει το ΙΚΑ για όσο ακιρό δεν εργάζομαι είναι λιγότερα απο αυτά που παίρνω κανονικά και δεν μου βγαίνει το επιπλέον 300άρι της μαίας. Εξάλου η γιατρός είναι πολύ κοντά και πολύ φιλική, δλδ έχω άνεση να την πάρω τηλ. να τη ρωτήσω κάτι ή ακόμα και να πεταχτώ απο εκεί αν αγχωθώ με κάτι.

Εχθές να φανταστείς μου έλεγε η γιατρός μου ότι ξεγέννησε μία κοπελίτσα(το πρώτο της παιδάκι) και της πήρε 14 ώρες και κάθισε όλη την ώρα εκεί και τη βοήθησε με τη διαστολή που είχε κολλήσει σε κάποιο σημείο. Οπότε αφού έχει τη διάθεση γιατί να χρεωθώ και μαία?

Εσύ τυχαιρή μετράς αντίστροφα!!!!!!!!!! Με καισάρική θα γεννήσεις? και πως και τόσο νωρίς, εννοώ ότι δεν θα περιμένεις τις 40 εβδομάδες.

Μαραντ εσένα η γιατρός σου πόσα παίρνει?? ΕΜένα για την μαία μου πε 200!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΤΥΧΕΡΗ ΕΙΣΑΙ;;;;;;;;;

όχι λόγω της αγωγής που παίρνεις φυσικά αλλά λόγω του οτι γνωρίζεις ποτε θα γεννήσεις...πιο καλά προετοιμασμένη και νομίζω και για τον σύζυγο καλύτερα,και τους υπόλοιπους φυσικά!

Μπα μην το λες και το απρόοπτο έχει την χάρη του!!!;););)

Αλλά για τον σύζυγο είναι σίγουρα καλύτερα, γιατί προγραμματίζει και την άδειά του!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

αννα τι σας εχουν πει για την καθυστερηση της κουνιας???

απο που την εχεις παραγγειλει ?

KATRINDM καλουλια, με ακανονιστες συσπασεις συνεχιζω . περιμεν την δευτερα να δω την μικρη :P

88M1p3.pngycQap3.png

15/9 επρεπε να παραδωθει. για να πω την αληθεια,δεν με νοιαζει που αργησαν,γιατι θα το κοιμιζω στο πορτ μπεμπε,με ενοχλει που με γραφουν.σημερα πηραμε τηλ κ ζητησαμε να μιλησουμε με υπευθυνο..κ σαν να ξυπνησαν σημερα..τους ειπαμε,οτι το σαββατο την θελουμε στημμενη,αλλιως αυριο θα παμε να παρουμε την προκαταβολη πισω.. κ τωρα ΠΑΛΙ περιμενουμε το τηλ να μας πουν. τα νευρα μου..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...